PRESTİGE TOURS

Adresa: Strada İng. Zablovschi 91, Sector 1
Nr. Reg. Com.: J40/12449/2018
CUI: RO39815271

Cont Lei: RO51 UGBI 0000 5120 0962 0RON
Banca: Garanti Bank

Tel.: 021 795 4618
E-mail: parteneri@prestigetours.ro

Cine suntem

Prestige Tours este Touroperator de prim rang în România. Compania s-a specializat în deschiderea și operarea de curse charter pe toate continentele precum și pe furnizarea de servicii de incoming de cea mai înaltă calitate.

Cu 32 de ani de experiență pe piața turistică din România și un renume impecabil, Prestige Tours s-a impus atât pe piața româneasca cât și pe cea internațională, cu o rețea de prestigiu care numără peste 1700 de parteneri în țară și în străinatate și continuă procesul de dezvoltare și diversificare a portofoliului destinațiilor de vacanță.

Ce facem

Echipa Prestige Tours este formată din profesioniști ce dispun de experiența, cunoștințele și logistica necesare livrării pachetelor de vacanță ce depășesc așteptările turiștilor. Fiecare membru al companiei are o misiune clară, aceea de a oferi pachete de vacanță care să îi facă pe turiști fericiți.

Avem peste 45 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm.

Cum facem

Profesioniști, dar și creativi, membrii echipei Prestige Tours au o viziune ce pune accent pe cerințele și dorințele partenerilor, oferind întotdeauna cele mai performante soluții la cel mai bun raport calitate-preț.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne scrieți pe adresa parteneri@prestigetours.ro.