Select Culture

Târgul de Turism al Maramureșului

 

maramures1.jpg

 

 

Tour operatorul Prestige Tours organizează, alături de agențiile de turism și autoritățile locale, prima ediție a Târgului de Turism al Maramureșului.

 

Prestige Tours este parte a consorțiului turc Caly Goup și tour operatorul cu 28 de ani de activitate neîntreruptă pe piața turistică românească, care a depăsit în 2018, numarul de 30.000 de turiști spre Turcia, reprezentând o creștere de 47% față de anul trecut.

 

În 2016 Prestige Tours a extins numărul de curse charter cu plecare din țară, lansând către Antalya - destinația sa principală, primul zbor charter din Suceava, în 2017 a extins plecările din Arad, iar în 2018 au avut loc plecări și din Craiova. Gradul de ocupare de peste 98% a curselor cu plecări din Suceava, Cluj-Napoca, Arad, Craiova și București, a determinat tour operatorul, să-și consolideze extinderea la nivel național (în 2019) și să introducă cursă charter către Antalya și din Baia Mare.

 

Zborul charter va fi operat în parteneriat cu compania aeriană ATLAS GLOBAL, cu o aeronavă AIRBUS A321, cu o capacitate de 216 locuri, începând cu 1 iunie și va dura până pe 21 septembrie 2019, având o frecvență săptămânală și plecări în fiecare zi de sâmbătă.

 

Târgul de Turism al Maramureșului este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Baia Mare, Consiliul Județean Maramureș, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Maramureș și Aeroportul Internațional Maramureș, cu suportul agențiilor de turism partenere din zonă.

 

Evenimentul debutează în data de 22 martie la Millenium Business Center, strada Vasile Lucaciu, numărul 2, Baia Mare.

 

maramures2.jpg

 

Prestige Tours alături de agențiile de turism partenere, au pregătit oferte speciale și multe suprize pentru vizitatori. Atracția principală a târgului va fi cursa directă: Baia Mare – Antalya cu plecări în fiecare sâmbătă începând cu 1 iunie, dar și ofertele spre Bodrum sau Cipru din Nord cu plecări directe din Cluj Napoca.

 

Programul de vizitare în cadrul Târgului de Turism al Maramureșului va fi următorul:

 

  • Vineri, 22 martie: 12:00 - 20:00
  • Sâmbătă, 23 martie: 10:00 - 20:00
  • Duminică, 24 martie: 10:00 - 18:00