MSC Euribia - Croazieră de Grup în Europa de Nord - Fiordurile

Perioadă: 31/08/2024 - 07/09/2024

 
De la
 
1893
preț / pasager în cabină dublă ( 7 nopți )

CROAZIERĂ de GRUP în EUROPA DE NORD – FIORDURILE

 

Îmbarcare 31 august 2024 din București și Cluj-Napoca

 

O aventură epică in fiorduri!

 

Sunteți gata să porniți spre noi descoperiri, o lume a istoriei și priveliști care vă taie respirația? Fiordurile norvegiene devin un spectacol amețitor: munți abrupți prăbușind-se in albastrul cristalin al mării – o imagine distinctă de orice altă parte a continentului. 

 

 

Despre MSC Euribia

 

MSC Euribia poartă numele zeiței antice Euribia, care a stăpânit vânturile, vremea și constelațiile pentru a stăpâni mările, ceea ce sporește viziunea navei de a stăpâni implementarea tehnologiilor durabile de ultimă generație pentru a proteja și conserva prețiosul ecosistem marin.

Sistem avansat de tratare a apelor uzate la bordul navei. Toate apele reziduale de la bord sunt direcționate către sistemul de tratare a apei, astfel încât nicio apă nu părăsește nava fără un tratament specific care să o curețe la standarde foarte înalte. Astfel se evită ca organismele oceanice străine să fie transportate dintr-o zonă oceanică în alta, ceea ce ar putea amenința ecosistemele locale.

Propulsie GNL. GNL reduce emisiile de gaze cu efect de seră cu până la 20%. Pe de altă parte, coca navei (partea de sub apă) este acoperită cu o vopsea specială pentru a reduce creșterea organismelor, reducând rezistența la înaintare și menținând eficiența în apă.

Designul iconic al MSC Euribia. În octombrie 2021, MSC Cruises a lansat un concurs mondial în căutarea unui artist care să creeze o lucrare pentru coca MSC Euribia, pentru a simboliza angajamentul MSC Cruises față de mare. Designul unic și iconic al artistului Alex Flämig a fost ales pentru a reprezenta mesajul MSC de dedicare față de ecosistemul marin: lucrarea sa #SaveTheSea va fi permanent prezentă pe coca navei.

Atracții deasupra luciului mării:

Divertisment și relaxare. Oaspeții pot profita de super-parcul de distracții și de centrul sportiv pentru a face sport și a se relaxa în timpul zilei, iar seara pot petrece și dansa. Întreaga familie se poate bucura de ore întregi de distracție într-unul dintre cele mai complexe și mai interesante parcuri acvatice de pe mare precum și in cele 5 piscine unice și deosebite. Piscinele sunt capabile să găzduiască peste 1.000 de oaspeți în condiții de confort. Piscina principală, cu o suprafață de 1.700 m2 și aproximativ 10 m2 de spațiu public pentru fiecare oaspete, este una dintre cele mai încăpătoare între cele care se găsesc pe mare. Echipată cu cele mai noi echipamente cardio și de antrenament de forță Technogym®, sala de sport de la bordul MSC Euribia este perfectă pentru oricine dorește să se mențină în formă în timpul croazierei

Galeria Euribia. Cea mai lungă și mai spectaculoasă cupolă cu LED-uri de pe mare. Promenada interioară include atât restaurante principale, cât și restaurante de specialitate, precum și numeroase magazine. Promenada este destinată să devină destinația supremă pentru posibilitățile de socializare și divertisment pentru oaspeți.

Familie & copii. Noile facilități oferă familiilor divertisment inovator și divers. MSC Euribia se mândrește cu șapte camere complet dedicate copiilor și adolescenților de diferite grupe de vârstă, cu divertisment fără sfârșit. Mai mult de 100 de ore de divertisment live pe croazieră pentru copii și adolescenți organizate în cluburile MSC Croaziere. În plus, MSC Euribia dispune de primul centru de tineret MSC Foundation Youth Centre cu activități bazate pe un viitor sustenabil, spațiu suplimentar pentru adolescenți și nouă spectacole de jocuri de familie originale live pe croazieră, organizate de personalul tânăr de la bord. Descoperiți toate activitățile, serviciile și tehnologiile pentru copii, adolescenți și părinții lor.

Cumpărături la bord. Ancorată de TimeVallée, care găzduiește o varietate de case de ceasuri de lux, experiența de cumpărături la bord este de neegalat. Găsiți amintirea perfectă pentru a vă comemora croaziera și orice obiecte pe care le-ați fi uitat acasă. Pe MSC Euribia vei găsi o selecție largă a celor mai bune buticuri de pe mare, cu toate mărcile premium preferate, astfel încât să te poți bucura de cea mai bună experiență de cumpărături în timpul croazierei tale. Răsfățați-vă la bord și arătați cât mai bine oricând doriți! Magazinele de la bord sunt deschise toată ziua și până târziu în noapte, atunci când te afli pe mare.

Restaurante & bufeteO gamă de 11 localuri de luat masa și 21 de baruri, fiecare oferind o experiență unică, promite ceva special pentru fiecare gust.

Baruri & saloane.  21 de baruri: 5 baruri în aer liber cu o priveliște care îți taie respirația și 16 baruri în interior, fiecare oferind o experiență unică.

 

Despre orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

Kiel, GermaniaKiel este un vechi oraș-port situat în peninsula Iutlanda, cu vedere spre fiordul Kieler din Marea Baltică. Această destinație a MSC Croaziere în Europa de Nord este cunoscută pentru grădinile botanice, muzeul marinăresc, evenimentele de navigație și memorialul naval. Mai departe, găsiți minunatul oraș Lubeck, impregnat de frumusețe medievală. Sau aventurați-vă la Eutin, "Orașul trandafirilor", pentru a vedea remarcabilul său castel cu patru aripi. O mulțime de alte lucruri interesante rămân, însă, de văzut, inclusiv Lübeck sau Hamburg.

 

Copenhaga, Danemarca - Copenhaga cea plină de culoare. Copenhaga se află pe coasta de nord a Danemarcei, cu vedere spre strâmtoarea Øresund. Această capitală zbuciumată se mândrește cu o bucătărie de stele Michelin, o cultură artistică vibrantă și o bogăție arhitecturală remarcabilă. Excursiile la țărm oferă o mulțime de lucruri interesante de văzut, inclusiv:  Complexul Christiansborg, Grădinile Tivoli, Portul orașului. Părăsiți portul pentru câteva ore de plimbare plăcută prin capitala daneză, vizitând principalele locuri de interes pe drum.

Împărțită de lacuri și înconjurată de mare, Copenhaga, una dintre cele mai prietenoase (și mai la modă) capitale din Europa de Nord, este plină de energie și de o atmosferă modernă pe malul apei. Centrul orașului Copenhaga așteaptă să fie savurat în cadrul unei excursii de croazieră MSC. Este un oraș primitor, compact, cu un centru în mare parte dedicat pietonilor (și bicicliștilor) și un accent pus ziua pe cultura cafenelelor și pe muzeele de top. nucleul istoric al orașului este Slotsholmen, unde se afla inițial castelul din secolul al XII-lea și care acum găzduiește imensul complex Christiansborg.

Chiar peste Slotsholmen Kanal, la nord, se află labirintul medieval Indre By ("orașul interior"), în timp ce, la sud, insula Christianshavn este împodobită cu arhitectură de ultimă generație, pe lângă enclava alternativă Christiania.

La nord-est de Indre By se află cartierele regale Kongens Have și Frederiksstaden, în timp ce, la vest, vasta Rådhuspladsen duce, prin Grădinile Tivoli, la Gara Centrală și la zonele fierbinți din Vesterbro și Nørrebro. Chiar lângă agitata Vesterbrogade, în afara gării, se află cea mai faimoasă atracție din Copenhaga, Tivoli, un amestec distractiv de grădini amenajate, concerte în aer liber și atracții de bâlci.

O excursie la țărm în cadrul croazierei tale MSC Europa de Nord poate fi ocazia de a descoperi și Castelul Kronborg din Helsingør. Actualul castel datează din secolul al XVI-lea, când se proeminenta în sunet ca un avertisment formidabil pentru navele care treceau să nu ia în considerare posibilitatea de a evita taxa de trecere, și rămâne o afacere grandioasă, îmbunătățită incomensurabil de cadrul său; interiorul, în special capela regală, este spectaculos de ornamentat. Sub castel se află casematele, camere cavernoase și sumbre care serveau drept dormitoare pentru soldați în timpul războiului.

 

Zi de navigare pe mareO zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

  

Hellesylt-Geiranger, Norvegia - Hellesylt, se află la capătul impresionantului Sunnylvsfjorden. Așezat pe munții spectaculoși, satul este rampa de lansare perfectă pentru a ajunge la frumosul ghețar Briksdal, care face parte din Parcul Național Jostedalsbreen Glacier.

Excursiile la țărm oferă o mulțime de lucruri interesante de văzut, inclusiv: Muntele Dalsnibba, Ținuturile trolilor, Trollstigen, Ghețarul Briksdal. Descoperă gloriosul Geirangerfjord, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, cu o excursie MSC Croaziere.

 

Molde, NorvegiaPe țărmul sudic al Peninsulei Romsdal din Norvegia, cu vedere la magnificul Moldefjorden, destinația MSC Northern Europe Cruises Molde este învăluită de munți, lacuri și cascade. În apropiere, punctul de belvedere Varden oferă o panoramă extraordinară a 222 de vârfuri înzăpezite, în timp ce insula Håholmen oferă o privire fascinantă asupra vieții vikingilor.

 

Flaam, Norvegia - Navigați pe Sognefjord până la portul pitoresc Flåm, situat la capătul Aurlandsfjordului. Un sat celebru pentru portul său uimitor, biserica din secolul al XVII-lea și calea ferată pitorească, Flåm oferă câteva excursii excepționale. Descoperiți Nærøyfjord, un frumos golfuleț din apropiere, sau admirați priveliștile de pe platforma Stegastein. Dar mai sunt o mulțime de lucruri interesante de văzut, inclusiv: croaziera de agrement Nærøyfjord, Calea ferată Flåm, Punctul de vedere Stegastein. O excursie MSC Croaziere la Nærøyfjord este o experiență de neuitat, oferind priveliști spectaculoase ale peisajelor nordice într-o plimbare pitorească cu barca și autocarul.

 

Unde vei fi cazat – MSC Euribia, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – DELUXE INTERIOR, DECK 5-14

 

Suprafață de aproximativ 12-17 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – DELUXE/PREMIUM OCEAN VIEW, DECK 5/8-11

 

Suprafață de aproximativ 12-25 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – DELUXE BALCONY, DECK 8-14

 

Suprafață de aproximativ 12-17 mp

Balcon de aproximativ 4-8 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine) 

 

Day

Date

Port

Arrival

Departure

Sâmbătă

31/8/2024

Kiel, Germania

-

19:00

Duminică

1/9/2024

Copenhaga, Danemarca

8:00

18:00

Luni

2/9/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Marți

3/9/2024

Hellesylt, Norvegia

9:00

9:45

Marți

3/9/2024

Geiranger, Norvegia

12:00

21:00

Miercuri

4/9/2024

Molde, Norvegia

7:00

16:00

Joi

5/9/2024

Flaam, Norvegia

8:00

18:00

Vineri

6/9/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Sâmbătă

7/9/2024

Kiel, Germania

9:00

-

 

Itinerariu desfășurat

• 31.08.2024 – zbor pe rutele București-Munchen-Hamburg / Cluj-Munchen-Hamburg, companie aeriană

            Lufthansa: LH1655/2054 OTP-HAM 06.00 – 10.00  //  LH1673/2054 CLJ-HAM 06.10 – 10.00; transfer ap/port;

            îmbarcare pe MSC Euribia – port Kiel (Germania), plecare din port ora 19.00

• 01.09.2024 – sosire/andocare în Copenhaga (Danemarca) ora 8.00; activități la țărm/pe navă; plecare din port ora 18.00

• 02.09.2024 – zi de navigare pe mare; activități libere la bordul navei

• 03.09.2024 – sosire/andocare în Hellesylt (Norvegia) ora 9.00; activități la țărm/pe navă  

• 03.09.2024 – sosire/andocare în Geiranger (Norvegia) ora 12.00; activități la țărm/pe navă; plecare din port ora 21.00

• 04.09.2024 – sosire/andocare în Molde (Norvegia) ora 7.00; activități la țărm/pe navă; plecare din port ora 16.00

• 05.09.2024 – sosire/andocare în Flaam (Norvegia) ora 8.00; activități la țărm/pe navă; plecare din port ora 18.00

• 06.09.2024 – zi de navigare pe mare; activități libere la bordul navei

• 07.09.2024 – sosire/andocare în port Kiel (Germania) ora 9.00 (încheiere croazieră); debarcare de pe MSC Euribia;

            transfer port/ap Hamburg, zbor pe rutele Hamburg-Munchen-București / Hamburg-Munchen-Cluj, companie

            aeriana Lufthansa: LH2069/1654 HAM-OTP 19.15 – 00.50  //  LH2069/1672 HAM-CLJ 19.15 – 00.45 

 

Orar de zbor Lufthansa: LH1655/2054 – LH2069/1654 OTP-HAM-OTP // LH1673/2054 – LH2069/1672 CLJ-HAM-CLJ

31 august: OTP–MUN–HAM             06.00 – 10.00       7 septembrie: HAM–MUN–OTP                19.15 – 00.50

                    CLJ–MUN–HAM              06.10 – 10.00                                HAM–MUN–CLJ                19.15 – 00.45

Tariful include:

·        Bilet de avion pe rutele Otopeni-Hamburg-Otopeni și Cluj-Hamburg-Cluj (via Munchen) cu bagaj de cală (23 kg) și bagaj de mână (8 kg) inclus

·        Taxe portuare și de aeroport

·        Transferuri între aeroport si portul de îmbarcare

·        7 nopți/ 8 zile cazare în cabine duble MSC Euribia, conform cu rezervarea

·        Hotel Service Charge (HSC) pe MSC Euribia în valoare de 84 EUR / turist / călătorie

·        Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

·        Conducător de grup vorbitor de limba română

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Orice alte servicii și mese/băuturi care nu sunt menționate în program

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

Politica de rezervări

Dimensiunea minimă a grupului este de 8 cabine cu doi pasageri cazați la preț întreg.

Pentru un grup mai mic de 16 persoane, croaziera se anulează.

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare în caz de anulare a rezervării:

·        40% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

·        100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 65 zile înainte de plecare

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport/carte de identitate pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

DE REȚINUT:

Pentru condițiile de călătorie în țările Uniunii Europene și Norvegia consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-urile de mai jos:

https://www.mae.ro/node/1422 , https://www.mae.ro/travel-conditions/3729

·        Pașaportul trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul/cartea de identitate nu sunt deteriorate

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Euribia

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!