MSC VIRTUOSA - Croazieră Individuală în Europa de Vest I

Date de plecare: 3 Iunie, 10 August 2024

 
De la
 
1303
pasager / 12 nopți

CROAZIERĂ îN EUROPA DE VEST (I)

 

Pe luciul învălurit al Oceanului Atlantic

Călătoria pe valurile oceanului oferă o altă libertate rară. Eliberat de viața de zi cu zi și având spațiul necesar pentru a savura liniștea vieții pe mare, vă puteți relaxa în ritmul liniștit al navigării atlantice inter-insulare. Citirea unei cărți, savurarea unui cocktail, relaxarea la piscină și savurarea unei mese delicioase sunt toate posibile într-un spațiu fără timp.

 

 

Despre MSC VIRTUOSA

 

Numele MSC Virtuosa provine de la cuvântul virtuos, care înseamnă cineva foarte priceput în domeniul său de activitate, astfel că MSC Virtuosa a fost numită pentru a aduce un omagiu priceperii și expertizei arhitecților de la MSC Cruises și partenerilor de la șantierul naval Les Chantiers de l'Atlantique care au proiectat și construit această clasă inovatoare de nave. MSC Virtuosa este una dintre cele mai mari două nave din flota MSC Cruises (alături de nava sa soră MSC Grandiosa) oferind o gamă impresionantă de caracteristici pentru oaspeți, toate reunite într-o armonie perfectă pentru a oferi cea mai bună experiență de vacanță în croazieră.

MSC Virtuosa a fost numită oficial în seara zilei de 27 noiembrie 2021 în Port Rashid, Dubai, în cadrul unei ceremonii strălucitoare. Nava a fost botezată de superstarul Sophia Loren, MSC Virtuosa fiind cea de-a 17-a navă botezată de ea în flota MSC Cruises.

Nava este echipată cu sisteme avansate de sunet și lumină, precum și echipamente de proiecție video. Un sistem de partajare a vizionării de înaltă tehnologie permite ca vizionarea din orice sursă dată de pe navă să fie partajată pe întreaga navă sau către anumite saloane sau zone publice. Conexiune la internet Wi-Fi disponibilă în toate zonele publice și în cabine. MSC Virtuosa poate transporta până la 6.334 de pasageri și 1.704 membri ai echipajului.

 

Atracții deasupra luciului mării:

 

MSC Starship Club – Sunteți bineveniți la casa lui Rob, primul barman robotic umanoid de pe mare! MSC Starship Club oferă o experiență futuristă imersivă, plutind într-o călătorie prin noi destinații galactice, totul în timp ce Rob îți pregătește cocktailul tău preferat, poate spunându-ți o glumă sau chiar arătându-ți mișcările lui de dans!

 

 

Galleria Virtuousa – Cu cea mai lungă cupolă cu LED-uri de pe mare deasupra și având peste 11.60 de metri pătrați de spațiu comercial, MSC Virtuosa doboară recordul mondial oferind cea mai mare zonă comercială de pe mările lumii.

Promenada interioară include atât restaurante principale, cât și restaurante de specialitate, 11 buticuri de ultimă generație și peste 250 de mărci. Nu numai că visele tale de cumpărături pot deveni realitate aici, dar promenada este bine cunoscută pentru socializare și divertisment, oferind cocktailul perfect și divertisment live.

Familie & copii – MSC Cruises este cunoscută pentru oferta sa premiată pentru familii și are un parteneriat de lungă durată cu LEGO Group pentru a proiecta zonele cluburilor pentru copii, precum și activitățile de la bord. Descoperiți la bord toate activitățile și serviciile pentru copii, preadolescenți, adolescenți și părinții lor.

Piscine - Cifrele nu mint: 5 piscine unice și deosebite, inclusiv unul dintre cele mai mari și mai complexe parcuri acvatice de pe mare! Piscinele de pe MSC Virtuosa sunt capabile să găzduiască peste 1.000 de oaspeți cu tot confortul. Mai mult: piscina Atmosphere Pool oferă peste 1.670 de metri pătrați (ceea ce echivalează cu aproximativ 10 metri pătrați de spațiu public pentru fiecare oaspete) și este una dintre cele mai vaste care se găsesc pe mare.

 

Despre orașele si obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

Southampton, Marea Britanie - Mii de ani de comerț. În ciuda loviturilor primite de la Luftwaffe și a unei extinderi urbane dezastruoase după război, orașul milenar Southampton și-a păstrat o parte din farmecul său medieval în unele părți și s-a reinventat ca un centru comercial din secolul XXI în altele, având ca punct central gigantul West Quay din sticlă și oțel.

În centrul orașului modern se află Centrul Civic, la o scurtă plimbare spre est de gară și care găzduiește excelenta Southampton City Art Gallery, care se concentrează în special pe artiștii britanici contemporani. Esplanada de Vest se întinde de-a lungul celor mai bune părți rămase din vechile ziduri ale orașului.

Reconstruite după un atac francez în 1338, acestea includ Turnul Casei lui Dumnezeu, situat în capătul sudic al orașului vechi, în Winkle Street, care în prezent găzduiește Muzeul de Arheologie. Cea mai bine conservată dintre cele șapte porți ale orașului este Bargate, la capătul opus al orașului vechi, în capul High Street; este o structură elaborată, aglomerată cu lei, figuri clasice și deschideri defensive. O excursie la țărm în cadrul croazierei MSC Europa de Nord din Southampton poate fi ocazia de a descoperi capitala Angliei, Londra.

Pentru vizitatori, Londra este un loc palpitant. Monumentele din trecutul glorios al capitalei sunt peste tot, de la sălile de banchet medievale și marile biserici ale lui Christopher Wren la arhitectura victoriană eclectică a Imperiului Britanic triumfalist. Vă puteți relaxa în liniștitele piețe georgiene ale orașului, puteți explora străduțele înguste din City of London, vă puteți plimba pe aleile de pe malul râurilor și puteți descoperi ciudățeniile a ceea ce este încă o colecție de sate de o deosebita factura.       

Marile repere istorice ale capitalei - Big Ben, Westminster Abbey, Palatul Buckingham, Catedrala Sfântul Paul, Turnul Londrei și așa mai departe - atrag milioane de turiști în fiecare an.

 

Zi de navigare pe mareO zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

Vigo, Spania - Un port natural spectaculos. Puține orașe se bucură de un cadru natural atât de magnific ca Vigo. Așezat de-a lungul țărmului sudic înclinat al estuarului care îi poartă numele, Vigo se bucură de priveliști superbe nu numai asupra golfului în sine, înconjurat de crestele verzi ale pădurilor, ci și asupra oceanului. Este incontestabil de magnific atunci când este văzut de pe vasul dumneavoastră de croazieră MSC când intră în port în timpul turului său prin Europa de Nord.

În aceste zile, pasagerii croazierelor se amestecă cu turiștii care sosesc la Estación Marítima de Ría de pe feribotul Cangas și pornesc să exploreze străzile abrupte și pietruite care urcă în orașul vechi Vigo, cunoscut sub numele de O Berbés și plin de magazine, baruri și restaurante. De-a lungul malului mării, dis-de-dimineață, chioșcurile îi înviorează pe pescari cu o cafea tare, în timp ce acolo și în sala plină de viață a pieței zilnice din apropiere, Mercado da Pedra, își vând capturile. Imediat mai jos, pe bine numita Rúa da Pescadería, femeile așează farfurii cu stridii proaspete pe mese permanente de granit pentru a tenta trecătorii.

O excursie dificilă, dar plăcută, în sus din orașul vechi, în mare parte pe scări de piatră, vă duce în vârful dealului Castro. Numit astfel pentru ruinele antice circulare încă vizibile pe una dintre laturi și, de asemenea, pentru locul unde a fost construit un castel din secolul al XVII-lea, dealul se bucură de priveliști cuprinzătoare.            

Museo Quiñones de León este punctul central al marelui Parque de Castrelos, grădini formale și păduri extinse care încep la 2 km sud-vest de dealul Castro. O excursie plăcută din Vigo este Pontevedra: un oraș vechi încântător, așezat ușor înapoi de la mare, în punctul în care Río Lérez începe să se lărgească în golf. un labirint de străduțe pietonale cu dale de piatră, intercalate cu piețe cu coloane, cruci de granit și case de piatră golașe cu balcoane florale, cartierul vechi este întotdeauna plin de viață, fiind perfect pentru o ieșire în oraș, unde vă puteți bucura de mâncarea și băutura locală.

 

Funchal (Insula Madeira), Portugalia - Debarcați în Funchal, Portugalia, pe un teritoriu de o frumusețe uimitoare, protejat de munții care se ridică în spatele portului. Casa unor frumoase biserici istorice, plaje liniștite și peisaje muntoase uimitoare, acest oraș pitoresc oferă priveliști uimitoare la fiecare colț.

Destinație exclusivă: mergeți în satul Monte, unde puteți admira o priveliște spectaculoasă a golfului Funchal, vizitați o biserică din secolul al XVIII-lea și vă puteți plimba prin magnificele grădini botanice. Bucurați-vă de o zi splendidă în Calheta pentru a privi iahturile care traversează Atlanticul și pentru a face o baie pe una dintre cele două frumoase plaje cu nisip auriu. Aventurați-vă până la Cape Girão și fiți martorii unor priveliști uluitoare ale peisajului de dedesubt, în vârful stâncilor de aproape 610 metri.

 

Las Palmas de G. Canaria (Insulele Canare), Spania - Suspendat între nisip și conifer. Gran Canaria are o multitudine de lucruri de văzut pentru cei care vizitează Insulele Canare într-o croazieră MSC. Orașele mici care apar și dispar, cum ar fi Tejeda, în zona muntoasă din Gran Canaria, care este înghițită periodic de o mare de nori. Când norii se ridică, expun vârful mândru al lui Roque Nublo, peisajul străin de pe versanții săi și, mai departe, o întindere infinită de păduri de conifere. În timpul șederii în Gran Canaria în timpul croazierei MSC, veți descoperi, de asemenea, rare deserturi costale în miniatură, cu dune care se desfășoară în fața mării în Maspalomas, o destinație de vacanță pe plajă și pentru surfing.

Pentru a cunoaște istoria milenară a insulei, luați în considerare posibilitatea de a face o excursie în partea de nord a insulei Gran Canaria, la Muzeul Cueva Pintada, "Capela Sixtină" a perioadei preistorice. Decorată cu desene geometrice, se crede că este un calendar. În acest sit arheologic, veți putea observa și locuințe indigene care conțin ustensile de uz cotidian.

Chiar și în centrul orașului Las Palmas de Gran Canaria, veți găsi motive să faceți o pauză de îndată ce debarcați de pe vasul de croazieră. De exemplu, plaja plină de viață de un kilometru din Las Canteras, protejată de o proeminență stâncoasă numită Barra, care apără coasta de valuri; sau paseo (promenada) sa flancată de mici magazine, restaurante și baruri și având în spate un mare acvariu în aer liber.

Cu toate acestea, istoria mai recentă a acestui teritoriu poate fi respirată prin simpla plimbare în centrul orașului. Pe străzile vechii Vegueta se pot simți toate cele cinci secole de istorie a acesteia. Tot felul de navigatori, de la Columb încoace, au pășit pe aceste străzi pietruite. Ca o alternativă, călătoriți spre sud pentru a vă plimba în Caldera de Bandama, la mică distanță de podgoriile din Tafira, unde puteți vizita o cramă.

 

Santa Cruz de Tenerife, Spania - Ca un tablou. Mergeți în vacanță în portul Santa Cruz de Tenerife și fiți întâmpinați de bulevardele largi și pline de copaci, care duc spre piața centrală Spania. Dispunând de un climat superior care îmbină natura tropicală și stilul contemporan, această regiune plăcută este plină de activități unice pe insulă.

Destinație exclusivă: Mergeți la Parque Marìtimo (vizita obligatorie), care găzduiește 5.000 de palmieri din 300 de specii diferite, trei piscine săpate în roca de lavă, baruri, restaurante și o plajă. Călătoriți spre Caleta de Negros pentru a găsi unul dintre cele mai bine conservate castele de pe insula San Juan, cunoscut sub numele de castelul negru, deoarece a fost construit cu rocă de lavă. Relaxați-vă pe plajele din Playa de las Teresitas pentru a experimenta palmieri impunători, o briză caldă și o baie răcoritoare în mare.

Un loc care nu trebuie ratat este Parcul Marìtimo, proiectat de artistul-arhitect canarian Cèsar Manrique, care găzduiește 5000 de palmieri din 300 de specii diferite, trei piscine săpate în roca de lavă, o plajă, baruri și restaurante.

Vă puteți continua excursia până la Caleta de Negros, unde se află unul dintre cele mai bine conservate castele din insula San Juan, cunoscut sub numele de Castillo Negro (castelul negru), deoarece a fost construit din rocă de lavă. Plaje: Playa de las Teresitas este una dintre cele mai frumoase de pe coasta de nord a insulei Tenerife, oferind palmieri, o briză caldă și o baie răcoritoare în mare.

Se află chiar în afara orașului, în satul San Andrés. Dacă vă fascinează papagalii multicolori, pinguinii și spectacolele cu mamifere marine, încercați o excursie la Loro Parque, grădina zoologică modernă din Puerto de la Cruz: o excursie perfectă pentru întreaga familie.

Tenerife are cel mai înalt munte din Spania: Teide, un vulcan activ cu o înălțime de 3.718 metri, în cadrul parcului care îi poartă numele, care, chiar și în timpul sezonului cald, va oferi experiența trecerii de la climatul tropical al plajelor la climatul alpin al vârfului său.

 

Arrecife de Lanzarote (Insulele Canare), Spania - O rezervă plină de surprise. O vizită în Arrecife, Lanzarote, vă va purta literalmente într-o altă lume. Când veți eșua din croaziera MSC, vă veți afla într-un peisaj lunar creat de întâlnirea dintre ocean și lavă. Greu de uitat. Natura vulcanică a Insulelor Canare este cea care face din această insulă un tărâm unic. Arrecife apare din depărtare ca un șir de căsuțe albe de-a lungul coastei, pe măsură ce croaziera dvs. MSC se apropie de insulă. Deasupra portului se profilează Castillo de San Gabriel, construit în secolul al XVI-lea, dar restaurat de multe ori, care acum găzduiește un muzeu, ca și celălalt fort din Arrecife, Castillo de San Jose.

Orașul este o locație liniștită, unde te poți bucura de o plimbare plăcută, dar dacă ești în căutarea a ceva mai interesant, ar trebui să îți rezervi o excursie în Parcul Național Timanfaya pentru a vedea îndeaproape activitatea vulcanică care a modelat dealurile, canioanele și ciudatele formațiuni stâncoase care caracterizează insula. Aici Stanley Kubrick a filmat câteva scene din 2001: Odiseea spațială, iar vulcanul Timanfaya este încă activ.

Puteți admira îmbinarea perfectă a naturii și a artei lui César Manrique la Jameos del Agua: mari tuneluri vulcanice, create de lavă și gaze, care se deschid în unele puncte și din care se revarsă lumină și apă, creând lacuri subterane spectaculoase. Acestea sfârșesc în mare la Cueva de los Verdes, un alt loc de vizitat.

La intrarea în parc, vizitatorii sunt întâmpinați de El Diablo, o creație fermecătoare a aceluiași Manrique. Întreaga zonă a Los Volcanes, Parcul Național al Vulcanilor, este atât de unică încât a fost nominalizată de UNESCO ca Rezervație a Biosferei. Aici găsiți multe păsări marine și foarte puțini oameni, toți concentrați la El Golfo, un mic și vechi sat de pescari, astăzi abia populat, dar unde puteți savura cel mai proaspăt pește și restaurante excelente.

 

Unde vei fi cazat – MSC Virtuosa, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – DELUXE INTERIOR, DECK 5-14

 

Suprafață de aproximativ 17 mp

Fotoliu de relaxare 

Baie cu duș, zonă de toaletă și uscător de păr

Paturi confortabile duble sau de o persoană (la cerere)

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – DELUXE/PREMIUM OCEAN VIEW, DECK 5/9-11

 

Suprafață de aproximativ 16 mp

Fereastră cu vedere la mare

Fotoliu de relaxare, baie cu duș sau cadă, zonă de toaletă și uscător de păr

Paturi confortabile duble sau de o persoană (la cerere)

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

Poate găzdui până la 6 persoane

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – DELUXE BALCONY, DECK 8-12, 14

 

Suprafață de aproximativ 17 mp

Balcon de aproximativ 6-8 mp

Zonă de relaxare cu canapea

Baie cu duș sau cadă, zonă de toaletă și uscător de păr

Paturi confortabile duble sau de o persoană (la cerere)

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

 

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

 Acelasi itinerariu pentru data de plecare: 10 August

 

Day

Date

Port

Arrival

Departure

Luni

03/06/2024

Southampton, Marea Britanie

-

16:00

Marți

04/06/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Miercuri

05/06/2024

Vigo, Spania

9:00

18:00

Joi

06/06/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Vineri

07/06/2024

Funchal (Insula Madeira), Portugalia

9:00

18:00

Sâmbătă

08/06/2024

Las Palmas de G. Canaria (Insulele Canare), Spania

11:00

20:00

Duminică

09/06/2024

Santa Cruz de Tenerife, Spania

8:00

18:00

Luni

10/06/2024

Arrecife de Lanzarote (Insulele Canare), Spania

7:00

14:00

Marți

11/06/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Miercuri

12/06/2024

Lisabona (Cascais), Portugalia

7:00

18:00

Joi

13/06/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Vineri

14/06/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Sâmbătă

15/06/2024

Southampton, Marea Britanie

7:00

-

 

 

PREȚ CROAZIERĂ

Prețuri începând cu 1303 EUR / pasager în cabină dublă (Interioară) 12 nopți (13 zile)

 

Tariful include:

 

• Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC Virtuosa în valoare de 144 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

• 12 nopți/ 13 zile cazare în cabine duble MSC Virtuosa, conform cu rezervarea

• Taxe portuare

• Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·        Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·        Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

Tarife reduse - la cerere

-         Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

 

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

•             returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

•             25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

•             40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

•             80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

•             100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și care, în principiu, nu se returnează

 

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

DE RETINUT:

Pentru condițiile de călătorie în Uniunea Europeana, Marea Britanie consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-ul de mai jos:

https://www.mae.ro/node/1422 , https://www.mae.ro/travel-conditions/3725  

·        Pașaportul trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Virtuosa

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nicio pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii, cu sau fără carte de identitate emisă, au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!