Oferte Sejur Hurghada De la 408 € de persoană

Hurghada - comoara Mării Roșii

Plajele sale nisipoase se întind pe kilometri, iar apele cristaline sunt un paradis pentru snorkeling și scufundări, adăpostind o varietate impresionantă de specii marine și recifuri de corali. Multe dintre centrele de scufundări oferă cursuri pentru începători, făcând din Hurghada locul ideal pentru cei care doresc să se aventureze în adâncurile mării pentru prima dată. Pentru cei care preferă activitățile terestre, orașul oferă o mulțime de opțiuni de cumpărături, de la piețele locale pline de mirodenii, textile și obiecte de artizanat, până la magazinele de lux. 

Principalele atracții turistice din Hurghada

<b>Rezervația Marină Giftun Island</b>
Rezervația Marină Giftun Island

Un adevărat paradis pentru iubitorii de snorkeling și scufundări, insula Giftun este faimoasă pentru apele sale limpezi și recifele de corali colorate. Excurșiile de o zi aici oferă ocazia de a vedea o varietate de specii marine.

<b>Muzeele din Hurghada</b>
Muzeele din Hurghada

Printre cele mai populare se numără Aquariumul Marei Roșii și Muzeul Marinei, unde vizitatorii pot afla mai multe despre biodiversitatea mării și istoria regiunii.

<b>Bazarurile tradiționale</b>
Bazarurile tradiționale

Pentru o experiență autentică, vizitarea bazarurilor locale este o must. Aici puteți cumpăra suveniruri, mirodenii și produse tradiționale egiptene.

Activătăți pentru cupluri și pentru familii

Familiile se vor bucura de o varietate de activități în Hurghada. De la parcurile acvatice, cum ar fi Makadi Water World, la plimbările cu camila sau cu buggy-ul în deșert, există ceva pentru toate vârstele. O excursie pe un vas cu fundul din sticlă poate fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a introduce copiii în lumea subacvatică fără a se scufunda.

Hurghada este locul ideal pentru cupluri. O plimbare la apus pe malul mării, o cină romantică pe plajă sau scufundări în tandem în apele cristaline ale Mării Roșii sunt doar câteva dintre activitățile pe care le puteți încerca împreună. De asemenea, pentru cei care caută relaxare, spa-urile de lux oferă tratamente și masaje pentru două.

Tips&Tricks

Îmbrăcăminte adecvată

Îmbrăcăminte adecvată

Egiptul este o țară predominant musulmană, deci e bine să aveți o îmbrăcăminte modestă când vizitați locurile mai puțin turistice.
Protecție împotriva insectelor

Protecție împotriva insectelor

Dacă vă aflați în apropiere de apă sau în zonele cu multă vegetație, asigurați-vă că folosiți un repelent de insecte.
Asigurați-vă că vă vaccinați

Asigurați-vă că vă vaccinați

Înainte de a vizita Egiptul, consultați-vă medicul în legătură cu vaccinurile recomandate.
Încercați mâncarea locală

Încercați mâncarea locală

Falafel, kebab și koshari sunt doar câteva dintre deliciile locale pe care trebuie să le încercați.

Tururi ghidate în Hurghada

Hidden slide
Tururi de Scufundări
Pentru iubitorii misterelor oceanice, lumea subacvatică a mărilor și oceanelor oferă o adevărată comoară de frumuseți și aventuri. Centrele de scufundări s-au dezvoltat în numeroase locații de coastă, oferind pasionaților oportunitatea de a explora recifurile de corali, epavele vechi și fauna marină diversificată.
Hidden slide
Excursii în Deșert
Nisipurile fierbinți și peisajele vaste ale deșertului sunt o atracție majoră pentru turiști și aventurieri deopotrivă. Excursiile în deșert oferă o ocazie unică de a cunoaște tradițiile și cultura beduină, de a admira formele neregulate ale dunei de nisip și de a se bucura de un cer înstelat fără poluare luminoasă.
Hidden slide
Croazieră pe Nil
Nilul, fluviul care a fost inima și sufletul civilizației egiptene antice, rămâne una dintre cele mai mari atracții turistice ale Egiptului. Deși Hurghada nu se află direct pe malurile sale, multe agenții oferă excursii către acest râu magnific, fie pentru o zi, fie pentru călătorii mai lungi.

Care este mai bună perioadă pentru a vizita Hurghada?

Primăvara (martie-mai): Vremea este plăcută și nu prea caldă, fiind ideală pentru explorare și plajă.

Vara (iunie-august): Este foarte cald, dar dacă doriți să stați mai mult pe plajă și să vă bucurați de mare, este perfect.

Toamna (septembrie-noiembrie): Similar cu primăvara, cu temperaturi mai blânde.

Iarna (decembrie-februarie): Deși este cea mai răcoroasă perioadă, vremea rămâne încă plăcută, ideală pentru excursii și scufundări.

 
De la
 
408
de persoană

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!