Croazieră de Grup în Scandinavia - Printre Fiorduri Spre Capul Nord

Îmbarcare 12 iulie 2024

 
De la
 
2919
preț / pasager în cabină dublă ( 7 nopți )

CROAZIERĂ de GRUP în SCANDINAVIA – printre fiorduri spre CAPUL NORD

Îmbarcare 12 iulie 2024 

 

O aventură epică in fiorduri!

Sunteți gata să porniți spre noi descoperiri, o lume a istoriei și priveliști care vă taie respirația? Fiordurile norvegiene devin un spectacol amețitor: munți abrupți prăbușind-se in albastrul cristalin al mării – o imagine distinctă de orice altă parte a continentului. 

 

 

Despre nava MSC PREZIOSA

 

 

Designul clasic al frumosului MSC Preziosa include elemente spectaculoase, cum ar fi o piață din piatră naturală, scări de cristal Swarovski și o piscină magică "infinită". Toate acestea și multe altele sunt de descoperit în ritmul tău la bord, bucurându-te din plin de fiecare moment în timp ce călătorești spre unele dintre cele mai frumoase destinații din lume. Pregătește-te să te scufunzi într-una dintre piscinele noastre, să te relaxezi la petrecerile tematice, să te răsfeți cu ceva delicios într-unul dintre restaurantele noastre uimitoare și multe altele!  

 

Atracții deasupra luciului mării:

Familie & copii. De la distracția și jocurile pline de stropi din parcul acvatic pentru copii Doremi Castle și senzația de mare viteză de la Vertigo, unul dintre cele mai lungi tobogane de apă de pe mare, până la discoteca pentru adolescenți și sala de jocuri video, există o lume de distracție pentru copiii de toate vârstele.

MSC Yacht Club. Cei mai pretențioși oaspeți pot opta pentru luxul izolat al MSC Yacht Club, o "navă în interiorul unei nave", formată din apartamente exclusive, servicii de majordom și facilități dedicate, precum un bar panoramic, un restaurant à la carte, o piscină privată și o terasă la soare.

MSC Aurea Spa. Spa-ul premiat MSC Aurea este un refugiu de serenitate și răsfăț la bord, oferind tratamente de frumusețe și wellness pentru a topi orice tensiune. Solarul oferă o alternativă în aer liber, pentru o relaxare completă în timp ce vă bucurați de soare.

Restaurante & bufete. La bordul MSC Preziosa vă puteți bucura de o călătorie de descoperire gastronomică, de la meniurile mereu în schimbare ale restaurantelor principale, la mesele creative pe tot parcursul zilei în Galaxy Lounge și multe altele.

Baruri & saloane.  În jurul MSC Preziosa veți găsi o varietate de baruri și saloane tematice șic. Servind un mix de cocktailuri clasice și originale, vinuri și beri internaționale, băuturi răcoritoare și muzică live, există un local care să satisfacă toate gusturile și să se potrivească cu orice stare de spirit.

 

 

Despre orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

Hamburg, Germania - Este un port european important pe râul Elba, care face legătura între Europa continentală și Scandinavia.  Această destinație se mândrește cu clădiri magnifice cu vedere spre port, numeroase canale și Speicherstadt, cel mai mare cartier de depozite din lume.

Excursiile MSC Croaziere oferă o mulțime de lucruri interesante de văzut, inclusiv: Speicherstadt: Orașul Depozitelor,  Hamburg (pe uscat și pe mare), Lübeck.

Speicherstadt este cel mai mare complex de depozite din lume, care se întinde pe o suprafață de peste 63 de hectare. Construit între 1883 și 1927, găzduiește clădiri remarcabile din cărămidă în stil neogotic - inclusiv muzee. Explorați labirintul său de alei, canale și poduri în cadrul unei excursii MSC Croaziere, unde veți afla mai multe despre acest renumit sit din Patrimoniul Mondial UNESCO și despre arhitectura sa de renume mondial.

Hamburg este renumit pentru bulevardele sale elegante, clădirile sale impunătoare și parcurile verzi ca smaraldul. În cadrul unei excursii MSC Croaziere vă veți bucura de un tur uluitor al canalelor, al malului râului și al altor repere fascinante ale orașului. Începeți cu o plimbare captivantă prin Hafen City, apoi admirați cu barca căile navigabile ale orașului Hamburg și priveliștile magnifice ale orizontului său. Descoperiți Primăria, parcul botanic Planten un Blomen, zona la modă Jungfernstieg și emblematica biserică Sfântul Mihail. O priveliște a caselor din secolul al XVII-lea din Krameramtsgasse încheie acest tur încântător.

Lübeck, inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO, este un oraș vechi fermecător pe râul Trave, caracterizat de arhitectura gotică remarcabilă. Faceți o excursie pitorească MSC Croaziere într-unul dintre cele mai frumoase porturi din Germania, unde veți descoperi alei elegante, curți și rămășițele unei dezvoltări medievale. Admirați renumitul Holtenstor (Poarta Holsten), Spitalul Sfântului Duh și cea mai mare orgă mecanică din lume de la Biserica Sfânta Maria. La final, savurați un prânz german delicios înainte de a vă întoarce la Hamburg.

 

Ålesund, Norvegia - Imersiune în Art Noveau. Vizitarea orașului Ålesund într-o croazieră MSC în Europa de Nord înseamnă să te scufunzi într-o atmosferă de basm. După un incendiu devastator, orașul a fost reconstruit la începutul secolului al XX-lea în stil art Amazing venue on the sea nouveau. Străzile din Ålesund sunt pline de turnulețe, turle și decorațiuni splendide care îl fac cu adevărat unic; dacă vă place acest stil, ar trebui să vizitați Jugendstilsenteret, Centrul Național Art Nouveau. Puteți admira centrul orașului Ålesund de sus, urcând cele 418 trepte care vă duc pe înălțimile panoramice ale Muntelui Aksla, cu vedere la insulele care înconjoară orașul și la Alpii Sunnmøre.

Alternativ, puteți ajunge la Sukkertoppen, "vârful de zahăr", printr-o plimbare care începe din Hessa, chiar deasupra portului în care este ancorată nava de croazieră MSC. Pentru a vedea mai îndeaproape arhitectura tradițională, ar trebui să mergeți în schimb pe insula Godøy, unde puteți vizita Alnes, un sat pitoresc de pescari construit foarte aproape de plajă, unde găsiți meșteșuguri locale și alimente vândute în curți.

Rezervați o excursie la farul caracteristic, de unde aveți o priveliște minunată asupra oceanului. Nu poți pretinde că ai vizitat Norvegia într-o croazieră MSC dacă nu ai vizitat un fiord, așa că nu rata o excursie la Geirangerfjord. Din munții înalți care îl înconjoară cad cascade minunate, precum Brudesløret (Voalul miresei) și De syv søstrene (Șapte surori) sau Storseterfossen, în spatele cărora veți putea face o plimbare.

Iar dacă vă plac cărările mai provocatoare, puteți urca pe Ørnevegen (Calea Vulturului), care urcă de la nivelul mării la 620 de metri înălțime în doar 11 curbe în ac de păr!

 

Zi de navigare pe mareO zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

Honningsvag (North Cape), Norvegia - Emoția de a ajunge la Capul Nord, Nordkapp în norvegiană, cea mai nordică întindere de uscat de pe continentul european, într-o croazieră MSC, îl va impresiona chiar și pe cel mai distrat călător. Atunci când nava ancorează în Honningsvåg, cerul decorat cu nori permanent irizați și luminat de lumina soarelui care strălucește 24 de ore pe zi, de la jumătatea lunii mai până în iulie, oferă cel mai incredibil spectacol. Nu putem să nu ne dăm seama că ne aflăm într-un loc special, pe ultima porțiune de uscat continental înainte de sfârșitul lumii.

Pentru a înțelege spiritul și stilul de viață al pescarilor care trăiesc în aceste ținuturi extreme, ar trebui să vizitați muzeul Honningsvåg: pe lângă o expoziție de obiecte de uz cotidian, veți găsi o secțiune care ilustrează consecințele celui de-al Doilea Război Mondial pe aceste meleaguri.

În timpul croazierei MSC în Scandinavia, nu trebuie să ratați o excursie la Capul Nord, unde veți găsi o stâncă veche de 500 de milioane de ani și care se ridică la aproape 307 metri deasupra nivelului mării, dominând Marea Barents și Oceanul Arctic, de unde puteți admira spectacolul soarelui de la miezul nopții.

La mică distanță de monumentul care celebrează această locație îndepărtată se află Nordkapphallen, centrul pentru vizitatori care găzduiește expoziții și proiecții de documentare despre frumusețea zonei. Aici puteți găsi tot ce aveți nevoie: o cafenea și un restaurant, precum și un oficiu poștal și chiar o capelă în cea mai nordică parte a lumii: St. Johannes Kapell.

În ciuda latitudinii extreme, temperatura medie de vară nu scade niciodată sub 7 grade. Aici, în vestul Finnmark, natura este încă regina și o puteți admira participând la safari fotografic pentru a explora flora și fauna locală. Puteți merge la Gjesvær, la mică distanță de Cape North, unde puteți întâlni pufuleți de mare, gâște de mare, cormorani și alte păsări marine.

 

Tromsø, Norvegia - Când vă petreceți vacanța în Norvegia cu o croazieră MSC, puteți vizita cel mai mare complex de clădiri din lemn de la nord de Trondheim, la doar 3,5 km de port, în centrul orașului Tromsø.

Una dintre primele atracții pe care trebuie să le vizitați în timpul croazierei MSC în Scandinavia este Polaria. În acest acvariu arctic, puteți urmări hrănirea, de două ori pe zi, a focilor bărboase sociabile și pașnice și puteți admira, de asemenea, marea varietate de specii de pești care trăiesc în Marea Barents și în Svalbard.

Cea mai frumoasă clădire din Tromsø este, fără îndoială, Catedrala Arctică, construită în 1965. Forma sa de prismă triunghiulară, cu mozaicurile sale din sticlă, reflectă peisajul acestei regiuni îndepărtate a Norvegiei. O altă excursie din timpul croazierei MSC în Europa de Nord vă va duce în vârful muntelui de deasupra Storsteinen, cu funicularul Fjellheisen, pentru a vă bucura de priveliștea, la 1.378 de metri înălțime, a orașului și a minunatului peisaj înconjurător.

Tot aici se află și cele mai nordice grădini botanice din lume, unde există specii de plante care, din cauza fragilității lor climatice, nu pot crește la nicio altă latitudine, cum ar fi, de exemplu, macul albastru de Hymalaya. Tromsø găzduiește, de asemenea, cea mai nordică universitate din lume, unde se găsește un muzeu care vă oferă o perspectivă asupra culturii și mediului din nordul Norvegiei, acordând o atenție deosebită populației Sami, arheologiei, artei sacre, geologiei și fenomenului luminilor nordice.

În schimb, muzeul polar le prezintă vizitatorilor viața dură a exploratorilor arctici. Acesta este amenajat în docul unei construcții vechi, construită în 1830. Pentru cei cărora le place o bere bună, există un pub precum Ølhallen, care a rămas neschimbat din 1928. Un loc care nu trebuie ratat este Lyngen, o incredibilă biserică de lemn din satul Lyngseidet.

 

Trondheim, Norvegia - Fondată în 997 de Olaf I al Norvegiei, promotor viking al convertirii Norvegiei la creștinism, Trondheim a fost capitala țării timp de peste 200 de ani și își trage numele de la fiordul pe malul căruia a fost construită.

În cadrul unei croaziere MSC în Scandinavia, veți putea vizita ceea ce a mai rămas din centrul medieval al orașului și veți putea admira viața universitară plină de viață. Impunătoarea Nidarosdomen (Catedrala Nidaros) datează din secolul al XII-lea și a fost un loc de pelerinaj de-a lungul întregii perioade medievale. Este o structură gotică impresionantă din roci gri-albastre, cu o fațadă principală decorată în cele mai mici detalii, "protejată" de o parte și de alta de două clopotnițe mândre. Ceea ce vedem astăzi este rezultatul unei restaurări meticuloase care a durat 100 de ani și care a fost finalizată în 1970. Podul Gamle Bybro (Podul Orașului Vechi), numit și Portalul Norocului, a fost construit pentru a permite accesul la Fortăreața Kristiansten, care este situată pe un deal de unde se poate admira o priveliște splendidă.

De pe pod se pot observa și Bryggen, clădirile comerciale caracteristice construite între secolele al XVIII-lea și al XIX-lea pe malul râului Nidelva. Muzeul Ringve, cu expoziția sa permanentă dedicată muzicii și instrumentelor muzicale din întreaga lume, prezintă un interes deosebit. În aceste săli veți putea afla istoria pianului, dar și a genurilor muzicale moderne, precum rock și pop. Grădinile botanice ale muzeului, deschise tot timpul anului, sunt spectaculoase. Acestea se mândresc cu 2.000 de plante diferite: ierburi medicinale, flori ornamentale, copaci veșnic verzi... Pentru a avea o imagine de ansamblu a orașului, cel mai bine este să faceți un tur cu autobuzul, în timpul căruia veți putea vedea locurile de interes ale orașului și clădirile tipice, colorate vesel, cu fața spre albastrul mării, stând confortabil așezați.

 

Molde, Norvegia - Pe țărmul sudic al Peninsulei Romsdal din Norvegia, cu vedere la magnificul Moldefjorden, destinația MSC Northern Europe Cruises Molde este învăluită de munți, lacuri și cascade. În apropiere, punctul de belvedere Varden oferă o panoramă extraordinară a 222 de vârfuri înzăpezite, în timp ce insula Håholmen oferă o privire fascinantă asupra vieții vikingilor.

 

Bergen, Norvegia - Ridicați ancora în Bergen, Norvegia, și descoperiți un decor care emană farmec istoric și tradiții maritime milenare. Cu o atmosferă medievală înconjurată de frumusețe naturală, acest sat antic este plin de atracții fascinante, fructe de mare proaspete și peisaje pitorești nesfârșite.

Ridicați ancora în Bergen, Norvegia, și descoperiți un decor care emană farmec istoric și tradiții maritime milenare. Cu o atmosferă medievală înconjurată de frumusețe naturală, acest sat antic este plin de atracții fascinante, fructe de mare proaspete și peisaje pitorești nesfârșite.

Destinație exclusivă: vizitați Cartierul Hanseatic pentru a descoperi unul dintre cele mai bine conservate cartiere medievale din țară, cu clădirile vechi ale portului, aleile înguste și galeriile întunecate și deschise. Vizitați, de asemenea, Muzeul Hanseatic și Schøtstuene și aflați despre istoria fascinantă a negustorilor hanseatici din nordul Germaniei. Urcați-vă la bordul funicularului Fløibanen și faceți o excursie până la vârfurile muntelui Fløyen pentru a descoperi peisaje de o frumusețe rară și pentru a vă plimba printre casele din lemn construite pe versantul dealului.

 

Kristiansand, Norvegia - Norvegia este o țară renumită pentru fiordurile sale dramatice, coastele sale accidentate, peisajele glaciare strălucitoare și lanțurile muntoase zimțate. Aici, orașul stațiune balneară Kristiansand oferă vizitatorilor un număr atrăgător de atracții, de la grupul său de minuni culturale până la portul de agrement și plajele sale pline de farmec.

Destinație a MSC Croaziere în Scandinavia, orașul vechi din Kristiansand, Posebyen, oferă un farmec de cutie de ciocolată cu casele sale din lemn vopsit în alb și o colecție eclectică de magazine, în timp ce centrul său urban se mândrește cu o serie de muzee, restaurante și artă stradală de calitate.

Selectați o excursie de neuitat dintr-o listă de excursii MSC Croaziere, inclusiv: Grădina zoologică și parcul de distracții din Kristiansand, Muzeul Sørlandet sau Centrul de arte interpretative Kilden.

Dacă croaziera dumneavoastră este o afacere de familie, vizitați grădina zoologică și parcul de distracții din Kristiansand în cadrul unei excursii MSC Croaziere. Deschisă încă din anii 1960, această atracție obligatorie de 150 de acri se mândrește cu o impresionantă menajerie de animale.

Pentru amatorii de senzații tari, Captain Sabertooth World oferă oaspeților o gamă uimitoare de atracții, inclusiv o casă bântuită, o reconstituire a unei bătălii zilnice și o mulțime de restaurante, inclusiv un grătar și o pizzerie cu tematică pirat. Parcul acvatic afiliat oferă o serie de tobogane, o plajă și o serie de piscine primitoare.

Muzeul Sørlandet, situat în inima orașului, expune artiști locali, naționali și internaționali și găzduiește, de asemenea, ateliere de lucru. Mai departe, impunătorul Muzeu al Tunurilor se mândrește cu o bogată colecție de exponate militare, toate adăpostite într-o fortăreață din Al Doilea Război Mondial.

Minunea arhitecturală Kilden Performing Arts Center găzduiește Kilden Teater, Orchestra Simfonică din Kristiansand și Opera Sør. Considerată pe scară largă centrul cultural din sudul Norvegiei, această clădire emblematică oferă acustică de ultimă generație și artă de ultimă oră.

 

Unde vei fi cazat – MSC Preziosa, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – JUNIOR INTERIOR, DECK 8-11 - De la 2919 EUR / persoană

 

Suprafață de aproximativ 13 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Paturi duble sau single confortabile (la cerere), poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere) 

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – DELUXE/PREMIUM OCEAN VIEW, DECK 8-13/5 - De la 3024 EUR / persoană

 

Suprafață de aproximativ 12-20 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – JUNIOR/PREMIUM BALCONY, DECK 9-13/8-13 - De la 3305 EUR / persoană

 

Suprafață de aproximativ 14-18 mp

Balcon de aproximativ 3-12 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

 

Zi

Dată

Port

Sosire

Plecare

Vineri

12/7/2024

Hamburg, Germania

-

19:00

Sâmbătă

13/7/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Duminică

14/7/2024

Alesund, Norvegia

10:00

18:00

Luni

15/7/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Marți

16/7/2024

Honningsvag (Capul Nord), Norvegia

13:00

23:59

Miercuri

17/7/2024

Honningsvag (Capul Nord), Norvegia

0:01

2:00

Miercuri

17/7/2024

Tromso, Norvegia

13:00

22:00

Joi

18/7/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Vineri

19/7/2024

Trondheim, Norvegia

12:00

20:00

Sâmbătă

20/7/2024

Molde, Norvegia

8:00

17:00

Duminică

21/7/2024

Bergen, Norvegia

8:00

18:00

Luni

22/7/2024

Kristiansand, Norvegia

12:00

22:00

Marți

23/7/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Miercuri

24/7/2024

Hamburg, Germania

7:00

-

 

 

Itinerariu desfășurat

• 12.07.2024 – zbor pe ruta București-Varșovia-Hamburg (Germania), companie aeriană LOT – Polish Airlines (LO644/399)

           OTP 05.25 – HAM 10.40; transfer ap/port; îmbarcare pe MSC Preziosa – port Hamburg, plecare din port ora

           19.00

• 13.07.2024 – zi de navigare pe mare; activități libere la bordul navei

• 14.07.2024 – sosire/andocare în Alesund (Norvegia) ora 10.00; activități la țărm/pe navă; plecare din port ora 18.00

• 15.07.2024 – zi de navigare pe mare; activități libere la bordul navei

• 16.07.2024 – sosire/andocare în Honningsvag (Capul Nord, Norvegia) ora 13.00; activități la țărm/pe navă; nava rămâne

            andocată în port pe parcursul întregii zile

• 17.07.2024 – nava este andocată în Honningsvag (Capul Nord, Norvegia); plecare din port ora 02.00

• 17.07.2024 – sosire/andocare în Tromso (Norvegia) ora 13.00; activități la țărm/pe navă; plecare din port ora 22.00

• 18.07.2024 – zi de navigare pe mare; activități libere la bordul navei

• 19.07.2024 – sosire/andocare în Trondheim (Norvegia) ora 12.00; activități la țărm/pe navă; plecare din port ora 20.00

• 20.07.2024 – sosire/andocare în Molde (Norvegia) ora 08.00; activități la țărm/pe navă; plecare din port ora 17.00

• 21.07.2024 – sosire/andocare în Bergen (Norvegia) ora 08.00; activități la țărm/pe navă; plecare din port ora 18.00

• 22.07.2024 – sosire/andocare în Kristiansand (Norvegia) ora 12.00; activități la țărm/pe navă; plecare din port ora 22.00

• 23.07.2024 – zi de navigare pe mare; activități libere la bordul navei

• 24.07.2024 – sosire/andocare în port Hamburg (Germania) ora 07.00 (încheiere croazieră); debarcare de pe MSC

            Preziosa; transfer port/ap, zbor pe ruta Hamburg-Varșovia-București, companie aeriana LOT – Polish Airlines

            (LO400/639) HAM 11.20 – OTP 23.10

 

Orar de zbor LOT – Polish Airlines (LO644/399–LO400/639):

12 iul/ OTP 05.25 – WAV – HAM 10.40       24 iul/ HAM 11.20 – WAV – OTP 23.10

 

·        Bilet de avion pe rutele Otopeni-Hamburg și Hamburg-Otopeni (via Varșovia) cu bagaj de cală (23 kg) și bagaj de mână (8 kg) inclus

·        Taxe portuare și de aeroport

·        Transferuri între aeroport si portul de îmbarcare

·        12 nopți/ 13 zile cazare în cabine duble MSC Preziosa, conform cu rezervarea

·        Hotel Service Charge (HSC) pe MSC Preziosa în valoare de 144 EUR / turist / călătorie

·        Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

·        Conducător de grup vorbitor de limba română

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Orice alte servicii și mese/băuturi care nu sunt menționate în program

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

Politica de rezervări

Dimensiunea minimă a grupului este de 8 cabine cu doi pasageri cazați la preț întreg.

Pentru un grup mai mic de 16 persoane, croaziera se anulează.

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare în caz de anulare a rezervării:

·        40% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

·        100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 65 zile înainte de plecare

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport/carte de identitate pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

DE REȚINUT:

Pentru condițiile de călătorie în țările Uniunii Europene și Norvegia consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-ul de mai jos:

https://www.mae.ro/node/1422 , https://www.mae.ro/travel-conditions/3729

·        Pașaportul (unde este cazul) trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe navă

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!