Croaziere Mediterana de Vest

Descoperă croazierele - o vacanță inedită pe un hotel plutior

<b>Experiență all-inclusive</b>
Experiență all-inclusive

Majoritatea croazierelor oferă pachete all-inclusive, ceea ce înseamnă că mâncarea, cazarea și majoritatea activităților sunt incluse în preț. Asta ajută la reducerea costurilor neașteptate și facilitează bugetarea vacanței.

<b>Diversitatea destinațiilor</b>
Diversitatea destinațiilor
O navă de croazieră îți permite să vizitezi mai multe destinații într-o singură călătorie, fără a fi nevoie să împachetezi și să despachetezi de mai multe ori.

 

<b>Activități variate</b>
Activități variate

Croazierele oferă o gamă largă de activități la bord, de la spectacole și demonstrații live, la piscine, spa-uri, săli de sport, cursuri și ateliere. Acest lucru asigură divertisment pentru toate vârstele și interesele.

Îți dorești o croazieră pe Mediterana de Vest? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!


Croaziere Mediterana de Vest

Pasiunea pentru călătorii și descoperirea comorilor Mediteranei de Vest devine realitate cu MSC Cruises. Pe platforma noastră, veți găsi cele mai atrăgătoare oferte de croaziere, toate sub semnătura prestigioasă a MSC Cruises - liderul croazierelor de lux în Marea Mediterană.

Ce oferă MSC Cruises prin intermediul Prestige Tours?
 
  • Itinerarii Excepționale: Navighează de-a lungul misterioaselor coaste ale Mediteranei de Vest și descoperă orașele istorice ale Italiei, plajele însorite ale Franței și golful mistic al Spaniei. Toate acestea, având la dispoziție rafinamentul și confortul inconfundabil al MSC Cruises.

  • Nave de Clasă Mondială: La bordul navelor MSC Cruises, veți experimenta luxul autentic, designul sofisticat și o gamă largă de facilități moderne - de la spa-uri relaxante la restaurante gourmet.

  • Experiențe Culturale Profunde: Imersați-vă în cultura, istoria și gastronomia locală cu excursiile noastre atent organizate. Fiecare oprire este o ocazie de a explora și de a învăța.

  • Echipaj Profesionist: Personalul MSC Cruises este antrenat să ofere servicii de înaltă clasă, asigurându-se că fiecare moment al călătoriei dvs. este memorabil.

  • Consultanti de turism profesionisti: Procesul de rezervare nu a fost niciodată mai ușor. Specialistii nostri vo vor consilia in alegerea itinerariul perfect, a cabinei ideale, astfel incat sa va bucurati de o vacanta de neuitat.

Lasă-te sedus de magia Mediteranei de Vest și bucură-te de o călătorie inegalabilă cu MSC Cruises. Alătură-te comunității noastre de călători și lasă MSC Cruises să te ghideze către destinațiile tale preferate!

Excursii optionale Mediterana de Vest

Roma, Italia

detalii

Roma, Italia

De la portul Civitavecchia, poți face o excursie până în inima Romei. Vizitează Colosseumul, Forul Roman, Fontana di Trevi, Piazza Navona și Biserica Sfântul Petru.

Barcelona, Spania

detalii

Barcelona, Spania

Orașul oferă o combinație minunată de istorie și modernitate. Parcurge La Rambla, vizitează Catedrala Sagrada Familia, Park Güell și Biserica Santa Maria del Mar.

Nisa și Monaco, Franța

detalii

Nisa și Monaco, Franța

De la portul din Villefranche sau Nice, poți face o excursie la Nisa pentru a te plimba pe Promenade des Anglais sau până în Monaco pentru a vedea Casino Monte Carlo și Palatul Prințului.

 

Florența și Pisa, Italia

detalii

Florența și Pisa, Italia

De la portul Livorno, poți face o excursie pentru a vedea Turnul înclinat din Pisa și ulterior să te pierzi printre operele de artă din Florența, vizitând galerii precum Uffizi și Accademia.

Palma de Mallorca, Spania

detalii

Palma de Mallorca, Spania

 Explorează Catedrala La Seu, Castelul Bellver și plimbă-te prin străduțele înguste ale orașului vechi.

Marseille și Provence, Franța

detalii

Marseille și Provence, Franța

De la portul din Marseille, poți vizita orașul vechi, Catedrala Notre-Dame de la Garde și, ulterior, să te aventurezi în regiunea Provence pentru a vedea câmpurile de lavandă și vinăriile.

Gibraltar

detalii

Gibraltar

Poți explora stânca Gibraltarului, vizita Peșterile Sf. Mihail și vedea maimuțele Macacul berber care trăiesc în zonă.

 

Tunis, Tunisia

detalii

Tunis, Tunisia

Aici, poți vizita situl arheologic Cartagina, Medina din Tunis (partea vechie a orașului) și Muzeul Național Bardo cu colecția sa impresionantă de mozaicuri romane.