MSC Euribia - Croazieră Individuală Golful Persic II

Date de plecare 28 Decembrie/ 25 Ianuarie 2025/ 8 Martie 2025

 
De la
 
783
preț / pasager în cabină dublă

CROAZIERĂ GOLFUL PERSIC II

 

Suspendat între viitor și tradiție

Destinația evocă fascinația orientală, peisajele marine turcoaz și nisipurile calde ale deșertului. Acolo unde odinioară era doar deșert, astăzi găsim cele mai înalte clădiri din lume, cele mai luxoase hoteluri și cea mai îndrăzneață arhitectură care coexistă cu palatele istorice și cu vestigiile lungii și bogatei istorii arabe.

 

 

Despre nava MSC EURIBIA 

 

 

MSC Euribia poartă numele zeiței antice Euribia, care a stăpânit vânturile, vremea și constelațiile pentru a stăpâni mările, ceea ce sporește viziunea navei de a stăpâni implementarea tehnologiilor durabile de ultimă generație pentru a proteja și conserva prețiosul ecosistem marin.

Sistem avansat de tratare a apelor uzate la bordul navei. Toate apele reziduale de la bord sunt direcționate către sistemul de tratare a apei, astfel încât nicio apă nu părăsește nava fără un tratament specific care să o curețe la standarde foarte înalte. Astfel se evită ca organismele oceanice străine să fie transportate dintr-o zonă oceanică în alta, ceea ce ar putea amenința ecosistemele locale.

Propulsie GNL. Acest tip de combustibil elimină practic oxizii de sulf (SOx) și particulele și reduce oxizii de azot (NOx) cu 85%, ceea ce înseamnă că epuratoarele nu mai sunt necesare. GNL reduce emisiile de gaze cu efect de seră cu până la 20%. Pe de altă parte, coca navei (partea de sub apă) este acoperită cu o vopsea specială pentru a reduce creșterea organismelor, reducând rezistența la înaintare și menținând eficiența în apă.

Designul iconic al MSC Euribia. În octombrie 2021, MSC Cruises a lansat un concurs mondial în căutarea unui artist care să creeze o lucrare pentru coca MSC Euribia, pentru a simboliza angajamentul MSC Cruises față de mare. Designul unic și iconic al artistului Alex Flämig a fost ales pentru a reprezenta mesajul MSC de dedicare față de ecosistemul marin: lucrarea sa #SaveTheSea va fi permanent prezentă pe coca navei.

 

Atracții deasupra luciului mării:

Divertisment și relaxare. Oaspeții pot profita de super-parcul de distracții și de centrul sportiv pentru a face sport și a se relaxa în timpul zilei, iar seara pot petrece și dansa. Întreaga familie se poate bucura de ore întregi de distracție într-unul dintre cele mai complexe și mai interesante parcuri acvatice de pe mare precum și in cele 5 piscine unice și deosebite. Piscinele sunt capabile să găzduiască peste 1.000 de oaspeți în condiții de confort. Piscina principală, cu o suprafață de 1.700 m2 și aproximativ 10 m2 de spațiu public pentru fiecare oaspete, este una dintre cele mai încăpătoare între cele care se găsesc pe mare. Echipată cu cele mai noi echipamente cardio și de antrenament de forță Technogym®, sala de sport de la bordul MSC Euribia este perfectă pentru oricine dorește să se mențină în formă în timpul croazierei

Galeria Euribia. Cea mai lungă și mai spectaculoasă cupolă cu LED-uri de pe mare. Promenada interioară include atât restaurante principale, cât și restaurante de specialitate, precum și numeroase magazine. Promenada este destinată să devină destinația supremă pentru posibilitățile de socializare și divertisment pentru oaspeți.

Familie & copii. Noile facilități oferă familiilor divertisment inovator și divers. MSC Euribia se mândrește cu șapte camere complet dedicate copiilor și adolescenților de diferite grupe de vârstă, cu divertisment fără sfârșit. Mai mult de 100 de ore de divertisment live pe croazieră pentru copii și adolescenți organizate în cluburile MSC Croaziere. În plus, MSC Euribia dispune de primul centru de tineret MSC Foundation Youth Centre cu activități bazate pe un viitor sustenabil, spațiu suplimentar pentru adolescenți și nouă spectacole de jocuri de familie originale live pe croazieră, organizate de personalul tânăr de la bord. Descoperiți toate activitățile, serviciile și tehnologiile pentru copii, adolescenți și părinții lor.

Cumpărături la bord. Ancorată de TimeVallée, care găzduiește o varietate de case de ceasuri de lux, experiența de cumpărături la bord este de neegalat. Găsiți amintirea perfectă pentru a vă comemora croaziera și orice obiecte pe care le-ați fi uitat acasă. Pe MSC Euribia vei găsi o selecție largă a celor mai bune buticuri de pe mare, cu toate mărcile premium preferate, astfel încât să te poți bucura de cea mai bună experiență de cumpărături în timpul croazierei tale. Răsfățați-vă la bord și arătați cât mai bine oricând doriți! Magazinele de la bord sunt deschise toată ziua și până târziu în noapte, atunci când te afli pe mare.

Restaurante & bufeteO gamă de 11 localuri de luat masa și 21 de baruri, fiecare oferind o experiență unică, promite ceva special pentru fiecare gust.

 

Baruri & saloane.  21 de baruri: 5 baruri în aer liber cu o priveliște care îți taie respirația și 16 baruri în interior, fiecare oferind o experiență unică.

 

Despre orașele si obiectivele turistice pe care le vei putea vizita

 

Dubai - farmec oriental arhaic și hoteluri de șapte stele. O excursie la țărm în timpul croazierei cu MSC Virtuosa in Golful Persic poate fi ocazia de a descoperi Bur Dubai, în inima metropolei Dubai, pe partea de sud a golfului. Este cea mai veche parte a Dubaiului și oferă o perspectivă fascinantă asupra rădăcinilor tradiționale ale orașului. Aici veți găsi multe dintre cele mai interesante case din patrimoniul arab al locului, grupate în frumosul cartier vechi iranian Bastakiya sau în cartierul Shindagha, situat pe malul apei. Experiența continuă apoi cu excelentul Muzeu Dubai, extinzându-se apoi în uimitorul bazar souk textil.

Croaziera cu MSC Virtuosa oferă, de asemenea, excursii în districtul plin de viață Deira: centrul activității comerciale tradiționale din Dubai, o mare parte din aceasta desfășurându-se încă în zona vibrantă a bazarelor souk de modă veche, inclusiv în faimoasele piețe de aur și de condimente. La câțiva kilometri sud de centrul vechi al orașului, Dubaiul modern începe în stil spectaculos cu Sheikh Zayed Road, unde se află o serie de zgârie-nori printre care se remarcă strălucitoarele Emirates Towers care îți taie respirația.

Totuși, chiar și acestea sunt eclipsate de dezvoltarea masivă a Downtown Dubai de la capătul sudic al ocolitoarei orașului, centrat pe noul și stupefiantul Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, aceasta la rândul ei fiind flancată de alte atracții care bat recorduri, precum gargantuosul Dubai Mall și spectaculoasa Fântână din Dubai.

La vest de șoseaua Sheikh Zayed, suburbia întinsă până pe plaja Jumeirah este destinația tradițională aleasă de expatriații europeni din Dubai, cu nesfârșitele sale șiruri de vile înconjurate de ziduri, presărate cu o jumătate de duzină de centre comerciale și cu o mulțime de obiective turistice. La capătul sudic al Jumeirah, în suburbia liniștită Umm Suqeim, se află obiective turistice la fel de emblematice, printre care Jumeirah Beach Hotel, în formă de valuri, extraordinarul complex Madinat Jumeirah – mini-orașul arab din Dubai, care cuprinde hoteluri de cinci stele, souk-uri ornamentate și puncte de atracție la malul mării, precum și hotelul Burj al Arab, un obiectiv de neuitat.

 

Doha - o capitală futuristă cu un orizont impresionant. O călătorie în Qatar devine specială pe o croazieră MSC. O croazieră spre Dubai, Abu Dhabi și Qatar vă va face cunoștință pe parcurs cu Doha, capitala futuristă a țării din Golf. Un oraș cu un orizont impresionant, cu zgârie-nori supermoderni nou-nouți. Turnul Aspire din Doha (300 de metri) domină orizontul. Este cea mai înaltă clădire din țară, a cărei formă seamănă cu o torță. Această clădire este situată în apropierea orașului sportiv, care a găzduit deja evenimente precum ediția a XII-a a Jocurilor Pan-arabe. O mare parte din Doha, inclusiv lăcașurile de cult, cum ar fi noua moschee din cadrul Facultății de studii islamice din Qatar, pare să fie deja în viitor. Nu ratați o vizită la Perla, un port artificial circular futurist și artificial care se dezvoltă la nord de centrul orașului și totuși, după cum veți observa în excursia la țărm, inima veche a orașului încă bate puternic.

 

În centrul istoric al orașului Doha veți găsi un Suq, unde se poate face schimb de orice - de la cămile la aur – precum și fortăreața Al Khoot, care datează de la sfârșitul secolului al XIX-lea și care acum a fost transformată în muzeu. În timpul croazierei spre Doha, câteva excursii vă vor conduce la descoperirea nordului țării și a istoriei acestui fascinant emirat. În Ash Shamal, fortăreața Al-Zubara se înalță din mijlocul deșertului și datează din anii treizeci. Clădirea, care la prima vedere pare un imens castel de nisip, a fost complet restaurată și transformată în muzeu. În apropierea fortăreței puteți vizita, de asemenea, rămășițele arheologice ale unei alte structuri defensive, chiar mai veche, Qal' at Murair. De asemenea, veți găsi Zubara, un sat de negustori și scafandri-căutători-de perle, o așezare care datează din secolul al XIX-lea și care a fost ulterior abandonată.

 

Bahrain - Regatul celor două mări. În timpul croazierei din Golf veți debarca și în Bahrain, o insulă din Golf de 40 km lungime și doar 15 km lățime. Această țară cu o cultură milenară este numită și "regatul celor două mări", deoarece apele sale se învecinează cu cele ale Qatarului, la sud, și cu cele ale Arabiei Saudite, la vest. În timpul escalei în Bahrain, o excursie vă va duce la descoperirea fermecătoarei sale capitale, Manama. Orașul, în care zgârie-nori moderni stau alături de clădiri vechi, are legături puternice cu tradițiile nomade: locuitorii săi se îndreaptă adesea spre deșert și stau în corturi mari și albe pentru a participa la tradiția străveche a vânătorii cu șoimi. Muzeul Național este un punct de plecare excelent pentru o vizită în capitală: o oportunitate de a învăța despre istoria și obiceiurile acestui tărâm străvechi. 

 

Moscheea Al Fateh, pe de altă parte, este o experiență mistică. Este o clădire sacră imensă, cu două minarete impunătoare, care poate găzdui până la 7.000 de credincioși, construită din materiale aduse din întreaga lume. De exemplu, cele o mie de lămpi indiene din lemn încrustat, giganticul candelabru austriac din cristal Swarovski și marmura italiană de Carrara. La mică distanță de capitală, se află Qal'at al Bahrain (Fortul Bahrain). De o foarte bună calitate datorată eforturilor recente de reconstrucție, fortul în forma sa actuală constituie o dovadă a "raidurilor" din secolul al XVI-lea ale marinarilor portughezi. Cu toate acestea, dealul pe care este amplasat fortul a fost locul mai multor așezări umane de-a lungul secolelor. În cele din urmă, nu puteți pleca din Bahrain fără să fi cumpărat, sau cel puțin să fi admirat, minunatele și extrem de prețioasele perle pescuite în marea sa.

 

 

Zi de navigare pe mareO zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

Abu Dhabi - Plăcerea luxului neîmblânzit. Capitala Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi, oferă un contrast interesant cu vecinul său Dubai, aflat la puțin peste o oră de mers cu mașina pe coastă. În fruntea atracțiilor principale ale croazierei din Golf se numără extravagantul hotel Emirates Palace precum și mai spectaculoasa Moschee Sheikh Zayed. Blockbuster-ul atracțiilor de mare succes de pe insula Yas din Abu Dhabi este, însă, o excursie de vis pentru toți fanii F1 – Formula 1. Aici veți găsi "cel mai mare parc tematic acoperit din lume", iar locul oferă o gamă largă de atracții cu tema Ferrari care îi va atrage atât pe copii cât și pe adulți, aceștia având la îndemână inclusiv posibilitatea de a conduce un simulator de F1, de a urca în roller-coasterul Formula Rossa (cel mai rapid din lume!) sau de a experimenta accelerația din timpul curselor de F1 în "turnul de viteză" G Force, precum și numeroase alte atracții mai soft, orientate spre familie. Pasionații de sporturi cu motor se vor bucura, de asemenea, de marea expoziție de mașini Ferrari clasice și contemporane și de turul virtual al faimoasei fabrici Maranello a companiei Ferrari.

 

La aproximativ 15 km de centrul orașului Abu Dhabi, măreața Moschee Sheikh Zayed domină toate căile terestre prin care te poți apropia de oraș, edificiul său enorm alb ca zăpada compus din cupole și minarete fiind vizibil de la kilometri distanță și oferind un simbol spectaculos al mândriei islamice la intrarea în capitala Emiratelor Arabe Unite. Finalizată în 2007, moscheea a fost comandată de șeicul Zayed bin Sultan al Nahyan, care este înmormântat într-un modest mausoleu din marmură albă, aproape de intrare, și a primit numele acestuia. Moscheea este una dintre cele mai mari din lume și, cu siguranță, cea mai scumpă, deoarece construcția ei a durat 12 ani și a costat aproximativ 500 de milioane de dolari. Este, de asemenea, neobișnuită prin faptul că este una dintre cele două moschei din EAU deschise vizitei pentru ne-musulmani.

 

 

Unde vei fi cazat – MSC Euribia, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – DELUXE INTERIOR, DECK 5-14

 

Suprafață de aproximativ 12-17 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – DELUXE/PREMIUM OCEAN VIEW, DECK 5/8-11

 

Suprafață de aproximativ 12-25 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – DELUXE BALCONY, DECK 8-14

 

Suprafață de aproximativ 12-17 mp

Balcon de aproximativ 4-8 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

 

* Același itinerariu pentru datele de plecare 25 Ianuarie 2025/ 8 Martie 2025

 

 

Zi

Data

Port

Sosire

Plecare

Sâmbătă

28/12/2024

Dubai, Emiratele Arabe Unite

-

19:00

Duminică

29/12/2024

Doha, Qatar

8:00

18:00

Luni

30/12/2024

Bahrain

8:00

19:00

Marți

31/12/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Miercuri

1/1/2025

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

7:00

23:59

Joi

2/1/2025

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

0:01

21:00

Vineri

3/1/2025

Dubai, Emiratele Arabe Unite

9:00

23:59

Sâmbătă

4/1/2025

Dubai, Emiratele Arabe Unite

0:01

-

 

 

PREȚ CROAZIERĂ

Prețuri începând cu 783 EUR / pasager în cabină dublă (Interioară) 7 nopți (8 zile)

 

Tariful include:

·        7 nopți/ 8 zile cazare în cabine duble MSC Euribia, conform cu rezervarea

·        Taxe portuare

·        Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

·        Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC Euribia în valoare de 84 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·        Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·        Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

Tarife reduse - la cerere

-         Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

·        returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

·        25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

·        40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

·        80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

·        100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

*  excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și care, în principiu, nu se returnează

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

DE RETINUT:

Pentru condițiile de călătorie în Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Qatar consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-ul de mai jos:

https://www.mae.ro/travel-conditions/3693#793    https://www.mae.ro/travel-conditions/25187

https://www.mae.ro/travel-conditions/3737

·        Pașaportul trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Euribia

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nicio pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii, cu sau fără carte de identitate emisă, au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!