Croaziere Marea Roșie

Descoperă croazierele - o vacanță inedită pe un hotel plutior

<b>Experiență all-inclusive</b>
Experiență all-inclusive

Majoritatea croazierelor oferă pachete all-inclusive, ceea ce înseamnă că mâncarea, cazarea și majoritatea activităților sunt incluse în preț. Asta ajută la reducerea costurilor neașteptate și facilitează bugetarea vacanței.

<b>Diversitatea destinațiilor</b>
Diversitatea destinațiilor

O navă de croazieră îți permite să vizitezi mai multe destinații într-o singură călătorie, fără a fi nevoie să împachetezi și să despachetezi de mai multe ori.

<b>Activități variate</b>
Activități variate

Croazierele oferă o gamă largă de activități la bord, de la spectacole și demonstrații live, la piscine, spa-uri, săli de sport, cursuri și ateliere. Acest lucru asigură divertisment pentru toate vârstele și interesele.

Îți dorești o croazieră pe Marea Roșie? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!


Croaziere pe Marea Roșie

Navigând pe apele albastre și cristaline ale Mării Roșii, MSC Cruises promite o escapadă de neuitat, presărată cu exotism, aventură și relaxare. La bordul vasului de lux, pasagerii sunt răsfățați cu servicii de primă clasă, restaurante gourmet, spa-uri relaxante și divertisment de calibru mondial.

Croaziera străbate porturi pitorești și istorice, precum Hurghada, Sharm El Sheikh și Aqaba, oferind călătorilor șansa de a explora corali strălucitori, situri arheologice impresionante și piațe tradiționale pline de viață.

Fie că alegeți să faceți scufundări în recifele viu colorate, să vă plimbați pe malurile nisipoase sau să savurați bucătăria locală, MSC Cruises asigură că fiecare moment al călătoriei pe Marea Roșie va fi memorabil.

Excursii optionale Marea Roșie

Sharm El Sheikh

detalii

Sharm El Sheikh

Marea Roșie este renumită pentru viața marină diversă și recifele de corali spectaculoase. Sharm El Sheikh este una dintre destinațiile de top pentru iubitorii de scufundări.

Luxor, Egipt

detalii

Luxor, Egipt

Deși este o călătorie mai lungă de la coastă, Luxor este poarta către Valea Regilor, Templul Karnak și alte minuni ale lumii antice.

Plajele din Hurghada

detalii

Plajele din Hurghada

O destinație populară pentru relaxare pe plajă, sporturi nautice și snorkeling.

Excursii în deșert

detalii

Excursii în deșert

Multe porturi de pe coasta Mării Roșii oferă excursii cu camila sau cu vehicule 4x4 în deșerturile înconjurătoare, oferind o perspectivă asupra vieții beduine.

Jeddah, Arabia Saudită

detalii

Jeddah, Arabia Saudită

Orașul vechi, sau Al-Balad, este plin de arhitectură tradițională și piațe animate.

Vizitarea insulei Tiran

detalii

Vizitarea insulei Tiran

Situată la intrarea în Golful Aqaba, această insulă este renumită pentru snorkeling și scufundări datorită recifurilor sale impresionante.

Petra, Iordania

detalii

Petra, Iordania

Una dintre cele mai celebre și impresionante situri arheologice din lume, Petra este un oraș săpat în piatră roșie și este accesibil prin intermediul unui canion îngust.

Aqaba, Iordania

detalii

Aqaba, Iordania

Un port important de pe Marea Roșie, Aqaba oferă plaje frumoase, piețe tradiționale și este un punct de plecare spre Petra și Wadi Rum.