Select Culture

Prestige Tours participă la Târgul de Turism al României

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo de două ori pe an, fiecare ediție transformând Centrul Expozițional într-un spațiu al destinațiilor de vis. Reprezentată prin cele mai importante companii din România și din străinatate, lumea fascinantă a turismului se întâlnește sub același acoperiș, în cadrul edițiilor de primăvară și de toamnă ale TTR.

 

Ediția de primăvară 2019 este organizată în perioada 21 - 24 februarie 2019, în Pavilioanele B1 și B2. Pavilionul B1 este dedicat zonelor turistice din România prin intermediul: Administrațiilor Publice Locale, Asociațiilor de Turism, Oficiilor de Turism, Consiliilor Județene și Primăriilor, iar Pavilionul B2 este dedicat Agențiilor de Turism, touroperatorilor, participărilor internaționale și serviciilor turistice.

 

Ca în fiecare an, touroperatorul Prestige Tours, va fi prezent cu un stand impunător de 220 mp, alături de 18 agenții de turism partenere. Ofertele de nerefuzat sunt deja pregătite.  Vă așteptăm să ne treceți pragul pe perioada Târgului de Turism, pentru a vă ajuta în alegerea vacanței perfecte!

 

banner2.jpg

 

Ofertele Prestige Tours pentru sezonul 2019 sunt:

 

Charter Arad - Antalya, Charter Baia Mare - Antalya, Charter București - Antalya,

 

Charter Craiova - Antalya, Charter Cluj - Antalya, Charter Suceava - Antalya,

 

Charter București - Bodrum, Charter Cluj - Bodrum, Charter Suceava - Bodrum,

 

Charter Cluj - Ciprul de Nord și pachete București - Ciprul de Nord.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne scrieți pe adresa [email protected].