Oferte Sejur Krabi

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!


Krabi: Poarta către Raiul Marin

Krabi, situat pe coasta vestală a Thailandei, este punctul de plecare pentru unele dintre cele mai frumoase insule și plaje ale țării. De la impresionantele formațiuni calcaroase din Golful Phang Nga până la insulele idilice precum Phi Phi, această regiune este un vis pentru cei pasionați de scufundări, caiac și escaladă. Pe lângă acestea, Krabi găzduiește numeroase temple misterioase și cascade ascunse, oferind o varietate de aventuri pentru orice călător.

Principalele atracții turistice din Krabi

<b>Insulele Phi Phi</b>
Insulele Phi Phi

Cu plajele lor de nisip alb și apele cristaline, aceste insule sunt ideale pentru scufundări, snorkeling și relaxare.

<b>Templul Peștera Tigrului</b>
Templul Peștera Tigrului

Situat la înălțime, după o serie de trepte abrupte, oferă vederi panoramice asupra provinciei Krabi.

<b>Railay Beach</b>
Railay Beach

Accesibilă doar cu barca, această peninsulă este renumită pentru plajele sale impresionante, formațiunile calcaroase și pentru posibilitățile de escaladă.

Activătăți pentru cupluri și pentru familii

Familiile se pot bucura de o excursie cu caiacul în mangrovele din Krabi, explorând peșterile și lacurile ascunse. De asemenea, o vizită la Parcul Național Than Bok Khorani este perfectă pentru picnicuri și plimbări prin natură, unde cascadele și pădurile tropicale creează un cadru pitoresc.

 

Pentru cupluri, Krabi oferă plaje secrete, perfecte pentru o zi de relaxare și snorkeling. O altă activitate romantică este o excursie de o zi la izvoarele termale din junglă, unde apele minerale calde sunt înconjurate de vegetație luxuriantă, creând un spa natural.

Tips&Tricks

Planificați excursii în afara sezonului

Planificați excursii în afara sezonului

Dacă doriți să evitați aglomerația, planificați-vă vizita în afara sezonului turistic. Plajele vor fi mai puțin aglomerate, iar prețurile vor fi, de obicei, mai scăzute.
Alimente stradale

Alimente stradale

Krabi oferă o varietate de delicii culinare stradale. Asigurați-vă că mâncați în locuri unde se prepară mâncarea proaspăt și se fierbe sau se prăjește bine.
Activități nautice

Activități nautice

Dacă intenționați să faceți snorkeling sau scufundări, asigurați-vă că echipamentul este în stare bună și că operatorii de turism au licențe și certificări adecvate.
Hidratarea

Hidratarea

Krabi, fiind o destinație tropicală, poate fi foarte caldă și umedă. Chiar și pe plajă, sub umbrelă, este posibil să nu simțiți căldura datorită brizei.

Tururi ghidate în Krabi

Care este perioada perfectă pentru a vizita Krabi?

Sezonul uscat (Noiembrie - Aprilie): Cu vreme însorită și mări calme, aceasta este perioada optimă pentru plajă și pentru excursiile cu barca.

Sezonul ploios (Mai - Octombrie): Deși este mai puțin aglomerat, unele excursii cu barca ar putea fi anulate din cauza vremii neprielnice.