Select Culture

Despre noi

 

Dragii noştri parteneri,

 

Prestige Tours este turoperator de prim rang în România. Compania s-a specializat în deschiderea și operarea de curse charter pe toate continentele precum și pe furnizarea de servicii de incoming de cea mai înaltă calitate.

Cu 27 de ani de experiență pe piața turistică din România și un renume impecabil, Prestige Tours s-a impus atât pe piața româneasca cât și pe cea internațională, cu o rețea de prestigiu care numără peste 1700 de parteneri în țară și în străinatate și continuă procesul de dezvoltare și diversificare a portofoliului destinațiilor de vacanță.

Tarife competitive, servicii excelente, grija față de fiecare turist și suportul de calitate pentru agențiile partenere sunt cele mai importante obiective ale agenției.

Echipa Prestige este formată din profesioniști ce dispun de experiența, cunoștințele și logistica necesare pentru a livra pachete de vacanță care să depășească așteptările turiștilor. Fiecare membru al companiei are o misiune clară, aceea de a oferi pachete de vacanță care să îi facă pe turiști fericiți.

Profesioniști, dar și creativi, membri echipei Prestige au o viziune umanistă, ce pune accent pe cerințele și dorințele partenerilor, oferind întotdeauna cele mai performante soluții la cel mai bun raport calitate-preț si adăugă un plus de valoare oricărui serviciu. Calitatea este o componentă esențială în tot ceea ce Prestige Tours creează și oferă.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne scrieți pe adresa  [email protected]