MSC SEASCAPE - Croazieră Individuală Americi & Bahamas II

Date de plecare: 2, 16, 30 Mar 2024

 
De la
 
2828
pasager / 7 nopți

CROAZIERĂ AMERICI & BAHAMAS

Nu numai o ieșire din cotidian, ci o experiență magnifică!

 

Ești mereu conectat la ora insulei într-o croazieră în Bahamas!

Nu există nicio îndoială că zona insulară a Americii Centrale se numără printre cele mai frumoase și fascinante destinații de pe glob - un tărâm de vis pentru turiștii care doresc să se relaxeze în decoruri magnifice, înconjurați de întinderi lungi de plaje cu nisip alb, palmieri, fructe exotice, recife de corali pline de pești tropicali și o mare turcoaz nesfârșită! Întinzându-se pe o suprafață de peste 160.000 de kilometri pătrați de ocean strălucitor, insulele din Bahamas sunt o minune ecologică, având cea mai limpede apă de pe pământ, cer însorit și o viață marină eclectică. Această zonă a Atlanticului este alcătuită din 700 de insule uimitoare și peste 2.000 de stânci și golfuri care îți taie respirația.

 

Despre nava MSC SEASCAPE

 

 

Bine ați venit la bordul MSC Seascape, conceput pentru a vă aduce mai aproape ca niciodată de mare. O experiență imersivă care combină relaxarea, divertismentul și mesele de clasă mondială cu priveliști uluitoare asupra apei în timpul petrecut la bord. Veți simți o apropiere de ocean de neegalat și vă va transforma timpul petrecut pe mare într-o experiență cu adevărat de neuitat și revigorantă.

MSC Seascape aduce un omagiu orașului New York, care, ca destinație, reprezintă spiritul de descoperire și experiențele culturale care se află în centrul trăirii oaspeților MSC Croaziere. Ca atare, caracteristicile de design, zonele publice și denumirile spațiilor sunt inspirate de orașul metropolitan american. Printre acestea se numără o replică impunătoare de trei metri înălțime a Statuii Libertății în inima cazinoului și o zonă de retail și de divertisment expansivă nou proiectată, denumită pe bună dreptate Times Square.

Fie că sunteți în căutarea relaxării de care aveți atâta nevoie sau sunteți gata să descoperiți gusturile lumii, la bordul MSC Seascape există ceva pentru toată lumea. Relaxați-vă în cazările moderne, savurați opțiuni culinare pentru toate gusturile și așteptați cu nerăbdare experiențele de marcă ce vă așteaptă.

 

Atracții deasupra luciului mării:

 

Descoperiți primul coaster robotizat de pe mare. Robotron, un braț robotizat de ultimă generație, oferă o cursă de senzații tari unică, la aproape 175 de metri deasupra mării. Bucurați-vă de o priveliște de 360° în timp ce vă înălțați deasupra punții, vă întoarceți cu susul în jos și vă deplasați în toate direcțiile.

Aquapark Golful Piratilor. Răcorește-te la aquaparkul interactiv de înaltă tehnologie, îmbunătățit cu realitate virtuală și cu trasee de aventură distractive, vânători de comori și o mulțime de elemente de apă.

MSC Aurea Spa. Să te simți sănătos și să arăți cât mai bine face parte din experiența MSC Croaziere. Încercați ceva nou, cum ar fi tratamentele de înfrumusețare de înaltă tehnologie, o saună liniștitoare sau bucurați-vă de un masaj balinez. Oferind o selecție largă de masaje, tratamente faciale și alte tratamente de wellness revitalizante, spa-ul somptuos este un paradis pentru relaxare și răsfăț, cu o zonă termală și un salon.

Cazino – semnătura MSC.  Testați-vă norocul în cazinoul extins, care oferă cele mai noi sloturi, jocuri de masă și turnee. Nu ratați replica Statuii Libertății din inima cazinoului.

Sală de sport de ultimă generație. Echipată cu cele mai noi echipamente cardio și de antrenament de forță Technogym®, sala de sport panoramică de la bordul MSC Seashore oferă o gamă largă de cursuri de fitness și programe de antrenament originale: perfectă pentru oricine dorește să se mențină în formă în timpul croazierei.

 

Despre insulele, orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

Miami, Statele Unite ale Americii - Plaje lungi și farmec. Excursiile la țărm ale MSC Croaziere pot fi o opțiune inteligentă pentru a vedea Miami. Este un oraș format din cartiere extrem de diverse, jigsawate într-un vast coridor urban din două orașe separate din punct de vedere tehnic: Miami continental și imensa bară de nisip cunoscută sub numele de Miami Beach. Dacă vă limitați la cele mai populare zone din Miami Beach și din centrul orașului, totuși, vă puteți plimba cu ușurință cu autobuzul și pe jos. În timpul unei croaziere MSC în Caraibe, cei mai mulți oameni își petrec timpul în South Beach, o zonă destul de mică la capătul sudic al barei de nisip, unde veți găsi multe dintre cele mai importante galerii de artă din Florida, restaurantele la modă și o mare parte din cluburile sale turbulente.

Îndreptându-se spre nord, Central Miami Beach a fost locul în care vedetele de cinema din anii 1950 se distrau la soare și a contribuit la consolidarea reputației internaționale a orașului Miami ca loc de vacanță plin de farmec. În mod surprinzător, puțini turiști se aventurează dincolo de Miami Beach și astfel pierd unele dintre cele mai atrăgătoare părți ale orașului.

În Miami-Dade Cultural Center se află excelentele muzee de istorie și artă ale orașului, în timp ce Bayside Marketplace este punctul de plecare pentru excursii cu barca în cele mai exclusiviste chei offshore din Miami. La nord se află cel mai animat cartier al orașului, fâșia de teren de-a lungul și în jurul bulevardului Biscayne, cunoscută sub numele de Biscayne Corridor; aceasta include uimitorul Performing Arts Center, galeriile de artă și showroom-urile din Wynwood și Design District, și chiar cartierul murdar, dar palpitant, al imigranților cunoscut sub numele de Little Haiti.

Primii cubanezi din Miami s-au stabilit la sud-vest de centrul orașului, chiar peste râul Miami, în Little Havana. Aceasta este în continuare una dintre cele mai interesante părți ale orașului, bogată în aspecte și sunete latino-americane, deși este mai puțin solid cubaneză decât obișnuia să fie.

 

Nassau, Bahamas - Pirați, aventuri acvatice și locuri de interes istoric. Proclamată republică a piraților la începutul anilor 1700, Nassau a adăpostit cândva peste 1.000 de pirați, mai numeroși decât cei o sută de locuitori ai orașului.

În timp ce istoria sa de piraterie este foarte veche, astăzi, Nassau, situat pe insula New Providence, este capitala și centrul comercial al Bahamas și cel mai mare oraș din arhipelag. Ajuns într-o croazieră MSC Caraibe și Antile, Nassau se mândrește cu clădiri fermecătoare în stil colonial și magazine din lemn în culori pastelate care alternează cu o structură în stil georgian. Fondat de britanici în 1670, Nassau se întinde de la port până la Bay Street, principala arteră din oraș care abundă în magazine, suveniruri, restaurante și divertisment. La Piața de paie, unde se vând suvenirurile tipice din Bahamas, fiți pregătit să negociați - o tradiție care este aproape o datorie.

O zonă turistică populară este Cable Beach, o plajă de 4 mile și stațiuni pe coasta centrală nordică a New Providence, la 5 km de Nassau. Paradise Beach, de pe Paradise Island, este una dintre cele mai bune din întreaga zonă. Pentru o experiență aproape privată pe plajă, faceți o excursie MSC pe Blue Lagoon Island, o insulă privată cu una dintre cele mai izolate plaje din Bahamas, sau optați pentru o experiență VIP cu cabane pe plajă în oaza cu imagini perfecte din largul mării, Balmoral Island.

Rezervați o excursie MSC la Atlantis Resort, pe Paradise Island, pentru activități care variază de la Aquaventure, un parc acvatic palpitant de 57 de hectare, unde puteți să vă plimbați pe valuri de prăpăstii și să zburați pe tobogane de 7 etaje, la Dig, un fals sit arheologic care recreează ruinele vechii Atlantide, și Predator Lagoon, care găzduiește rechini, raze, baracude și pești-sârmă.

Pentru ceva special, faceți un tur al grădinilor și al ceaiului de medicină din tufișuri pentru a învăța despre tradițiile locale și botanică, apoi savurați ceaiul de după-amiază și luați masa cu scones și sandvișuri delicate la somptuosul Hotel Graycliff, o proprietate de referință care, din 1740, a găzduit pirați, corsari și prizonieri deopotrivă.

Nu ratați priveliștea magnifică a orașului Nassau, a insulei Paradise Island și a unei bune părți din Bahamas din vârful scării Queen's Staircase de la Fort Fincastle. Apa curge în cascadă de-a lungul scării istorice, care cuprinde 65 de trepte sculptate manual în piatră calcaroasă solidă de 600 de sclavi între 1793 și 1794.

 

Zi de navigare pe mareO zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

San Juan, Puerto Rico - Farmecul lumii vechi, forturi spaniole. Binecuvântată cu unele dintre cele mai vechi clădiri din emisfera vestică, San Juan, capitala Puerto Rico, este fermecătoare din punct de vedere romantic, cu fațadele sale coloniale spaniole în culori pastelate și luminoase, cu balcoanele din fier forjat pline de flori, cu străzile înguste și pietruite și cu piețele parcurilor îndrăgite. Ajungând în port cu o croazieră MSC Caraibe și Antile în port, explorați Vechiul San Juan (Viejo San Juan), un district inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO, renumit pe scară largă pentru cetățile Castillo San Felipe del Morro și Castillo San Cristóbal.

Orașul vechi ocupă promontoriul unei insule de 3,5 km lungime (legată de continent printr-un pod) care adăpostește Golful San Juan, timp de secole un port cheie în Lumea Nouă. Inițial, era cunoscut sub numele de Puerto Rico, sau "port bogat", deoarece poziția sa constituia o oprire foarte bună pentru navigație.

Mai multe excursii MSC oferă tururi pe jos care vă permit să admirați priveliști uimitoare ale orașului San Juan, făcând în același timp descoperiri culturale de neuitat. Plimbați-vă prin orașul vechi de-a lungul Paseo de la Princesa, cel mai vechi bulevard plin de copaci din San Juan; urcați pe zidul de sud al orașului, La Muralla, care până la sfârșitul secolului al XIX-lea a înconjurat tot vechiul San Juan cu gresie; și vizitați fortăreața El Morro, din secolul al XVI-lea, cu cele șase linii de apărare diferite.

Faceți un tur de degustare a cafelei pentru a explora bogata cultură a cafelei din Puerto Rico și aflați cum solul vulcanic și clima bogată a insulei au contribuit la creșterea cafelei ca una dintre principalele sale culturi. Gustați o ceașcă delicioasă de café con leche portorican proaspăt preparată, aflați despre legăturile istorice ale insulei cu această băutură bogată în cofeină și explorați modul în care cafeaua și biserica sunt legate în această excursie MSC pe străzile din Old San Juan.

Sau savurați deliciile culinare din San Juan, în cadrul unei excursii MSC care vă va face să gustați preparate și băuturi locale în cinci destinații de-a lungul traseului orașului colonial fortificat. De la frigărui portoricane la istoricul Hotel El Convento, la degustarea de ciocolată la un ciocolatier de a patra generație, nu veți rata acest tur, care se încheie la La Casita de Rones pentru o lecție despre rom și o piña colada, băutura națională din Puerto Rico.

Având în vedere că peste 80% din romul din lume provine din Puerto Rico, descoperiți mai adânc acest spirit în cadrul unei excursii MSC la Casa Barcardí din orașul Cataño. Descoperiți povestea din spatele legendarelor cocktailuri Bacardí, adulmecați produsele expuse și aflați despre procesul de fabricare a romului, inclusiv despre butoiul de lemn, învechirea și finisarea acestuia. Pentru marele final, bucurați-vă de un spectacol fascinant de mixologie.

Iubitorii de natură nu vor dori să rateze o vizită la El Yunque, singura pădure tropicală tropicală din teritoriul american și unul dintre cele mai frumoase locuri de frumusețe naturală din Puerto Rico. Minunați-vă de cascadele sale mici de coada-calului, de ferigi gigantice și de pădurile tropicale de foioase.

Pentru o experiență încântătoare, intrați cu caiacul în încântătorul golf bioluminescent din Laguna Grande din Fajardo, într-o altă excursie MSC. Sub pătura cerului de noapte și a farului din Fajardo, vâsliți prin apă și priviți cum aceasta strălucește cu bioluminescența a milioane și milioane de organisme minuscule.

 

Puerto Plata, Republica Dominicană. Țărmurile nordice ale Republicii Dominicane au fost descoperite pentru prima dată la sfârșitul secolului al XV-lea, când au fost botezate San Felipe de Puerto Plata sau "Portul de Argint", după vârful muntelui argintiu strălucitor învăluit în ceață. Puerto Plata atrage turiști din întreaga lume pentru numeroasele sale atracții turistice, inclusiv cascade capricioase, întinderi de plaje virgine și locuri spectaculoase de snorkeling. Pătrundeți în tradițiile locale din oraș pentru o experiență culturală captivantă. Ascultați merengue, cumpărați trabucuri rulate manual și opriți-vă la distileria de rom Brugal Rum pentru o degustare de romuri dominicane de top. Indiferent de aventura dumneavoastră, brizele sărate și apele albastre translucide vă așteaptă în frumosul Puerto Plata.

Destinație exclusivă:

- Luați-vă echipamentul de snorkeling și luați un catamaran sau o barcă rapidă spre Cayo Arena, cunoscută sub numele de Paradise Island. Această insulă idilică de corali, aflată chiar în largul coastei Punta Rusia, găzduiește sute de specii de pești care așteaptă să le descoperiți la cel mai bun recif pentru snorkeling din Republica Dominicană.

- Aventură-te la 2.600 de metri deasupra nivelului mării până în vârful muntelui Isabel de Torres și fii martor la priveliști panoramice uimitoare în cel mai înalt punct din Puerto Plata. Aici, puteți admira o replică a monumentului Christ the Redeemer, precum și o grădină botanică luxuriantă.

- Puteți vedea cascadele Damajagua, o minune naturală compusă din 27 de cascade separate. Capturați fotografii uimitoare ale cascadei de apă sau îmbrățișați-vă latura aventuroasă, cățărându-vă, sărind, înotând și alunecând pe toboganele naturale de calcar pentru o aventură palpitantă.

 

OCEAN CAY MSC Marine Reserve, Bahamas – Descoperă un paradis natural. Bucurați-vă de priveliștile superbe pe măsură ce intrați în port și așteptați cu nerăbdare o zi de plajă memorabilă. Veți acosta direct lângă chei, astfel încât să puteți coborâ direct de pe navă și să ajungeți pe insulă. De la vacanțe captivante în familie la escapade intime pentru doi, pregătiți-vă să experimentați tot ce este mai bun din stilul de viață din Bahamas.

Vă veți delecta mai mult de o zi întreagă la Ocean Cay, unde oaspeții se pot bucura de soarele din Bahamas pe una dintre plajele noastre imaculate, pot închiria o cabană privată sau pot rezerva un tratament spa la centrul nostru spa de pe malul oceanului. Experimentați activități unice, cum ar fi Glow Paddle Boarding în laguna noastră, sau un picnic la apus pe plajă în timp ce priviți cerul pictând apusuri de soare inimaginabile. Cea mai bună parte? Cu un debarcader dedicat, insula noastră le permite oaspeților să vină și să plece de pe navă după bunul plac. Bucurați-vă de activitățile de pe insulă în timpul zilei, întoarceți-vă la bord pentru a vă împrospăta și pentru a lua o cină delicioasă într-unul dintre restaurantele noastre de specialitate și apoi ieșiți înapoi pe insulă pentru divertismentul de seară, inclusiv un spectacol magnific la far și focuri de tabără pe plajă.

Rezervația marină MSC Ocean Cay reflectă un angajament de lungă durată față de sustenabilitate și eforturile de conservare. O fostă zonă industrială pe care am recuperat-o și am readus-o la frumusețea sa naturală este acum o destinație unică de insulă privată pe care o puteți experimenta pe in felul vostru propriu.

 

Unde vei fi cazat – MSC Seascape, hotelul-oraș de pe mare

 

 

Cabină cu balcon – DELUXE BALCONY, DECK 9-15

 

Suprafață de aproximativ 16-17 mp

Balcon de aproximativ 5-6 mp; unele cabine au balconul din metal, în loc de sticlă

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

 

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Același itinerariu pentru datele de plecare 16, 30 Mar 2024

 

Ziua

Data

Portul

Sosire

Plecare

Sâmbătă

02/03/2024

Miami, Statele Unite ale Americii

-

18:00

Duminică

03/03/2024

Nassau, Bahamas

7:00

16:00

Luni

04/03/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Marți

05/03/2024

San Juan, Puerto Rico

10:00

17:00

Miercuri

06/03/2024

Puerto Plata, Republica Dominicană

10:00

18:00

Joi

07/03/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Vineri

08/03/2024

Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas

8:00

20:00

Sâmbătă

09/03/2024

Miami, Statele Unite ale Americii

7:00

-

PREȚ CROAZIERĂ

Prețuri începând cu 2828 EUR / pasager în cabină dublă (Interioară) 7 nopți

 

Tariful include:

·        7 nopți/ 8 zile cazare în cabine duble MSC Seascape, conform cu rezervarea

·        Taxe portuare

·        Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·        Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·    Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC Seascape în valoare de 105 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·        Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

Tarife reduse - la cerere

-         Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

•             returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

•             25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

•             40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

•             80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

•             100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și care, în principiu, nu se returnează

 

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

DE REȚINUT:

Pentru condițiile de călătorie în zona Statele Unite ale Americii, Bahamas, Rep. Dominicană consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-urile de mai jos:

https://www.mae.ro/travel-conditions/3749#868,  https://www.mae.ro/travel-conditions/48634,

https://www.mae.ro/travel-conditions/48636

 

·        Pașaportul trebuie să fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară și să îndeplinească condițiile de emitere pe suport material valabile în SUA. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Seascape

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii care nu au emisă cartea de identitate au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!