Packages title Packages subtitle
Rezervă un City Break în Amsterdam Lalele colorate, zâmbete vesele și distracție în aer liber
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Plecare
Destinatie

Perioada Festivalului Lalelelor din Olanda: 21 martie - 12 mai

width: 100%, height:3px

Activități de neratat

width: 100%, height:3px
Plimbări prin grădini

Plimbări prin grădini

Keukenhof este faimos pentru grădinile sale minunat amenajate. Plimbările printre rândurile de lalele colorate sunt o experiență de neuitat. Fiecare colț al grădinii oferă o nouă paletă de culori și modele, perfecte pentru fotografii și relaxare.
Cursuri de grădinărit și ateliere

Cursuri de grădinărit și ateliere

Învață secretele grădinăritului de la experți. Festivalul oferă adesea ateliere și cursuri unde poți învăța cum să îngrijești lalele și alte flori, cum să le plantezi și cum să creezi aranjamente florale impresionante.
Croaziere pe canale

Croaziere pe canale

O modalitate unică de a admira lalele este dintr-o croazieră pe canalele din jurul Keukenhof. Aceste tururi oferă o perspectivă diferită asupra grădinilor și sunt o modalitate relaxantă de a te bucura de frumusețea naturală a zonei.
Expoziții de artă florală

Expoziții de artă florală

Festivalul găzduiește frecvent expoziții de artă florală, unde artiști din întreaga lume își expun lucrările inspirate de lalele și alte flori. Aceste expoziții sunt o ocazie excelentă de a vedea cum florile pot fi transformate în opere de artă.
width: 100%, height:3px

O scurtă istorie a Festivalului Lalelelor din Keukenhof, Amsterdam, Olanda

width: 100%, height:3px

Festivalul Lalelelor de la Keukenhof, situat în Lisse, Olanda, are o istorie îndelungată și fascinantă, fiind unul dintre cele mai cunoscute evenimente florale din lume. Începutul său datează din anul 1949, când un grup de floricultori olandezi a decis să creeze o expoziție de flori în parc, pentru a prezenta varietățile de lalele cultivate de ei. De atunci, Keukenhof a crescut devenind o atracție spectaculoasă de primăvară, unde peste 7 milioane de flori, inclusiv aproximativ 800 de soiuri de lalele, sunt plantate anual pe o suprafață de 32 de hectare. Festivalul atrage vizitatori din întreaga lume, fiind recunoscut nu doar pentru splendoarea sa florală, ci și pentru promovarea culturii și expertizei olandeze în domeniul horticulturii.

Află ce poți experimenta în timpul Festivalului Lalelelor din Keukenhof

Bucură-te de o experiență cu adevărat unică!

🌷Festivalul Lalelelor de la Keukenhof, cunoscut și ca "Grădina Europei", este o destinație de vis pentru iubitorii de flori și natură. Situat în inima Olandei, festivalul oferă o varietate de activități care îmbină frumusețea naturală cu cultura și arta

Explorarea Grădinilor 🪴 Keukenhof se întinde pe o suprafață impresionantă de 32 de hectare, plină de lalele într-o paletă variată de culori. Vizitatorii pot petrece ore întregi plimbându-se pe aleile bine întreținute, admirând aranjamentele florale și compozițiile colorate.

🖼 Fotografie și Artă: Festivalul este un paradis pentru fotografi, fie că sunt profesioniști sau amatori. Pe lângă lalele, grădina găzduiește și alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele și zambilele, creând cadre perfecte pentru fotografii memorabile. De asemenea, expozițiile de artă florală sunt o sursă de inspirație și frumusețe.

Evenimente Educaționale 😇 Keukenhof organizează o serie de evenimente educaționale și ateliere, unde vizitatorii pot învăța despre istoria lalelelor, tehnici de grădinărit și îngrijirea florilor. Aceste sesiuni sunt ideale pentru cei pasionați de horticultură.

🛶 Croaziere pe Canale: O experiență unică este explorarea grădinilor dintr-o perspectivă diferită: de pe apă. Croazierele pe canale oferă o viziune panoramică asupra câmpurilor de flori și sunt o modalitate relaxantă de a admira peisajul.

Zone de Relaxare și Gastronomie 🍽 După o zi de explorare, vizitatorii se pot relaxa în una dintre numeroasele cafenele și restaurante din cadrul Keukenhof. Aici se pot degusta preparate tradiționale olandeze și băuturi răcoritoare, în timp ce se bucură de vederi pitorești.

Festivalul Lalelelor de la Keukenhof nu este doar o expoziție de flori, ci o experiență culturală și vizuală completă, care îmbină natura, arta și tradiția într-un mod unic și memorabil.

width: 100%, height:3px

Galerie foto

width: 100%, height:3px
width: 100%, height:3px

Pegătește-te pentru distracție!

width: 100%, height:3px

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!