MSC MERAVIGLIA - Croazieră Individuală America de Nord (II)

Plecări în perioada 06 Octombrie 2024 - 05 Ianuarie 2025

 
De la
 
594
pasager in cabina dubla / 7 nopți

CROAZIERĂ AMERICA DE NORD (II)

 

Nu numai o ieșire din cotidian, ci o experiență magnifică!

Călătoriți spre următoarea descoperire de la terminalul de croazieră MSC Brooklyn din New York City Croaziere spre Bahamas si Ocean Cay Marine Resort.

 

 

Despre nava MSC MERAVIGLIA

 

 

MSC Meraviglia este plin de caracteristici extraordinare pentru o experiență perfectă pe mare. Bucurați-vă de mese gastronomice și de divertisment de neuitat, cu noi zone panoramice, un lounge inovator cu vedere la ocean, o "promenadă interioară" pe două punți cu un dom cu LED-uri și o zonă de distracții spectaculoasă conectată la un parc acvatic în aer liber.

 

Atracții deasupra luciului mării:

 

Galeria Meraviglia. Această promenadă centrală de aproape 107 metri este plină de buticuri, restaurante și locuri liniștite pentru cumpărături, mâncare și relaxare... precum și pentru a socializa cu prietenii și familia. Iar seara, aceasta prinde viață cu muzică, petreceri și divertisment.

Piscina Horizon. Piscina Horizon oferă vedere superbă la mare și mai mult spațiu în aer liber pentru cei care se bucură de soare în timpul zilei. Pe timp de noapte, zona se va transforma într-un loc uimitor în aer liber pentru dans și tot felul de distracții sub stele.

Teatrul Broadway. Fiecare croazieră oferă cel puțin 6 spectacole diferite - chiar și în cazul unei croaziere de 7 nopți - cu divertisment inovator de clasă mondială și cu ovații în picioare.

Producții Carusel pe mare. Bucurați-vă de un concept de divertisment complet nou, care îmbină acrobații uluitoare, dans și muzică live pentru a crea producții originale exclusive, special concepute pentru navele din clasa MSC Meraviglia. Acesta oferă spectacole artistice avangardiste și imersive combinate cu tehnologia inovatoare într-un amestec surprinzător de noi expresii și experimente care vă vor face să vă simțiți parte din spectacol.

La bordul MSC Meraviglia, veți avea ocazia unică de a admira două producții spectaculoase: ROCK CIRCUS, cu acrobați, muzicieni și cele mai mari hituri rock, și HOUSE OF HOUDINI, o celebrare a unora dintre cele mai minunate iluzii ale lui Harry Houdini.

Spectacolele au loc de două ori pe seară, șase nopți pe săptămână, doar la Carousel Lounge, un loc plin de farmec, modern și plin de tehnologie. Gustă cocktailul nostru Signature Cocktail în timp ce te bucuri de un pre-spectacol urmat de această experiență unică de divertisment (nu este inclus în tariful de croazieră, spațiile sunt limitate, trebuie rezervat un pachet de cocktail signature)

MSC Aurea Spa. Spa-ul MSC Aurea este un spa balinez de lux care oferă tratamente de relaxare cu semnătură pentru revitalizarea trupului și a sufletului. Completat cu o zonă termală, un salon de înfrumusețare și un magazin de manichiură, MSC Aurea Spa vă va lăsa răsfățat din cap până în picioare. 

Sală de sport de ultimă generație. Echipată cu echipamente de ultimă generație Technogym® pentru antrenamente cardio și de forță, sala de sport panoramică de la bordul sălii de sport MSC Meraviglia oferă o gamă largă de cursuri de fitness inovatoare și programe de antrenament concepute pentru a se potrivi oaspeților de toate vârstele și abilitățile.

 

Despre locurile, orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

New York City (Brooklyn), Statele Unite. Traversează orașul New York și descoperă de ce metropola și-a câștigat pe bună dreptate porecla "Orașul care nu doarme niciodată". Cu grădini ascunse alături de zgârie-nori postmoderni, artă neprețuită ascunsă în claustre în stil medieval și un front de apă renovat pe care te poți plimba, Big Apple oferă o experiență uimitoare, diferită de oricare alta. Destinație exclusivă: vizitați Muzeul Metropolitan de Artă și admirați piese din întreaga lume, unele datând de peste 5.000 de ani; mergeți la Empire State Building pentru a privi orașul de la observatoare sau savurați o masă delicioasă la unul dintre restaurantele de acolo.

 

 

 

Zi de navigare pe mareO zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

Port Canaveral (Orlando), Statele Unite - cunoscută pentru Coasta Spațială. Port Canaveral, un port de plecare al unei croaziere MSC Caraibe și Antile, este situat la doar 72,5 km est de Orlando. Pe peninsula Merritt Island puteți descoperi fenomenalul Kennedy Space Center. Aici sunt dezvoltate, testate și lansate pe orbită vehiculele spațiale ale NASA. Amenajat un pic ca un parc tematic din Orlando, vastul complex de vizitatori al Centrului Spațial Kennedy va captiva pe oricine are cel mai mic interes pentru explorarea spațiului, având la dispoziție de la rachete enorme și istoria aselenizării, până la filme IMAX și o simulare de lansare a unei navete spațiale.        

Mulți dintre vizitatorii care vin aici sunt surprinși să afle că terenul de pe care se lansează rachete este, de asemenea, casa unui important Refugiu Național de Animale Sălbatice Merritt Island, încadrat de câțiva kilometri de coastă accidentată.

 

Nassau, Bahamas - Pirați, aventuri acvatice și locuri istorice fierbinți. Proclamată republică a piraților la începutul anilor 1700, Nassau a adăpostit cândva peste 1.000 de pirați, mai numeroși decât cei o sută de locuitori ai orașului. În timp ce istoria sa de piraterie este foarte veche, astăzi, Nassau, situat pe insula New Providence, este capitala și centrul comercial al Bahamas și cel mai mare oraș din arhipelag. Ajuns într-o croazieră MSC Caraibe și Antile, Nassau se mândrește cu clădiri fermecătoare în stil colonial și magazine din lemn în culori pastelate care alternează cu o structură în stil georgian. Fondat de britanici în 1670, Nassau se întinde de la port până la Bay Street, principala arteră din oraș care abundă în magazine, suveniruri, restaurante și divertisment. La Piața de paie, unde se vând suvenirurile tipice din Bahamas, fiți pregătit să negociați - o tradiție care este aproape o datorie.

În timp ce istoria sa de piraterie este foarte veche, astăzi, Nassau, situat pe insula New Providence, este capitala și centrul comercial al Bahamas și cel mai mare oraș din arhipelag. Ajuns într-o croazieră MSC Caraibe și Antile, Nassau se mândrește cu clădiri fermecătoare în stil colonial și magazine din lemn în culori pastelate care alternează cu o structură în stil georgian. Fondat de britanici în 1670, Nassau se întinde de la port până la Bay Street, principala arteră din oraș care abundă în magazine, suveniruri, restaurante și divertisment. La Piața de paie, unde se vând suvenirurile tipice din Bahamas, fiți pregătit să negociați - o tradiție care este aproape o datorie.

O zonă turistică populară este Cable Beach, o plajă de 4 mile și stațiuni pe coasta centrală nordică a New Providence, la 5 km de Nassau. Paradise Beach, de pe Paradise Island, este una dintre cele mai bune din întreaga zonă.

Pentru o experiență aproape privată pe plajă, faceți o excursie MSC la Blue Lagoon Island, o insulă privată cu una dintre cele mai izolate plaje din Bahamas, sau optați pentru o experiență VIP pe o cabană pe plajă în largul oazei Balmoral Island, o oază perfectă.

Rezervați o excursie MSC la Atlantis Resort, pe Paradise Island, pentru activități care variază de la Aquaventure, un parc acvatic palpitant de 141 de acri, unde puteți să vă plimbați pe valuri de prăpăstii și să zburați pe tobogane de 7 etaje, la Dig, un fals sit arheologic care recreează ruinele vechii Atlantide, și Predator Lagoon, care găzduiește rechini, raze, baracude și pești-sârmă.

Pentru ceva special, faceți un tur al grădinilor și al ceaiului de medicină din tufișuri pentru a învăța despre tradițiile locale și botanică, apoi savurați ceaiul de după-amiază și luați masa cu scones și sandvișuri delicate la somptuosul Hotel Graycliff, o proprietate de referință care, din 1740, a găzduit pirați, corsari și prizonieri deopotrivă.

Nu ratați priveliștea magnifică a orașului Nassau, a insulei Paradise Island și a unei bune părți din Bahamas din vârful scării Queen's Staircase de la Fort Fincastle. Apa curge în cascadă de-a lungul scării istorice, care cuprinde 65 de trepte sculptate manual în piatră calcaroasă solidă de 600 de sclavi între 1793 și 1794.

 

Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas - Cea mai bună destinație nouă de croazieră Premiile ”The Points Guy Editors' Choice Award”: natura a făcut-o frumoasă, noi am făcut-o unică! Descoperiți noua și exclusivista noastră destinație din Bahamas: Rezervația marină MSC Ocean Cay. Aici puteți petrece o experiență unică într-o rezervație marină autentică din Caraibe, în timp ce vă conectați cu lumea naturală, simțiți căldura spiritului bahamian și vă scufundați într-un mediu ecologic.

Rezervația marină oferă oaspeților peste 3 km de plaje cu nisip alb, unde se pot întinde și relaxa lângă apa albastră cristalină, precum și activități pentru toate vârstele, zi și noapte.

Cu andocare chiar pe insulă, puteți coborî direct de pe vas până la una dintre multiplele plaje ale insulei, unde vă așteaptă scaune, umbrele și cabine. Petreceți ziua făcând snorkeling, paddle boarding, jet ski și multe altele, sau pentru wellness și relaxare, vizitați The Spa at Ocean Cay, care oferă masaje pe plajă.

Luați o gustare sau reîmprospătați-vă cu o băutură demnă de Instagram la food truck-urile și barurile de pe plajă de pe întreaga insulă. Cu sejururi nocturne - sau peste noapte - în multe croaziere, veți avea ocazia să petreceți o zi întreagă, sau două, pe insula noastră uimitoare. Topește-te în apus cu un picnic pe plajă, cu focuri de tabără sau cu o experiență de paddle boarding strălucitor în laguna noastră. Apoi, priviți cum farul strălucește cu un spectacol de lumini spectaculos.

Nu e de mirare că Ocean Cay MSC Marine Reserve a fost desemnată cea mai bună destinație nouă de croazieră!

  

Unde vei fi cazat – MSC Meraviglia, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – DELUXE INTERIOR, DECK 5-14

 

 

Suprafață de aproximativ 17-22 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere); unele cabine pot caza până la 5 pasageri

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

 

Cabină cu vedere exterioară – DELUXE/PREMIUM OCEAN VIEW, DECK 5/9-11

 

 

Suprafață de aproximativ 16-22 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

 

Cabină cu balcon – DELUXE/PREMIUM BALCONY, DECK 8-14, 10-14

 

 

Suprafață de aproximativ 17/22 mp

Balcon de aproximativ 3-10/6-14 mp; unele cabine au balcon din metal, în loc de sticlă

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr;

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

 

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

* Același itinerariu pentru datele de plecare 20 Octombrie 2024/ 3, 10, 17, 24 Noiembrie 2024/ 1, 8, 15, 22, 29 Decembrie 2024/ 5 Ianuarie 2025 

Zi

Dată

Port

Sosire

Plecare

Duminică

6/10/2024

New York, Statele Unite

-

15:00

Luni

7/10/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Marți

8/10/2024

Port Canaveral, Statele Unite

13:00

21:00

Miercuri

9/10/2024

Nassau, Bahamas

13:00

21:00

Joi

10/10/2024

Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas

9:00

22:00

Vineri

11/10/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Sâmbătă

12/10/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Duminică

13/10/2024

New York, Statele Unite

7:00

-

PREȚ CROAZIERĂ

Prețuri începând cu 594 EUR / pasager în cabină dublă (Interioară) 7 nopți

 

Tariful include:

·        7 nopți/ 8 zile cazare în cabine duble MSC Meraviglia, conform cu rezervarea

·        Taxe portuare

·        Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC Meraviglia în valoare de 105 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

·        Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

 

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·        Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·        Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

Tarife reduse - la cerere

-         Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

·        returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

·        25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

·        40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

·        80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

·        100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

*  excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și care, în principiu, nu se returnează

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

DE REȚINUT:

Pentru condițiile de călătorie în zona Statele Unite ale Americii, Bahamas consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-urile de mai jos:

https://www.mae.ro/travel-conditions/3749#868, https://www.mae.ro/travel-conditions/3749#868

·        Pașaportul trebuie să fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară și să îndeplinească condițiile de emitere pe suport material valabile în SUA. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Meraviglia

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii care nu au emisă cartea de identitate au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!