Oferte Sejur Belek De la 519 € de persoană

 
De la
 
519
de persoană

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!


Belek: Bijuteria Turciei te Învită să Explorezi

Belek, situat pe incantatoarea coastă a Mediteranei din regiunea Antalya, Turcia, este un oraș ce se remarcă printr-o ambianță de lux și peisaje de neegalat. Recunoscut pentru plajele sale cu nisip fin, unde marea își desfășoară nesfârșitele valuri în nuanțe de azur, orașul este și un paradis pentru amatorii de golf, având unele dintre cele mai prestigioase terenuri din lume. Fie că ești în căutarea unei escapade romantice, a unui refugiu de golf sau pur și simplu dorești să te pierzi în istorie și natură, Belek promite o experiență memorabilă în inima Turciei.

 

Principalele atracții turistice din Belek

<b>Terenurile de Golf</b>
Terenurile de Golf

Belek este adesea numit „Capitala Golfului din Turcia” datorită numeroaselor sale terenuri de golf de calitate internațională. Aceste terenuri atrag entuziaști din întreaga lume, fie că sunt profesioniști sau amatori.

<b>Plaja Belek</b>
Plaja Belek

O întindere nesfârșită de nisip auriu înconjurate de pini și măsline, plaja Belek este locul ideal pentru a vă relaxa, a face baie în soare sau a vă bucura de diverse sporturi nautice.

<b>Teatrul antic Aspendos</b>
Teatrul antic Aspendos

Situat la o scurtă distanță de Belek, acest teatru roman este unul dintre cele mai bine conservate din lume și poate găzdui peste 15.000 de spectatori. Evenimentele și spectacolele care au loc aici sunt cu adevărat magice, având ca fundal o istorie care datează de peste 2000 de ani.

Activătăți pentru cupluri și pentru familii

Pentru familiile care călătoresc în Belek, există o mulțime de activități pentru toate vârstele. Parcurile acvatice din zonă oferă distracție și adrenalină, iar tururile cu caiac sau cu banană pe mare sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc aventură. În plus, multe resorturi oferă cluburi pentru copii cu activități variate, asigurându-se că cei mici sunt ocupați și distrați.

 

Belek este locul ideal pentru cupluri, oferindu-le o serie de activități romantice. O plimbare pe plajele liniștite, o cină la lumina lumânărilor pe malul mării sau un masaj de cuplu într-unul dintre numeroasele SPA-uri de lux din oraș sunt doar câteva dintre momentele speciale pe care le puteți petrece împreună.

Tips&Tricks

Transport Local

Transport Local

Dacă dorești să explorezi împrejurimile, ia în considerare închirierea unei mașini sau utilizarea minibusurilor locale (dolmuş), care sunt o opțiune ieftină și eficientă de transport.
Negociază

Negociază

În piețele locale și la magazinele de suveniruri, negocierile sunt frecvente. Asigură-te că ești pregătit să negociezi prețurile pentru a obține cele mai bune oferte.
Protecție Solară

Protecție Solară

Soarele în Belek poate fi foarte puternic, mai ales în timpul verii. Asigură-te că ai la tine cremă de protecție solară, pălărie și ochelari de soare.
Diversitatea Culinară

Diversitatea Culinară

Bucătăria turcească este variată și delicioasă. Încearcă specialitățile locale și nu te limita doar la mâncărurile internaționale oferite de resorturi.

Tururi ghidate în Belek

Hidden slide
Nimic nu te apropie mai mult de cultura unui loc decât mâncarea sa tradițională. Acest tur te va introduce în arta culinară turcească, cu degustări de meze, kebabs, dulciuri tradiționale și, desigur, ceai turcesc. Pe lângă experiența gastronomică, vei avea șansa să vizitezi piețe locale, să afli despre obiceiurile și tradițiile zonale și să interacționezi cu localnicii.
Hidden slide
Aspendos este renumit pentru teatrul său roman, unul dintre cele mai bine conservate teatre antice din lume, care încă găzduiește spectacole și evenimente. Perge, pe de altă parte a fost unul dintre cele mai importante orașe ale vechii Pamfilia. De asemena, Side este un vechi oraș portuar cu un amfiteatru grandios, temple și un muzeu arheologic.
Hidden slide
Belek, deseori numit „Capitala Golfului din Turcia”, este recunoscut pe plan internațional pentru terenurile sale de golf excepționale, care atrag entuziaști din întreaga lume. Dacă ești pasionat de golf sau pur și simplu dorești să te familiarizezi cu acest sport într-un cadru de excepție, poți alege să faci un tur al celor mai notabile terenuri de golf din Belek.

Care este perioada perfectă pentru a vizita Belek?

Cea mai bună perioadă pentru a vizita Belek depinde în mare măsură de activitățile pe care doriți să le întreprindeți și de preferințele personale în ceea ce privește vremea.

Primăvară: Este considerată de mulți ca fiind cea mai bună perioadă pentru a vizita Belek. Temperaturile sunt moderate, natura se trezește la viață, iar peisajele sunt deosebit de frumoase. De asemenea, este o perioadă excelentă pentru a juca golf, având în vedere că terenurile sunt în condiții optime și nu este prea cald.

Toamna: La fel ca primăvara, toamna oferă temperaturi plăcute și este o altă perioadă populară pentru jucătorii de golf. Plajele sunt mai puțin aglomerate decât în sezonul de vârf, iar marea rămâne suficient de caldă pentru înot.

Vară: Este sezonul de vârf pentru turismul de plajă, când Belek atrage mulți vizitatori datorită vremii calde și a plajelor sale frumoase. Cu toate acestea, trebuie menționat că poate fi foarte cald în această perioadă, și mulți oameni pot găsi temperaturile de vară destul de intense. 

Iarna: Deși Belek are un climat mediteranean, iernile pot fi mai răcoroase și uneori ploioase. Cu toate acestea, este o perioadă excelentă pentru a evita mulțimile și pentru a beneficia de tarife mai scăzute la cazare. Golfiștii mai experimentați pot găsi această perioadă atractivă datorită provocărilor adăugate de condițiile meteo.