MSC Divina - Croazieră de Grup în Mediterana de Est

6 septembrie 2024

 
De la
 
1519
pasager / 7 nopți

CROAZIERĂ de GRUP în MEDITERANA DE EST

 

6 septembrie 2024

 

 

Aventura și cultura te așteaptă!

Fie că te afli într-o vacanță mediteraneeană romantică în cuplu, fie  că dorești să călătorești cu familia sau cu prietenii, țărmul Mării Mediterane este un loc fantastic pentru a vizita și a explora unele dintre cele mai emblematice monumente din întreaga lume. Urcă la bordul MSC Divina și scufundă-te în culturile greacă și iberică. Gustă adevărata bucătărie mediteraneeană, unde uleiul de măsline, grâul, cerealele, fructele și legumele sunt întotdeauna abundente.

Grecia și insulele grecești sunt cunoscute pentru plajele lor albe și apele albastre ca turcoazul, dar și pentru un vast patrimoniu cultural și istoric care a influențat restul Europei timp de milenii. Nu rata splendoarea acestei țări, cu toate atracțiile sale, cum ar fi Acropole și La Plaka din Atena, dar și orașele de coastă mai mici, cu porturi fermecătoare și pitorești.

Italia, la rândul ei, ocupă o poziție proeminentă în Marea Mediterană, iar coasta sa oferă numeroase oportunități culturale și naturale pentru cei care călătoresc pe mare.

 

 

Despre nava MSC DIVINA

 

 

Cu numele navei inspirat de Sophia Loren, MSC Divina vă aduce toată eleganța și farmecul epocii de aur a liniilor de croazieră, îmbunătățite de tehnologia modernă și ecologică. La bord veți găsi tot confortul modern, alături de o varietate de facilități sportive și de agrement, precum și divertisment de clasă mondială, inclusiv cluburi pentru copii și adolescenți pentru a vă asigura că toată lumea este fericită.

 

Atracții deasupra luciului mării:

Divertisment și agrement. Pregătește-te să te scufunzi într-una dintre piscinele noastre, să te relaxezi la petrecerile tematice, să te răsfeți cu ceva delicios într-unul dintre restaurantele noastre uimitoare și multe altele!

MSC Divina se mândrește cu o adevărată piață de piatră, un Casino Veneziano și un teatru Pantheon de mărimea Broadway. De la scările elegante din cristale Swarovski la piscina infinită care se extinde fără întrerupere spre mare, facilitățile de agrement elegante și luxoase sunt peste tot.

MSC Divina este bogată în oportunități de divertisment și activități de tot felul, iar acest lucru este valabil și pe timp de noapte. Pe lângă teatrul somptuos, cazinoul plin de farmec și galeria de artă elegantă, există facilități de înaltă tehnologie, cum ar fi un cyber-cafe, o sală de jocuri video și un simulator de Formula 1 în mărime naturală. De la oaspeții solitari la familiile mari și grupuri, există o varietate de activități la bord de care toată lumea se poate bucura.

Spa & relaxare. În atmosfera liniștită de la MSC Aurea Spa vă așteaptă o multitudine de tratamente de wellness. De asemenea, vă puteți relaxa și răsfăța în aer liber, pe puntea de soare Top 18, cu vedere uimitoare la mare, un serviciu de spa dedicat și un meniu de bar cu frigărui de fructe gratuite.

Restaurante & bufeteO gamă de localuri de luat masa distincte promite ceva special pentru toate gusturile, cum ar fi bucătăria fusion de la restaurantul Galaxy. Oaspeții MSC Yacht Club se pot bucura de restaurantul exclusivist Le Muse.

Baruri & saloane.  Descoperiți gama largă de baruri și saloane de la bord, care oferă răcoritoare și relaxare în atmosfera ideală pentru fiecare moment. Pe lângă toate acestea, oaspeții MSC Yacht Club pot savura intimitatea salonului dedicat Top Sail Lounge și The One Bar.

Familie & copii. MSC Cruises s-a asociat cu parteneri experți precum Chicco, LEGO® și Namco® pentru a crea o serie de noi zone de joacă superbe pentru copii de toate vârstele, inclusiv un parc de stropire, în timp ce adolescenții se pot bucura de jocuri din realitatea virtuală precum și de propriile cluburi exclusive.

 

Despre orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

Civitavecchia/Roma - Descoperind o mie de ani de istorie. Portul Civitavecchia este unul dintre cele mai mari din Italia și este, bineînțeles, o destinație a MSC Croaziere în Marea Mediterană. Civitavecchia se bucură de o istorie milenară datorită golfurilor sale de-a lungul coastei, care ofereau un adăpost perfect pentru nave, ceea ce a făcut din el un port natural cu mult înainte ca navele de croazieră să navigheze pe mări, portul fiind cunoscut de romani sub numele de Centumcellae. În timpul vacanței dumneavoastră în Civitavecchia, puteți vizita cu ușurință centrul său pe jos. Printre cele mai importante monumente de vizitat se numără Forte Michelangelo, construit de Bramante în secolul al XVI-lea, zidurile vechi ale vechiului port, unde se află o fântână din marmură de travertin realizată de Vanvitelli, și Stânca, o fortăreață inexpugnabilă care se profilează deasupra orașului și portului de peste o mie de ani.

În Piazza Vittorio Emanuele II, piața principală din Civitavecchia, se poate admira maiestuoasa catedrală barocă dedicată Sfântului Francisc, construită la sfârșitul secolului al XVIII-lea pe o biserică mai mică, care nu mai putea găzdui o comunitate în creștere rapidă.

Piața Leandra, situată în centrul istoric, este o piață tipic italiană cu o fântână în centru, dedicată lui Leandro, un marinar în vârstă din Evul Mediu care și-a convins concetățenii să se stabilească pe coasta mediteraneeană în ciuda incursiunilor piraților sarazini.

Există o multitudine de baruri și restaurante pentru a gusta din bucătăria cu fructe de mare, de la caracatiță, la racheta prăjită, la calamari umpluți sau pizza alla civitavecchiese cu anșoa și usturoi. Băile Taurine, din perioada etruscă ori chiar mai veche, sunt un sit arheologic grandios la doar câțiva kilometri în afara orașului, un loc pe care îl recomandăm persoanelor pasionate de istoria antică.

 

Zi de navigare pe mare. O zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

Mykonos, Grecia - Alb și albastru, culorile insulei. Atunci când navigați într-o croazieră MSC pe Marea Mediterană, Mýkonos este imaginea prin excelență a Cicladelor. Vara, majoritatea oamenilor se îndreaptă spre plaje în timpul zilei, așa că dimineața devreme sau după-amiaza târziu sunt cele mai bune momente pentru a hoinări prin labirintul de străduțe înguste. Designul labirintic trebuia să-i deruteze pe pirații care au cotropit Mýkonos în secolul al XVIII-lea și la începutul secolului al XIX-lea, și are același efect asupra vizitatorilor de astăzi. Când coborâți din croaziera MSC, să vă pierdeți pe străzile și aleile sale întortocheate reprezintă jumătate din distracția locului. Călătoriți în Mykonos și descoperiți o regiune plină de priveliști uluitoare și un stil grecesc uimitor. Cunoscută pentru arhitectura cicladică, plajele imaculate și cumpărăturile abundente, această evadare la malul mării promite o perioadă plină de peisaje luxoase și experiențe memorabile. Destinație exclusivă: înmuiați razele soarelui pe plaja Psarou Beach, în timp ce vă bucurați de nisipul alb și de apa albastră vibrantă; vizitați Muzeul de Folclor, care împarte promontoriul cu cea mai veche și mai cunoscută biserică din Mýkonos, Paraportianí, un fascinant hățiș asimetric de patru capele amalgamate într-una singură; vizitați Mica Veneție și cartierul alăturat Alefkándhra pentru a descoperi o zonă plină de galerii de artă, baruri, magazine și cluburi la modă.

 

Izmir (Ephesus), Turcia - O priveliște privilegiată asupra Mării Ionice. Atunci când veți eșua din croaziera MSC în İzmir, al treilea oraș ca mărime din Turcia, vă puteți bucura de poziția sa de invidiat, așezat la capătul unui golf de 50 km de lungime din Marea Mediterană.

Înconjurată din toate părțile de munți, este așezată ca un amfiteatru gigantic, cu Marea Ionică funcționând ca un fel de spectacol nesfârșit, un peisaj de vacanță cu adevărat minunat. Oferind priveliști asupra celei mai mari părți a orașului, vechiul Asansör (lift) este un loc ideal pentru a începe o vizită la İzmir.

Construit în 1907 într-un turn de cărămidă înalt de 50 de metri, acesta a servit inițial drept drum rapid către și dinspre vilele cocoțate pe dealul de deasupra. De atunci, liftul a fost complet renovat; de la restaurantul-cafenea extrem de recomandat din vârf, puteți privi în jos, spre străzile înguste cu case dărăpănate și spre golf.

Muzeul Arheologic prezintă o colecție excelentă de descoperiri din toată provincia İzmir și nu numai. Singurul monument preotoman care a supraviețuit în zona de câmpie, agora este cel mai accesibil sit antic din İzmir. Este un sit impresionant, cu apă care încă curge prin canale și conducte antice.

Principalele structuri includ o colonadă cu paisprezece coloane corintice în partea de vest și rămășițele celei de-a doua bazilici ca mărime din lumea romană. Croazierele MSC Mediterana oferă, de asemenea, excursii la Efes (80 km sud de Izmir), dintre superbele orașe antice din Turcia, acesta este de departe cel mai bine conservat. De fapt, cu posibila excepție a Pompeiului, se poate spune că este cel mai bun exemplu de oraș clasic greco-roman care a supraviețuit în lume.

O afirmație mare, dar care are multe dovezi în sprijinul ei - ruinele de aici nu sunt doar niște simple pietre pe pământ, ci întruchipări aproape complete a ceea ce trebuie să fi fost viața în antichitate.

 

Santorini, Grecia - Deasupra unei mări fermecate. Nu poți spune că ai fost în vacanță în Grecia fără să vezi minunea naturală Santoríni. Pe măsură ce vasul nostru de croazieră MSC face manevre în marea caldera de la Santoríni (Thíra), pământul pare să se ridice și să se strângă în jurul ei.

Stânci abrupte, abrupte, se ridică la sute de metri deasupra mării de un albastru adânc, nimic nu crește sau pășește pentru a atenua priveliștea impresionantă. Singurele culori sunt straturile de piatră ponce roșiatică-maronie, neagră și gri de pe peretele stâncos al acestei, cea mai mare insulă din mini-arhipelag.

O excursie la țărm în timpul croazierei MSC Mediterana poate fi șansa perfectă de a descoperi Firá (cunoscută și sub numele de Hóra), care se agață precar de marginea uriașei caldere. Deși restaurantele din Firá sunt destinate în primul rând pieței turistice, mâncarea poate fi foarte bună. Folosind un traseu spectaculos de două ore de mers pe jos de-a lungul buzei calderei se ajunge la satul Imerovígli și, mai la nord, la Firostefáni, ambele cu priveliști la fel de impresionante.

Singura locație alternativă este Karterádhos, un mic sat situat la aproximativ douăzeci de minute de mers pe jos la sud-est de Firá. Croazierele MSC Mediterranean oferă, de asemenea, excursii la plajele din Santoríni, pe coasta de est a insulei, care sunt întinderi lungi și negre de nisip vulcanic care devin extrem de fierbinți în soarele de după-amiază.

Dovezi ale coloniei minoice care a prosperat cândva aici au fost descoperite printre stațiunile de la vechiul sit minoic Thira de la Akrotíri, în extremitatea sud-vestică a insulei; situl a fost locuit din perioada neoliticului târziu până în secolul al XVII-lea î.Hr. Muzeul arheologic din Firá, aflat lângă telecabina din nordul orașului, este bine prezentat și are o colecție din săpăturile de la Thira antică.

 

Napoli (Pompeii) -  Istorie milenarăDatând din mileniul al II-lea î.Hr., Napoli este una dintre bijuteriile antice ale Italiei. Cu un centru istoric vibrant, amplasat în jurul unui golf portuar impresionant, descoperiți repere arhitecturale, opere de artă, capodopere și mâncăruri somptuoase. Vulcanul latent al Muntelui Vezuviu oferă un fundal de carte poștală. Din oraș, călătoriți mai departe spre situl arheologic Pompei sau admirați cultura plină de farmec a orașului Capri. Descoperă situl arheologic de la Pompei, care se află la umbra maiestuosului Munte Vezuviu.

Descoperiți situl arheologic Pompei, care se află la umbra maiestuosului Munte Vezuviu. Aflat în Patrimoniul Mondial UNESCO, acest vechi oraș roman a fost îngropat sub piatră ponce și cenușă în timpul erupției vulcanice din anul 79 d.Hr. Astăzi, Pompei pare încremenit în timp, oferind priviri de oameni fosilizați, băi conservate, coloane prăbușite și fresce fabuloase. În cadrul acestei excursii MSC Croaziere, veți explora numeroasele artefacte recuperate înainte de a merge într-un tur ghidat al sitului de excavare, unde veți afla mai multe despre istoria orașului.

După o scurtă croazieră cu feribotul prin Golful Napoli, veți ajunge la Capri, una dintre cele mai frumoase insule din Italia. Această excursie MSC Croaziere începe cu o vizită în fermecătorul oraș Anacapri, cu superba Villa San Michele și peisajul dramatic de pe faleză. Priviți casele colorate, admirați grădinile luxuriante și absorbiți atmosfera relaxată a insulei. Apoi, explorați cafenelele și buticurile din jurul Piazza Umberto I înainte de a vizita formațiunea stâncoasă Faraglioni.

După debarcarea de pe navă, un transfer cu autocarul de 1 oră până la uimitorul oraș de coastă Sorrento. Pornind de la piazza Tasso, mergeți pe străzile înguste ale acestui oraș istoric plin de repere construite cu sute de ani în urmă. Așteptați-vă cu nerăbdare la priveliștile exterioare minunate ale clădirii Sedil Dominova din secolul al XV-lea, Catedrala Sorrento, care datează inițial din secolul al XI-lea, și Biserica San Francesco din secolul al XIV-lea și claustrul său adiacent.

 

Unde vei fi cazat – MSC Divina, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – INTERIOR, DECK 5, 8 - De la 1519 EUR/persoană

 

Suprafață de aproximativ 10-15 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – OCEAN VIEW, DECK 5, 8, 13 - De la 1648 EUR/persoană

 

Suprafață de aproximativ 12-20 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – BALCONY, DECK 9-13 - De la 1811 EUR/persoană

 

Suprafață de aproximativ 14-19 mp

Balcon de aproximativ 3-12 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

 

Zi

Dată

Port

Sosire

Plecare

Vineri

06/09/2024

Civitavecchia (Roma), Italia

-

17:00

Sâmbătă

07/09/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Duminică

08/09/2024

Mykonos, Grecia

13:00

23:00

Luni

09/09/2024

Izmir (Ephesus), Turcia

9:00

17:00

Marți

10/09/2024

Santorini, Grecia

8:00

18:00

Miercuri

11/09/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Joi

12/09/2024

Napoli (Pompei), Italia

11:00

20:00

Vineri

13/09/2024

Civitavecchia (Roma), Italia

7:00

-

 

Itinerariu desfășurat

• 06.09.2024 – zbor pe ruta București-Roma (Italia), companie aeriană TAROM (RO403) OTP 10.50 – FCO 12.00; transfer

           ap/port; îmbarcare pe MSC Divina – port Civitavecchia (Roma), plecare din port ora 17.00

• 07.09.2024 – zi de navigare pe mare; activități libere la bordul navei

• 08.09.2024 – sosire/andocare în insula Mykonos (Grecia) ora 13.00; activități la țărm/pe navă; plecare din port ora 23.00

• 10.09.2024 – sosire/andocare în Izmir (Ephesus, Turcia) ora 09.00; activități la țărm/pe navă; plecare din port ora 17.00

• 11.09.2024 – sosire/andocare în insula Santorini (Grecia) ora 08.00; activități la țărm/pe navă; plecare din port ora 18.00

• 12.09.2024 – zi de navigare pe mare; activități libere la bordul navei

• 13.09.2024 – sosire/andocare în port Napoli (Pompei, Italia) ora 11.00; activități la țărm/pe navă; plecare din port ora

                           20.00

• 14.09.2024 – sosire/andocare în port Civitavecchia (Roma, Italia) ora 07.00 (încheiere croazieră); debarcare de pe MSC

           Divina; transfer port/ap; zbor pe ruta Roma-București, companie aeriană TAROM (RO404)

           FCO 12.50 – OTP 16.05

 

Orar de zbor TAROM (RO403 - RO404):

06 sep/ OTP 10.50 – FCO 12.00      13 sep/ FCO 12.50 – OTP 16.05

·        Bilet de avion pe rutele Otopeni-Roma și Roma-Otopeni cu bagaj de cală (23 kg) și bagaj de mână (8 kg) inclus

·        Taxe portuare și de aeroport

·        Transferuri între aeroport si portul de îmbarcare

·        7 nopți cazare în cabine duble MSC Divina, conform cu rezervarea

·        Hotel Service Charge (HSC) pe MSC Divina în valoare de 84 EUR / turist / călătorie

·        Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

·        Conducător de grup vorbitor de limba română

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Orice alte servicii și mese/băuturi care nu sunt menționate în program

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

Politica de rezervări

Dimensiunea minimă a grupului este de 8 cabine cu doi pasageri cazați la preț întreg.

Pentru un grup mai mic de 16 persoane, croaziera se anulează.

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare în caz de anulare a rezervării:

·        40% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

·        100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 65 zile înainte de plecare

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport/carte de identitate pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

DE REȚINUT:

Pentru condițiile de călătorie în țările Uniunii Europene și Turcia consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-ul de mai jos:

https://www.mae.ro/node/1422 , https://www.mae.ro/travel-conditions/3753

·        Pașaportul trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe navă

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii au nevoie de pașaport individual

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!