MSC POESIA - Croazieră Individuală Europa de Nord - Fiordurile (V)

Perioadă: 04/08/2024 - 11/08/2024

 
De la
 
883
pasager in cabina dubla / 7 nopți

CROAZIERĂ în EUROPA DE NORD – FIORDURILE (V)

Munte și mare deodată – paradoxul juxtapunerii opozițiilor naturale!

 

O aventură epică in fiorduri!

Sunteți gata să porniți spre noi descoperiri, o lume a istoriei și priveliști care vă taie respirația? Fiordurile norvegiene devin un spectacol amețitor: munți abrupți prăbușind-se in albastrul cristalin al mării – o imagine distinctă de orice altă parte a continentului.

 

 

Despre nava MSC POESIA 

 

 

MSC Poesia este un vas de croazieră inovator, cu un stil elegant, care aduce măiestria tradițională în designul creativ. Urcați la bord și veți intra într-o lume rafinată a confortului. Indiferent dacă motivul pentru care vă aflați la bord este o vacanță în familie, un tratament de lux sau o evadare romantică, MSC Poesia este o navă care oferă o experiență de croazieră cu adevărat inspirată. 

 

Atracții deasupra luciului mării:

 

Divertisment și relaxare. Printre facilitățile superbe de la bord se numără 3 piscine, 4 băi cu hidromasaj și un ecran uriaș de cinema lângă piscină. Copiii și adolescenții sunt, de asemenea, bine deserviți, cu propriile lor cluburi și petreceri, o zonă de joacă dedicată dinozaurilor, jocuri video și chiar o discotecă!

De la spectaculoasa cascadă din foaier până la grădina Zen, barul de sushi japonez autentic și opulentul centru de wellness MSC Aurea Spa, cu baie de aburi, saună și masaje divine concepute pentru a răsfăța corpul și mintea, MSC Poesia este plin de locuri minunate pentru relaxare.

Din momentul în care vă treziți și până în momentul în care vă culcați, vă puteți bucura de o mare varietate de activități și divertisment. Participați la turnee sportive, luați parte la cursuri de dans, urmăriți spectacole de teatru în stil Broadway, dezlănțuiți-vă la petreceri tematice sau încercați-vă norocul la cazinou: alegerea vă aparține!

Sport & fitness. Dacă doriți să vă mențineți în formă în timpul croazierei, la bord sunt disponibile numeroase activități sportive și de fitness, inclusiv un teren de baschet, un teren de tenis și o sală de gimnastică ultramodernă. Pentru exerciții mai ușoare, există, de asemenea, shuffleboard și mini golf.

MSC Yacht Club. Cei mai pretențioși oaspeți pot opta pentru luxul izolat al MSC Yacht Club, o "navă în interiorul unei nave", formată din apartamente exclusive, servicii de majordom și facilități dedicate, precum un bar panoramic, un restaurant à la carte, o piscină privată și o terasă la soare.

MSC Aurea Spa. Spa-ul premiat MSC Aurea este un refugiu de serenitate și răsfăț la bord, oferind tratamente de frumusețe și wellness pentru a topi orice tensiune. Solarul oferă o alternativă în aer liber, pentru o relaxare completă în timp ce vă bucurați de soare.

Restaurante & bufeteO gamă de 3 locuri de luat masa distincte promite ceva special pentru fiecare gust, în timp ce gama largă de baruri și lounge-uri de la bord oferă răcoritoare și relaxare în atmosfera ideală pentru fiecare moment.

Baruri & saloane.  De la barul sofisticat de degustare a vinurilor Grappolo d'Oro la barul de cocktailuri Mojito și la luxoasa cameră de trabucuri Hitchcock Lounge, există o gamă răcoritoare de baruri și saloane originale în care vă puteți bucura de o băutură cu prietenii sau cu familia.

 

 

Despre orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

Warnemünde, Germania - Dunele argintii. Resortul Warnemünde din Rostock este o faimoasă stațiune balneară germană pe care o puteți vizita atunci când ajungeți pe coastele germane în croaziera MSC în Marea Baltică.

La gura de vărsare a râului Warnow, în Marea Baltică, Warnemünde vă va surprinde cu vilele, hotelurile și marea plajă albă și argintie. Inima sa este Am Strom, lângă port, unde casele vechilor căpitani și pescari au fost transformate în cafenele și buticuri. Cu o excursie în timpul croazierei, puteți continua spre Schwerin.

Înconjurat de lacuri și cu un Schloss de basm care îți gâdilă imaginația, orașul reprezintă o surpriză plăcută, dată de arhitectura și spiritul unei capitale istorice. Continuând excursia, puteți admira Lubecca, unul dintre puținele orașe de pe coastele nordice ale Europei care păstrează gloria vremurilor medievale. Pentru mai bine de două secole, port-drapelul Ligii Hanseatice, acesta a fost unul dintre cele mai bogate și mai puternice orașe europene, Veneția Mării Baltice. Opulența comercială este cel mai bine exprimată în arhitectura sa: de la cel mai vechi Rathaus din Germania, la bisericile cu cele mai înalte clopotnițe și până la vilele negustorilor. Lubecca este primul oraș din Europa de Nord care a fost inclus pe lista patrimoniului mondial UNESCO în 1987. 

 

Zi de navigare pe mareO zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante.

Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

Eidfjord, Norvegia - Munți uluitori și cascade spectaculoase. Situat în pitorescul comitat Vestland din Norvegia,  Eidfjord oferă priveliști superbe în toate direcțiile. Situată la capătul unui fiord sticlos, această municipalitate compactă găzduiește o multitudine de minuni naturale. Destinație MSC Croaziere în Europa de Nord, Eidfjord este o locație de vis pentru un pasionat de activități în aer liber. Atunci când nu vă veți plimba de-a lungul țărmurilor glorioase, vă veți aventura în sălbăticia virgină.

Selectați o excursie de neuitat dintr-o listă de excursii MSC Croaziere, inclusiv: Valea Måbødal, Cascada Vøringsfoss sau Parcul Național Hardangervidda.

O excursie de o zi în Valea Måbødalen vă oferă unele dintre cele mai spectaculoase peisaje din Norvegia. Aici, drumuri sinuoase cu viraje în ac de păr urcă pe munți abrupți cu priveliști panoramice. Întinderi de verdeață de smarald se întind pe kilometri întregi, în timp ce stânci zimțate îmbrățișează râuri șerpuitoare. Faceți drumeții pe trasee, relaxați-vă pe malul apei sau fotografiați peisajele de la numeroasele puncte de belvedere din regiune.

Cascada Vøringsfoss, care cade în cascadă în mod spectaculos de pe platoul Hardangervidda, este o priveliște de admirat. În fiecare an, această minune naturală atrage o mulțime de admiratori datorită căderii sale amețitoare și volumului de apă. În 2020, a fost dezvăluită o nouă adăugire la acest loc - un pod extraordinar de la stâncă la stâncă. De aici, se poate vedea cascada în toată splendoarea ei înainte de a se retrage la hotelul Fossli pentru o băutură fierbinte.

 

Pentru cei care adoră spațiile deschise, o călătorie în Parcul Național Hardangervidda trebuie să fie în cărți. Un platou montan care se întinde pe mai multe județe, regiunea se mândrește cu un climat alpin pe tot parcursul anului și cu unul dintre cei mai mari ghețari din țară: epicul Hardangerjøkulen. Plin de floră și faună arctică, Hardangervidda este renumit pentru turmele sale de reni migratori. De asemenea, amatorii de senzații tari vor găsi o mulțime de oferte, de la drumeții și coborâri în rapel până la rafting pe râuri.

 

Bergen, Norvegia - Un oraș surprinzător, de descoperit pe jos. Tradiția maritimă a orașului Bergen este veche de când lumea, iar croaziera ta MSC în Europa de Nord va ancora într-un cadru care emană istorie. O excursie pe uscat îți va oferi ocazia de a vizita cartierul Hanseatic, unde se găsesc cele mai vechi clădiri din Bergen, construite de-a lungul docurilor Bryggen, una dintre cele mai active și mai pline de viață părți ale orașului. Inclus de UNESCO printre siturile din patrimoniul mondial, acest cartier a păstrat clădirile vechi ale portului și este, cu aleile sale înguste și galeriile întunecate și deschise, unul dintre cele mai bine conservate cartiere medievale din țară.

O vacanță în Norvegia cu o croazieră MSC vă va oferi ocazia de a explora acest ținut fascinant. O vizită la Muzeul Hanseatic și la Schøtstuene, adunarea ligii marinei comerciale, vă va ajuta să cunoașteți mai bine acest oraș intrigant.

Sala Håkon din palatul regal construit de regele Håkon Håkon Håkonsson la mijlocul secolului al XIV-lea și turnul adiacent Rosenkrantz (1270) reflectă până în prezent puterea Ligii Hanseatice în Evul Mediu. Toate acestea pot fi admirate și de sus, cu o plimbare cu funicularul Fløibanen, care vă duce până la vârfurile muntelui Fløyen, de unde merită să coborâți pe jos: după ce traversați peisaje de o frumusețe rară, vă veți regăsi în agitația plină de viață a pieței de pește. Vă puteți plimba printre casele din lemn construite pe versantul dealului și de-a lungul lungilor smau, pasajele înguste tipice pentru Bergen.

Faceți-vă timp pentru a vizita biserica de lemn originală din Fantoft, construită în 1150, dar transferată aici abia în 1882. De-a lungul malurilor lacului Lille Lungegårdsvann găsiți multe galerii de artă și un muzeu cu o colecție de picturi de Edward Munch. În schimb, în Troldhaugen se află casa-muzeu a celui mai faimos compozitor norvegian, Edvard Grieg, care a lucrat și a trăit aici, într-o căsuță de pe malul lacului Nordås.

 

Kristiansand, Norvegia - De la ansamblul de minuni culturale până la portul de agrement și plajele pline de farmec. Norvegia este o țară renumită pentru fiordurile sale dramatice, coastele sale accidentate, peisajele glaciare strălucitoare și lanțurile muntoase zimțate. Aici, orașul stațiune balneară Kristiansand oferă vizitatorilor un număr atrăgător de atracții.

Destinație a MSC Croaziere în Europa de Nord, orașul vechi din Kristiansand, Posebyen, oferă un farmec de cutie de ciocolată cu casele sale din lemn vopsit în alb și o colecție eclectică de magazine, în timp ce centrul său urban se mândrește cu o serie de muzee, restaurante și artă stradală de calitate. Selectați o excursie de neuitat dintr-o listă de excursii MSC Croaziere, inclusiv: Grădina zoologică și parcul de distracții din Kristiansand, Muzeul Sørlandet și Centrul de arte interpretative Kilden.

Dacă sunteți în croazieră cu familia, vizitați grădina zoologică și parcul de distracții din Kristiansand în cadrul unei excursii MSC Croaziere. Deschisă încă din anii 1960, această atracție obligatorie de 60 de hectare se mândrește cu o impresionantă menajerie de animale. Pentru amatorii de senzații tari, Captain Sabertooth World oferă oaspeților o gamă orbitoare de atracții, inclusiv o casă bântuită, o reconstituire zilnică a unei bătălii și o mulțime de restaurante, inclusiv un grătar și o pizzerie cu tematică pirat. Parcul acvatic afiliat oferă o serie de tobogane, o plajă și o serie de piscine primitoare.

Muzeul Sørlandet, situat în inima orașului, expune artiști locali, naționali și internaționali și găzduiește, de asemenea, ateliere de lucru. Mai departe, impunătorul Muzeu al Tunurilor adăpostește o bogată colecție de exponate militare, toate adăpostite într-o fortăreață din al Doilea Război Mondial.

Minunea arhitecturală Kilden Performing Arts Centre găzduiește Kilden Teater, Orchestra Simfonică din Kristiansand și Opera Sør. Considerată pe scară largă centrul cultural din sudul Norvegiei, această clădire emblematică oferă acustică de ultimă generație și artă de ultimă oră.

 

Oslo, Norvegia - Pe urmele vikingilor. Oslo, un oraș vechi de o mie de ani, fondat pe insule, este o destinație perfectă pentru o croazieră MSC în Europa de Nord. Capitala Norvegiei vă va face cunoștință cu cultura și vitalitatea poporului norvegian. O locație ideală în acest scop, atunci când debarcați din croazieră, este fortăreața Akershus, construită din secolul al XII-lea, în care istoria se îmbină cu priveliștea frumoasă a portului și a navei dumneavoastră. Sau puteți face o plimbare în parcul de sculpturi Vigelandsparken, unde puteți admira cele 212 lucrări ale lui Gustav Vigeland.

O altă idee atractivă este să urcați pe acoperișul Operei, o clădire futuristă din marmură și sticlă din Bjørvika. La muzeul corăbiilor vikinge de pe insula Bygdøy, în schimb, puteți încerca să vă imaginați cum trăiau acești aventurieri rudimentari în timp ce admirați vasele perfect conservate, construite în secolul al IX-lea. Faimosul Țipătul de Munch se găsește la Oslo, la Galeria Națională, alături de cea mai mare colecție de artă din Norvegia.

 

Copenhaga, Danemarca - Copenhaga cea plină de culoare. Copenhaga se află pe coasta de nord a Danemarcei, cu vedere spre strâmtoarea Øresund. Această capitală zbuciumată se mândrește cu o bucătărie de stele Michelin, o cultură artistică vibrantă și o bogăție arhitecturală remarcabilă. Excursiile la țărm oferă o mulțime de lucruri interesante de văzut, inclusiv:  Complexul Christiansborg, Grădinile Tivoli, Portul orașului. Părăsiți portul pentru câteva ore de plimbare plăcută prin capitala daneză, vizitând principalele locuri de interes pe drum.

Împărțită de lacuri și înconjurată de mare, Copenhaga, una dintre cele mai prietenoase (și mai la modă) capitale din Europa de Nord, este plină de energie și de o atmosferă modernă pe malul apei. Centrul orașului Copenhaga așteaptă să fie savurat în cadrul unei excursii de croazieră MSC. Este un oraș primitor, compact, cu un centru în mare parte dedicat pietonilor (și bicicliștilor) și un accent pus ziua pe cultura cafenelelor și pe muzeele de top. nucleul istoric al orașului este Slotsholmen, unde se afla inițial castelul din secolul al XII-lea și care acum găzduiește imensul complex Christiansborg.

Chiar peste Slotsholmen Kanal, la nord, se află labirintul medieval Indre By ("orașul interior"), în timp ce, la sud, insula Christianshavn este împodobită cu arhitectură de ultimă generație, pe lângă enclava alternativă Christiania.

La nord-est de Indre By se află cartierele regale Kongens Have și Frederiksstaden, în timp ce, la vest, vasta Rådhuspladsen duce, prin Grădinile Tivoli, la Gara Centrală și la zonele fierbinți din Vesterbro și Nørrebro. Chiar lângă agitata Vesterbrogade, în afara gării, se află cea mai faimoasă atracție din Copenhaga, Tivoli, un amestec distractiv de grădini amenajate, concerte în aer liber și atracții de bâlci.     

O excursie la țărm în cadrul croazierei tale MSC Europa de Nord poate fi ocazia de a descoperi și Castelul Kronborg din Helsingør. Actualul castel datează din secolul al XVI-lea, când se proeminenta în sunet ca un avertisment formidabil pentru navele care treceau să nu ia în considerare posibilitatea de a evita taxa de trecere, și rămâne o afacere grandioasă, îmbunătățită incomensurabil de cadrul său; interiorul, în special capela regală, este spectaculos de ornamentat. Sub castel se află casematele, camere cavernoase și sumbre care serveau drept dormitoare pentru soldați în timpul războiului.

 

Unde vei putea fi cazat – MSC Poesia, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – DELUXE INTERIOR, DECK 5-15

 

Suprafață de aproximativ 14 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Paturi duble sau single confortabile (la cerere), poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere);

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif Mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – DELUXE OCEAN VIEW, DECK 5/8

 

Suprafață de aproximativ 16-17 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere);

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif Mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – DELUXE/PREMIUM BALCONY, DECK 8-15/ 8-9, 12-15

 

Suprafață de aproximativ 15-18 mp

Balcon de aproximativ 5 mp;

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr 

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere) 

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif Mini bar și aer condiționat

 

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

Zi

Dată

Port

Sosire

Plecare

Duminică

4/8/2024

Warnemünde, Germania

-

17:00

Luni

5/8/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Marți

6/8/2024

Eidfjord, Norvegia

7:00

17:00

Miercuri

7/8/2024

Bergen, Norvegia

12:00

18:00

Joi

8/8/2024

Kristiansand, Norvegia

11:00

20:00

Vineri

9/8/2024

Oslo, Norvegia

8:00

16:00

Sâmbătă

10/8/2024

Copenhagen, Danemarca

9:00

18:00

Duminică

11/8/2024

Warnemünde, Germania

7:00

-

PREȚ CROAZIERĂ

Prețuri începând cu 883 EUR / pasager în cabină dublă (Interioară) 7 nopți

 

Tariful include:

·        7 nopți/ 8 zile cazare în cabine duble MSC Poesia, conform cu rezervarea

·        Taxe portuare

·        Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC Poesia în valoare de 84 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

·        Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

 

·        Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·        Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

Tarife reduse - la cerere

-         Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

·        returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

·        25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

·        40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

·        80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

·        100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

*  excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și care, în principiu, nu se returnează

 

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

DE REȚINUT:

Pentru condițiile de călătorie în țările Uniunii Europene și Norvegia consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-urile de mai jos:

https://www.mae.ro/node/1422 , https://www.mae.ro/travel-conditions/3729

·        Acolo unde se cere pașaport, acesta trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul/cartea de identitate nu sunt deteriorate

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Poesia

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii care nu au emisă cartea de identitate au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!