Oferte Sejur Phuket

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!


Phuket: Paradisul Insular

Phuket, cea mai mare insulă a Thailandei, este un paradis pentru iubitorii de plajă și aventurieri. Cunoscute pentru apele lor turcoaz și nisipurile fine, plajele de aici sunt locul ideal pentru relaxare și sporturi acvatice. În interior, pădurile tropicale și dealurile oferă oportunități de drumeții și explorare. Orașul vechi din Phuket, cu clădirile sale coloniale colorate, îmbină istoria locală cu o atmosferă cosmopolită.

Principalele atracții turistice din Phuket

<b>Vechiul Oraș Phuket</b>
Vechiul Oraș Phuket

Cu clădiri în stil sino-portughez, orașul vechi este un amestec de culori, culturi și istorie.

<b>Big Buddha</b>
Big Buddha

Această statuie impunătoare are o înălțime de 45 de metri și oferă vederi panoramice asupra insulei.

<b>Parcul Național Khao Sok</b>
Parcul Național Khao Sok

Deși nu se află direct în Phuket, acest parc natural este o excursie populară în apropiere, oferind lacuri uimitoare, peșteri și o junglă densă.

Activătăți pentru cupluri și pentru familii

Familiile vor găsi FantaSea Show ca o activitate captivantă. Este un spectacol cultural extravaganță care prezintă istoria și mitologia Thailandei cu ajutorul tehnologiei moderne. De asemenea, Parcul Acvatic Splash Jungle oferă tobogane, piscine cu valuri și alte activități distractive pentru copii și adulți.

Pentru cupluri, o excursie de o zi la Insulele Similan oferă șansa de a face snorkeling într-una dintre cele mai clare ape din lume. Sau, pentru cei care doresc să se relaxeze, o zi la o vilă de lux cu spa în Phuket poate fi o experiență regenerantă, cu masaje tradiționale și tratamente de înfrumusețare.

Tips&Tricks

Închirieri de vehicule

Închirieri de vehicule

Închiriați o motocicletă sau un scuter pentru a explora insula la propriul ritm, dar asigurați-vă că aveți asigurare și purtați întotdeauna cască.
Evitați escrocheriile

Evitați escrocheriile

Fiți precauți cu operatorii de turism care oferă prețuri
Protecție solară

Protecție solară

Soarele poate fi foarte puternic. Folosiți cremă de protecție solară și purtați o pălărie.
Respectați mediul

Respectați mediul

Dacă faceți scufundări sau snorkeling, asigurați-vă că nu atingeți corali sau perturbați viața marină. Corali sunt foarte fragili și pot fi distrusți cu ușurință.

Tururi ghidate în Phuket

Care este perioada perfectă pentru a vizita Phuket?

Sezonul uscat (Noiembrie - Aprilie): Este cea mai bună perioadă pentru a vizita Phuket, cu cer senin și temperaturi prietenoase pentru plajă.

Sezonul ploios (Mai - Octombrie): Deși este sezonul musonic, multe zile rămân în mare parte însorite, cu averse ocazionale.