Croazieră Individuală Adriatica - Estul Mediteranei II

Date de plecare: 13, 22 Iunie 2024/ 1, 10, 19 Iulie 2024 / 6, 15 August 2024 / 20, 29 Septembrie 2024 / 17 Octombrie 2024

 
De la
 
907
pasager / 9 nopți

CROAZIERĂ Adriatica – Estul Mediteranei II

 

Aventura și cultura te așteaptă!

Fie că te afli într-o vacanță mediteraneeană romantică în cuplu, fie  că dorești să călătorești cu familia sau cu prietenii, țărmul Mării Mediterane este un loc fantastic pentru a vizita și a explora unele dintre cele mai emblematice monumente din întreaga lume. Urcă la bordul MSC Splendida și scufundă-te în culturile greacă, turcă și iberică. Gustă adevărata bucătărie mediteraneeană, unde uleiul de măsline, grâul, cerealele, fructele și legumele sunt întotdeauna abundente. 

 

 

Despre nava MSC SPLENDIDA 

 

 

Nava ecologică MSC Splendida vă poartă în confort, stil și lux către cele mai dorite destinații de croazieră din lume, fiind în același timp o destinație frumoasă în sine. Cu atât de multe lucruri de văzut și de făcut la bord, fiecare zi pe MSC Splendida promite călătorilor de toate vârstele o lume de noi descoperiri chiar înainte de a pune piciorul pe uscat.

MSC Splendida este ca o stațiune de lux plutitoare și dispune de toate opțiunile de recreere și divertisment pe care sperați să le găsiți în vacanță, de la teatrul în stil Broadway, cazinoul plin de farmec și discoteca de designer până la arena sportivă, cinematograful 4D de înaltă tehnologie, simulatorul de Formula 1 și zonele dedicate copiilor și adolescenților.

 

Atracții deasupra luciului mării:

Divertisment & agrement – Pregătește-te să te scufunzi într-una dintre piscinele noastre, să te relaxezi la petrecerile tematice, să te răsfeți cu ceva delicios într-unul dintre restaurantele noastre uimitoare și multe altele! 

Vă va plăcea muzica live și varietatea extraordinară de baruri și restaurante tematice, cu multe opțiuni gastronomice de explorat. Completați noaptea cu un spectacol de talie mondială la The Strand Theater, o partidă câștigătoare la Royal Palm Casino sau dansând în Club 33 Disco.

Familie & copii – Ne-am asociat cu parteneri experți precum Chicco, LEGO® și Namco® pentru a crea o serie de noi zone de joacă superbe pentru copii de toate vârstele. Toți se vor distra pe cinste și își vor face cu ușurință noi prieteni pe MSC Splendida, datorită facilităților și cluburilor fabuloase dedicate fiecărei grupe de vârstă, fiecare cu propriul program zilnic de activități, iar adolescenții se pot bucura de jocuri de realitate virtuală și de propriile cluburi exclusive.

Fitness și relaxare – Facilitățile sportive de pe MSC Splendida includ patru piscine, o pistă de jogging, un teren de squash și o sală de gimnastică ultramodernă. După ce faceți mișcare, vă puteți relaxa cu un masaj la MSC Aurea Spa sau puteți face plajă în liniștea și intimitatea punții de soare Top 18.

Restaurante & bufete – Oaspeții de pe MSC Splendida se pot bucura de o gamă eclectică de restaurante, cu multe opțiuni gastronomice diferite de explorat, de la specialități mediteraneene autentice până la fripturi de vită americane, fără a uita de restaurantul dedicat oaspeților MSC Yacht Club.

Baruri & saloane – Aveți chef de un cappuccino la mijlocul dimineții, de un pahar de vin înainte de cină sau de un cocktail târziu în noapte? Varietatea extraordinară de baruri tematice de designer de la bord înseamnă că veți putea găsi întotdeauna locul perfect pentru a vă potrivi cu starea de spirit și a vă satisface dorințele.

  

Despre orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

Istanbul - locul în care Orientul antic întâlnește prezentul contemporan. Istanbul este cel mai mare oraș din Turcia. Cuprinzând atât Asia, cât și Europa, această metropolă carismatică este un banchet pentru simțuri - de la moștenirea sa romană, bizantină și otomană până la gama sa orbitoare de moschei și palate.

Descoperiți muzee opulente, navigați pe căi navigabile de un albastru cobalt sau gustați preparate turcești delicioase într-un restaurant de atmosferă intr-un creuzet cultural cum este Istanbulul de azi.

Selectați un tur de neuitat dintr-o listă de excursii MSC Croaziere, care include: Palatul Topkapi, Cina Kumkapi, Croazieră pe Bosfor.

Explorați Palatul Topkapi, capodopera muzeului din Istanbul, care a găzduit sultanii otomani în secolele al XV-lea și al XVI-lea. Cu patru curți, un complex de haremuri și un tezaur imperial, această icoană arhitecturală seduce privirea cu turnulețele sale de basm, mozaicurile hipnotizante, grădinile glorioase și al cincilea cel mai mare diamant din lume: Spoonmaker de 86 de carate.

Iubitorii de fructe de mare pot experimenta un gust autentic de Istanbul cu o vizită la Kumkapi. Această instituție vibrantă găzduiește o gamă vastă de restaurante de pește care servesc cele mai proaspete capturi ale zilei în împrejurimi pline de viață în aer liber. 

Simțiți briza în păr și soarele pe piele în timpul unei croaziere impresionante pe Bosfor. Vedeți obiectivele turistice și reperele uimitoare ale Istanbulului din confortul unei ambarcațiuni, în timp ce se plimbă de-a lungul strâmtorii (opțiunea de luat masa poate fi inclusă).

 

Zi de navigare pe mareO zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

Corfù (Grecia) - Eleganța îmbrățișată într-o cetate. O excursie în cadrul unei croaziere MSC Marea Mediterană poate fi șansa de a descoperi orașul Corfu, una dintre cele mai elegante capitale insulare din întreaga Grecie.

Orașul Corfu cuprinde o serie de zone distincte. Centrul istoric, zona delimitată de portul vechi și de cele două fortărețe, este format din mai multe cartiere mai mici: Campiello, cel mai vechi, se află pe dealul de deasupra portului; Kofinéta se întinde spre Spianádha (Esplanada); Áyii Apóstoli se întinde la vest de Mitrópolis (catedrala ortodoxă); în timp ce, ascuns lângă Néo Froúrio, se află ceea ce a mai rămas din vechiul cartier evreiesc.

Pe măsură ce porniți spre interior de pe nava de croazieră MSC, veți descoperi că aceste cartiere și aleile lor înalte și înguste ascund unele dintre cele mai frumoase arhitecturi din Corfu. Orașul Nou cuprinde toate zonele care înconjoară Centrul Istoric.

Cele mai evidente obiective turistice din timpul excursiei sunt fortărețele Paleó Froúrio și Néo Froúrio, care se înalță deasupra Portului Vechi, Néo Froúrio este cel mai interesant din punct de vedere arhitectural dintre cele două fortărețe. Intrarea, în partea din spate a fortului, dă spre pivnițe, temnițe și creneluri, cu vederi excelente asupra orașului și a golfului; în vârf există o mică galerie și o cafenea sezonieră.

Paleó Froúrio nu este la fel de bine conservat ca Néo Froúrio și conține unele structuri moderne incongruente, dar are un interesant muzeu bizantin chiar în interiorul porții și priveliști și mai impresionante de la Turnul Central al Țării. Chiar la vest de Paleó Froúrio, centrul vieții orașului este Listón, o stradă cu arcade, mărginită de cafenele, construită în timpul ocupației franceze și Spianádha (Esplanada) verde pe care o domină.

Când coborâți aici din croaziera MSC, vă puteți bucura și de o excursie la biserica din secolul al XVI-lea Áyios Spyrídhon și la câteva clădiri care datează din administrațiile franceză și britanică.

 

Bari (Italia) - Un tărâm al spiritualității și al istoriei. Merită să faceți o excursie doar pentru a vă plimba prin vechiul oraș Bari, o încâlceală fascinantă de străzi, care este probabil cel mai amețitor loc în care vă puteți plimba în timpul croazierelor pe Marea Mediterană în sudul Italiei.

Situat la capătul extrem al Corso Cavour, labirintul său de pasaje aparent nesfârșite, care se împletesc prin curți și pe sub arcade, a fost inițial conceput pentru a-i feri pe locuitori de vânt și pentru a-i pune pe invadatori într-o stare de confuzie. Aici, viața este trăită foarte mult în aer liber, iar în serile de vară este plin de oameni care stau în fața ușilor caselor lor.

Ajungând în inima orașului vechi din Bari, veți găsi Basilica di San Nicola, consacrată în 1197 pentru a adăposti relicvele sfântului jefuit cu un secol mai devreme din sudul Turciei prin Marea Mediterană. devărata frumusețe a bisericii se află în zidăria sa, dar cel mai bun dintre toate este tronul episcopal din secolul al XII-lea din spatele altarului, o lucrare superbă susținută de mici figuri care gâfâie sub greutatea sa.

Plecând de pe coastă, trulli cu aspect curios sunt răspândite în zona Murge din Puglia. Clădiri cilindrice, vopsite în alb, cu acoperișuri conice gri care se îngustează până la un punct sau o sferă, acestea sunt adesea împodobite cu simboluri pictate. Pereții groși izolează în egală măsură împotriva frigului din timpul iernii și a căldurii din timpul verii, în timp ce calcarul local este folosit pentru a face acoperișurile cu două straturi etanșe la apă.

La 70 de kilometri în interior, Matera, situată pe marginea unei râpe la capătul estic al regiunii Basilicata, datează din Evul Mediu, când călugării au construit biserici și mănăstiri săpate în stâncă în ceea ce acum se numește Sassi, o serie complicată de peșteri terasate. Mai târziu, fermierii, căutând siguranță împotriva invaziilor, s-au stabilit și ei în Sassi, modelându-și casele, grajdurile și magazinele din stâncă, creând unul dintre cele mai ciudate peisaje urbane.

 

Trieste (Italia) - "Mica Vienă de pe mare". O vacanță în Italia cu MSC Croaziere este șansa perfectă de a vizita capitala regională din Friuli Venezia Giulia. Încadrată de dealuri verzi și stânci albe de calcar, Trieste privește spre albastrul Adriaticii, oferind o panoramă idilică din cetatea sa de pe vârful dealului, cel puțin atunci când vânturile puternice de Bora nu vă aruncă în aer de pe malul mării. Dar, indiferent de vreme, există o atmosferă distinctă de măreție cu o notă cosmopolită.

Piețele principale ale orașului sunt împodobite cu clădiri neoclasice spectaculoase, iar canalul mult fotografiat, plin de cafenele în aer liber, ne amintește că, la fel ca Veneția și laguna sa, acest oraș s-a bucurat de un trecut maritim glorios. Inima Trieste-ului modern se află pe străzile în formă de grilă din Borgo Teresiano, dar nicio vizită nu ar fi completă fără o urcare în vârful dealului său, San Giusto, numit după sfântul său patron și cu cele mai bune priveliști pe kilometri întregi.

Chiar în vârful San Giusto, cu vedere spre rămășițele forului roman, se află Castello (Castelul), o fortăreață venețiană din secolul al XV-lea. Micul său muzeu găzduiește descoperiri arheologice și o colecție vastă de arme și armament. Între dealul castelului și Stazione Marittima de mai jos se află mica rămășiță a Città Vecchia (Orașul Vechi). Zona este încântătoare pentru o plimbare, iar mai jos pe Via della Cattedrale, micuța San Silvestro, în stil romanic timpuriu, merită o privire, fiind cea mai veche biserică existentă din oraș.

La nord de centrul vechi, "noul" oraș Trieste, Borgo Teresiano, este impunător, amenajat într-un stil neoclasic importat din Viena secolului al XIX-lea, cu bulevarde largi și o piață vastă pe malul apei. Punctul central al rețelei principale de străzi este pitoreasca Piazza Sant'Antonio Nuovo, cu micul său bazin pentru iahturi, cu vedere spre cafenele și dominată de două biserici: hulkul neoclasic Sant'Antonio Taumaturgo și biserica ortodoxă sârbă San Spiridione, mai mică și mai atrăgătoare. Cu toate acestea, adevărata inimă a orașului este grandioasa Piazza Unità d'Italia, chiar sub dealul San Giusto.

 

Katakolon (Olimpia), Grecia - Focul sacru al Jocurilor Olimpice, din trecut spre viitor. O vacanță în Grecia în timpul unei croaziere MSC pe Mediterana înseamnă istorie și mit. Katakolon este un orășel micuț de la malul mării din Grecia, situat în golful Agios Andreas, la doar 20 km de situl antic Olympia.

Asocierile istorice și rezonanța Olimpiei, care a găzduit timp de peste un mileniu cele mai importante jocuri panelenice, sunt rivalizate doar de Delphi sau Micene. Croazierele MSC Marea Mediterană oferă excursii complete la Olympia. Este unul dintre cele mai mari situri antice din Grecia, întins pe lângă râurile gemene Alfiós și Kládhios și dominat de Dealul Krónos.

Cantitatea mare de structuri în ruină poate da o impresie confuză cu privire la măreția și funcția lor din vechime, dar situl în sine este pitoresc, meritând cu siguranță o vizită în cadrul unei excursii MSC. Intrarea în sit, situată la doar 200 m de satul modern, duce de-a lungul laturii vestice a zidului Altis, trecând pe lângă un grup de clădiri publice și oficiale. Prytaneionul era reședința administratorilor, unde sportivii stăteau și se ospătau pe cheltuiala oficială.

Se pot vedea ruinele unei săli de sport și ale unei palaestre (școală de lupte), folosite de concurenți în timpul lunii obligatorii de antrenament înainte de meciuri. Dincolo de acestea se afla casa preoților, Theokoleion, o clădire substanțială cu coloane, în al cărei colț sud-estic se află o structură adaptată ca biserică bizantină. Punctul central al incintei Altis este asigurat de marele Templu doric al lui Zeus. Construit între anii 470 și 456 î.Hr., a fost la fel de mare ca și Partenonul, fapt confirmat în mod discret de imensele tobe de coloane care au fost aruncate pe jos. De asemenea, decorația templului rivaliza cu cele mai frumoase din Atena; parțial recuperate, sculpturile sale cu Pelops într-o cursă de care, cu Lapiți și Centauri, precum și cu Muncitorii lui Hercule, se află acum în muzeu.

 

Piraeus (Athena), Grecia - Mărturii ale unei civilizații străvechi. Simțiți-vă ca și cum ați fi fost transportat înapoi în timp atunci când ajungeți în orașul portuar Piraeus, în Grecia. Cu o cultură plină de viață, debordând de o arhitectură veche de secole și mâncăruri delicioase compuse din fructe de mare proaspete, acest oraș clasic oferă o experiență captivantă în lumea dramatică a Greciei antice.

Piraeus (Pireu) este portul de escală în timpul unei croaziere MSC în Marea Mediterană. Este portul Atenei încă din epoca clasică, când au fost construite așa-numitele Ziduri Lungi, ale căror rămășițe împrăștiate pot fi încă văzute, pentru a-l lega de oraș. Astăzi este o metropolă substanțială de sine stătătoare. Feriboturile insulare care pleacă din portul în care vasul dumneavoastră de croazieră MSC vă așteaptă să vă întoarceți sunt motivul pentru care majoritatea oamenilor vin aici; totuși, dacă petreceți ceva timp aici, adevăratele atracții ale locului se află în jurul porturilor pentru ambarcațiuni mici Zéa Marina și Mikrolímano, pe partea opusă a micii peninsule.

Destinație exclusivă: vizitați Partenonul și minunați-vă de arhitectura somptuoasă din epoca de aur ateniană a lui Pericle. Faceți o oprire la magnificul Muzeu Național Arheologic pentru a vedea arta greacă antică. Plimbați-vă prin porturile Zéa Marina și Mikrolímano pentru a descoperi o zonă rezidențială de lux, plină de cafenele, baruri și restaurante pe malul apei, care oferă unele dintre cele mai bune fructe de mare din oraș

Muntele Montserrat se află la doar 40 km nord-vest de Barcelona și este o excursie populară în afara orașului. Odată ajunși acolo, puteți vizita bazilica și clădirile mănăstirii, care se desfășoară în evantai în jurul unei piețe deschise, iar de pe terasă se poate admira o priveliște extraordinară asupra muntelui.

 

Kusadasi (Turcia) - Un martor al unora dintre cele mai puternice imperii din lume. Fiind parte a marilor Imperii Roman, Bizantin si Otoman, Turcia abundă în relicve antice și situri din patrimoniul mondial UNESCO. Este o țară renumită pentru priveliștile panoramice ale oceanului, souk-urile (bazarurile) pline de viață, minunile arheologice și peisajele dure.

Kusadasi și Efes, două dintre orașele sale de la malul mării, sunt ambele destinații ale MSC Croaziere pe Marea Mediterană - unul este o stațiune balneară plină de farmec cu vedere la strălucitoarea Mare Egee, iar celălalt este un centru comercial milenar plin de antichități captivante.

Selectați o excursie de neuitat dintr-o listă de excursii MSC Croaziere, inclusiv: Efes, Casa Fecioarei Maria, Biserica Sfântul Ioan.

Nu departe de actualul Selcuk se află Efesul antic, un oraș presărat cu vestigii romantice care acoperă perioada dintre Grecia clasică și Imperiul Roman. Petreceți ziua admirând artefacte în Muzeul Arheologic, priviți peisajul rural de la Fortăreața Ayasuluk, bucurați-vă de soare la Marele Teatru sau minunați-vă de una dintre cele șapte minuni ale lumii antice: maiestuosul Templu al lui Artemis.

Faceți un pelerinaj la Casa Fecioarei Maria, unde se presupune că Sfânta Maria, mama lui Iisus, și-a petrecut ultimii ani din viață. Redescoperit în secolul al XIX-lea de către o călugăriță romano-catolică, locul este acum un loc sacru de vizitat și dispune de o fântână a dorințelor, un baptisteriu, o capelă încântătoare și o grădină cu curte pietruită.

Pentru cei care preferă opulența arhitecturală în locul rusticității, descoperiți interioarele impresionante ale Bisericii Anglicane Sfântul Ioan Evanghelistul. Situat în orașul de coastă Izmir, acest venerat lăcaș de cult găzduiește o colecție de picturi frumoase, un tavan boltit caleidoscopic și un altar maiestuos din marmură.

 

Unde vei fi cazat – MSC Splendida, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – DELUXE INTERIOR, DECK 5-13

 

Suprafață de aproximativ 17 mp

Fotoliu de relaxare

Baie cu duș, zonă de toaletă și uscător de păr 

Paturi duble confortabile, sau de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – JUNIOR/PREMIUM OCEAN VIEW, DECK 8-13

 

Suprafață de aproximativ 21 mp

Fereastră cu vedere la mare

Fotoliu de relaxare, baie cu duș sau cadă, zonă de toaletă și uscător de păr 

Paturi confortabile duble sau de o persoană (la cerere)

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – PREMIUM/DELUXE BALCONY, DECK 8-13

 

Suprafață de aproximativ 19 mp

Balcon de aproximativ 4-6 mp

Zonă de relaxare cu canapea

Baie cu duș sau cadă, zonă de toaletă și uscător de păr

Paturi confortabile duble sau de o persoană (la cerere)

 

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii

 

* Același itinerariu pentru datele de plecare 22 Iunie 2024/ 1, 10, 19 Iulie 2024 / 6, 15 August 2024 / 20, 29 Septembrie 2024 / 17 Octombrie 2024

 

Day

Date

Port

Arrival

Departure

Joi

13/6/2024

Istanbul, Turcia

-

23:00

Vineri

14/6/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Sâmbătă

15/6/2024

Corfù, Grecia

13:00

21:00

Duminică

16/6/2024

Bari, Italia

7:00

14:00

Luni

17/6/2024

Trieste (Venice), Italia

9:00

19:00

Marți

18/6/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Miercuri

19/6/2024

Katakolon (Olympia), Grecia

8:00

16:00

Joi

20/6/2024

Piraeus, Grecia

8:00

18:00

Vineri

21/6/2024

Kusadasi, Turcia

7:00

15:00

Sâmbătă

22/6/2024

Istanbul, Turcia

10:00

-

PREȚ CROAZIERĂ

Prețuri începând cu 907 EUR / pasager în cabină dublă (Interioară) 9 nopți

 

Tariful include:

 

·        Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC Splendida în valoare de 108 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

·        9 nopți/ 10 zile cazare în cabine duble MSC Splendida, conform cu rezervarea

·        Taxe portuare

·        Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·        Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·        Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

Tarife reduse - la cerere

-         Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

·        returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

·        25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

·        40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

·        80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

·        100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

*  excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și care, în principiu, nu se returnează

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

DE REȚINUT:

Pentru condițiile de călătorie în Uniunea Europeana, Turcia consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-urile de mai jos:

https://www.mae.ro/node/1422 ; https://www.mae.ro/travel-conditions/3753

·        Pașaportul trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe nava de croazieră  

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nicio pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii, cu sau fără carte de identitate emisă, au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!