Croaziere Mediterana de Est
[widget acqua-tmpl-box-27-croaziera-mediterana-de-est-crwyvayjip]

Descoperă croazierele - o vacanță inedită pe un hotel plutior

<b>Experiență all-inclusive</b>
Experiență all-inclusive
Majoritatea croazierelor oferă pachete all-inclusive, ceea ce înseamnă că mâncarea, cazarea și majoritatea activităților sunt incluse în preț. Asta ajută la reducerea costurilor neașteptate și facilitează bugetarea vacanței.
<b>Diversitatea destinațiilor</b>
Diversitatea destinațiilor
O navă de croazieră îți permite să vizitezi mai multe destinații într-o singură călătorie, fără a fi nevoie să împachetezi și să despachetezi de mai multe ori.

 

<b>Activități variate</b>
Activități variate

Croazierele oferă o gamă largă de activități la bord, de la spectacole și demonstrații live, la piscine, spa-uri, săli de sport, cursuri și ateliere. Acest lucru asigură divertisment pentru toate vârstele și interesele.

Îți dorești o croazieră pe Mediteana de Est? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!


Croaziere Mediterana de Est

Navigând cu eleganța și stilul specific MSC Cruises, o croazieră pe Mediterana de Est se transformă într-o experiență de neuitat. Această călătorie începe cu sosirea la una dintre somptuoasele nave MSC, unde designul modern și serviciile de lux te îmbie de la primul pas.

Traseul adesea începe din Atena sau Roma, trecând prin inima Mediteranei de Est. Insulele grecești, precum Santorini, cu casetele sale albe și apele azurii, și Mykonos, cunoscut pentru plajele sale vibrante, sunt doar începutul aventurii. Pe drum, oprirea în porturi precum Izmir sau Istanbul din Turcia îți va oferi o perspectivă unică asupra combinației fascinante de cultură europeană și asiatică.

La bordul navei MSC, pasagerii se bucură de un confort excepțional. Fie că alegi să te relaxezi la spa, să te bucuri de o cină gourmet sau să asisti la unul dintre spectacolele de calibru internațional, există ceva pentru fiecare gust. Și pentru familiile care călătoresc cu copii, MSC oferă cluburi pentru tineri și activități care să mențină toate vârstele încântate.

O croazieră pe Mediterana de Est cu MSC Cruises este o combinație între descoperirea comorilor ascunse ale regiunii și răsfățul unei vacanțe de lux la bordul unei nave de top. E o promisiune a momentelor magice și a amintirilor care vor dura o viață!

Excursii optionale Mediterana de Est

Atena, Grecia

detalii

Atena, Grecia

Vizitează Acropolele și muzeul Acropolis, plimbă-te prin Plaka și savurează o cafea grecească într-una dintre numeroasele taverne.

Santorini, Grecia

detalii

Santorini, Grecia

Explorează satul Oia cu casele sale albastre și albe, admirați apusul de soare din Fira și vizitează unul dintre vinăriile insulei pentru a degusta vinuri locale.

Efes, Turcia

detalii

Efes, Turcia

Descoperă ruinele anticului oraș roman Ephes, inclusiv Templul lui Artemis, Biblioteca Celsus și Marele Teatru.

Dubrovnik, Croația

detalii

Dubrovnik, Croația

Plimbă-te pe zidurile orașului vechi, vizitează Mânăstirea Franciscană și Palatul Rectorului și bucură-te de vederi panoramice ale orașului și mării din telecabina.

Mykonos, Grecia

detalii

Mykonos, Grecia

Explorează străduțele înguste ale orașului vechi, vizitează Mica Veneție și moară de vânt, și petrece ceva timp pe una dintre plajele frumoase ale insulei.

Creta, Grecia

detalii

Creta, Grecia

Vizitează Palatul Knossos pentru a descoperi minunile civilizației minoice și explorează orașul Heraklion cu muzeul său arheologic.

Rhodes, Grecia

detalii

Rhodes, Grecia

Explorează Orașul Vechi cu zidurile sale impresionante și Strada Cavalerilor. Un tur la Valea Fluturilor, unde în anumite perioade ale anului se pot observa mii de fluturi, este de asemenea recomandat.

Split, Croația

detalii

Split, Croația

Descoperă Palatul lui Dioclețian, o remarcabilă fortăreață romană și reședință imperială, plimbă-te prin piața orașului și vizitează Catedrala Sf. Duje.