Ofere Sejur Zakynthos

Zakynthos: Bijuteria strălucitoare a Mării Ionice

Zakynthos, cunoscută și sub numele de Zante, este una dintre cele mai renumite insule din Marea Ionică. Cunoscută pentru plajele sale idilice cu nisip alb și ape turcoaz, Zakynthos se mândrește în mod special cu Navagio, o plajă izolată unde se află o epavă de vas, transformând locul într-un magnet pentru fotografi și turiști. Pe lângă litoralul său pitoresc, insula găzduiește Parcul Național Marin al Zakynthosului, o zonă protejată care oferă refugiu faimoselor țestoase caretta-caretta. Interiorul insulei este la fel de impresionant, cu dealuri acoperite de măslini și podgorii, care oferă viziuni panoramice asupra peisajului înconjurător. 

Îți dorești un sejur în Zakynthos? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!


Cum îți poți petrece un sejur în Zakynthos?

Visați la o destinație paradisiacă pentru următoarea vacanță? Lăsați-vă seduși de frumusețea impresionantă a insulei Zakynthos! Oferim pachete complete de turism, care includ biletul de avion, cazarea la hoteluri de top și transferul de la aeroport direct la ușa hotelului dumneavoastră. Aventurați-vă pe această insulă grecească și descoperiți comorile sale nenumărate.

O Scurtă Trecere în Revistă a Istoriei Zakynthos

Inima culturii și istoriei Greciei bate puternic în Zakynthos. Încă din antichitate, această insulă a fost un punct de interes strategic și comercial, fiind mereu în mișcare între diferite culturi și puteri. Numită și "Fiorul Levantului", insula a fost influențată de romani, bizantini, venețieni și mulți alții, oferind astăzi un amalgam arhitectonic și cultural impresionant.

Atracții pe care le puteți admira într-un sejur în Zakynthos 

  1. Naufragio sau Plaja Navagio: Cea mai emblematică imagine din Zakynthos, această plajă este faimoasă pentru epava unui vas, care își spune povestea în nisipurile albe.
  2. Peșterile Albastre: Un labirint de peșteri marine cu apă cristalină, unde soarele refractă lumina, creând efecte vizuale uimitoare.
  3. Muntele Skopos: Un vârf panoramic de unde puteți admira întreaga insulă și marele albastru ce o înconjoară.

Activități pentru turiști care aleg un sejur în Zakynthos

  • Plimbări cu barca: Explorați coastele și golfurile ascunse cu excursii organizate cu barca.
  • Scufundări: Descoperiți lumea subacvatică vibrantă din jurul insulei.
  • Tururi cu bicicleta: Parcurgeți drumurile și potecile pitorești ale insulei într-o manieră activă și ecologică.

Bucătăria Locală

Savoare și Arome Bucătăria Zakynthos este o combinație de ingrediente proaspete, preparate tradiționale și influențe mediteraneene. Nu ratați "Skordostoumbi", un fel de mâncare pe bază de vinete, sau "Ladotyri", o brânză locală maturată în ulei de măsline. La desert, optați pentru "Frangosyka", un dulce delicios preparat din smochine.

Plaje Recomandate

Pe lângă celebra Plajă Navagio, insula are o mulțime de alte plaje spectaculoase. Plaja Laganas este perfectă pentru cei care caută distracție și o atmosferă tinerescă, în timp ce Plaja Gerakas oferă o oază de liniște, fiind și un loc de cuibărit pentru broaștele țestoase Caretta-Caretta.

Când să Vizitați Zakynthos?

Pentru a profita la maxim de tot ce are de oferit această destinație fermecătoare, recomandăm perioada dintre mai și octombrie. Vremea este ideală, mările sunt calde și evenimentele culturale sunt la cote maxime.

În încheiere, Zakynthos nu este doar o altă destinație din Grecia, ci o perlă ascunsă care vă așteaptă să-i descoperiți toate secretele. Cu istoria sa bogată, plajele de vis și cultura vibrantă, această insulă este cu adevărat un paradis pe pământ. Rezervați-vă acum sejurul și bucurați-vă de o vacanță grecească autentică!