MSC Armonia - Croazieră Individuală America de Sud (III)

Date de plecare: 24, 31 Decembrie 2024/ 7, 14, 21 Ianuarie 2025

 
De la
 
827
preț / pasager în cabină dublă

CROAZIERĂ în AMERICA DE SUD (III)

 

Croazieră în ritmul muzicii!

 

Acesta este tărâmul samba și tango, un continent unde încă se mai poate simți atmosfera unei lumi pierdute. America de Sud este o experiență care trebuie trăită prin intermediul simțurilor; lăsați-vă purtați de spiritul său elevat și de cultura sa plină de viață. O călătorie într-o croazieră MSC este o experiență deosebită, o șansă de a descoperi frumusețea naturală oferită de sanctuarele ecologice desprinse direct dintr-un roman de aventuri: plaje albe nesfârșite și ape cristaline. 

 

 

Despre MSC ARMONIA

 

 

Nava MSC Armonia – o nava clasică!  Una dintre navele care a introdus pentru prima dată combinația distinctivă a MSC Cruises de stil clasic mediteraneean și design de pionierat, MSC Armonia este acum chiar mai bine echipată pentru a satisface orice nevoie, datorită unei serii impresionante de caracteristici și facilități noi. Așa că urcați la bord și porniți într-o călătorie de descoperire chiar înainte de a porni la drum!

Atracții deasupra luciului mării:

 

Divertisment & agrement – Cu peste 3.000 de metri pătrați dedicați muzicii și dansului, MSC Armonia oferă cea mai largă gamă de muzică pentru toate gusturile și stările de spirit.

Fie că ideea ta de divertisment este să-ți încerci norocul în cazinoul plin de farmec, să vezi un spectacol în stil Broadway în teatrul somptuos, să te relaxezi la piscină sau să răsfoiești buticurile de la bord, nu vei duce niciodată lipsă de lucruri distractive de făcut pe MSC Armonia. Iar acest lucru este valabil și pentru copii și adolescenți.

Familie & copii – Cu ajutorul unor parteneri de prestigiu precum Chicco®, LEGO® și Namco®, am proiectat noi zone de joacă interesante pe MSC Armonia pentru copii de toate vârstele. Parcul de stropit în aer liber promite distracție nesfârșită pentru întreaga familie.

Fitness și relaxare – MSC Armonia oferă acum și mai multe căi de relaxare, deoarece somptuosul MSC Aurea Spa a fost îmbunătățit pentru a oferi mai mult spațiu pentru masajele sale tradiționale balineze. Există, de asemenea, o sală de gimnastică bine echipată, cu vedere superbă la mare și o pistă de mers de putere.

Restaurante & bufete – MSC Armonia are cinci restaurante gourmet, pe lângă un bufet extins cu o gamă largă de preparate culinare, deschis pentru micul dejun, prânz, cină și gustări târzii în timpul nopții. Fiecare restaurant gastronomic ar

e un stil și o bucătărie proprie, dar toate împărtășesc aceeași pasiune mediteraneeană pentru mâncăruri rafinate, servind delicatese pregătite cu cele mai bune ingrediente.

Baruri & saloane – O selecție de lounge-baruri tematice, îmbunătățite de o gamă largă de muzică live, oferă atmosfera perfectă, indiferent de starea dumneavoastră de spirit. Există chiar și un pub în stil englezesc și o cafenea italiană care servește produse de patiserie proaspăt coapte și băuturi espresso italiene autentice.

 

Despre orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

Buenos Aires, Argentina - Descoperirea Plaza de Mayo. Buenos Aires este o destinație obligatorie în croaziera ta MSC America de Sud în Argentina. Inima sa este spațioasa Plaza de Mayo, punctată de palmieri, locul ideal pentru a începe un tur al zonei și pentru a explora legăturile sale istorice și politice; amestecul său de clădiri nepotrivite include faimoasa Casa Rosada, sau casa guvernului.O plimbare spre vest de la piață vă va duce de-a lungul Avenida de Mayo, principalul bulevard al orașului, oferind o prezentare impresionantă de arhitectură Art Nouveau și Art Deco. La capătul său vestic, Avenida de Mayo se deschide spre Plaza del Congreso, prezidată de clădirea Congreso Nacional, sediul parlamentului federal.

Casa Rosada, un amestec tipic argentinian de stiluri renascentist francez și italian, se află pe locul fortului spaniol al orașului, început în 1594 și transformat în 1776 în palatul viceregelui. În 1862, președintele Bartolomé Mitre a mutat ministerele guvernamentale în clădire, remodelând-o din nou.

Atingerea finală a fost dată în 1885, când a fost adăugat arcul central, care a unificat fațada. În spatele Casei Rosada, în Plaza Colón se află un steag argentinian gigantic și o statuie din marmură de Carrara a lui Cristofor Columb, care privește spre râu și spre Lumea Veche.

Croazierele MSC America de Sud oferă, de asemenea, excursii în nordul orașului Buenos Aires, unde cele patru cartiere rezidențiale de cel mai mare interes pentru vizitatori - Retiro, Recoleta, Palermo și Belgrano - își păstrează fiecare un caracter distinctiv. Cele mai apropiate de centru, Retiro și Recoleta - cunoscute împreună sub numele de Barrio Norte - au străzi șic aliniate cu buticuri, galerii de artă și cafenele elegante. Recoleta este asociată în primul rând cu magnificul său cimitir unde, printre alte celebrități naționale, este înmormântată Evita.

Ambele cartiere au în comun și o concentrație extraordinară de palate în stil francez, dovadă tangibilă a obsesiei elitei orașului la începutul secolului XX pentru orașele europene consacrate.

 

 

Zi de navigare pe mare. O zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

Paranaguá, Brazilia - Experimentați lumea ca niciodată înainte. Descoperiți destinații exotice în timp ce învățați despre tradițiile culturale. Răsfățați-vă paleta cu o selecție diversă de bucătării pregătite cu măiestrie de localnici. Explorați terenuri întinse pentru priveliști impresionante de arhitectură și peisaje. Sau răsfoiți buticurile pentru a găsi amintiri din țările preferate. O lume incitantă de noi posibilități vă așteaptă în timp ce creați amintiri prețioase și povești de neuitat pe parcursul călătoriilor dumneavoastră.

 

Itajai (Balneario Camboriu), Brazilia - între natură și apă cristalină. Următoarea oprire: Brazilia! O croazieră MSC vă va face să descoperiți această țară plină de culoare, acostând în cel de-al doilea port al său, situat între Porto Alegre și Sao Paulo: Itajaí, în statul Santa Catarina. Fondat de portughezii veniți din Madeira și Azore, orașul este situat pe malurile râului Itajaí-Açú și, fiind un important punct de export, este un centru strategic al economiei braziliene. Itajai este, de asemenea, un oraș plin de istorie, după cum veți vedea plimbându-vă prin centrul său istoric, bogat în tradiții datorită vechii piețe de pește, și vizitând impunătoarea biserică Santissimo Sacramento.

Brazilia este renumită mai ales pentru plajele sale. O excursie vă va duce la Praia Brava, între Itajaí și Balneário Camboriú. Cunoscută pentru frumusețea sa naturală și pentru marea limpede, această plajă este destinația ideală pentru relaxare, fie că doriți doar să faceți plajă sau să înotați între valurile calme. Puțin mai la sud se află Balneário Camboriú. Aceasta este una dintre capitalele turismului din Santa Caterina, care în timpul verii poate ajunge chiar și la 1 milion de locuitori. Av. Brazi este o stradă vibrantă de cumpărături, în timp ce Atlantic Avenue se întinde de-a lungul plajei, cu trotuarul său din pavê ca cel din Copacabana. Aici, vă puteți opri într-un bar sau restaurant pentru a admira marea și insula Cabras, aflată chiar în larg.

Pentru iubitorii de natură, zona din jurul Itajai oferă Parcul Unipraias Camboriu. O excursie vă va duce la stația Barra Sul, unde puteți lua telecabina spre Morro de Aguada, la 240 de metri înălțime, și la stația Mata Atlântica. Există diverse trasee pe care le puteți urma pentru a vă cufunda în această pădure și a intra în contact cu flora și fauna braziliană sau cei mai tineri vizitatori o pot traversa la bordul unei sănii. Coborând, destinația este plaja Praia das Laranjeiras, locul ideal pentru a vă bucura de timp liber.

 

Punta Del Este, Uruguay - Glamour sud-american. Atunci când navigați pe Oceanul Atlantic cu MSC Croaziere, Punta del Este este portul de escală în Uruguay. Situat pe o peninsulă îngustă, la 140 km est de Montevideo, Punta del Este este o junglă de hoteluri înalte, restaurante scumpe, cazinouri și magazine de designer, mărginită de unele dintre cele mai frumoase plaje de pe coastă. Exclusiv și luxos, între acesta și orașele din apropiere La Barra și José Ignacio, acesta este locul de vizitat pentru multe celebrități sud-americane în timpul verii.

Cel mai bun lucru de făcut în Punta del Este este ceea ce face toată lumea: să mergi la plajă. La o distanță frapantă și care merită călătoria se află Casapueblo, o vilă și o galerie de artă remarcabile. Plajele sunt cele care atrag cei mai mulți vizitatori în Punta del Este, iar două dintre cele mai bune se află de o parte și de alta a gâtului peninsulei.

Playa Mansa, pe partea dinspre golf, este o întindere imensă de nisip, cu mult spațiu pentru plajă și valuri blânde, în timp ce Playa Brava, pe partea de est, este locul unde mergeți dacă sunteți serios în ceea ce privește surfingul sau pur și simplu pentru a vă compara înălțimea cu degetele de la strania sculptură Mâna în nisip, una dintre cele mai faimoase atracții turistice din Uruguay. Cea mai bună priveliște din zonă este Casapueblo, realizată de artistul uruguayan Carlos Páez Vilaró, o viziune care abia așteaptă să fie văzută în cadrul unei excursii MSC America de Sud.

El însuși a început construcția la sfârșitul anilor 1950, iar astăzi este o vilă, un restaurant, un hotel și o galerie de artă greu de manevrat, dar ciudat de frumoasă, care se agață de partea laterală a unei peninsule stâncoase la 15 km vest de Punta del Este. De un alb strălucitor și lipsită de unghiuri drepte, merită o vizită pentru a vedea operele de artă ale lui Vilaró.

 

Unde vei fi cazat – MSC Armonia, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – INTERIOR, DECK 7-10

 

Suprafață de aproximativ 13-22 mp

Fotoliu de relaxare

Baie cu duș, zonă de toaletă și uscător de păr

Paturi confortabile duble sau de o persoană (la cerere) 

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – OCEAN VIEW, DECK 7-9

 

Suprafață de aproximativ 21 mp

Fereastră cu vedere la mare

Fotoliu de relaxare, baie cu duș sau cadă, zonă de toaletă și uscător de păr 

Paturi confortabile duble sau de o persoană (la cerere)

 

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – BALCONY, DECK 9-10

 

Suprafață de aproximativ 13 mp, Balcon de aproximativ 3-4 mp

Zonă de relaxare cu canapea

Baie cu duș sau cadă, zonă de toaletă și uscător de păr

Paturi confortabile duble sau de o persoană (la cerere)

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot

 

varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

 

* Același itinerariu pentru datele de plecare 31 Decembrie 2024/ 7, 14, 21 Ianuarie 2025

 

Zi

Data

Port

Sosire

Plecare

Marți

24/12/2024

Buenos Aires, Argentina

-

19:00

Miercuri

25/12/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Joi

26/12/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Vineri

27/12/2024

Paranaguá, Brazilia

8:00

19:00

Sâmbătă

28/12/2024

Itajai (Balneario Camboriu), Brazilia

8:00

18:00

Duminică

29/12/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Luni

30/12/2024

Punta Del Este, Uruguay

9:00

18:00

Marți

31/12/2024

Buenos Aires, Argentina

8:30

-

PREȚ CROAZIERĂ

Prețuri începând cu 827 EUR / pasager în cabină dublă (Interioară) 7 nopți

 

Tariful include:

·        7 nopți/ 8 zile cazare în cabine duble MSC Armonia, conform cu rezervarea

·        Taxe portuare

·        Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

·    Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC Armonia în valoare de 98 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·        Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·        Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

Tarife reduse - la cerere

-         Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

·        returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

·        25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

·        40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

·        80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

·        100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

*  excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și care, în principiu, nu se returnează

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

DE REȚINUT:

Pentru condițiile de călătorie în țările Americii de Sud consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-ul de mai jos:

https://www.mae.ro/travel-conditions/3676; https://www.mae.ro/travel-conditions/3757; https://www.mae.ro/travel-conditions/3667

·        Pașaportul trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe nava de croazieră  

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nicio pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii, cu sau fără carte de identitate emisă, au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!