MSC Virtuosa - Croazieră Individuală Caraibe (I) - 2

Perioadă: 07/12/2024 - 14/12/2024

 
De la
 
803
preț / pasager în cabină dublă

CROAZIERĂ în CARAIBE (I-2)

Tărâmuri de vis!

 

Ești mereu conectat la ora insulei într-o croazieră în Caraibe!

Nu există nicio îndoială că zona Caraibelor se numără printre cele mai frumoase și fascinante zone de pe glob - un tărâm de vis pentru turiștii care doresc să se relaxeze în decoruri magnifice, înconjurați de întinderi lungi de plaje cu nisip alb, palmieri, fructe exotice, recife de corali pline de pești tropicali și o mare turcoaz nesfârșită!

 

Despre MSC VIRTUOSA

 

Numele MSC Virtuosa provine de la cuvântul virtuos, care înseamnă cineva foarte priceput în domeniul său de activitate, astfel că MSC Virtuosa a fost numită pentru a aduce un omagiu priceperii și expertizei arhitecților de la MSC Cruises și partenerilor de la șantierul naval Les Chantiers de l'Atlantique care au proiectat și construit această clasă inovatoare de nave. MSC Virtuosa este una dintre cele mai mari două nave din flota MSC Cruises (alături de nava sa soră MSC Grandiosa) oferind o gamă impresionantă de caracteristici pentru oaspeți, toate reunite într-o armonie perfectă pentru a oferi cea mai bună experiență de vacanță în croazieră.

MSC Virtuosa a fost numită oficial în seara zilei de 27 noiembrie 2021 în Port Rashid, Dubai, în cadrul unei ceremonii strălucitoare. Nava a fost botezată de superstarul Sophia Loren, MSC Virtuosa fiind cea de-a 17-a navă botezată de ea în flota MSC Cruises.

Nava este echipată cu sisteme avansate de sunet și lumină, precum și echipamente de proiecție video. Un sistem de partajare a vizionării de înaltă tehnologie permite ca vizionarea din orice sursă dată de pe navă să fie partajată pe întreaga navă sau către anumite saloane sau zone publice. Conexiune la internet Wi-Fi disponibilă în toate zonele publice și în cabine. MSC Virtuosa poate transporta până la 6.334 de pasageri și 1.704 membri ai echipajului.

 

Atracții deasupra luciului mării:

 

MSC Starship Club – Sunteți bineveniți la casa lui Rob, primul barman robotic umanoid de pe mare! MSC Starship Club oferă o experiență futuristă imersivă, plutind într-o călătorie prin noi destinații galactice, totul în timp ce Rob îți pregătește cocktailul tău preferat, poate spunându-ți o glumă sau chiar arătându-ți mișcările lui de dans!

Galleria Virtuousa – Cu cea mai lungă cupolă cu LED-uri de pe mare deasupra și având peste 11.60 de metri pătrați de spațiu comercial, MSC Virtuosa doboară recordul mondial oferind cea mai mare zonă comercială de pe mările lumii.

Promenada interioară include atât restaurante principale, cât și restaurante de specialitate, 11 buticuri de ultimă generație și peste 250 de mărci. Nu numai că visele tale de cumpărături pot deveni realitate aici, dar promenada este bine cunoscută pentru socializare și divertisment, oferind cocktailul perfect și divertisment live.

Familie & copii – MSC Cruises este cunoscută pentru oferta sa premiată pentru familii și are un parteneriat de lungă durată cu LEGO Group pentru a proiecta zonele cluburilor pentru copii, precum și activitățile de la bord. Descoperiți la bord toate activitățile și serviciile pentru copii, preadolescenți, adolescenți și părinții lor.

Piscine - Cifrele nu mint: 5 piscine unice și deosebite, inclusiv unul dintre cele mai mari și mai complexe parcuri acvatice de pe mare! Piscinele de pe MSC Virtuosa sunt capabile să găzduiască peste 1.000 de oaspeți cu tot confortul. Mai mult: piscina Atmosphere Pool oferă peste 1.670 de metri pătrați (ceea ce echivalează cu aproximativ 10 metri pătrați de spațiu public pentru fiecare oaspete) și este una dintre cele mai vaste care se găsesc pe mare.

 

Despre orașele si obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

Fort de France, Martinique - Istorie franceză, frumusețe naturală și rom. Datorită în mare parte influențelor sale franceze și vest-indiene, Martinica, o insulă montană luxuriantă din Antilele Mici, cu vulcanul adormit Mount Pelée în fundal, emană un aer cosmopolit, cu o scenă culinară și culturală sofisticată, care atrage călătorii nu numai către minunile sale naturale, golfurile și plajele frumoase, ci și către inima sa, Fort-de-France, capitala. În timp ce franceza este limba oficială, majoritatea locuitorilor insulei vorbesc și creola antileană. Ca parte a Uniunii Europene, insula folosește euro ca monedă.

La sosirea cu o croazieră MSC în Fort-de-France, dealurile sale abrupte, arhitectura colonială colorată, balcoanele ornamentate și florile tropicale se remarcă imediat. Rezervați o excursie MSC la Catedrala Balata, o replică în miniatură a Sacré-Coeur din Montmartre, Paris, care oferă o priveliște spectaculoasă asupra Fort-de-France și a golfului.

 

Pointe-a-Pitre, Guadeloupe - Notele și aromele insuleiUna dintre amintirile pe care le păstrează mulți dintre vizitatorii din Pointe-à-Pitre în Guadelupa sunt aromele și sunetele numeroaselor sale piețe mici. De exemplu, Piața Centrală, numită și Piața Saint Antoine, situată în în plin centrul orașului; Piața de flori din Piața Gourbeyre, în fața Bisericii Sfântul Petru și Sfântul Pavel; Piața din portul Keruland de pe Marea Caraibelor, chiar în fața vasului de croazieră MSC.

O vizită în Parcul Național din Guadelupa, desemnat Rezervație Mondială a Biosferei de către UNESCO, vă va lăsa, de asemenea, o amintire profundă. Situat în sudul Basse-Terre, parcul deține una dintre cele mai frumoase păduri din Antile, la care se poate ajunge urmând Route de l'Habituée, care taie parcul în două.

În continuare, poți face o excursie la vulcanul Soufrière și la cele trei cascade din Carbet, aflate în apropiere. A doua cascadă este cea mai accesibilă. Cu o înălțime de 110 metri, poate fi admirată de pe un pod suspendat. Dacă te interesează siturile arheologice din Basse-Terre, vizitează Roches Gravées (Stâncile gravate), situate în Trois-Rivières, în partea de sud a insulei; sau cele din Plessis, în nord. Sau poate preferi o excursie în rezervația geologică Désirade. Relicvele franceze pot fi admirate la Fort Delgres, construit în 1650 pentru a apăra Guadelupa de britanici.

 

Pasagerii unei croaziere MSC vor putea admira și Grădina Botanică Domaine de Valombreuse. Inserată între munte și mare, aceasta este o explozie de plante și flori tropicale, pe care doar câteva grădini din lume o pot egala. Pentru a gusta din plin din spiritul insulei, nu uita să vizitezi Musée du Rhum din Sainte-Rose în timpul debarcării pe insulă. Găzduit în distileria Reimonenq, acesta dezvăluie tehnicile și secretele fabricării romului. Poți vedea o serie de instrumente istorice folosite pentru tăierea, prelucrarea și transformarea trestiei de zahăr în rom, precum și obiecte și documente vechi.

 

Kingstown, St Vincent & The Grenadines - Un arhipelag de o frumusețe naturală de neegalat. Cu porturi pline de iahturi, plaje uimitoare, fundaluri vulcanice și ape cristaline turcoaz, este ușor de înțeles de ce frumusețea naturală de neegalat din St. Vincent și Grenadine a fost mult timp un punct de atracție pentru marinari, aventurieri și pentru cei bogați și faimoși și de ce a fost aleasă ca loc principal de filmare pentru trilogia "Pirații din Caraibe". Situat în Antilele Mici, arhipelagul Saint Vincent și Grenadine cuprinde 32 de insule și insulițe, dintre care doar 9 sunt locuite. În St. Vincent, cea mai mare insulă din lanț, se află capitala Kingstown. La sosirea în Kingstown, vizitați Fort Charlotte, o garnizoană britanică numită în onoarea soției regelui George al III-lea, construită în 1806 și care a găzduit 600 de soldați în perioada sa de glorie. Aproximativ 30 de tunuri sunt vizibile și astăzi în fort, care expune o serie de picturi care prezintă istoria poporului negru Carib. Din vârful său, bucurați-vă de priveliști fantastice asupra arhipelagului; într-o zi senină, Grenada poate fi văzută la 90 de mile spre sud, cu un binoclu.

 

Bridgetown, Barbados - Farmec colonial și minuni naturale. Când ajungeți în Barbados cu o croazieră MSC,  începe explorarea cu capitala, Bridgetown. Printre numeroasele atracții din acest mic oraș din Caraibe, fă o pauză pentru a admira numeroasele sale clădiri coloniale, clădirea Parlamentului și statuia Lordului Nelson din ceea ce astăzi se numește Piața Eroilor Naționali.

Barbados păstrează ceva din atmosfera britanică: toponimele, cricketul, cursele de cai și polo, bisericile parohiale anglicane și chiar un district colinar cunoscut sub numele de Scoția. Dar caracterul britanic poate fi exagerat, pentru că aceasta este o țară distinctă a Indiilor de Vest, acoperită de un mozaic de câmpuri de trestie de zahăr și presărată cu mici magazine de rom.

 

Zona istorică Garrison, un sit din Patrimoniului Mondial UNESCO, cu clădiri magnifice din secolele al XVIII-lea și al XIX-lea, este o oprire obligatorie și prezintă una dintre cele mai frumoase colecții de tunuri din lume. Aceasta include, de asemenea, Casa George Washington, unde patriotul american și-a petrecut șase săptămâni din viață.

 

 

Zi de navigare pe mareO zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

Saint George, Grenada - Unde aerul e parfumat cu mirodenii. Parfumuri de mirodenii precum cuișoare, scorțișoară și nucșoară plutesc în aer în timp ce ajungeți cu croaziera MSC la St. George's, capitala insulei Grenada. Supranumită "Insula mirodeniilor" pentru agricultura sa, simbolul Grenadei este nucșoara, cel mai faimos produs al insulei, care apare și pe steagul națiunii. Colonizată inițial de francezi în anii 1600, care au exterminat populațiile indigene Carib în timpul conflictelor, Grenada a fost capturată de britanici în 1762 și a rămas sub dominație britanică până la independența sa în 1974.

 

St. George's oferă multe atracții, începând cu priveliștile sale frumoase, grădinile botanice, parcurile și plajele paradisiace, mai ales plaja Grand Anse din apropiere. Începe călătoria cu o plimbare cu ghid în cadrul unei excursii MSC prin labirintul de străzi sinuoase ale capitalei, de la Carenage, portul în formă de potcoavă, cu promenada sa animată de pe malul apei. Admiri casele creole pitorești din secolul al XIX-lea, în culori pastelate, din cărămidă și piatră, cu acoperișuri din țiglă roșie realizate din balastul navelor.

 

 

Castries, Saint Lucia - Frumusețe care îți taie respirația. Călătoriți spre St Lucia, în Antilele Mici, pentru a vedea plaje magnifice cu nisip alb, păduri tropicale luxuriante și prețioșii Pitons, spectaculoase vârfuri vulcanice gemene care sunt situri protejate din Patrimoniul Mondial UNESCO și simboluri pe steagul națiunii. Fondată inițial de francezi în 1664, St Lucia a trecut de atâtea ori de la conducerea franceză la cea britanică de-a lungul anilor, încât a fost numită "Elena din Indiile de Vest", până când britanicii au preluat controlul definitiv în 1814. De la arhitectură la bucătărie, veți găsi încă indicii ale moștenirii de inspirație franceză și britanică pe întreaga insulă, care și-a declarat independența în 1979. Acest lucru este deosebit de evident în Castries, capitala sa.

 

Unde vei fi cazat – MSC Virtuosa, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – DELUXE INTERIOR, DECK 5-14

 

Suprafață de aproximativ 17 mp

Fotoliu de relaxare 

Baie cu duș, zonă de toaletă și uscător de păr

Paturi confortabile duble sau de o persoană (la cerere)

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – DELUXE/PREMIUM OCEAN VIEW, DECK 5/9-11

 

Suprafață de aproximativ 16 mp

Fereastră cu vedere la mare

Fotoliu de relaxare, baie cu duș sau cadă, zonă de toaletă și uscător de păr

Paturi confortabile duble sau de o persoană (la cerere)

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

Poate găzdui până la 6 persoane

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – DELUXE BALCONY, DECK 8-14

 

Suprafață de aproximativ 17 mp

Balcon de aproximativ 6-8 mp

Zonă de relaxare cu canapea

Baie cu duș sau cadă, zonă de toaletă și uscător de păr

Paturi confortabile duble sau de o persoană (la cerere)

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

 

 

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Ziua

Data

Portul

Sosire

Plecare

Sâmbătă

7/12/2024

Fort de France, Martinique

-

23:00

Duminică

8/12/2024

Pointe-a-Pitre, Guadeloupe

8:00

19:00

Luni

9/12/2024

Kingstown, St Vincent & The Grenadines

7:00

19:00

Marți

10/12/2024

Bridgetown, Barbados

8:00

20:00

Miercuri

11/12/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Joi

12/12/2024

Saint George, Grenada

8:00

18:00

Vineri

13/12/2024

Castries, Saint Lucia

7:00

19:00

Sâmbătă

14/12/2024

Fort de France, Martinique

8:00

-

PREȚ CROAZIERĂ

Prețuri începând cu 803 EUR / pasager în cabină dublă (Interioară) 7 nopți

 

Tariful include:

 

• Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC Virtuosa în valoare de 84 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

• 7 nopți/ 8 zile cazare în cabine duble MSC Virtuosa, conform cu rezervarea

• Taxe portuare

• Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

Tariful nu include:

·        Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·        Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

 

Tarife reduse - la cerere

-         Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

·        returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

·        25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

·        40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

·        80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

·        100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

*  excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și care, în principiu, nu se returnează

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

DE REȚINUT:

Pentru condițiile de călătorie în țările Uniunii Europene, zona Caraibelor, consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-urile de mai jos:

https://www.mae.ro/travel-conditions/48635, https://www.mae.ro/travel-conditions/48635, https://www.mae.ro/travel-conditions/59904

·        Pașaportul trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Virtuosa

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii care nu au emisă cartea de identitate au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!