Oferte Sejur Hammamet

Hammamet - Oază de Istorie și Frumusețe Naturală

Hammamet este o destinație de neuitat, cunoscută pentru plajele sale albe, nisipoase și apele cristaline. Orașul vechi, sau medina, este înconjurat de ziduri groase, fiind mărturie a istoriei bogate și a tradițiilor pe care le-a moștenit. Aici, străzile înguste și labirintice sunt presărate cu magazine mici ce vând ceramică, textile și parfumuri. La câțiva pași de medina, se află Kasbah-ul, o fortăreață antică ce oferă o panoramă impresionantă asupra mării și a orașului. De asemenea, grădinile din Hammamet sunt o oază de liniște, pline de portocali și iasomie, care emană arome dulci și relaxante. Fie că ești pasionat de istorie, cultură sau pur și simplu vrei să te relaxezi pe plajă, Hammamet este locul perfect pentru orice tip de călător.

Îți dorești un sejur în Hammamet? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!


Cum îți poți petrece un sejur în Hammamet?

Hammamet, o perlă de pe coasta de nord a Tunisiei, te invită să trăiești o experiență autentică tunisiană, combinând luxul modern cu farmecul istoric. Gândindu-te la un sejur complet, unde biletul de avion, cazarea și transferul sunt inclusiv în pachet? Ai ajuns în locul potrivit. Dar înainte de a te aventura în această destinație fabuloasă, să aruncăm o privire asupra ceea ce te așteaptă.

Istoria Hammametului

Hammamet, având rădăcini care se întind pe milenii, a fost cândva un punct strategic pe coasta mediteraneană. În perioadele cartagineze și romane, a devenit cunoscut ca un centru de pescuit și comerț. Cu timpul, orașul a fost marcat de influența berberă, arabă și otomană, toate lăsându-și amprenta în arhitectura și cultura sa diversă.

Atracții Principale pe care să le vezi într-un sejur în Hammamet

  • Medina din Hammamet: Centrul istoric, cu străduțele sale înguste și pereții albi, este înconjurat de ziduri de apărare și oferă o plimbare înapoi în timp. Explorând Medina, vei descoperi numeroase magazine și ateliere de artizanat.

  • Fortăreața Kasbah: O relicvă a trecutului otoman al orașului, oferă vederi panoramice asupra orașului și a mării.

  • Grădinile Yasmin Hammamet: Un exemplu excelent de peisagistică tunisiană, cu plante locale și exotice.

Activități în Hammamet

  • Sporturi nautice: De la windsurfing la scufundări, plajele Hammametului oferă tot ce ai putea dori.

  • Golf: Hammamet este cunoscut pentru terenurile sale de golf de clasă mondială.

  • Spa-uri și hammam-uri: Trăiește o experiență tradițională de relaxare într-unul din numeroasele centre wellness din oraș.

Bucătăria Locală 

Când vine vorba de mâncare, Hammamet nu dezamăgește. Mâncărurile tradiționale tunisiene cum ar fi couscous, brik și tajine sunt un deliciu. De asemenea, nu uita să încerci harissa, un sos picant de ardei roșu. Se recomandă vizitarea restaurantelor locale pentru a experimenta aromele autentice tunisiene.

Plaje Recomandate în Hammamet

Hammamet este binecuvântat cu plaje de nisip fin și ape limpezi. Printre cele mai populare se numără Plaja Hammamet Sud și Plaja Yasmine. Ambele sunt perfecte pentru relaxare, înot și diverse activități acvatice.

Când Să Vizitezi Hammamet?

Perioada ideală pentru a vizita Hammamet este primăvara (aprilie-iunie) și toamna (septembrie-noiembrie), când temperaturile sunt moderate și atmosfera este plăcută.

Hammamet oferă o combinație unică de istorie, cultura și distracție modernă. Cu pachetele noastre de sejur, vei avea ocazia să te scufunzi în această experiență completă, având toate detaliile planificate pentru tine. Rezervă acum și pregătește-te pentru o călătorie de neuitat!