Oferte Sejur Kemer De la 489 € de persoană

 
De la
 
489
de persoană

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!


Kemer: Comorile Ascunse ale Mării Mediterane

Kemer este o destinație turistică pitorească situată pe coasta sudică a Turciei, în regiunea Antalya. Încadrat de majestuoasele Munți Taurus și de apele albastre ale Mării Mediterane, Kemer este cunoscut pentru plajele sale frumoase, stațiunile de lux și peisajele sale naturale uimitoare. De-a lungul anilor, orașul s-a dezvoltat pentru a satisface cerințele turistice crescânde, oferind o gamă largă de activități, de la sporturi nautice la drumeții în munți. Unul dintre cele mai populare atracții ale regiunii este Parcul Național Olympos Beydağları, unde vizitatorii pot explora ruinele antice ale orașului Olympos și flăcările eterne ale Chimerei.

Principalele atracții turistice din Kemer

<b>Phaselis</b>
Phaselis

Situat la doar câțiva kilometri de Kemer, Phaselis este un sit arheologic antic, având trei porturi frumoase și o mulțime de ruine care arată cum era viața în vremurile antice. Străduțele pietruite și teatrul antic sunt doar câteva dintre atractiile acestui loc minunat.

<b>Parcul Național Olympos Beydağlari</b>
Parcul Național Olympos Beydağlari

Acest parc național este o adevărată comoară pentru iubitorii de natură, oferind trasee de drumeție, plaje izolate și vederi panoramice asupra coastei Mediteranei.

<b>Yörük Park</b>
Yörük Park

Acest parc tematic este dedicat culturii și tradițiilor tribului Yörük, o populație nomadă care a trăit în această regiune. Vizitatorii pot învăța despre modul de viață tradițional al Yörük-ilor și pot vedea exemple de corturi tradiționale, meșteșuguri și multe altele.

Activătăți pentru cupluri și pentru familii

Kemer oferă o multitudine de activități romantice pentru cupluri. O plimbare pe promenada de-a lungul coastei la apus este perfectă pentru clipe de intimitate. Cuplurile pot opta și pentru o croazieră la apus pe Mediterană, sau pot vizita restaurantele locale pentru a se bucura de delicatese turcești la lumina lumânărilor.

Pentru familiile care vizitează Kemer, plajele sunt locul perfect pentru a se relaxa și a se bucura de soare. Aquapark Dinopark este o alegere minunată pentru copii, oferind tobogane de apă și diverse alte distracții. Excursiile la fermele locale pentru a vedea animale și a învăța despre viața rurală sunt, de asemenea, o activitate populară.

Tips&Tricks

Plaje

Plaje

Kemer este renumit pentru plajele sale frumoase. Asigurați-vă că vizitați Plaja Moonlight și Plaja Phaselis.
Cumpărături

Cumpărături

Bazarul din Kemer este un loc minunat pentru a cumpăra suvenire, precum produse din piele, bijuterii, dulciuri și condimente.
Croaziere

Croaziere

Există numeroase croaziere cu iahtul care pleacă din Kemer. Acestea oferă o ocazie minunată de a explora golful și de a vă relaxa.
Diversitatea culinară

Diversitatea culinară

Mâncați la restaurantele locale pentru a degusta specialitățile turcești. Kebap, meze și baklava sunt doar câteva dintre delicii.

Tururi ghidate în Kemer

Hidden slide
Turul Orașelor Antice
Începeți dimineața cu o vizită la Phaselis, un oraș antic înconjurat de păduri de pini și trei golfuri distincte. Explorați ruinele străzilor pietruite, teatrului, agorei și băilor romane. După ce vă bucurați de un picnic la malul mării în una dintre golfuri, deplasați-vă către Olimpos. Această așezare antică, ascunsă într-o pădure densă, oferă un amestec fermecător de istorie și natură. Vizitați teatrul, zidurile cetății și mormintele antice.
Hidden slide
Turul cu Barca
Plecați dimineața din portul Kemer pentru o croazieră de o zi cu iahtul. Prima oprire este în Golful Adrasan, unde puteți face snorkeling în apele turcoaz pentru a vedea viața marină vibrantă. După prânz, navele se îndreaptă către Grotto, o peșteră subacvatică cu ape cristaline perfecte pentru scufundări. Următoarea destinație este plaja paradisiacă de la Sazak Bay, unde puteți vă relaxa sau puteți încerca sporturi nautice.
Hidden slide
Aventură în Munți
Dacă sunteți un entuziast al naturii și al aventurii, acest tur este perfect pentru dvs. Începeți cu o excursie la muntele Tahtali. Luați telescaunul Olympos Teleferik până la vârf și bucurați-vă de vederi panoramice asupra coastei turcești și a Mării Mediterane. După aceea, pregătiți-vă pentru o experiență de rafting pe râul Köprüçay. Apele repezi și peisajele impresionante vă vor oferi o zi plină de adrenalină.

Care este perioada perfectă pentru a vizita Kemer?

Primăvara (aprilie - iunie): Aceasta este, probabil, cea mai bună perioadă pentru a vizita Kemer. Vremea este plăcută, nici prea caldă, nici prea rece, iar natura înflorește. 

Vara (iulie - august): Vara este sezonul de vârf pentru turism în Kemer, datorită vremii solare și a temperaturilor ridicate - perfecte pentru bronzat și înot. Cu toate acestea, este de așteptat să fie aglomerat, iar prețurile pot fi mai mari. 

Toamna (septembrie - noiembrie): Asemănător cu primăvara, toamna este o perioadă excelentă pentru a vizita Kemer. Temperaturile încep să scadă, dar marea rămâne suficient de caldă pentru înot. 

Iarna (decembrie - martie): Deși Kemer are ierni blânde comparativ cu alte părți ale Turciei, aceasta nu este perioada de vârf pentru vizite. Cu toate acestea, este o opțiune bună pentru cei care doresc să evite aglomerația și să se bucure de o atmosferă mai liniștită.