width: 100%, height:10px

Croazierele MSC - descoperiți viitorul croazierelor!

Marea este un loc uimitor, de descoperire și încântare. Dar este, de asemenea, un loc care are nevoie de protecție. La o croazieră MSC, oaspeții noștri nu doar creează amintiri de neuitat, vizitează destinații incredibile și se bucură de cea mai bună ospitalitate - ei au și șansa de a face o diferență. De la membrii experimentați ai echipajelor MSC, până la inginerii si experții constructori de nave, MSC asigură viitorul mării prin măsuri pozitive luate încă de astăzi. 

La MSC Croaziere toti cred că se poate. De la introducerea celui mai curat combustibil marin disponibil pe cele mai recente nave ale MSC până la instalațiile de ultimă generație de tratare a apei la bordul navei, MSC pun responsabilitatea față de mediu în centrul a tot ceea ce fac: pentru a păstra marea pe care ei o numesc “Acasă” și pentru a schimba croazierele pentru totdeauna.

width: 100%, height:10px
Itinerariile MSC Croaziere acoperă destinații pe 5 continente

Mediterana, Europa de Nord, Golful Persic, Marea Roșie, Extremul Orient, Africa, America de Nord și Caraibe.

Fie că te afli într-o vacanță mediteraneeană romantică în cuplu, fie că dorești să călătorești cu familia sau cu prietenii, țărmul Mării Mediterane este un loc fantastic pentru a vizita și a explora unele dintre cele mai emblematice monumente din întreaga lume.

Intr-o croazieră în Bahamas ești mereu conectat la ora insulei! Zona insulară a Americii Centrale se numără printre cele mai frumoase și fascinante destinații de pe glob - un tărâm de vis pentru turiștii care doresc să se relaxeze în decoruri magnifice, înconjurați de întinderi lungi de plaje cu nisip alb, palmieri, fructe exotice, recife de corali pline de pești tropicali și o mare turcoaz nesfârșită!

Descoperiti viitorul si traditia intr-un mix fascinant pe marile Arabiei! Destinația evocă fascinația orientală, peisajele marine cristaline și nisipurile calde ale deșertului. Acolo unde odinioară era doar deșert, astăzi găsim cele mai înalte clădiri din lume, cele mai luxoase hoteluri și cea mai îndrăzneață arhitectură care coexistă cu palatele istorice și cu vestigiile lungii și bogatei istorii arabe. 

Munte și mare deodată – paradoxul juxtapunerii opozițiilor naturale! Te asteapta o aventură epică in fiordurile norvegiene daca esti gata să pornesti spre noi descoperiri, o lume a istoriei cu priveliști care iti taie respirația. Fiordurile devin un spectacol amețitor: munți abrupți prăbușind-se in albastrul cristalin al mării – o imagine distinctă de orice altă parte a lumii.

Sau poti urca la bordul uneia dintre croazierele noastre MSC din Europa de Nord și descoperi comorile care pot fi găsite în Marea Baltică, experimentand Europa așa cum ți-ai imaginat-o întotdeauna sau, mai degrabă, cum nu ți-ai imaginat-o până acum!

width: 100%, height:10px

Sănătatea și Siguranța pe Navele MSC

Fiecare navă MSC Cruises are un centru medical modern și bine echipat, care poate oferi asistență medicală profesionistă de specialitate și o gamă largă de medicamente 24 de ore pe zi. Acestea au chiar și propriile secții pentru a face față oricărei eventualități.

In materie de siguranta a navigatiei, cunoștințele și abilitățile membrilor de echipaj de pe navele de croaziera MSC sunt întotdeauna bine puse la punct în practică prin exerciții regulate de abandonare a navei și teste ale sistemului de salvare efectuate in fiecare saptamana. Pentru ca MSC Croaziere considera ca practica deasa mentine fluenta abilitatilor si precizia acestora si permite verificarea cu certitudine ca fiecare sistem functioneaza eficient. Toti membrii echipajului efectueaza acest exercitiu deodata, exact ca intr-o situatie reala de urgenta, si asta in fiecare saptamana!

Croaziere Individuale Oferite de Prestige Tours

[widget acqua-tmpl-box-27-croaziere-msc-crwyvdhvsz]
Rezervația Marină Ocean Cay (Bahamas)

Rezervația marină Ocean Cay (Bahamas) este o utopie unică născută din dorința MSC Cruises de a conserva planeta. După ce a servit mineritul aragonitului, devenind apoi groapă de gunoi industrială care aproape a epuizat ecosistemul, insula a fost achizitionata de MSC Croaziere pentru a fi, in cele din urma, restaurată de o echipă de ecologiști dedicați și transformată într-un sanctuar marin care abundă în viață sălbatică și specii de plante indigene. Ocean Cay este un exemplu de excelență în materie de mediu, 500 de experti lucrand zi si noapte la transformarea insulei. Ocean Cay este astazi auto-suficientă prin producția de apă potabilă, tratarea avansată a apelor uzate, prin utilizarea panourilor solare și zero utilizare plastic de unică folosință, devenind o insula cu 64 de mile pătrate protejate ca rezervație marina.

O serie de atracții vă așteaptă în această locație exclusivistă a MSC. Relaxați-vă cu un tratament spa pe plajă, lângă apele strălucitoare. Răsfățați-vă cu arome autentice din Bahamas și arome locale americane la food court-ul MSC în aer liber. Sau, pentru o aventură de neuitat, închiriați echipament de scufundări și imersați-vă în apele oceanului pentru a explora ecosistemul divers de recife de corali restaurat chiar în largul insulei. Descoperiți acest mediu minunat în care oamenii și natura coexistă fără efort!

Nu putem incheia aceasta pledoarie pentru o croaziera de vis decat cu un sfat din inima: alege sa calatoresti cu MSC Croaziere si vei experimenta o calatorie in viitor, un viitor care este pentru tine mai tangibil ca niciodata pana acum!

50px
Știați că..?

Prima călătorie cu o navă de croazieră cu emisii nete de gaze cu efect de seră ("GES") zero din lume, a fost realizată de MSC Euribia, cea mai nouă navă a diviziei de croazieră a MSC? Aceasta marchează o schimbare de paradigmă pentru croaziere si dovedește că o croazieră cu zero emisii nete este posibilă încă de pe acum, cu mult înaintea obiectivului stabilit pentru 2050 pentru acest sector.

        Peste 80% din apa dulce de pe fiecare nava MSC este produsă la bordul navei din apă de mare desalinizată? Până la 3 milioane de litri în fiecare zi! Sistemele avansate de tratare a apelor uzate purifică toată apa consumată.

 MSC Croaziere  menține la bordul navelor deșeurile la un nivel minim și separă hârtia, aluminiul, sticla, plasticul și alte materiale reciclabile pentru a le livra la instalațiile de reciclare specializate din port?

35px

Navele MSC pe care te poți îmbarca