Croazieră Individuală Japonia - Estul Asiei (I)

Date de plecare 2, 6, 10, 14, 18, 26 Decembrie 2024 / 3 Ianuarie 2025

 
De la
 
549
preț / pasager în cabină dublă ( 4 nopți )

CROAZIERĂ în ASIA DE RĂSĂRIT (I)

 

Croazieră într-o altă lume!

Tărâmul zorilor, al exploratorilor îndrăzneți ai căilor milenare ale pământului și ale mării. De la Drumul Mătăsii la Ruta mirodeniilor, prin orizonturi de o frumusețe fără precedent, de la peisaje deșertice la cei mai înalți munți de pe glob – bogăția Asiei este uluitoare, iar cu MSC Croaziere vă puteți satisface dorința de explorare pe mările sale fascinante.

 

 

Despre nava MSC BELISSIMA

 

 

MSC Bellissima oferă o gamă uimitoare de caracteristici care rivalizează cu cele ale navei surori, MSC Meraviglia. Tehnologia inovatoare MSC for Me vă conectează cu ceilalți oaspeți, cu echipajul și cu nava însăși. În plus, oaspeții vor experimenta primul asistent digital de croazieră din lume, Zoe, un dispozitiv de inteligență artificială cu funcție vocală în fiecare cabină. În plus, promenada interioară cu două punți este prevăzută cu o spectaculoasă cupolă LED de 262 de metri lungime.

 

Atracții deasupra luciului mării:

 

Galeria Bellissima. Această promenadă centrală de 314 picioare este plină de buticuri, restaurante și locuri liniștite pentru cumpărături, mâncare și relaxare... precum și pentru socializare. Seara, aceasta prinde viață cu muzică, petreceri și divertisment.

Teatrul din Londra. Teatrul din Londra este o reinterpretare ultramodernă pentru liniile tradiționale. În mod normal, ar trebui să călătoriți la New York pentru a vedea spectacole de top, dar datorită teatrelor noastre în stil Broadway vă puteți bucura de divertisment la superlativ cu o gamă internațională de artiști fără a fi nevoiți să părăsiți nava. Alege dintr-un program fabulos, cu siguranță va exista un spectacol care îți va plăcea!

Familie & copii. MSC Bellissima pentru copii va fi "Nava Magiei": partenerii noștri LEGO și Chicco, au lucrat pe aceeași temă și au creat un proiect pentru încăperile lor dedicate muzicii: LEGO movie maker, experiența NINTENDO la bord, Doremi studio / Webstar room, Doremi lab 2.0 ÎN NUMERE - 60 de costume noi pentru personalul de tineret - 10 activități noi pentru copii și adolescenți - 4 mascote noi - 7 camere (baby club CHICCO, miniclub LEGO, juniors club LEGO, young club, teens club, camera Webstar și laboratorul Doremi) - o nouă experiență tehnologică

Piscina Atmosferică. Spațiul de la piscină de pe MSC Bellissima este unul dintre cele mai spațioase de pe mare. Iluminatul frumos, un ecran gigant și un design atmosferic fac zona piscinei principale și mai atrăgătoare după lăsarea întunericului.

Restaurante & bufete. Opțiuni culinare rafinate și autentice în 12 locuri distincte. Situat pe puntea 6, în inima promenadei emblematice în stil mediteranean, HOLA Tacos & Cantina vă întâmpină într-o experiență culinară uimitoare. Descoperiți restaurantele noastre de specialitate, de la un elegant restaurant teppanyaki la Kaito până la restaurantul de friptură în stil american Butcher's Cut.

Baruri & saloane.  MSC Bellissima are o varietate de baruri, cafenele și saloane elegante, pentru toate gusturile. Așadar, indiferent de moment, indiferent de starea ta de spirit, vei găsi întotdeauna locul ideal pentru a te relaxa și a te bucura de o băutură răcoritoare, însoțită de un spectacol live. 

 

Despre orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

Naha (Okinawa), Japonia - Descoperirea tropicelor japoneze: Rafinamentul, eleganța și cultura milenară a Japoniei.  În cadrul unei croaziere MSC, puteți descoperi frumusețea străveche a insulelor Okinawa. Făcând parte din arhipelagul Ryūkyū, capitala acestora este Naha. Există multe atracții și monumente care pot fi vizitate. Printre acestea se numără satul Ryukyumura și situl Patrimoniului Mondial UNESCO: Grădina Shikinaen, unde se pot admira clădirile caracteristice din lemn cu acoperișuri din țiglă roșie, care au vedere spre un lac artificial și vegetație care inspiră meditație și pace.

Parcul Memorial al Păcii are un mare impact emoțional: aproape de sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, Okinawa a fost scena unei bătălii sângeroase între Japonia și SUA, care a ucis aproximativ 200.000 de oameni, dintre care mai mult de jumătate erau civili. Strada comercială și a restaurantelor din Naha esteKokusai : doi kilometri de baruri, cafenele, hoteluri și buticuri unde puteți zăbovi și vă puteți bucura sorbind awamori , un lichior tipic de pe insulă servit cu gheață. Capitala găzduiește, de asemenea, muzeul fostului sediu subteran al Marinei japoneze și Muzeul Prefecturii Okinawa , unde puteți descoperi istoria și cultura din Okinawa. Pentru a înțelege cum trăiau locuitorii, puteți vizita și Ryukyumura Village , un mic parc tematic care recreează un sat în care meșteșugarii modelează ceramică, țes haine și pături și unde muzicienii cântă la chitara sanshin.

Situată în fața Mării Chinei de Est, faleza de la Capul Manzamou este o adevărată sculptură naturală modelată de ocean: o parte din ea arată ca o trompă de elefant. Este imposibil să pleci fără să faci o fotografie.

 

Ishigaki, Japonia – In the middle of the seas. Croaziera MSC vă va duce în orașul japonez Ishigaki de pe insula cu același nume, în prefectura Okinawa. Insula, care se află la 124 de mile de Taiwan, face parte din Parcul Național Iriomote-Ishigaki, alături de cele din Iriomote și Kohama, Kuroshima și Taketomi. Ishigaki a fost înregistrat ca oraș din 1947, iar până în 1972 a fost administrat sub supravegherea Statelor Unite, după capitularea Japoniei în cel de-al Doilea Război Mondial.

Puteți face o excursie la KabiraBay, renumită și pentru cultivarea perlelor negre și pentru că a fost primul loc din lume în care au fost cultivate. Nisip alb, apă turcoaz și vegetație verde și densă: peisajul natural al Parcului Național Iriomote-Ishigaki vă va tăia respirația. Este tentant să te scufunzi în frumoasa mare, bogată în faună colorată, dar, din păcate, nu este potrivită pentru înot din cauza curenților puternici.

De asemenea, se poate face o excursie pe Insula Iriomote, cu plaje de corali moi și aproape 90% din suprafața sa acoperită de pădure tropicală și mlaștini de mangrove. Locuită de aproximativ 20.000 de persoane, această minune naturală găzduiește specimene unice ale faunei locale, precum crabul de cocos, care poate cântări până la nouă kilograme, măsoară un metru și jumătate în diametru și este capabil să spargă o nucă de cocos (de unde și numele), și pisica Irimote, o subspecie a pisicii leopard.

De asemenea, puteți vizita mica insulă Taketomi - are o suprafață de 8,7 km pătrati și un perimetru de 9,1 km - locuită de puțin peste 300 de persoane. Case cu acoperișuri de țiglă roșie, străzi cu nisip alb și o explozie de flori și plante în grădinile protejate de ziduri de piatră vulcanică: în timp ce vă plimbați pe insulă puteți vedea căruțe trase de boi și locuitorii cufundați în activitățile lor zilnice, respectând tradițiile transmise de-a lungul mileniilor.

 

Keelung (Taipei), Taiwan (China) - O metropolă suspendată între antic și modern. Taipei reprezintă punctul de sprijin al țării: aici se află sediul guvernului și este centrul cultural și comercial al Taiwanului (China). O croazieră MSC Cruise vă va purta în interiorul acestei răscruci de culturi japoneză și chineză, unde anticul și modernul coexistă fără nicio distincție. Unul dintre simbolurile orașului este Turnul Taipei 101, denumit astfel pentru că are 101 etaje. Cunoscut mai întâi sub numele de Taipei World Financial Center, acesta este situat în districtul Xinyi. Accesibilă cu o excursie MSC, această construcție singulară, construită în 2004, are formă de bambus, iar cei 509 metri înălțime au făcut din ea cea mai înaltă clădire din lume în 2004: astăzi, se află pe locul cinci – primul loc este ocupat de Burj Khalifa din Dubai.

Sala memorială Chiang Kai-shek este, de asemenea, una dintre destinațiile la care se poate ajunge cu o excursie: o clădire albă cu un acoperiș octogonal albastru, ale cărei culori reflectă și drapelul național, este un simbol al libertății, egalității și fraternității. Alcătuită din 89 de trepte, câte una pentru fiecare an din viața liderului, este înconjurată de grădini și clădiri în stil chinezesc.

Considerată unul dintre cele mai importante monumente ale secolului XX, Sala memorială prezintă povestea șefului guvernului naționalist chinez, care a fost la conducere între 1950 și 1975; sala a fost inaugurată în 1980. Mai mult de 700 de mii de piese reprezentând 8.000 de ani de istorie și artă chineză, din neolitic până în prezent, sunt expuse în Muzeul Național al Palatului, care poate fi vizitat în cadrul unei excursii MSC. Muzeul a fost cândva situat în interiorul zidurilor Orașului Interzis din Beijing. În 1949, a fost mutat în districtul Shilin din Taipei, în clădirea actuală, după ce a fost transferat și guvernul Republicii Chineze.

 

Miyako Island, Japonia - Descoperiți lumea ca niciodată până acum când vă îmbarcați într-o aventură internațională în jurul globului. Descoperiți destinații exotice în timp ce învățați despre tradițiile culturale. Răsfățați-vă paleta cu o selecție diversă de bucătării pregătite cu măiestrie de localnici. Explorați terenuri vaste pentru priveliști impresionante de arhitectură și peisaje. Sau răsfoiți buticurile pentru a găsi amintiri din țările dumneavoastră preferate. O lume incitantă de noi posibilități vă așteaptă în timp ce creați amintiri prețioase și povești de neuitat pe parcursul călătoriilor dumneavoastră.

 

Unde vei fi cazat – MSC Bellissima, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – DELUXE INTERIOR, DECK 5-14

 

 

Suprafață de aproximativ 15 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, Mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

 

Cabină cu vedere exterioară – DELUXE OCEAN VIEW, DECK 5, 8-11

 

 

Suprafață de aproximativ 16-17 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif Mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

 

Cabină cu balcon – DELUXE/PREMIUM BALCONY, DECK 8-14

 

 

Suprafață de aproximativ 17 mp; Balcon de aproximativ 4 mp;

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif Mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

* Același itinerariu pentru datele de plecare 6, 10, 14, 18, 26 Decembrie 2024 / 3 Ianuarie 2025

 

 

 

Zi

Data

Port

Sosire

Plecare

Luni

2/12/2024

Naha (Okinawa), Japonia

-

19:00

Marți

3/12/2024

Ishigaki, Japonia

9:00

19:00

Miercuri

4/12/2024

Keelung (Taipei), Taiwan (China)

7:00

18:00

Joi

5/12/2024

Miyako Island, Japonia

8:00

18:00

Vineri

6/12/2024

Naha (Okinawa), Japonia

7:00

-

 

PREȚ CROAZIERĂ

Prețuri începând cu 549 EUR / pasager în cabină dublă (Interioară), 4 nopți

 

Tariful include:

·        4 nopți/ 5 zile cazare în cabine duble MSC Bellissima, conform cu rezervarea

·        Taxe portuare

·        Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC Bellissima în valoare de 60 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

·        Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·        Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·        Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

Tarife reduse - la cerere

-         Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

·        returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

·        25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

·        40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

·        80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

·        100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

*  excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și care, în principiu, nu se returnează

 

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

DE REȚINUT:

Pentru condițiile de călătorie în Japonia si Taiwan (China) consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-urile de mai jos:

https://www.mae.ro/travel-conditions/3712;           https://mae.ro/node/5938

·        Pașaportul trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Bellissima

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!