Select Culture

Jurnal de Antalya (1): Prestige Tours a dus încă două sute de arădeni în vacanță, în Turcia!

Prestige Tours a dus încă două sute de arădeni în vacanță, în Turcia!


Aeroport Arad.jpg


Jurnal de Antalya (1): Prestige Tours a dus încă două sute de arădeni în vacanță, în Turcia!

 

O vacanță de vis - asta se profilează pentru cei două sute de arădeni care au decolat astăzi de pe Aeroportul Internațional Arad, cu o cursă charter operată de una dintre cele mai importante agenții de turism din țară, Prestige Tours. Printre excursioniști, foarte foarte mulți copii, semn că oferta specială (all-inclusive la hotelurile cel mai bine cotate) a atras numeroase familii, la începutul sezonului estival!

La plecarea primului grup a asistat și conducerea agenției turco-române, dar și președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca. Este cel mai semnificativ pachet turistic oferit de Prestige Tours în zona de vest a României, pe segmentul concediilor pe litoralul turcesc; tocmai de aceea, parcarea Aeroportului Internațional a fost plină de autoturisme din Timiș, Maramureș, Bihor și Arad!
Terminalul 2 al Aeroportului este și el primitor și plăcut. Inaugurat anul trecut, este cel mai nou din țară și unul dintre cele mai moderne. A fost construit prin efortul financiar al Consiliului Județean, în parteneriat cu o firmă căreia autoritatea locală îi rambursează, anual, contravaloarea investiției. Cum totul este nou, te încearcă o senzație plăcută, de confort și curățenie, în interiorul aerogării, aspect remarcat și de pasagerii din alte județe, care au comparat Aeroportul Arad cu cele de la ei de acasă.
În avion, încă o surpriză plăcută pentru pasageri - condiții mult mai bune decât la cursele low-cost, și chiar decât la foarte multe zboruri de linie! Servicii excelente, personal atent, spațiu generos pentru bagaje și... picioare, un amănunt deloc nesemnificativ, dacă ținem cont de durata zborului. 
Ne vom reîntâlni săptămâna viitoare cu pasagerii care au plecat astăzi de la Arad. Vestic.ro vă ține la curent cu „jurnalul de Antalya”, prin bunăvoința Prestige Tours, care la zborul inaugural a oferit câteva locuri și presei din regiune. 

 

Sursa articol:http://www.vestic.ro/articol_56487/jurnal-de-antalya-prestige-tours-a-dus-inca-o-suta-de-aradeni-in-vacana-in-turcia.html

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne scrieți pe adresa  [email protected]