Oferte Sejur Bangkok

Bangkok: Capitala Vibrantă a Thailandei

Bangkok, capitala Thailandei, este un amestec electrizant de vechi și nou. Zgârie-norii futuriști se înalță deasupra templelor budiste aurite și a piețelor de stradă zgomotoase. Fie că vrei să explorezi complexul regal al Palatului Regal sau să te aventurezi în aglomerația din Piața Khao San, Bangkok îți oferă o experiență urbană unică, completată de o bucătărie stradală delicioasă și o viață de noapte efervescentă.

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!


Principalele atracții turistice din Bangkok

<b>Palatul Regal</b>
Palatul Regal

Este una dintre cele mai vizitate atracții din Bangkok. Construit în 1782, complexul este o capodoperă de arhitectură și include Wat Phra Kaew (Templul Smaraldului Buddha).

<b>Templul Wat Arun</b>
Templul Wat Arun

Situat pe malurile fluviului Chao Phraya, acest templu este renumit pentru designul său distinctiv și stupa centrală înaltă.

<b>Piața Chatuchak</b>
Piața Chatuchak

Una dintre cele mai mari piețe din lume, este locul ideal pentru a cumpăra suveniruri, mâncare locală sau doar pentru a te pierde printre tarabele vânzătorilor.

Activătăți pentru cupluri și pentru familii

Pentru familiile care vizitează Bangkok, o vizită la Zoo Dusit este ideală. Acesta adăpostește o varietate de animale exotice și oferă și o plimbare cu barca pe lac, făcând-o o atracție plăcută pentru copii. O altă opțiune este Muzeul Științei și Planetariul, unde copiii pot învăța despre cosmos și științe într-un mod interactiv.

Pentru cupluri, o plimbare romantică pe fluviul Chao Phraya la apus este un mod minunat de a vedea orașul sub o altă lumină. Bărcile oferă cina și muzică live, creând o atmosferă intimă. O altă idee este să vizitați piața de noapte Asiatique, unde puteți cumpăra suveniruri, savura delicii locale și urmări spectacole tradiționale thailandeze.

 

Tips&Tricks

Evitați aglomerația

Evitați aglomerația

Evitați vizitarea principalelor atracții turistice în timpul orelor de vârf. Dacă doriți să vizitați Palatul Regal sau templele populare, încercați să ajungeți la primele ore ale dimineții.
Transport

Transport

Folosiți bărcile și feriboturile de pe râul Chao Phraya pentru a evita aglomerația traficului din Bangkok.
Haine adecvate

Haine adecvate

Când vizitați templele, purtați haine care să acopere umerii și genunchii și evitați încălțămintea cu tocuri.
Navigare în oraș

Navigare în oraș

Folosiți aplicația de hărți sau un GPS offline pentru a vă orienta în labirintul străzilor din Bangkok. Cu toate că este un oraș modern, pot exista zone unde semnalul mobil este slab sau unde nu sunt indicatoare stradale clare

Tururi ghidate în Bangkok

Hidden slide
Turul Templelor din Bangkok
Explorați templele majestuoase ale Bangkokului, inclusiv Wat Pho (Templul lui Buddha Culcat), Wat Arun (Templul Zorilor) și Wat Traimit (Templul lui Buddha de Aur). Multe tururi includ și o plimbare cu barca pe râul Chao Phraya.

Care este perioada perfectă pentru a vizita Bangkok?

Sezonul uscat (Noiembrie - Februarie): Este perioada cea mai propice pentru a vizita Bangkok, cu temperaturi mai moderate și mai puține precipitații. Aceasta este, de asemenea, perioada turistică de vârf.

Sezonul ploios (Mai - Octombrie): Cu toate că veți întâlni averse zilnice, acestea sunt adesea de scurtă durată. Acesta poate fi un timp bun pentru a vizita dacă doriți să evitați aglomerația din sezonul de vârf.