Croaziera Europa de Vest

Descoperă croazierele - o vacanță inedită pe un hotel plutior

<b>Experiență all-inclusive</b>
Experiență all-inclusive

Majoritatea croazierelor oferă pachete all-inclusive, ceea ce înseamnă că mâncarea, cazarea și majoritatea activităților sunt incluse în preț. Asta ajută la reducerea costurilor neașteptate și facilitează bugetarea vacanței.

<b>Diversitatea destinațiilor</b>
Diversitatea destinațiilor
O navă de croazieră îți permite să vizitezi mai multe destinații într-o singură călătorie, fără a fi nevoie să împachetezi și să despachetezi de mai multe ori.

 

<b>Activități variate</b>
Activități variate

Croazierele oferă o gamă largă de activități la bord, de la spectacole și demonstrații live, la piscine, spa-uri, săli de sport, cursuri și ateliere. Acest lucru asigură divertisment pentru toate vârstele și interesele.

Îți dorești o croazieră în Europa de Vest? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!


Croaziere Europa de Vest

Pasiunea pentru călătorii și descoperirea comorilor Europei de Vest devine realitate cu MSC Cruises. Pe platforma noastră, veți găsi cele mai atrăgătoare oferte de croaziere, toate sub semnătura prestigioasă a MSC Cruises - liderul croazierelor de lux în Europa de Vest

Ce oferă MSC Cruises prin intermediul Prestige Tours?
 
  • Itinerarii Excepționale: Navighează de-a lungul coastelor superbe ale Europei de Vest; 

  • Nave de Clasă Mondială: La bordul navelor MSC Cruises, veți experimenta luxul autentic, designul sofisticat și o gamă largă de facilități moderne - de la spa-uri relaxante la restaurante gourmet.

  • Experiențe Culturale Profunde: Imersați-vă în cultura, istoria și gastronomia locală cu excursiile noastre atent organizate. Fiecare oprire este o ocazie de a explora și de a învăța.

  • Echipaj Profesionist: Personalul MSC Cruises este antrenat să ofere servicii de înaltă clasă, asigurându-se că fiecare moment al călătoriei dvs. este memorabil.

  • Consultanti de turism profesionisti: Procesul de rezervare nu a fost niciodată mai ușor. Specialistii nostri vo vor consilia in alegerea itinerariul perfect, a cabinei ideale, astfel incat sa va bucurati de o vacanta de neuitat.

Lasă-te sedus de magia oceanului Atlantic și bucură-te de o călătorie inegalabilă cu MSC Cruises. Alătură-te comunității noastre de călători și lasă MSC Cruises să te ghideze către destinațiile tale preferate!

Excursii optionale Europa de Vest

Turul Orașelor Istorice

detalii

Turul Orașelor Istorice

Vizitează orașe antice precum Roma sau Atena, unde poți explora ruine iconice, cum ar fi Colosseumul sau Parthenonul, și te poți cufunda în bogata istorie și cultură.

Degustare de Vinuri în Bordeaux

detalii

Degustare de Vinuri în Bordeaux

Experimentează renumitele podgorii din Bordeaux, Franța. Vizitează proprietățile, află despre producția de vin și, bineînțeles, degustă o varietate de vinuri.

Croaziera pe Canalele din Amsterdam

detalii

Croaziera pe Canalele din Amsterdam

Bucură-te de o croazieră liniștită prin canalele iconice ale Amsterdamului, admirând arhitectura istorică și cultura vibrantă a orașului de pe apă.

Explorarea Highland-urilor în Scoția

detalii

Explorarea Highland-urilor în Scoția

Descoperă peisajele uimitoare ale Highland-urilor scoțiene, cu oportunități de a vedea castele, lacuri și, poate chiar și Monstrul din Loch Ness.

Călătorie cu Trenul Flam în Norvegia

detalii

Călătorie cu Trenul Flam în Norvegia

Fă o călătorie cu unul dintre cele mai frumoase trenuri din lume, oferind vederi panoramice asupra fiordurilor, munților și cascadelor Norvegiei.

Vizită la Alhambra

detalii

Vizită la Alhambra

Explorează Alhambra din Granada, Spania, o fortăreață uimitoare cu artă islamică complexă și grădini frumoase.

Tur Gourmet în Bruxelles

details

Tur Gourmet în Bruxelles

Savurează aromele Belgiei cu un tur gourmet în Bruxelles, degustând ciocolată, waffles și beri belgiene.

Tur al Istoriei Vikingilor în Danemarca

details

Tur al Istoriei Vikingilor în Danemarca

Află despre fascinanta istorie a vikingilor cu o vizită la muzee și situri istorice în Danemarca, oferind perspective asupra vieților și călătoriilor acestor legendari navigatori.