Oferte Sejur Pattaya

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!


Pattaya: Relaxare la Marea Andaman

Situată la doar câteva ore de Bangkok, Pattaya este un oraș de coastă ce atrage turiști din toate colțurile lumii. Cunoscută pentru plajele sale animate și viața de noapte agitată, Pattaya este locul ideal pentru cei care caută distracție și divertisment. Dar orașul are și laturi mai liniștite, cu temple liniștite, piețe locale și oportunități de a explora insulele din apropiere.

Principalele atracții turistice din Pattaya

<b>Sanctuary of Truth</b>
Sanctuary of Truth

 O structură din lemn incredibil de detaliată, este atât un loc de cult cât și o capodoperă artistică.

 

<b>Walking Street</b>
Walking Street

 Cunoscută pentru viața sa de noapte, Walking Street se umple de lumină și energie odată cu apusul.

<b>Coral Island</b>
Coral Island

O scurtă călătorie cu feribotul de la Pattaya, această insulă oferă plaje frumoase și activități acvatice.

 

Activătăți pentru cupluri și pentru familii

Pentru familiile care călătoresc în Pattaya, Parcul Acvatic Cartoon Network Amazone oferă o zi plină de distracție cu personajele preferate din desene animate. O altă opțiune este vizitarea grădinii și fermei de fluturi, unde copiii pot învăța despre diverse specii de fluturi și plante într-un cadru natural.

Pentru cupluri în căutarea unei aventuri, săriturile cu parapanta sau zborurile tandem sunt opțiuni populare în Pattaya. Dacă preferați ceva mai relaxant, o vizită la Sanctuary of Truth, o structură monumentală sculptată în lemn, poate fi urmată de un masaj thailandez tradițional într-un spa local.

 

Tips&Tricks

Viața de noapte

Viața de noapte

Pattaya este renumită pentru viața sa de noapte animată. Stabiliți un buget și fiți conștienți de cheltuieli pentru a evita surprizele neplăcute.
Plajele mai liniștite

Plajele mai liniștite

Dacă doriți plaje mai puțin aglomerate, luați un feribot către Koh Larn.
Negociere

Negociere

Când cumpărați suveniruri sau luați un tuk-tuk, negociați prețul. Este o practică comună în Pattaya.
Rezervați în avans

Rezervați în avans

Dacă planificați să vizitați atracții populare sau să participați la tururi, rezervați în avans, mai ales în sezonul de vârf.

Tururi ghidate în Pattaya

Care este perioada perfectă pentru a vizita Pattaya?

Sezonul uscat (Noiembrie - Februarie): Este perioada ideală pentru vizitarea Pattaya datorită vremii plăcute și a temperaturilor mai moderate.

Sezonul ploios (Iunie - Octombrie): Așa cum este și în cazul celorlalte destinații, aversele sunt de obicei de scurtă durată, iar hotelurile pot oferi tarife mai mici.