MSC Bellissima - Croazieră Individuală Japonia - Estul Asiei (II)

Perioadă: 02/10/2024 - 13/10/2024

 
De la
 
2074
preț / pasager în cabină dublă ( 11 nopți )

CROAZIERĂ în ASIA DE RĂSĂRIT (II)

 

Croazieră într-o altă lume!

Tărâmul zorilor, al exploratorilor îndrăzneți ai căilor milenare ale pământului și ale mării. De la Drumul Mătăsii la Ruta mirodeniilor, prin orizonturi de o frumusețe fără precedent, de la peisaje deșertice la cei mai înalți munți de pe glob – bogăția Asiei este uluitoare, iar cu MSC Croaziere vă puteți satisface dorința de explorare pe mările sale fascinante.

 

 

Despre nava MSC BELISSIMA

 

 

MSC Bellissima oferă o gamă uimitoare de caracteristici care rivalizează cu cele ale navei surori, MSC Meraviglia. Tehnologia inovatoare MSC for Me vă conectează cu ceilalți oaspeți, cu echipajul și cu nava însăși. În plus, oaspeții vor experimenta primul asistent digital de croazieră din lume, Zoe, un dispozitiv de inteligență artificială cu funcție vocală în fiecare cabină. În plus, promenada interioară cu două punți este prevăzută cu o spectaculoasă cupolă LED de 262 de metri lungime.

 

Atracții deasupra luciului mării:

 

Galeria Bellissima. Această promenadă centrală de 314 picioare este plină de buticuri, restaurante și locuri liniștite pentru cumpărături, mâncare și relaxare... precum și pentru socializare. Seara, aceasta prinde viață cu muzică, petreceri și divertisment.

Teatrul din Londra. Teatrul din Londra este o reinterpretare ultramodernă pentru liniile tradiționale. În mod normal, ar trebui să călătoriți la New York pentru a vedea spectacole de top, dar datorită teatrelor noastre în stil Broadway vă puteți bucura de divertisment la superlativ cu o gamă internațională de artiști fără a fi nevoiți să părăsiți nava. Alege dintr-un program fabulos, cu siguranță va exista un spectacol care îți va plăcea!

Familie & copii. MSC Bellissima pentru copii va fi "Nava Magiei": partenerii noștri LEGO și Chicco, au lucrat pe aceeași temă și au creat un proiect pentru încăperile lor dedicate muzicii: LEGO movie maker, experiența NINTENDO la bord, Doremi studio / Webstar room, Doremi lab 2.0 ÎN NUMERE - 60 de costume noi pentru personalul de tineret - 10 activități noi pentru copii și adolescenți - 4 mascote noi - 7 camere (baby club CHICCO, miniclub LEGO, juniors club LEGO, young club, teens club, camera Webstar și laboratorul Doremi) - o nouă experiență tehnologică

Piscina Atmosferică. Spațiul de la piscină de pe MSC Bellissima este unul dintre cele mai spațioase de pe mare. Iluminatul frumos, un ecran gigant și un design atmosferic fac zona piscinei principale și mai atrăgătoare după lăsarea întunericului.

Restaurante & bufeteOpțiuni culinare rafinate și autentice în 12 locuri distincte. Situat pe puntea 6, în inima promenadei emblematice în stil mediteranean, HOLA Tacos & Cantina vă întâmpină într-o experiență culinară uimitoare. Descoperiți restaurantele noastre de specialitate, de la un elegant restaurant teppanyaki la Kaito până la restaurantul de friptură în stil american Butcher's Cut.

Baruri & saloane.  MSC Bellissima are o varietate de baruri, cafenele și saloane elegante, pentru toate gusturile. Așadar, indiferent de moment, indiferent de starea ta de spirit, vei găsi întotdeauna locul ideal pentru a te relaxa și a te bucura de o băutură răcoritoare, însoțită de un spectacol live. 

 

Despre orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

Tokyo, Japonia - Un oraș primitor. La granițele sale sudice, Tokyo se unește cu Yokohama, al doilea cel mai populat oraș din Japonia și un important port internațional. Când veți pune piciorul pe uscat din croaziera MSC, veți descoperi că Yokohama pare mult mai spațios și mai aerisit decât capitala, datorită fațadei deschise a portului și a orizontului, în general, cu clădiri joase.

Când Comodorul Perry a intrat cu "navele sale negre" în Golful Tokyo în 1853, Yokohama era un simplu sat de pescari cu aproximativ optzeci de case pe un țărm îndepărtat. Dar tocmai acest port, aflat în afara oricărui pericol pentru japonezi, a fost desemnat de shogun ca fiind unul dintre cele cinci porturi din tratat deschise comerțului exterior în 1858. De la începutul anilor 1860 și până în primele decenii ale secolului al XX-lea, Yokohama a înflorit pe seama exporturilor de mătase brută, un comerț dominat de comercianții britanici.

În această perioadă, orașul a fost principalul canal de transport al ideilor și invențiilor noi în Japonia: prima brutărie, primul atelier de fotografie, primul magazin de înghețată, prima fabrică de bere și - poate cel mai important - prima linie de cale ferată, care a legat Sakuragichō de astăzi de Shimbashi, în centrul Tokyo, în 1872. Marele cutremur a nivelat orașul în 1923 și a fost devastat din nou de raidurile aeriene de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial; orașul reconstruit se numără, totuși, printre cele mai mari porturi din lume.

Localnicii sunt mândri de moștenirea internațională a orașului și, cu siguranță, există o aromă cosmopolită, cu numeroase clădiri în stil occidental, temple chinezești și bucătării din întreaga lume, precum și cu o comunitate străină considerabilă. Suburbia de lux Yamate (cunoscută și sub numele de "the Bluff") este unul dintre punctele de atracție ale orașului și se mândrește cu un muzeu splendid; zona formează un contrast plăcut cu străduțele vibrante, magazinele de bibelouri colorate și restaurantele pline de viață din Chinatown, aflat în apropiere. În apropiere de malul mării, Kannai se mândrește cu câteva edificii occidentale vechi și grandioase, în contrast total cu zgârie-norii hi-tech din îndepărtare ai ansamblului Minato Mirai 21.

 

Zi de navigare pe mareO zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

Muroran, Japonia - Descoperiți lumea ca niciodată până acum când vă îmbarcați într-o aventură internațională în jurul globului. Descoperiți destinații exotice în timp ce învățați despre tradițiile culturale. Răsfățați-vă paleta cu o selecție diversă de bucătării pregătite cu măiestrie de localnici. Explorați terenuri vaste pentru priveliști impresionante de arhitectură și peisaje. Sau răsfoiți buticurile pentru a găsi amintiri din țările dumneavoastră preferate. O lume incitantă de noi posibilități vă așteaptă în timp ce creați amintiri prețioase și povești de neuitat pe parcursul călătoriilor dumneavoastră.

 

Sakata/Yamagata, Japonia - Un giuvaier plin de culori și tradiții. O croazieră MSC vă va duce la marginea câmpiilor fertile din Shonai, renumite pentru cultivarea orezului, în prefectura Yamagata, unde se înalță Sakata. Primele referințe istorice referitoare la acest oraș datează din perioada Edo (1603-1868), unde, datorită comerțului cu orez și sake, precum și a cultivării șofranului, folosit la producerea de uleiuri și tincturi, Sakata a devenit al doilea cel mai important port din Japonia. În prezent, orașul este încă un centru comercial foarte activ și prezintă cu mândrie o colecție de piese de arhitectură unică în Japonia. Aici, într-adevăr, comercianții au ales să se distingă prin construirea unor proprietăți unice și a unor clădiri publice încântătoare pentru comunitate.

La doar 10 minute cu autobuzul de la gară puteți admira cele 12 depozite Sankyo, construite în 1893. Acesta este unul dintre cele mai istorice locuri din Sakata. Orezul este încă împachetat aici și expediat în restul Japoniei și în restul lumii. Unul dintre aceste depozite este acum un muzeu, cu un magazin de suveniruri și produse locale la vânzare. Împrejurimile au rămas neschimbate în timp: depozitele sunt înconjurate de copaci Zelkova, care asigură ventilația potrivită în timpul verii și oferă protecție împotriva iernilor rigide.

O excursie MSC vă va duce în interiorul orașului Sakata, unde se înalță cei trei munți Dewa Sanzan. Unul dintre aceștia se numește Haguro-san, iar pe culmile sale se află sanctuarul renașterii. Puteți explora cu ușurință acest sit cultural, care este deschis tot anul, urmând o potecă prin pădurea magică de cedri. Veți întâlni pe drum 33 de sculpturi cioplite, care aduc prosperitate celor care le găsesc pe toate.

Odată coborâți în vale, puteți vizita Muzeul de Fotografie Ken Domon, dedicat celebrului fotograf cu același nume, care s-a născut în Sakata. Înainte de a muri, acesta a donat orașului aproximativ 70.000 de fotografii, care au fost expuse în acest muzeu. Explorând încăperile sale, veți descoperi stilul realist și unic al lui Domon în documentarea Japoniei de după cel de-al Doilea Război Mondial.

 

Kanazawa, Japonia - Un vechi oraș feudal. Scufundă-te în Japonia feudală! Fascinanta Kanazawa este o adevărată bijuterie datorită caselor sale elegante, cartierelor istorice dedicate plăcerii, mândrului său castel alb și grădinii Kenrokuen.

În timpul unei croaziere MSC veți cunoaște acest oraș, o destinație foarte apreciată și pentru meșteșugurile sale: kimono-urile din mătase Kaga-Yuzen, obiectele din lac de Wajima și ceramica Kutani și Ohi sunt toate rafinate. La poalele castelului se află cartierul Nagamachi, pe care îl puteți vizita în cadrul unei excursii: zona păstrează o atmosferă istorică, cu reședințele sale de samurai caracterizate de "zidurile de noroi", porțile de intrare private din lemn, străduțele înguste și canalele de apă. Kenrokuen, zona verde care înconjoară castelul, este o adevărată descoperire: clasată ca fiind una dintre "cele mai frumoase trei grădini amenajate" din Japonia, alături de Kairakuen din Mito și Korakuen din Okayama. Culorile sale se schimbă în funcție de anotimp. Teatrele Teambuoco Shima și Kaikaro sunt cele două cartiere chaya deschise publicului: aceste zone găzduiau cândva restaurante exclusiviste, ai căror oaspeți erau întreținuți de gheișele.

Shirakawa-Go a fost declarată în 1995 sit al Patrimoniului Mondial UNESCO și este renumită pentru gassho-zukuri-urile sale tradiționale, unele dintre ele vechi de peste 250 de ani. Adică case din lemn cu acoperișuri de paie abrupte, a căror formă amintește de palmele călugărilor budiști unite în rugăciune. De fapt, acoperișurile sunt concepute pentru a rezista la căderile abundente de zăpadă din timpul iernii.

 

Busan, Republica Korea - Un oraș caleidoscopic. După Seul, Busan este cel mai populat oraș din Coreea de Sud. În cadrul unei croaziere MSC veți descoperi cele mai interesante atracții ale acestui oraș de trei milioane și jumătate de locuitori, cu vedere spre Strâmtoarea Coreei; un punct de referință economic, cultural și educațional pentru întreaga țară.

Orașul oferă multe oportunități de petrecere a timpului liber. O experiență culinară autentică este o necesitate, puteți gusta kimchi, un fel de mâncare picantă de varză fermentată. Iubitorii de cumpărături nu pot rata Shinsegae Centum City Department Store, cel mai mare complex comercial din lume și piața Gukje, una dintre cele mai mari din Coreea: fiecare stradă este plină de tarabe, unde este ușor să găsești obiecte de artizanat local.

În cadrul unei excursii puteți vizita Gamcheon, un sat liniștit și pașnic, cu străduțe înguste și case colorate, locul de reședință al multor artiști coreeni.

La Acvariul din Busan, pe care îl puteți vizita în cadrul unei excursii, există peste 35.000 de exemplare de pești, reptile, amfibieni și alge. Situat pe plaja Haeundae, complexul este un centru de ultimă generație pentru viața marină, unde puteți interacționa cu foci simpatice sau vă puteți plimba printr-un tunel subteran în care înoată temuții rechini.

O scufundare emoționantă în spiritualitatea budistă poate fi experimentată la templul din Beomeosa, recunoscut ca fiind una dintre comorile naționale ale Republicii Coreea. Construit în secolul al XIV-lea, lăcașul de cult este scufundat în pădurea Muntelui Geumjeongsan, la nord de Busan.

 

Yatsushiro/Kumamoto, Japonia - Descoperiți "Tărâmul de foc" japonez. Situat de-a lungul deltei râului Kuma, în prefectura japoneză Kumamoto, orașul Yatsushiro este cunoscut pentru sanctuarele sale sfinte, festivalurile culturale vibrante și frumusețea naturală excepțională. Făcându-și un nume ca cel mai mare producător de iarbă igusa, acest port plin de viață este locul perfect pentru a începe o excursie de o zi pentru a vedea numeroasele minuni ale insulei Kyushu.

Destinație MSC Asia Cruise, Yatsushiro/Kumamoto este poarta de acces la Muntele Aso (cel mai activ vulcan din Japonia), precum și casa unor castele istorice, grădini amenajate și peșteri subterane misterioase. De asemenea, vă veți bucura de mese japoneze eclectice în timp ce explorați acest oraș fascinant, cum ar fi sushi, grătar și bucătăria de fuziune.

Selectați o excursie dintr-o listă de excursii MSC Croaziere, inclusiv: Descoperiți Kumamoto și locurile sale minunate precum și “the best of” Hitoyoshi.

Kumamoto este un castel fascinant, situat pe un deal, care datează din 1467. Treisprezece structuri din complex au primit titluri de proprietate culturală importantă datorită frumuseții lor arhitecturale și semnificației istorice. Cu fundalul său montan ondulat și cei peste 800 de cireși, Castelul Kumamoto este un festin vizual pentru simțuri. În timp ce vă aflați la fața locului, vizitați vechea Uto Turret și Palatul Honmaru Goten reconstruit, care se mândrește cu arhitectura domestică din perioada Edo și cu interioare opulente.

Înființată de familia japoneză Hosokawa în secolul al XVII-lea, Grădina Suizenji este o reproducere în miniatură impresionantă a celor 53 de stații poștale de pe Tokaido: drumul care lega Edo și Kyoto în perioada Edo (1603-1867). Ea include chiar și un Muntele Fuji (cel mai înalt munte din Japonia) la scară mică, așa că asigurați-vă că aveți aparatul foto pregătit! Fostă reședință de ceai, grădina se bucură cel mai bine dacă vă plimbați pe o cărare circulară, unde veți întâlni din întâmplare Sanctuarul Izumi, statuia lui Hosokawa Tadatoshi și un iaz cu oglinzi plin de crapi multicolori. Suizenji a fost declarată sit istoric de frumusețe peisagistică de către guvernul național, datorită caracteristicilor sale inimitabile și peisajelor artistice.

Cel mai mare sistem de peșteri calcaroase din Kyushu, Kyusendo încântă cu stalactitele și stalagmitele sale vechi de 3 milioane de ani, care se întind pe 4,8 kilometri. Peste 20.000 de lilieci cu potcoavă mare trăiesc în interiorul acestei grote străvechi (dar nu vă speriați - nu le plac farurile!). Această capodoperă naturală de calcar oferă două trasee distincte care prezintă tuneluri, piloni și cascade care merită să vă aventurați sub pământ pentru a le vedea. După aceea, risipiți banii la magazinul de suveniruri de la fața locului sau luați o gustare la brutărie.

Kochi, Japonia - Descoperiți lumea ca niciodată până acum când vă îmbarcați într-o aventură internațională în jurul globului. Descoperiți destinații exotice în timp ce învățați despre tradițiile culturale. Răsfățați-vă paleta cu o selecție diversă de bucătării pregătite cu măiestrie de localnici. Explorați terenuri vaste pentru priveliști impresionante de arhitectură și peisaje. Sau răsfoiți buticurile pentru a găsi amintiri din țările dumneavoastră preferate. O lume incitantă de noi posibilități vă așteaptă în timp ce creați amintiri prețioase și povești de neuitat pe parcursul călătoriilor dumneavoastră.

 

Osaka, Japonia - Natura minunată din Osaka. Al treilea oraș ca mărime din Japonia, Osaka a fost fondat la gura de vărsare a râurilor Yamato și Yodo, pe insula Honshu. În cadrul unei croaziere MSC puteți descoperi această metropolă, cândva capitala comercială a Japoniei.

Renumită pentru modernitatea și viața de noapte, Osaka are un patrimoniu istoric și artistic surprinzător de bogat. Cu o excursie puteți ajunge la vechiul castel. Acesta a fost construit începând cu anul 1583 pe fostul amplasament al templului Ishiyama Honganji, care fusese comandat de samuraiul și daimyo Hideyoshi, unul dintre marii unificatori ai Japoniei și distrus cu treisprezece ani mai devreme de Oda Nobunaga. Această clădire impunătoare, din turnul căreia se poate admira o priveliște splendidă asupra orașului Osaka, este înconjurată de un parc minunat de 6 hectare: o viziune poetică autentică atunci când primăvara înfloresc cireșii. De-a lungul canalului, lângă castel, veți găsi cartierul Dotonbori, o explozie de indicatoare colorate care indică cluburi de noapte, restaurante și izakayas, un fel de cafenele japoneze. De-a lungul drumului principal, podul Ebisubashi leagă cartierele Shinsaibashi-suji și Ebisubashi-suji, renumite pentru magazinele lor.

Dacă Dotonbori este locul în care trebuie să mergi pentru modernitate, Shinsekai este cartierul care reprezintă orașul vechi din Osaka. Dezvoltat înainte de cel de-al Doilea Război Mondial, acesta a fost neglijat de-a lungul anilor. În centrul acestei zone urbane puteți găsi Turnul Tsutenkaku. Acest punct de reper din Shinsekai seamănă oarecum cu Turnul Eiffel din Paris și a fost punctul central al bâlciului permanent amenajat în jurul său.

În cadrul unei excursii, veți avea o priveliște minunată a întregului oraș de la o înălțime de 173 de metri deasupra nivelului mării. De fapt, puteți urca până la etajul patruzeci al Umeda Sky Building, proiectat de arhitectul Hiroshi Hara. Zgârie-norul este alcătuit din două turnuri identice, conectate între ele prin mai multe poduri, iar în partea cea mai înaltă, prin Observatorul Floating Garden, grădinile suspendate din care se poate admira Osaka.

Cei cărora le place să facă cumpărături se pot plimba de-a lungul arcadei Tenjinbashi. Această arcadă interioară se întinde pe aproximativ doi kilometri, de la stația de metrou Tenjimbashi-suji Rokuchome până la podul Tenjinbashi: magazinele vând tot felul de produse, de la pantofi la cărți, de la îmbrăcăminte la medicamente.

 

Unde vei fi cazat – MSC Bellissima, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – DELUXE INTERIOR, DECK 5-14

 

 

Suprafață de aproximativ 15 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de părfotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, Mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

 

Cabină cu vedere exterioară – DELUXE OCEAN VIEW, DECK 5, 8-11

 

 

Suprafață de aproximativ 16-17 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif Mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

 

Cabină cu balcon – DELUXE/PREMIUM BALCONY, DECK 8-14

 

 

Suprafață de aproximativ 17 mp; Balcon de aproximativ 4 mp;

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif Mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

 

Zi

Data

Port

Sosire

Plecare

Miercuri

2/10/2024

Tokyo, Japonia

-

19:00

Joi

3/10/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Vineri

4/10/2024

Muroran, Japonia

6:30

19:00

Sâmbătă

5/10/2024

Sakata/Yamagata, Japonia

10:00

19:00

Duminică

6/10/2024

Kanazawa, Japonia

10:00

19:00

Luni

7/10/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Marți

8/10/2024

Busan, Republica Korea

7:00

17:00

Miercuri

9/10/2024

Yatsushiro/Kumamoto, Japonia

7:00

16:00

Joi

10/10/2024

Kochi, Japonia

13:00

23:00

Vineri

11/10/2024

Osaka, Japonia

9:00

19:00

Sâmbătă

12/10/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Duminică

13/10/2024

Tokyo, Japonia

5:30

-

PREȚ CROAZIERĂ

Prețuri începând cu 2074 EUR / pasager în cabină dublă (Interioară), 11 nopți

 

Tariful include:

·        11 nopți/ 12 zile cazare în cabine duble MSC Bellissima, conform cu rezervarea

·        Taxe portuare

·        Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC Bellissima în valoare de 165 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

·        Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·        Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·        Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

Tarife reduse - la cerere

-         Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

·        returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

·        25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

·        40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

·        80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

·        100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

*  excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și care, în principiu, nu se returnează

 

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

 

DE REȚINUT:

Pentru condițiile de călătorie în Japonia si Republica Korea (Corea de Sud) consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-urile de mai jos:

https://www.mae.ro/travel-conditions/3712;           https://www.mae.ro/travel-conditions/3686  

·        Pașaportul trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Bellissima

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!