MSC ORCHESTRA - Croazieră Individuală America de Sud (I)

Date de plecare: 20 Dec 2024/ 11, 25 Ian 2024

 
De la
 
931
pasager / 8 nopți

CROAZIERĂ ÎN AMERICA DE SUD (I)

 

Croazieră în ritmul muzicii!

Acesta este tărâmul samba și tango, un continent unde încă se mai poate simți atmosfera unei lumi pierdute. America de Sud este o experiență care trebuie trăită prin intermediul simțurilor; lăsați-vă purtați de spiritul său elevat și de cultura sa plină de viață. O călătorie într-o croazieră MSC este o experiență deosebită, o șansă de a descoperi frumusețea naturală oferită de sanctuarele ecologice desprinse direct dintr-un roman de aventuri: plaje albe nesfârșite și ape cristaline.

 

 

Despre nava MSC ORCHESTRA

 

 

MSC Orchestra vă promite o croazieră de vis combinând interioare spațioase și elegante cu mese fine, programe de divertisment variate și facilități de înaltă calitate, în stil resort. Având la dispoziție nenumărate moduri diferite de a vă relaxa și de a vă bucura în fiecare zi, viața la bord poate fi exact ceea ce vă doriți să fie. Astfel, fiecare moment pe care îl petreceți la bordul MSC Orchestra este bogat în posibilități. Oferim un program variat de activități, de la cursuri de arte și meserii și lecții de dans, până la turnee sportive. Când vine seara, vă așteaptă tot felul de distracții în teatrul navei, în cazinoul, în discoteca și în barurile sale.

 

Atracții deasupra luciului mării:

 

Spa & relaxare. Dacă relaxarea este obiectivul dvs., există un spațiu amplu de terasă pe MSC Orchestra pentru a vă relaxa la soare. Și de ce să nu faceți o vizită la somptuosul spa de la bord? Acesta oferă o gamă variată de băi turcești, saune și o multitudine de masaje magice pentru a vă liniști și răsfăța.

Fitness. Dacă preferați să rămâneți activi chiar și atunci când sunteți în vacanță, vă veți bucura de centrul sportiv, de sala de sport panoramică, de cele 5 piscine uimitoare sau poate de pista de jogging, care vă permite să vă mențineți în formă în ritmul dumneavoastră, în briza proaspătă a mării.

Familie & copii. Copiii se pot dezlănțui în sala de joacă Jungle Adventure, iar adolescenții au și ei propriul lor club. Oricare ar fi vârsta și visele tale, poți fi sigur că acestea se vor împlini pentru tine, prietenii și familia ta într-o croazieră fără egal cu MSC Orchestra.

Restaurante & bufeteMSC Orchestra vă va purta într-o călătorie culinară captivantă, de la restaurantul chinezesc Shanghai, cu specialitățile sale Dim Sum autentice, până la experiența culinară italiană gourmet Four Seasons și La Piazzetta, pentru cea mai bună pizza din afara orașului Napoli.

Baruri & saloane.  Barurile și saloanele de pe MSC Orchestra transformă fiecare moment într-o ocazie specială, fie că dansați pe muzică live în Savannah Bar, fie că degustați o selecție de vinuri fine în La Cantinella Wine Bar sau vă relaxați în La Cubana Cigar Room.

 

 

Despre orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

Rio de Janeiro, Brazilia - Un oraș cu o mie de fețe. După cum veți putea aprecia atunci când veți face o croazieră pe Oceanul Atlantic cu MSC Croaziere, prin poziția sa pe malul sudic al magnificului Golf Guanabara, Rio de Janeiro are, fără nicio îndoială, unul dintre cele mai uimitoare decoruri din lume. Întinzându-se pe 20 km de-a lungul unei benzi aluviale, între o mare de culoare azurie și munți acoperiți de păduri, străzile și clădirile orașului au fost modelate în jurul poalelor lanțului muntos care îi oferă fundalul, în timp ce în golf există numeroase insule stâncoase mărginite de nisip alb.

Priveliștile aeriene de deasupra orașului Rio îți taie respirația și chiar și zgârie-norii de beton care domină orizontul orașului sporesc atracția. Ca fostă capitală a Braziliei și acum al doilea oraș ca mărime, Rio are un patrimoniu arhitectural remarcabil, unele dintre cele mai bune muzee și galerii din țară, restaurante superbe și o viață de noapte vibrantă - pe lângă plajele sale legendare. O excursie la țărm în croaziera MSC America de Sud poate fi ocazia de a vizita Pão de Açúcar.

Muntele Sugar Loaf se înalță acolo unde Golful Guanabara se întâlnește cu Oceanul Atlantic. Este posibil ca numele său să reflecte pur și simplu o asemănare cu pâinile turnate în care se vindea odinioară zahărul. Alternativ, poate fi o corupere a cuvântului indigen Tamoya Pau-nh-Açuquá, care înseamnă "deal înalt, ascuțit sau izolat". Pe vârful muntelui Corcoavado se află în schimb statuia Art Deco a lui Cristo Redentor (Hristos Răscumpărătorul), cu brațele întinse în semn de bun venit, înaltă de 30 de metri și cântărind peste 1000 de tone. Trebuia să fie finalizată pentru sărbătorirea centenarului independenței Braziliei în 1922, dar nu a fost terminată decât în 1931.

 

Pe vreme senină, nu vă temeți de nici o dezamăgire: urcarea la statuie este o experiență uimitoare, cu întregul Rio și Golful Guanabara în fața dumneavoastră.

 

Zi de navigare pe mare. O zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

Buenos Aires, Argentina - Descoperirea Plaza de Mayo. Buenos Aires este o destinație obligatorie în croaziera ta MSC America de Sud în Argentina. Inima sa este spațioasa Plaza de Mayo, punctată de palmieri, locul ideal pentru a începe un tur al zonei și pentru a explora legăturile sale istorice și politice; amestecul său de clădiri nepotrivite include faimoasa Casa Rosada, sau casa guvernului.O plimbare spre vest de la piață vă va duce de-a lungul Avenida de Mayo, principalul bulevard al orașului, oferind o prezentare impresionantă de arhitectură Art Nouveau și Art Deco. La capătul său vestic, Avenida de Mayo se deschide spre Plaza del Congreso, prezidată de clădirea Congreso Nacional, sediul parlamentului federal.

Casa Rosada, un amestec tipic argentinian de stiluri renascentist francez și italian, se află pe locul fortului spaniol al orașului, început în 1594 și transformat în 1776 în palatul viceregelui. În 1862, președintele Bartolomé Mitre a mutat ministerele guvernamentale în clădire, remodelând-o din nou.

Atingerea finală a fost dată în 1885, când a fost adăugat arcul central, care a unificat fațada. În spatele Casei Rosada, în Plaza Colón se află un steag argentinian gigantic și o statuie din marmură de Carrara a lui Cristofor Columb, care privește spre râu și spre Lumea Veche.

Croazierele MSC America de Sud oferă, de asemenea, excursii în nordul orașului Buenos Aires, unde cele patru cartiere rezidențiale de cel mai mare interes pentru vizitatori - Retiro, Recoleta, Palermo și Belgrano - își păstrează fiecare un caracter distinctiv. Cele mai apropiate de centru, Retiro și Recoleta - cunoscute împreună sub numele de Barrio Norte - au străzi șic aliniate cu buticuri, galerii de artă și cafenele elegante. Recoleta este asociată în primul rând cu magnificul său cimitir unde, printre alte celebrități naționale, este înmormântată Evita.

 

Ambele cartiere au în comun și o concentrație extraordinară de palate în stil francez, dovadă tangibilă a obsesiei elitei orașului la începutul secolului XX pentru orașele europene consacrate.

 

Montevideo, Uruguay - Un oraș la modă. În timp ce navigați într-o croazieră MSC în America de Sud, Montevideo este portul potrivit pentru dumneavoastră. Fondat în 1726 ca o fortăreață împotriva invaziei portugheze pe malul nordic al Río de la Plata, a avut o poziție comercială excelentă și, în urma unei istorii timpurii turbulente și adesea violente, creșterea sa a fost rapidă. O excursie la țărm în croaziera MSC America de Sud poate fi ocazia de a descoperi Montevideo. Poate părea umil la început, dar acesta este un oraș foarte cool și încrezător. Dacă ați văzut vreodată o versiune fictivă a Havanei la televizor sau într-un film, este foarte posibil ca aceasta să fi fost filmată de fapt în Ciudad Vieja din Montevideo, atât de mult amintesc străzile sale de cele din capitala cubaneză.

Printre casele dărăpănate și străzile pietruite se află muzee și galerii de artă ciudate (și în mare parte gratuite), iar punctul culminant este gloriosul Mercado del Puerto. Un loc bun pentru a începe un tur pe jos al Ciudad Vieja este Puerta de la Ciudadela, care datează din 1746 și marchează locul original al Cetății Montevideo din Plaza Independencia.

Această piață comemorează apariția Uruguayului ca națiune suverană, iar în centru se află o statuie înaltă de 17 m și un mausoleu al lui José Artigas, cel căruia i se atribuie meritul de a fi dat startul campaniei de independență a Uruguayului împotriva Spaniei și Portugaliei.

Zona din jurul pieței conține stiluri arhitecturale eclectice din diferite perioade, de la Torre Ejecutiva, unde președintele își îndeplinește atribuțiile, până la turnul bombat al Palacio Salvo, construit pe locul unde se spune că a avut loc prima reprezentație de tango din istorie. În spatele colțului de sud-vest al pieței se află celebrul Teatro Solís, cel mai prestigios teatru din țară, finalizat în 1856 și remodelat de câteva ori ulterior.

 

Punta Del Este, Uruguay - Glamour sud-american. Atunci când navigați pe Oceanul Atlantic cu MSC Croaziere, Punta del Este este portul de escală în Uruguay. Situat pe o peninsulă îngustă, la 140 km est de Montevideo, Punta del Este este o junglă de hoteluri înalte, restaurante scumpe, cazinouri și magazine de designer, mărginită de unele dintre cele mai frumoase plaje de pe coastă. Exclusiv și luxos, între acesta și orașele din apropiere La Barra și José Ignacio, acesta este locul de vizitat pentru multe celebrități sud-americane în timpul verii.

Cel mai bun lucru de făcut în Punta del Este este ceea ce face toată lumea: să mergi la plajă. La o distanță frapantă și care merită călătoria se află Casapueblo, o vilă și o galerie de artă remarcabile. Plajele sunt cele care atrag cei mai mulți vizitatori în Punta del Este, iar două dintre cele mai bune se află de o parte și de alta a gâtului peninsulei.

Playa Mansa, pe partea dinspre golf, este o întindere imensă de nisip, cu mult spațiu pentru plajă și valuri blânde, în timp ce Playa Brava, pe partea de est, este locul unde mergeți dacă sunteți serios în ceea ce privește surfingul sau pur și simplu pentru a vă compara înălțimea cu degetele de la strania sculptură Mâna în nisip, una dintre cele mai faimoase atracții turistice din Uruguay. Cea mai bună priveliște din zonă este Casapueblo, realizată de artistul uruguayan Carlos Páez Vilaró, o viziune care abia așteaptă să fie văzută în cadrul unei excursii MSC America de Sud.

El însuși a început construcția la sfârșitul anilor 1950, iar astăzi este o vilă, un restaurant, un hotel și o galerie de artă greu de manevrat, dar ciudat de frumoasă, care se agață de partea laterală a unei peninsule stâncoase la 15 km vest de Punta del Este. De un alb strălucitor și lipsită de unghiuri drepte, merită o vizită pentru a vedea operele de artă ale lui Vilaró.

 

Unde vei fi cazat – MSC Orchestra, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – DELUXE INTERIOR, DECK 5-15

 

Suprafață de aproximativ 14-17 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – DELUXE OCEAN VIEW, DECK 5, 8

 

Suprafață de aproximativ 16-17 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – DELUXE/PREMIUM BALCONY, DECK 8-15

 

Suprafață de aproximativ 15-18 mp

Balcon de aproximativ 5 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat 

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

* Același itinerariu pentru datele de plecare 11, 25 Ianuarie 2025 

 

Zi

Data

Port

Sosire

Plecare

Vineri

20/12/2024

Rio de Janeiro, Brazilia

-

17:00

Sâmbătă

21/12/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Duminică

22/12/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Luni

23/12/2024

Buenos Aires, Argentina

10:00

21:00

Marți

24/12/2024

Montevideo, Uruguay

10:30

20:00

Miercuri

25/12/2024

Punta Del Este, Uruguay

8:00

18:00

Joi

26/12/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Vineri

27/12/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Sâmbătă

28/12/2024

Rio de Janeiro, Brazilia

7:00

-

PREȚ CROAZIERĂ

Prețuri începând cu 931 EUR / pasager în cabină dublă (Interioară), 8 nopți

 

Tariful include:

 

·        8 nopți/ 9 zile cazare în cabine duble MSC Orchestra, conform cu rezervarea

·        Taxe portuare

·        Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

·        Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC Orchestra în valoare de 112 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·        Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·        Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

Tarife reduse - la cerere

-         Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

·        returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

·        25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

·        40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

·        80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

·        100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

*  excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și care, în principiu, nu se returnează

 

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

DE REȚINUT:

Pentru condițiile de călătorie în țările Americii de Sud consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-ul de mai jos:

https://www.mae.ro/travel-conditions/3676; https://www.mae.ro/travel-conditions/3757; https://www.mae.ro/travel-conditions/3667

·        Pașaportul trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Orchestra

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!