MSC Orchestra - Croazieră Individuală America de Sud (II) - 4

Perioadă: 08/02/2025 - 15/02/2025

 
De la
 
697
preț / pasager în cabină dublă

CROAZIERĂ în AMERICA DE SUD (II) - 4

 

Croazieră în ritmul muzicii!

Acesta este tărâmul samba și tango, un continent unde încă se mai poate simți atmosfera unei lumi pierdute. America de Sud este o experiență care trebuie trăită prin intermediul simțurilor; lăsați-vă purtați de spiritul său elevat și de cultura sa plină de viață. O călătorie într-o croazieră MSC este o experiență deosebită, o șansă de a descoperi frumusețea naturală oferită de sanctuarele ecologice desprinse direct dintr-un roman de aventuri: plaje albe nesfârșite și ape cristaline.

 

 

Despre nava MSC ORCHESTRA

 

 

MSC Orchestra vă promite o croazieră de vis combinând interioare spațioase și elegante cu mese fine, programe de divertisment variate și facilități de înaltă calitate, în stil resort. Având la dispoziție nenumărate moduri diferite de a vă relaxa și de a vă bucura în fiecare zi, viața la bord poate fi exact ceea ce vă doriți să fie. Astfel, fiecare moment pe care îl petreceți la bordul MSC Orchestra este bogat în posibilități. Oferim un program variat de activități, de la cursuri de arte și meserii și lecții de dans, până la turnee sportive. Când vine seara, vă așteaptă tot felul de distracții în teatrul navei, în cazinoul, în discoteca și în barurile sale.

 

Atracții deasupra luciului mării:

 

Spa & relaxare. Dacă relaxarea este obiectivul dvs., există un spațiu amplu de terasă pe MSC Orchestra pentru a vă relaxa la soare. Și de ce să nu faceți o vizită la somptuosul spa de la bord? Acesta oferă o gamă variată de băi turcești, saune și o multitudine de masaje magice pentru a vă liniști și răsfăța.

Fitness. Dacă preferați să rămâneți activi chiar și atunci când sunteți în vacanță, vă veți bucura de centrul sportiv, de sala de sport panoramică, de cele 5 piscine uimitoare sau poate de pista de jogging, care vă permite să vă mențineți în formă în ritmul dumneavoastră, în briza proaspătă a mării.

Familie & copii. Copiii se pot dezlănțui în sala de joacă Jungle Adventure, iar adolescenții au și ei propriul lor club. Oricare ar fi vârsta și visele tale, poți fi sigur că acestea se vor împlini pentru tine, prietenii și familia ta într-o croazieră fără egal cu MSC Orchestra.

Restaurante & bufeteMSC Orchestra vă va purta într-o călătorie culinară captivantă, de la restaurantul chinezesc Shanghai, cu specialitățile sale Dim Sum autentice, până la experiența culinară italiană gourmet Four Seasons și La Piazzetta, pentru cea mai bună pizza din afara orașului Napoli.

Baruri & saloane.  Barurile și saloanele de pe MSC Orchestra transformă fiecare moment într-o ocazie specială, fie că dansați pe muzică live în Savannah Bar, fie că degustați o selecție de vinuri fine în La Cantinella Wine Bar sau vă relaxați în La Cubana Cigar Room.

 

 

Despre orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

Rio de Janeiro, Brazilia - Un oraș cu o mie de fețe. După cum veți putea aprecia atunci când veți face o croazieră pe Oceanul Atlantic cu MSC Croaziere, prin poziția sa pe malul sudic al magnificului Golf Guanabara, Rio de Janeiro are, fără nicio îndoială, unul dintre cele mai uimitoare decoruri din lume. Întinzându-se pe 20 km de-a lungul unei benzi aluviale, între o mare de culoare azurie și munți acoperiți de păduri, străzile și clădirile orașului au fost modelate în jurul poalelor lanțului muntos care îi oferă fundalul, în timp ce în golf există numeroase insule stâncoase mărginite de nisip alb.

Priveliștile aeriene de deasupra orașului Rio îți taie respirația și chiar și zgârie-norii de beton care domină orizontul orașului sporesc atracția. Ca fostă capitală a Braziliei și acum al doilea oraș ca mărime, Rio are un patrimoniu arhitectural remarcabil, unele dintre cele mai bune muzee și galerii din țară, restaurante superbe și o viață de noapte vibrantă - pe lângă plajele sale legendare. O excursie la țărm în croaziera MSC America de Sud poate fi ocazia de a vizita Pão de Açúcar.

Muntele Sugar Loaf se înalță acolo unde Golful Guanabara se întâlnește cu Oceanul Atlantic. Este posibil ca numele său să reflecte pur și simplu o asemănare cu pâinile turnate în care se vindea odinioară zahărul. Alternativ, poate fi o corupere a cuvântului indigen Tamoya Pau-nh-Açuquá, care înseamnă "deal înalt, ascuțit sau izolat". Pe vârful muntelui Corcoavado se află în schimb statuia Art Deco a lui Cristo Redentor (Hristos Răscumpărătorul), cu brațele întinse în semn de bun venit, înaltă de 30 de metri și cântărind peste 1000 de tone. Trebuia să fie finalizată pentru sărbătorirea centenarului independenței Braziliei în 1922, dar nu a fost terminată decât în 1931.

Pe vreme senină, nu vă temeți de nici o dezamăgire: urcarea la statuie este o experiență uimitoare, cu întregul Rio și Golful Guanabara în fața dumneavoastră.

 

Ilha Grande, Brazilia - Locul de plecare perfect pentru a descoperi jungla. Pe măsură ce vă apropiați de portul colonial de joasă altitudine, văruit în alb, Vila do Abraão din Ilha Grande cu nava de croazieră MSC, munții se ridică dramatic din mare, iar în depărtare se vede vârful cu formă curioasă Bico do Papagaio ("Ciocul papagalului"), care se ridică la o înălțime de 980 m și poate fi atins în aproximativ trei ore. În Abraão în sine sunt foarte puține lucruri de văzut, dar este o bază destul de plăcută de unde puteți explora restul insulei. Ilha Grande cuprinde 193 de kilometri pătrați de junglă muntoasă, ruine istorice și plaje frumoase, excelente pentru câteva plimbări tropicale pitorești. Insula este un parc de stat, iar autoritățile au reușit să limiteze dezvoltarea și să mențină interdicția de circulație a autovehiculelor.

Ilha Grande oferă o mulțime de excursii frumoase de-a lungul unor trasee bine întreținute și destul de bine semnalizate, dar este indicat să vă luați câteva măsuri de precauție de bază. Luați cu dumneavoastră multă apă și nu uitați să aplicați la intervale regulate cremă de protecție solară și repelent împotriva insectelor. Potrivit legendei, piratul Jorge Grego se îndrepta spre Strâmtoarea Magellan când nava sa a fost scufundată de o flotă britanică. A reușit să fugă împreună cu cele două fiice ale sale în Ilha Grande, unde a devenit un fermier și comerciant de succes. Cu toate acestea, într-un acces de furie, l-a ucis pe iubitul uneia dintre fiicele sale, iar la scurt timp după aceea, o furtună teribilă i-a distrus toate fermele și casele. De atunci încolo, Jorge Grego și-a petrecut timpul cutreierând insula, tulburat, oprindu-se doar suficient de mult timp pentru a-și îngropa comoara înainte de a muri.

Totuși, dacă există o comoară astăzi, aceasta este viața sălbatică a insulei: papagali, colibri exotici, fluturi și maimuțe abundă în vegetația deasă.

 

Zi de navigare pe mare. O zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

 

Ilheus, Brazilia - Printre paginile cărții lui Jorge Amado. Din punct de vedere literar, Ilhéus, situat la 70 km sud de Itacaré, la gura de vărsare a râului Cachoeira, este cel mai cunoscut oraș din Brazilia, fiind decorul celui mai faimos roman al lui Jorge Amado – “Gabriela, Cravo e Canela” și abia așteaptă să fie descoperit în cadrul unei excursii de croazieră MSC America de Sud. Dacă nu ați auzit de această carte înainte de a vizita Ilhéus, veți auzi în curând; se pare că fiecare bar, hotel și restaurant poartă numele romanului sau al unuia dintre personajele sale. În mod tradițional, Ilhéus a fost popular și pentru plajele sale animate din oraș, deși, având în vedere opțiunile disponibile acum la sud și la nord, acestea nu trebuie să vă rețină prea mult timp. Când coborâți pe uscat din croaziera MSC, nu puteți rata punctul de reper al orașului: Catedrala São Sebastião din Praça Don Eduardo. Arată ca un tort de nuntă romanic, cu o cupolă înaltă de 48 de metri, dar a fost începută de fapt în 1931 și dedicată abia în 1967. A înlocuit o capelă mai veche considerată prea mică pentru oraș și demolată. Biserica Matriz de São Jorge, a cărei structură a fost finalizată în anii 1570, este cea mai veche biserică din oraș (deși cea mai mare parte din ceea ce vedeți astăzi datează din secolul al XVII-lea) și conține o imagine veche și venerată a Sfântului Gheorghe (São Jorge). Sacristia servește drept un mic Museu de Arte Sacra, în care sunt expuse obișnuitele obiecte de argintărie ale bisericii, diverse sculpturi religioase și mobilier antic. Muzeul Casa de Cultură Jorge Amado, care se află într-un conac ornamentat comandat de tatăl lui Amado în 1926, a fost cândva casa celui mai faimos fiu al orașului și acum conține expoziții despre industria ciocolatei din regiune și despre Amado însuși. În afară de centru, veți găsi principala concentrație de baruri din Ilhéus de-a lungul promenadei frumoase de pe plajă de pe Avenida Soares Lopes, în partea de est.

 

 

Salvador de Bahia, Brazilia - Două lumi se ciocnesc: Africa și Brazilia. Deasupra imensului golf Todos os Santos (Toți Sfinții), unde vasul de croazieră MSC vă așteaptă să vă întoarceți, Salvador de Bahia are o atmosferă electrică încă de la sosire.Acesta este marele centru cultural și istoric al Braziliei, unde moștenirea afro-braziliană este cea mai puternică și unde au fost create capoeira, candomblé și samba de roda. Croazierele MSC America de Sud oferă excursii în centrul istoric al acestui loc magic, un melanj de străzi înguste și pietruite, ziduri purpurii decojite, biserici baroce grandioase, copii care dau cu piciorul în mingi de fotbal, rastas, localnici care sorbesc bere îmbuteliată pe scaune de plastic, aromă de ierburi și bătaia aproape constantă a tobelor, mai ales când apune soarele. Dincolo de orașul vechi, Salvador este un oraș vast și întins, cu o viață de plajă vibrantă, zgârie-nori moderni și o mulțime de favelas. Centrul istoric este inima tradițională a Salvadorului; este construit în jurul falezei stâncoase, înaltă de 70 de metri, care domină partea de est a golfului, și este împărțit în două secțiuni, una superioară și una inferioară. Cidade Alta (sau pur și simplu "Centro") este înșirată de-a lungul vârfului, legată de mai puțin interesanta Cidade Baixa (vechiul centru comercial, cunoscut și sub numele de "Comércio") prin străzi abrupte și prin înălțătoarea cabină de lift Art Deco a Elevador Lacerda. Cidade Alta este centrul cultural al orașului, iar secțiunea cunoscută sub numele de Pelourinho este cartierul vechi și plin de viață, cu străzi colorate și colțuroase, cel mai vibrant și mai seducător cartier. Cel mai bun loc pentru a începe un tur pe jos al orașului este Praça Municipal, piața dominată de impresionantul Palácio do Rio Branco, vechiul palat al guvernatorului, care a fost folosit până în 1979. Interiorul frumos este un amestec de tencuieli rococo, podele din lemn lustruit și pereți și tavane pictate.

 

Buzios, Brazilia - America de Sud în stil colonial. Pe o peninsulă situată la nord de Cabo Frio, Armação dos Búzios, sau pur și simplu Búzios, este o stațiune extrem de pitorească, plină de oameni frumoși și cheltuitori și un port de escală foarte popular în vacanțele în Brazilia cu MSC Croaziere. Armação, așezarea principală, este construită într-un stil vag colonial, cu străzile sale străjuite de restaurante, baruri și buticuri șic, și a fost supranumită "St. Tropez-ul Braziliei". Nu este deci o surpriză să aflăm că a fost "descoperită" de nimeni alta decât Brigitte Bardot, care a dat peste ea în timp ce se afla în vizită în zonă în 1964.

Búzios este format din trei așezări principale, Manguinos, Armação și Ossos, fiecare cu un caracter distinct. Manguinos, situat pe istm, este principalul centru de servicii, cu un birou de turism, un centru medical și bănci. La jumătatea peninsulei, legat de Manguinos de un drum cu hoteluri impunătoare, se află Armação, un sat atractiv, unde mașinile sunt interzise pe unele dintre drumurile pietruite.

Majoritatea celor mai bune restaurante și buticuri din Búzio sunt concentrate aici, împreună cu unele dintre cele mai frumoase pousadas sau hanuri din stațiune, iar în piața principală, Praça Santos Dumont, există și un birou de turism util. Când debarcați din croaziera MSC, o plimbare de cincisprezece minute de-a lungul Orla Bardot - care urmează coasta de la Armação, trecând pe drum pe lângă frumoasa Igreja de Nossa Senhora de Sant'Ana, din secolul al XVII-lea, vă aduce la Ossos, cea mai veche așezare, care cuprinde un port frumos, o plajă liniștită și câteva baruri, restaurante și pousadas.

 

La o distanță de mers pe jos de toate așezările din Búzios se află plaje frumoase cu nisip alb - 27 în total - așezate între stânci și promontorii stâncoase și scăldate de ape cristaline. Plajele sunt variate, cele orientate spre nord având cea mai calmă și caldă mare, în timp ce cele orientate spre sud și est au cele mai multe valuri.

 

Unde vei fi cazat – MSC Orchestra, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – DELUXE INTERIOR, DECK 5-15

 

Suprafață de aproximativ 14-17 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – DELUXE OCEAN VIEW, DECK 5, 8

 

Suprafață de aproximativ 16-17 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – DELUXE/PREMIUM BALCONY, DECK 8-15

 

Suprafață de aproximativ 15-18 mp

Balcon de aproximativ 5 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat 

 

 

 

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

 

 

Zi

Data

Port

Sosire

Plecare

Sâmbătă

8/2/2025

Rio de Janeiro, Brazilia

-

18:00

Duminică

9/2/2025

Ilha Grande, Brazilia

8:00

18:00

Luni

10/2/2025

Zi de navigare pe mare

-

-

Marți

11/2/2025

Ilheus, Brazilia

8:00

18:00

Miercuri

12/2/2025

Salvador, Brazilia

8:00

18:00

Joi

13/2/2025

Zi de navigare pe mare

-

-

Vineri

14/2/2025

Buzios, Brazilia

8:00

18:00

Sâmbătă

15/2/2025

Rio de Janeiro, Brazilia

8:00

-

PREȚ CROAZIERĂ

Prețuri începând cu 697 EUR / pasager în cabină dublă (Interioară), 7 nopți

 

Tariful include:

·        7 nopți/ 8 zile cazare în cabine duble MSC Orchestra, conform cu rezervarea

·        Taxe portuare

·        Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

·        Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC Orchestra în valoare de 98 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·        Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·        Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

Tarife reduse - la cerere

-         Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

·        returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

·        25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

·        40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

·        80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

·        100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

*  excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și care, în principiu, nu se returnează

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

DE REȚINUT:

Pentru condițiile de călătorie în țările Americii de Sud consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-ul de mai jos:

https://www.mae.ro/travel-conditions/3676; https://www.mae.ro/travel-conditions/3757; https://www.mae.ro/travel-conditions/3667

·        Pașaportul trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Orchestra

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!