Oferte Sejur Dubai

Dubai - Orașul care depășește limitele imaginației

Dubai este un amestec fascinant de modernitate și tradiție. Zgârie-norii impunători se înalță deasupra deșertului și contrastează puternic cu suq-urile și moscheile tradiționale. Plaje întinse cu nisip auriu și Marea Arabiei turcoaz oferă momente de relaxare, în timp ce parcurile acvatice și de distracții garantează adrenalină. Nu rata o plimbare cu balonul deasupra deșertului la răsărit sau o seară în deșert cu călărie și cină tradițională. Dubai este locul perfect pentru a experimenta un mix unic de cultură, distracție și shopping de top.

Îți dorești un sejur în Dubai? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!


Cum îți poți petrece un sejur în Dubai?

Dubaiul, o destinație de top pe lista iubitorilor de călătorii, îmbină modernitatea cu tradiția, peisajele deșertice cu litoralul uluitor și luxul extravagant cu o cultură bogată. Noi vă oferim pachete de sejur complete în Dubai, care includ biletul de avion, cazarea și transferul de la aeroport la hotel și înapoi. Dar înainte de a rezerva, iată câteva lucruri pe care ar trebui să le știți despre această destinație magnifică.

O privire scurtă în Istoria Dubaiului

Dubaiul a fost odinioară un sătuc pescăresc și centru al comerțului cu perle. În anii '60, descoperirea petrolului a schimbat din temelii economia și peisajul orașului. Astăzi, este un hub global și un exemplu remarcabil de dezvoltare rapidă și inovație.

Atracții Principale din Dubai 

 1. Burj Khalifa: Clădirea cea mai înaltă din lume, Burj Khalifa, este un must-see. Oferă o vedere panoramică asupra orașului de la etajul 148.
 2. Palm Jumeirah: O insulă artificială în formă de palmier, cu hoteluri de lux și plaje private.
 3. Dubai Mall: Este unul dintre cele mai mari centre comerciale din lume, oferind nu doar cumpărături, ci și atracții precum un acvariu uriaș și o pistă de patinaj.
 4. Dubai Fountain: O fântână muzicală grandioasă care oferă spectacole de lumină și sunet.

Activități pe care să le faci într-un sejur în Dubai 

 1. Safari în Deșert: Experimentează emoția dunei bashing-ului și savurează o cină sub stele.
 2. Plimbări cu Yachtul: Vedeți skyline-ul Dubaiului dintr-o perspectivă complet nouă.
 3. Skydiving: Pentru cei mai curajoși, skydiving peste Palm Jumeirah este o experiență unică.
 4. Vizitare Piața de Aur: Perfectă pentru cei interesați de bijuterii și metale prețioase.

Bucătăria Locală din Dubai

Nu plecați din Dubai fără să încercați:

 1. Shawarma: Un fel de mâncare stradală populară, servită într-o lipie subțire.
 2. Falafel: O altă delicatesă stradală, ideală pentru vegetarieni.
 3. Camel Milk Ice Cream: O înghețată inedită, dar delicioasă.

Recomandăm să vizitați restaurante locale pentru o experiență autentică, dar și multe opțiuni internaționale sunt disponibile.

Plaje Recomandate în Dubai

 1. Jumeirah Beach: Ideală pentru familiile cu copii, cu ape calme și nisip fin.
 2. Kite Beach: Perfectă pentru sporturi nautice, cum ar fi kitesurfing.

Perioada Ideală pentru Vizită Dubai 

Dubaiul este o destinație minunată pe tot parcursul anului, dar dacă doriți să evitați căldura extremă, perioada ideală pentru vizită este între noiembrie și martie.

În concluzie, Dubaiul nu este doar un loc de tranzit, ci o destinație complexă care oferă o varietate de experiențe pentru toate gusturile. Pachetele noastre de sejur complete vă oferă posibilitatea de a explora acest oraș uimitor fără stresul planificării detaliate. Rezervați acum și pregătiți-vă pentru o aventură de neuitat!