Croazieră Individuală în Europa de Vest IV

Perioadă: 22/06/2024 - 29/06/2024

 
De la
 
893
pasager în cabină dublă / 7 nopți

CROAZIERĂ îN EUROPA DE VEST IV

 

Pe luciul învălurit al Oceanului Atlantic

Călătoria pe valurile oceanului oferă o altă libertate rară. Eliberat de viața de zi cu zi și având spațiul necesar pentru a savura liniștea vieții pe mare, vă puteți relaxa în ritmul liniștit al navigării atlantice inter-insulare. Citirea unei cărți, savurarea unui cocktail, relaxarea la piscină și savurarea unei mese delicioase sunt toate posibile într-un spațiu fără timp.

 

 

Despre MSC VIRTUOSA

 

Numele MSC Virtuosa provine de la cuvântul virtuos, care înseamnă cineva foarte priceput în domeniul său de activitate, astfel că MSC Virtuosa a fost numită pentru a aduce un omagiu priceperii și expertizei arhitecților de la MSC Cruises și partenerilor de la șantierul naval Les Chantiers de l'Atlantique care au proiectat și construit această clasă inovatoare de nave. MSC Virtuosa este una dintre cele mai mari două nave din flota MSC Cruises (alături de nava sa soră MSC Grandiosa) oferind o gamă impresionantă de caracteristici pentru oaspeți, toate reunite într-o armonie perfectă pentru a oferi cea mai bună experiență de vacanță în croazieră.

MSC Virtuosa a fost numită oficial în seara zilei de 27 noiembrie 2021 în Port Rashid, Dubai, în cadrul unei ceremonii strălucitoare. Nava a fost botezată de superstarul Sophia Loren, MSC Virtuosa fiind cea de-a 17-a navă botezată de ea în flota MSC Cruises.

Nava este echipată cu sisteme avansate de sunet și lumină, precum și echipamente de proiecție video. Un sistem de partajare a vizionării de înaltă tehnologie permite ca vizionarea din orice sursă dată de pe navă să fie partajată pe întreaga navă sau către anumite saloane sau zone publice. Conexiune la internet Wi-Fi disponibilă în toate zonele publice și în cabine. MSC Virtuosa poate transporta până la 6.334 de pasageri și 1.704 membri ai echipajului.

 

Atracții deasupra luciului mării:

 

MSC Starship Club – Sunteți bineveniți la casa lui Rob, primul barman robotic umanoid de pe mare! MSC Starship Club oferă o experiență futuristă imersivă, plutind într-o călătorie prin noi destinații galactice, totul în timp ce Rob îți pregătește cocktailul tău preferat, poate spunându-ți o glumă sau chiar arătându-ți mișcările lui de dans!

 

 

Galleria Virtuousa – Cu cea mai lungă cupolă cu LED-uri de pe mare deasupra și având peste 11.60 de metri pătrați de spațiu comercial, MSC Virtuosa doboară recordul mondial oferind cea mai mare zonă comercială de pe mările lumii.

Promenada interioară include atât restaurante principale, cât și restaurante de specialitate, 11 buticuri de ultimă generație și peste 250 de mărci. Nu numai că visele tale de cumpărături pot deveni realitate aici, dar promenada este bine cunoscută pentru socializare și divertisment, oferind cocktailul perfect și divertisment live.

Familie & copii – MSC Cruises este cunoscută pentru oferta sa premiată pentru familii și are un parteneriat de lungă durată cu LEGO Group pentru a proiecta zonele cluburilor pentru copii, precum și activitățile de la bord. Descoperiți la bord toate activitățile și serviciile pentru copii, preadolescenți, adolescenți și părinții lor.

Piscine - Cifrele nu mint: 5 piscine unice și deosebite, inclusiv unul dintre cele mai mari și mai complexe parcuri acvatice de pe mare! Piscinele de pe MSC Virtuosa sunt capabile să găzduiască peste 1.000 de oaspeți cu tot confortul. Mai mult: piscina Atmosphere Pool oferă peste 1.670 de metri pătrați (ceea ce echivalează cu aproximativ 10 metri pătrați de spațiu public pentru fiecare oaspete) și este una dintre cele mai vaste care se găsesc pe mare.

 

Despre orașele si obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

Southampton, Marea Britanie - Mii de ani de comerț. În ciuda loviturilor primite de la Luftwaffe și a unei extinderi urbane dezastruoase după război, orașul milenar Southampton și-a păstrat o parte din farmecul său medieval în unele părți și s-a reinventat ca un centru comercial din secolul XXI în altele, având ca punct central gigantul West Quay din sticlă și oțel.

În centrul orașului modern se află Centrul Civic, la o scurtă plimbare spre est de gară și care găzduiește excelenta Southampton City Art Gallery, care se concentrează în special pe artiștii britanici contemporani. Esplanada de Vest se întinde de-a lungul celor mai bune părți rămase din vechile ziduri ale orașului.

Reconstruite după un atac francez în 1338, acestea includ Turnul Casei lui Dumnezeu, situat în capătul sudic al orașului vechi, în Winkle Street, care în prezent găzduiește Muzeul de Arheologie. Cea mai bine conservată dintre cele șapte porți ale orașului este Bargate, la capătul opus al orașului vechi, în capul High Street; este o structură elaborată, aglomerată cu lei, figuri clasice și deschideri defensive. O excursie la țărm în cadrul croazierei MSC Europa de Nord din Southampton poate fi ocazia de a descoperi capitala Angliei, Londra.

Pentru vizitatori, Londra este un loc palpitant. Monumentele din trecutul glorios al capitalei sunt peste tot, de la sălile de banchet medievale și marile biserici ale lui Christopher Wren la arhitectura victoriană eclectică a Imperiului Britanic triumfalist. Vă puteți relaxa în liniștitele piețe georgiene ale orașului, puteți explora străduțele înguste din City of London, vă puteți plimba pe aleile de pe malul râurilor și puteți descoperi ciudățeniile a ceea ce este încă o colecție de sate de o deosebita factura.       

Marile repere istorice ale capitalei - Big Ben, Westminster Abbey, Palatul Buckingham, Catedrala Sfântul Paul, Turnul Londrei și așa mai departe - atrag milioane de turiști în fiecare an.

 

Zi de navigare pe mareO zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

La Rochelle, Franța - Un centru de pescuit și de comerț încă din secolul al XII-lea. La Rochelle este un oraș din sud-vestul Franței, situat pe malul Oceanului Atlantic. Patrimoniul său arhitectural este martor al trecutului său: orașul vechi cu casele sale medievale cu colț de lemn, arhitectura renascentistă, portul vechi și cele două turnuri maiestuoase.  Angajată de mult timp în protecția mediului, această destinație a croazierelor MSC Europa de Nord este renumită pentru calitatea vieții și pentru climatul său temperat.

Natura, lumea marină și vestigiile istoriei trecute sunt toate prezente în zona din jurul La Rochelle: bucurați-vă de ele în timpul unei excursii MSC: Insula Ré, Castelul Courbon și grădinile sale magnifice, Coulon - Veneția verde.

Insula Ré și-a păstrat autenticitatea, cu sate mici și o prezență puternică a naturii. Este minunat să vă plimbați de-a lungul coastei sau să faceți o plimbare cu bicicleta pentru a descoperi numeroasele fațete ale insulei: ocean, mlaștini sărate, plaje, podgorii, păduri, rezervație naturală... Produsele locale nu sunt de neglijat, deoarece există o producție locală de sare, salină, vin și cartofi, precum și stridii apreciate de iubitorii de arome rustice. 

Supranumit castelul Frumoasei din Pădurea Adormită, Château de la Roche Courbon a fost construit în secolul al XV-lea pe un vârf de stâncă. A fost transformat într-un conac de țară în secolul al XVII-lea și este înconjurat de niște grădini magnifice în stil francez.

Coulon, în apropiere de Niort, este o destinație obligatorie pentru a descoperi mlaștinile Poitevin. Cunoscute sub numele de Veneția verde, "mlaștinile umede" dezvăluie un adevărat caz de biodiversitate complexă și fragilă, care poate fi explorat la bordul unor bărci plate tradiționale. Pentru a înțelege mai bine istoria acestei localități, nimic nu este mai bun decât să vă plimbați pe străduțele înguste ale orașului, să vizitați biserica Trinité sau Maison du Marais Poitevin.

  

Bilbao, Spania - Un oraș în transformare. Întinzându-se pe o distanță de 14 km pe malul râului Nervión, Bilbao (Bilbo) este un oraș mare, dar care rareori se simte ca atare. Chiar dacă expansiunea sa urbană umple acum valea îngustă, puteți vedea întotdeauna pantele verzi ale munților de o parte și de alta, dincolo de clădirile înalte din centrul orașului. Puteți face din Bilbao o escală în vacanța dumneavoastră MSC Croaziere în Europa de Nord.

Cel mai mare oraș din Țara Bascilor, capitala provinciei Bizkaia, are multe de oferit, de la arhitectura exuberantă de ultimă generație și muzeele stimulante până la locuitorii săi prietenoși. În ciuda numelui său, Casco Viejo ("orașul vechi"), nu este, de fapt, cea mai veche parte a orașului Bilbao. Orașul a început ca un grup de mici sate de pescari pe malul stâng al râului, în timp ce Casco Viejo a crescut peste râu între secolele al XIV-lea și al XIX-lea. Cu toate acestea, toate cele mai vechi clădiri care încă mai supraviețuiesc sunt acum concentrate aici, iar în timpul unei excursii pe țărm este cea mai plăcută zonă de explorat pe jos.

Acest labirint strâns de străduțe vechi din piatră, plin de baruri și restaurante și care înconjoară încântătoarea piață principală cu arcade, Plaza Nueva, adăpostește, de asemenea, câteva muzee interesante. Uimitorul Museo Guggenheim al lui Frank Gehry se înalță pe malul stâng al râului Nervión, la zece minute de mers pe jos, la vest de Casco Viejo. Finalizat în 1997, a fost salutat de arhitectul Philip Johnson ca fiind "cea mai mare clădire a timpului nostru".

MSC Croaziere oferă, de asemenea, excursii la San Sebastián, care se numără printre marile orașe-stațiune din Europa. În timp ce superba plajă adăpostită de la ușa sa este cea mai mare atracție dintre toate și o excursie ideală de croazieră, San Sebastián se mândrește, de asemenea, cu un centru vechi fermecător, Casco Viejo, înghesuit la poalele verdeaței Monte Urgull.

 

La Coruna (Santiago de Compostela), Spania - Suflet galician. Un promontoriu larg se curbează în ambele direcții de la capătul peninsulei pentru a crea două golfuri mari: unul orientat spre Ferrol și care adăpostește un port mare, iar celălalt este deschis spre Atlantic și este mărginit de o plajă lungă de nisip.

În orașul dinamic dintre cele două golfuri, o plimbare de cinci minute pe străduțele vechi de piatră, cu restaurante tentante, baruri de tapas și localuri de noapte care se înghesuie să atragă atenția, vă duce de la portul modern și plin de viață - unde nava de croazieră MSC vă așteaptă să vă întoarceți - la stațiunea relaxată. Inima orașului La Coruña, aflată între orașul vechi și expansiunea sa modernă, chiar în interiorul portului, este Praza de María Pita, cu colonade. Străzile înguste și pline de atmosferă ale orașului vechi șerpuiesc în jurul bisericilor romanice Santiago și Santa María del Campo și sunt protejate de mare de un zid înalt.

Galeriile distincte cu fațade de sticlă ale clădirilor orientate spre mare, care se înalță cu șase etaje de-a lungul Avenida da Marina, în fața portului, formează un ansamblu magnific. Inițial, ele au fost proiectate pentru ca locuitorii locali, a căror viață se împletea cu oceanul, să poată urmări la adăpost activitatea portului.

Atunci când navigați în nordul Europei cu MSC Croaziere, cea mai evidentă excursie din La Coruña este Santiago de Compostela, care se numără printre cele mai frumoase orașe din întreaga Spanie. Un amestec superb de străduțe de piatră întortocheate, piețe maiestuoase și biserici antice, intercalate cu nenumărate colțuri ascunse, centrul medieval al Santiago rămâne un ansamblu remarcabil de integrat, cu atât mai bine cu cât este în foarte mare parte pietonal.

 

Cherbourg (Mont St. Michel), Franța - La capătul peninsulei Cotentin, oglindind coasta engleză de cealaltă parte a mării. Cocoțată pe cele mai înalte faleze din Europa, această destinație MSC din Europa de Nord scăldată de curentul blând al Golfului este poarta de acces către o regiune cu monumente istorice de renume mondial, rezervații naturale și o bucătărie locală cu produse excelente, atât de pe uscat, cât și de pe mare. De asemenea, păstrează memoria unor evenimente istorice majore.

În timpul acestei escale, veți putea descoperi locurile de neratat din regiune în cadrul unei excursii MSC, cum ar fi: Cap de La Hague, Mont Saint-Michel, Plaja Omaha și Cimitirul American.

Un punct de interes al regiunii Cap de La Hague este portul Racine - cel mai mic port din Franța - o bijuterie în miniatură cu parfum cu note iodate. Veți îndrăgi, de asemenea, cătunele din jurul La Hague, unde casele tradiționale se strâng unele lângă altele pentru a face față vânturilor uneori violente. Jean-François Millet, unul dintre cei mai renumiți pictori din regiune, le-a pictat adesea pe pânzele sale.

Amplasat între Granville și Cancale, Mont Saint-Michel și golful său au fost incluse în patrimoniul mondial UNESCO încă de la sfârșitul anilor 1970. O simplă biserică dedicată Sfântului Mihail construită în 708, muntele a fost de-a lungul secolelor obiectul râvnei bretonilor, normanzilor și englezilor. Călugării au fost expulzați din clădirile monahale în timpul Revoluției Franceze și au fost folosite ca închisoare timp de mai mulți ani. Abația sa este o capodoperă a arhitecturii medievale. Golful Mont Saint-Michel este locul unde se înregistrează cele mai înalte maree din Europa și este o rezervație naturală protejată.

 

Unde vei fi cazat – MSC Virtuosa, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – DELUXE INTERIOR, DECK 5-14

 

Suprafață de aproximativ 17 mp

Fotoliu de relaxare 

Baie cu duș, zonă de toaletă și uscător de păr

Paturi confortabile duble sau de o persoană (la cerere)

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – DELUXE/PREMIUM OCEAN VIEW, DECK 5/9-11

 

Suprafață de aproximativ 16 mp

Fereastră cu vedere la mare

Fotoliu de relaxare, baie cu duș sau cadă, zonă de toaletă și uscător de păr

Paturi confortabile duble sau de o persoană (la cerere)

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

Poate găzdui până la 6 persoane

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – DELUXE BALCONY, DECK 8-14

 

Suprafață de aproximativ 17 mp

Balcon de aproximativ 6-8 mp

Zonă de relaxare cu canapea

Baie cu duș sau cadă, zonă de toaletă și uscător de păr

Paturi confortabile duble sau de o persoană (la cerere)

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

 

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Zi

Data

Port

Sosire

Plecare

Sâmbătă

22/6/2024

Southampton, Marea Britanie

-

20:00

Duminică

23/6/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Luni

24/6/2024

La Rochelle, Franța

7:00

18:00

Marți

25/6/2024

Bilbao, Spania

8:00

17:00

Miercuri

26/6/2024

La Coruna (Santiago de Compostela), Spania

9:00

18:00

Joi

27/6/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Vineri

28/6/2024

Cherbourg (Mont St. Michel), Franța

7:00

19:00

Sâmbătă

29/6/2024

Southampton, Marea Britanie

7:00

-

PREȚ CROAZIERĂ

Prețuri începând cu 893 EUR / pasager în cabină dublă (Interioară) 7 nopți (8 zile)

 

Tariful include:

·        7 nopți/ 8 zile cazare în cabine duble MSC Virtuosa, conform cu rezervarea

·        Taxe portuare

·        Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC Virtuosa în valoare de 84 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

·        Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·        Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·        Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

Tarife reduse - la cerere

-         Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

·        returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

·        25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

·        40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

·        80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

·        100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

*  excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și care, în principiu, nu se returnează

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

DE RETINUT:

Pentru condițiile de călătorie în Uniunea Europeana, Marea Britanie consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-ul de mai jos:

https://www.mae.ro/node/1422 , https://www.mae.ro/travel-conditions/3725  

·        Pașaportul trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Virtuosa

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nicio pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii, cu sau fără carte de identitate emisă, au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!