Select Culture

Calypso Tour în vizită oficială de promovare în Dobrogea și Delta Dunării

Calypso Tour în vizită oficială de promovare în Dobrogea și Delta Dunării

În perioada 1 - 5 mai Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România (FAPT) împreună cu Turkish Airlines a organizat un infotrip pentru turoperatorii turci, în vederea promovării destinaţiei Dobrogea.

Cei mai importanți 10 reprezentați ai agențiilor de turism din Turcia au fost invitați în România în acest infotrip de prezentare a renumitelor zone turistice din Delta Dunării,  Dobrogea și litoralul românesc.

 

4.jpg

 

Avidan Kadiroglu, Marketing&Business Development Executive în cadrul companiei Calypso Tour, a luat parte la seria de evenimente organizate cu acest prilej. Două dintre cele cinci zile ale infotrip-ului au fost dedicate Deltei Dunării. Oaspeții au vizitat mai multe resorturi din Deltă, s-au plimbat pe canale și s-au bucurat de delicatesele culinare ale zonei. O surpriză plăcută pentru invitaţii turci a fost "Seara Dobrogeană" – "Traditional Dobrodgean Dinner&Show", un veritabil show multietnic ce cuprinde şapte culturi ale minorităţilor reprezentative din Dobrogea.

 

5.jpg

 

La finalul infotour-ului, în judeţele Constanţa şi Tulcea a fost organizată o întâlnire de networking între turoperatorii turci, reprezentanţii hotelierilor locali și agenţiile de turism din Constanţa.

 

2.jpg