Aventură și Relaxare în Filipine

Filipine, un arhipelag exotic de peste 7,000 de insule, te invită să descoperi plaje cu nisip alb, ape cristaline și peisaje tropicale uimitoare. De la recifele de corali din Palawan și Boracay la munții spectaculoși și terasele de orez din Banaue, Filipine oferă o varietate de experiențe pentru toate gusturile. Explorează cultura vibrantă, tradițiile locale și ospitalitatea caldă a filipinezilor. Planifică-ți vacanța cu noi și descoperă un paradis natural și cultural de neuitat!

Completează formularul pentru date de plecare personalizate:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!


Filipine, un arhipelag format din peste 7.000 de insule, este o destinație de vis pentru cei care iubesc peisajele tropicale, aventura și descoperirea unei culturi bogate. Cu pachetele noastre de vacanță, veți putea explora cele mai frumoase locuri din Filipine, beneficiind de zboruri, cazare și transferuri confortabile de la aeroport.

Istoria Filipinelor

Istoria Filipinelor este o poveste fascinantă de influențe indigene, coloniale și asiatice. Dinastii precolumbiene, colonizarea spaniolă de peste 300 de ani și ulterior ocupația americană și japoneză au modelat o cultură diversificată și unică.

Principalele atracții din Filipine

• Boracay: Renumită pentru plajele sale cu nisip alb și apa cristalină, Boracay este locul ideal pentru relaxare și sporturi acvatice.

• Palawan: Această insulă este cunoscută pentru peisajele sale naturale spectaculoase, inclusiv râul subteran Puerto Princesa și El Nido, cu stânci calcaroase și lagune ascunse.

• Cebu: Oferă o combinație perfectă de istorie, cultură și aventură, inclusiv înotul cu rechinii-balenă și explorarea cascadelor impresionante.

Activități pe care să le faci într-un sejur în Filipine

• Scufundări și snorkeling: Explorați recifele de corali și viața marină diversă din locuri precum Tubbataha Reefs și Apo Island.

• Tururi cu barca în Bohol: Descoperiți faimoșii "Chocolate Hills" și interacționați cu tarsierii, cei mai mici primate din lume.

• Trekking pe muntele Mayon: Un vulcan activ cunoscut pentru forma sa simetrică perfectă, ideal pentru drumeții și fotografii panoramice.

Gastronomie locală

Bucătăria filipineză este o reflecție a diversității culturale a țării, combinând influențe asiatice și europene. Printre preparatele de neratat se numără:

• Adobo: Carne de pui sau porc marinată și gătită în sos de soia, oțet și usturoi.

• Lechon: Porc întreg prăjit, servit la ocazii speciale, considerat un deliciu național.

• Halo-Halo: Un desert răcoritor, perfect pentru clima tropicală, care conține gheață zdrobită, lapte condensat, fructe și diverse toppinguri.

Plaje recomandate

• White Beach din Boracay: Cunoscută pentru nisipul său fin și apele cristaline, ideală pentru relaxare și sporturi nautice.

• El Nido în Palawan: Oferă plaje spectaculoase și oportunități de snorkeling și caiac printre stâncile calcaroase.

• Siargao: Capitala surf-ului din Filipine, cu valuri perfecte și o atmosferă boemă.

Cea mai bună perioadă pentru a vizita

Filipinele sunt o destinație atractivă pe tot parcursul anului, dar sezonul uscat, din noiembrie până în aprilie, este perioada ideală pentru a evita ploile și a vă bucura de soare și plaje.

Fie că sunteți în căutarea unei aventuri insulare, a unei vacanțe la plajă sau a unei incursiuni culinare, Filipinele au ceva special pentru fiecare. Cu pachetele noastre de vacanță, tot ce trebuie să faceți este să vă împachetați bagajele și să vă pregătiți pentru o călătorie de neuitat în acest paradis tropical. Descoperiți magia și farmecul Filipinelor!