MSC ORCHESTRA - Croazieră Individuală Mediterana de Vest III

Date de plecare: 24 Aprilie/ 4, 14, 24 Mai/ 3, 13, 23 Iunie/ 3, 13, 23 Iulie

 
De la
 
1349
pasager / 10 nopți

CROAZIERĂ în MEDITERANA DE VEST III

 

Aventura și cultura te așteaptă!

Fie că te afli într-o vacanță mediteraneeană romantică în cuplu, fie  că dorești să călătorești cu familia sau cu prietenii, țărmul Mării Mediterane este un loc fantastic pentru a vizita și a explora unele dintre cele mai emblematice monumente din întreaga lume. Urcă la bordul MSC Orchestra și scufundă-te în frumusețea țărmurilor mediteraneene. Gustă adevărata bucătărie mediteraneeană, unde uleiul de măsline, grâul, cerealele, fructele și legumele sunt întotdeauna abundente.

 

Despre nava MSC ORCHESTRA

 

 

MSC Orchestra vă promite o croazieră de vis combinând interioare spațioase și elegante cu mese fine, programe de divertisment variate și facilități de înaltă calitate, în stil resort. Având la dispoziție nenumărate moduri diferite de a vă relaxa și de a vă bucura în fiecare zi, viața la bord poate fi exact ceea ce vă doriți să fie. Astfel, fiecare moment pe care îl petreceți la bordul MSC Orchestra este bogat în posibilități. Oferim un program variat de activități, de la cursuri de arte și meserii și lecții de dans, până la turnee sportive. Când vine seara, vă așteaptă tot felul de distracții în teatrul navei, în cazinoul, în discoteca și în barurile sale.

 

Atracții deasupra luciului mării:

 

Spa & relaxare. Dacă relaxarea este obiectivul dvs., există un spațiu amplu de terasă pe MSC Orchestra pentru a vă relaxa la soare. Și de ce să nu faceți o vizită la somptuosul spa de la bord? Acesta oferă o gamă variată de băi turcești, saune și o multitudine de masaje magice pentru a vă liniști și răsfăța.

Fitness. Dacă preferați să rămâneți activi chiar și atunci când sunteți în vacanță, vă veți bucura de centrul sportiv, de sala de sport panoramică, de cele 5 piscine uimitoare sau poate de pista de jogging, care vă permite să vă mențineți în formă în ritmul dumneavoastră, în briza proaspătă a mării.

Familie & copii. Copiii se pot dezlănțui în sala de joacă Jungle Adventure, iar adolescenții au și ei propriul lor club. Oricare ar fi vârsta și visele tale, poți fi sigur că acestea se vor împlini pentru tine, prietenii și familia ta într-o croazieră fără egal cu MSC Orchestra.

Restaurante & bufete. MSC Orchestra vă va purta într-o călătorie culinară captivantă, de la restaurantul chinezesc Shanghai, cu specialitățile sale Dim Sum autentice, până la experiența culinară italiană gourmet Four Seasons și La Piazzetta, pentru cea mai bună pizza din afara orașului Napoli.

Baruri & saloane.  Barurile și saloanele de pe MSC Orchestra transformă fiecare moment într-o ocazie specială, fie că dansați pe muzică live în Savannah Bar, fie că degustați o selecție de vinuri fine în La Cantinella Wine Bar sau vă relaxați în La Cubana Cigar Room.

 

 

Despre orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

 

Genova - Un amestec de culturi și arome. Genova este minunat de eclectică, vibrantă și plină de un stil ceva mai dur; reprezintă o excursie excelentă pentru o croazieră. Într-adevăr, "La Superba", așa cum era cunoscută la apogeul autorității sale ca superputere mediteraneeană, se mândrește cu mai mult farmec și mreajă decât toate stațiunile de coastă din jur la un loc.

În timpul unei vacanțe la Genova puteți explora orașul său vechi: un labirint dens și fascinant de străduțe medievale care adăpostesc palate mari construite în secolele al XVI-lea și al XVII-lea de către familiile bogate de mercenari din Genova și transformate acum în muzee și galerii de artă. Ar trebui să căutați Cattedrale di San Lorenzo, Palazzo Ducale și palatele renascentiste de pe Via Garibaldi, care adăpostesc colecțiile de artă din Genova, precum și mobilier și decorațiuni din cele mai mărețe zile din trecutul orașului, când navele sale navigau spre toate colțurile Mării Mediterane

Acquario di Genova este mândria și bucuria orașului, parcat ca un pachebot uriaș pe malul mării, cu șaptezeci de bazine care adăpostesc creaturi marine din toate habitatele majore ale lumii, inclusiv cea mai mare reconstrucție din lume a unui recif de corali din Caraibe. Este un acvariu mare după orice standarde, al doilea ca mărime din Europa după capacitate, și se mândrește cu o perspectivă ecologică la zi și cu informații de bază excelente în italiană și engleză.

 

La doar 35 km la sud de Genova, nu se poate nega atracția orașului Portofino, ascuns într-un golfuleț protejat, înconjurat de pante luxuriante acoperite de chirpici și măslini. Este o stațiune de listă A care atrage de ani de zile bancheri de lux, celebrități și anturajul lor, după cum o demonstrează flotilele de iahturi gigantice ancorate de obicei chiar în afara acesteia. Este un loc micuț care este atractiv, dar în același timp oarecum aglomerat, cu o cotă de magazine, baruri și restaurante de lux pentru un loc de două ori mai mare decât el.

 

Marsilia, Franța - Culorile și bucuria unui oraș multietnic. Atunci când faci o croazieră în sudul Franței, trebuie să știi că Marsilia este cea mai renumită și populată zonă metropolitană din țară, după Paris și Lyon. Când coborâți de pe vasul de croazieră MSC, cafenelele din jurul Vieux Port, unde peștele sclipitor se vinde direct de pe bărcile de pe quai des Belges, sunt locuri minunate pentru a observa viața de stradă a orașului.

Deosebit de bună este partea de nord (Le Panier), unde terasele sunt mai însorite după-amiaza și priveliștile sunt mai bune. Cea mai bună priveliște a Vieux Port este de la Palais du Pharo, de pe promontoriul de dincolo de Fort St-Nicolas, sau, pentru un unghi mai larg, de la Notre-Dame-de-la-Garde, simbolul celui de-al Doilea Imperiu al orașului, aflat în vârful dealului La Garde. La nord de Vieux Port se află cea mai veche parte a Marsiliei, Le Panier, unde, până la ultimul război, străduțe mici, trepte abrupte și case din toate epocile formau un vieille ville tipic pentru Côte.

Vă puteți bucura de multe excursii de croazieră MSC din Vieux Port. Aix-en-Provence este una dintre destinatii. Dacă nu ar fi fost marea metropolă Marsilia, la doar 30 km sud, Aix-en-Provence ar fi fost orașul dominant din centrul Provenței. Aix este atractiv, un loc impunător și drăguț, care este considerat în mod tradițional ca fiind conservator.

 

 

Zi de navigare pe mare. O zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

Málaga (Granada), Spania - Artă și viață de noapte într-un oraș de la malul mării. Zona centrală elegantă din Málaga - o escală în croaziera MSC pe Mediterana - este în mare parte pietonală, punctul central fiind Calle Marqués de Larios, pavată cu marmură și mărginită de magazine la modă, cea mai elegantă arteră a orașului. Plaza de la Constitución, piața principală din Málaga, găzduiește o fântână monumentală flancată de palmieri subțiri și de terasele a numeroase cafenele și restaurante. Centrul orașului Málaga are o serie de biserici și muzee interesante, fără a mai menționa locul de naștere al lui Picasso și Muzeul Picasso Málaga, care adăpostește o colecție importantă de lucrări ale celui mai faimos fiu al orașului.

Pe dealul de deasupra orașului se află formidabilele cetăți Alcazaba și Gibralfaro, vestigii magnifice ale celor șapte secole în care maurii au stăpânit aici. Málaga este renumită și pentru peștele și fructele de mare, care pot fi degustate în barurile tapas și restaurantele din oraș, precum și în vechile sate de pescari El Palo și Pedregalejo, acum absorbite de suburbii, unde există un paseo pe malul mării, cu unele dintre cele mai bune marisquerías și chiringuitos (restaurante de pește pe plajă) din provincie.

Impresionanta Alcazaba este locul unde trebuie să vă îndreptați dacă vă alăturați unei excursii la țărm. Clar vizibil de pe vasul de croazieră, în stânga intrării sale de pe Acazabilla se află Teatrul Roman descoperit accidental în 1951 și care - în urma săpăturilor și restaurării - este acum un loc de desfășurare a diferitelor spectacole în aer liber.

Cetatea este, de asemenea, de origine romană, cu blocuri și coloane de marmură intercalate printre cărămizile maurești ale porților cu arcade duble și triple. Deasupra Alcazaba, și legat de aceasta printr-un zid dublu lung (coracha), se află castelul Gibralfaro. Ca și Alcazaba, acesta a fost minunat restaurat și găzduiește acum un muzeu interesant dedicat istoriei sale.

 

Cadiz (Sevilia), Spania - Atmosferă misterioasă, magică. Cadiz este una dintre cele mai vechi așezări din Spania și unul dintre principalele porturi ale țării. În cadrul unei excursii de croazieră MSC Marea Mediterană, puteți vizita orașul său vechi, construit pe o peninsulă-insulă și rămas în mare parte așa cum trebuie să fi arătat în acele vremuri, cu piețe mari și deschise, alei ale marinarilor și case înalte, cu turnulețe. Literalmente prăbușită din cauza efectului aerului marin asupra calcarului său moale, are o atmosferă extraordinară - deși este ușor sordidă și în declin, este totuși plină de misticism.

Museo de Cádiz, cel mai important din provincie, are vedere spre Plaza de Mina și încorporează la parter un muzeu arheologic cu multe descoperiri și artefacte importante din istoria îndelungată a orașului. Aproape irezistibilă, chiar dacă în mod normal nu vă place barocul înalt, este atracția catedralei Nueva din secolul al XVIII-lea, imensă chiar dacă se află în stare de degradare gravă.

Cadiz este una dintre destinațiile de top ale croazierelor de vacanță din Spania și pentru catedrala sa, decorată în întregime în piatră, fără aur la vedere, dar cu proporții absolut perfecte. La marginea Barrio del Populo, cel mai vechi cartier al orașului, care datează din Evul Mediu, se află catedrala "veche" sau originală, Santa Cruz.

Aceasta a fost una dintre clădirile grav afectate în timpul asaltului englez asupra Cadizului din 1596, ceea ce a dus la reconstrucția substanțială a bisericii din secolul al XIII-lea. A supraviețuit un frumos portal de intrare gotic, iar în interior se află un magnific retablo din secolul al XVII-lea cu sculpturi de Martínez Montañés. În spatele bisericii a fost excavat un teatru roman din secolul I î.Hr.

Mult mai aproape de noi în timp, în schimb, se află conacul din secolul al XVIII-lea, Torre Tavira, cu cel mai înalt turn din oraș, de unde se poate admira o priveliște minunată de pe acoperișuri spre marea de dincolo. În plus, una dintre cele mai impresionante clădiri baroce din oraș, capela Spitalului de las Mujeres, adăpostește o pictură strălucitoare de El Greco.

 

Lisabona (Cascais), Portugalia - Pe notele muzicii fado. Întins pe o serie de dealuri care dau spre apele strălucitoare ale estuarului larg al râului Tejo, Lisabona este unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa. Cu toate că suburbiile sale moderne sunt neîndestulătoare, centrul istoric este relativ compact și ușor de explorat în doar o zi, atunci când croaziera MSC vă duce la Lisabona.

Cea mai veche parte a orașului, labirintul de străzi care alcătuiesc Alfama, se află sub spectaculosul Castelo de São Jorge, cu zidurile sale ruinate, care dau spre un alt deal, Bairro Alto sau orașul de sus, renumit pentru barurile, restaurantele și viața de noapte vibrantă. Valea dintre aceste dealuri formează Baixa, sau orașul de jos.

Clădirile înalte și impunătoare care alcătuiesc Baixa (Orașul de Jos) găzduiesc unele dintre cele mai interesante magazine și cafenele din Lisabona. O excursie la țărm în timpul croazierei MSC Mediterana poate fi ocazia de a ajunge, printr-o pasarelă îngustă, la impresionantul Torre de Belém (Turnul din Belém), un simbol iconic al Lisabonei. Acesta caracterizează stilul manuelin care a fost proeminent în timpul domniei regelui Manuel, ferestrele și scările sale fiind înfrumusețate cu arcade și simboluri decorative reprezentând explorările Portugaliei în Lumea Nouă.

Construit ca o fortăreață pentru a apăra gura de vărsare a râului Tejo, a durat ani de zile pentru a fi finalizat, deși, la inaugurarea sa în 1520, ar fi trebuit să se afle aproape de centrul râului - cutremurul din 1755 a schimbat cursul râului. Astăzi, vizitatorii sunt liberi să exploreze diversele niveluri ale turnului, care includ o terasă cu fața spre râu, de unde s-ar fi tras cu artileria, apoi puteți urca o scară în spirală foarte abruptă pe patru nivele - cu vedere încadrată spre râu - până la o terasă superioară, de unde se poate vedea o panoramă de ansamblu a orașului Belém.

 

Alicante, Spania - Situat în Costa Blanca, este unul dintre cele mai frumoase orașe de pe coasta de est a Spaniei.

În timpul croazierei dvs. MSC Mediterană veți descoperi un oraș vibrant, conectat la mare și bogat în istorie și arhitectură. De la fortăreața Santa Barbara, principalul castel al orașului, până la parcuri și bulevarde, cum ar fi Explanada de España, unde vă puteți bucura de aerul proaspăt pe care îl respiră Alicante și vă puteți relaxa în baruri confortabile și cafenele cu terasă.

Alegeți excursiile preferate dintr-o listă de excursii MSC Croaziere de neuitat, inclusiv: Castelul Santa Barbara, Satul de munte Guadalest, Explanada de España.

Cu o excursie MSC veți descoperi Castelul Santa Barbara, principalul obiectiv istoric din Alicante. Castelul Santa Barbara este o fortăreață medievală impunătoare, situată pe dealul stâncos și gol, deasupra plajei orașului. De pe vechile ziduri puteți admira priveliști spectaculoase ale orașului și ale întregului golf.

O excursie la țărm poate fi, de asemenea, o oportunitate de a descoperi satul montan Guadalest, una dintre cele mai populare atracții turistice din zonă. Orașul castel maur din secolul al XVI-lea și fostă așezare musulmană este construit la înălțime în stânca înconjurătoare, iar intrarea se face printr-o poartă săpată în munte.

În cadrul uneia dintre excursiile noastre, puteți descoperi Explanada de España, celebra promenadă maritimă din Alicante. Aceasta se întinde paralel cu portul, de la Plaza Puerta del Mar până la Parque de Canalejas și are un pavaj din mozaic care imită valurile mării. Acest bulevard este plin de cafenele și terase unde puteți încerca mâncăruri tipice sau pur și simplu să vă relaxați în timp ce vă bucurați de priveliștea mediteraneană.

 

Mahon, Spania - Mahon și insula Menorca sunt unele dintre cele mai frumoase locuri pe care le veți descoperi în timpul croazierei MSC Mediterana. Cu plaje imaculate și scene care par desprinse dintr-o carte poștală de vacanță, Menorca este destinația perfectă pentru a vă relaxa și a vă bucura de frumusețea naturală excepțională a insulei, declarată Rezervație a Biosferei de către UNESCO în 1993. Dar dincolo de apele turcoaz și peisajele care îți taie respirația, Menorca este o insulă sofisticată, cu o moștenire istorică unică, care reflectă cultura spaniolă și influența britanică - insula a fost posesiune britanică timp de peste 70 de ani.

Alegeți excursiile la țărm preferate inclusiv: Ciutadella de Menorca, Mont Toro, situl arheologic Torralba.

Cu o excursie MSC veți descoperi Ciutadella de Menorca, situată pe coasta de vest a insulei. Din centrul orașului, numit Es Born, vă puteți plimba prin Ciutadella și puteți descoperi palate, clădiri istorice, străduțe înguste și Catedrala Santa Maria. De asemenea, portul vechi este un loc foarte fermecător, unde vă puteți relaxa și plimba admirând frumusețea orașului.

În mijlocul insulei se află muntele Monte Toro, cel mai înalt punct din Menorca, de unde se pot admira priveliști spectaculoase ale insulei. Cu una dintre excursiile noastre puteți ajunge în vârful acestuia și puteți vizita sanctuarul medieval dedicat Fecioarei din Monte Toro, unul dintre cele mai speciale locuri pentru localnici.

O excursie la țărm poate fi, de asemenea, o oportunitate de a descoperi situl arheologic Torralba, una dintre cele mai mari și mai spectaculoase așezări preistorice de pe insulă. Satul este alcătuit din doi megaliți, diferite încăperi și o zonă cu o taula (un monument preistoric din piatră întâlnit de obicei în Insulele Baleare), cea mai remarcabilă structură a sa.

 

Olbia, Italia - Încadrată în linia de coastă, Olbia este poarta de acces către plajele superbe și pline de farmec de pe Coasta de Smarald și Gallura, ambele situate în Sardinia, una dintre cele mai frumoase insule naturale pe care poți acosta în timpul unei croaziere MSC Mediterana: un loc magic pe care nu trebuie să ratezi să-l vizitezi! Olbia are numeroase baruri și restaurante, de obicei înțesate de turiști.

Excursiile MSC Croaziere oferă o mulțime de lucruri interesante de văzut, inclusiv: Costa Smeralda, Porto Cervo, Santa Teresa di Gallura.

Cunoscută ca un hotspot pentru celebrități din întreaga lume în anii 1960, dezvoltarea de cinci stele a Costa Smeralda a contribuit la transformarea economiei și a ofertei turistice a întregii insule. Nu ratați o zi de relaxare printre apele cristaline pure, nisipurile aurii, stilul de viață luxos și comorile culturale.

Cu arhitectura sa tipică de culoare roșu rustic, Porto Cervo, principala stațiune de pe Costa Smeralda, întruchipează visul unui sat mediteranean idilic, fără niciuna dintre ironiile vieții reale. Fără graffiti și fără gunoaie, Porto Cervo se bucură de exclusivitatea sa, având ca punct central un strălucitor port de agrement pentru iahturi și magazine.

Santa Teresa di Gallura este cel mai nordic port din Sardinia, un sat foarte pitoresc și extrem de animat vara. Lasă-te inspirat de cele mai bune plaje mediteraneene și de minunatul peisaj sculptat de vânt care oferă priveliști superbe asupra Corsicii, la doar 11 km distanță.

 

Unde vei fi cazat – MSC Orchestra, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – DELUXE INTERIOR, DECK 5-15

 

Suprafață de aproximativ 14-17 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – DELUXE OCEAN VIEW, DECK 5, 8

 

Suprafață de aproximativ 16-17 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – DELUXE/PREMIUM BALCONY, DECK 8-15

 

Suprafață de aproximativ 15-18 mp

Balcon de aproximativ 5 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat 

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

* Același itinerariu pentru datele de plecare 4, 14, 24 Mai/ 3, 13, 23 Iunie/ 3, 13, 23 Iulie

 

Zi

Dată

Port

Sosire

Plecare

Miercuri

24/4/2024

Genova (Portofino), Italia

-

19:00

Joi

25/4/2024

Marsilia (Provence), Franța

9:00

17:00

Vineri

26/4/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Sâmbătă

27/4/2024

Málaga (Granada), Spania

8:00

19:00

Duminică

28/4/2024

Cadiz (Sevilia), Spania

7:00

17:00

Luni

29/4/2024

Lisabona (Cascais), Portugalia

8:00

16:00

Marți

30/4/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Miercuri

1/5/2024

Alicante, Spania

8:00

17:00

Joi

2/5/2024

Mahon, Spania

9:00

16:00

Vineri

3/5/2024

Olbia, Italia

10:00

18:00

Sâmbătă

4/5/2024

Genova (Portofino), Italia

9:00

-

 

PREȚ CROAZIERĂ

Prețuri începând cu 1349 EUR / pasager în cabină dublă (Interioară), 10 nopți

 

Tariful include:

·        10 nopți/ 11 zile cazare în cabine duble MSC Orchestra, conform cu rezervarea

·        Taxe portuare

·        Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·        Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·        Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC Orchestra în valoare de 120 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·        Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

Tarife reduse - la cerere

-         Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

 

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

•             returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

•             25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

•             40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

•             80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

 

•             100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și care, în principiu, nu se returnează

 

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

DE REȚINUT:

Pentru condițiile de călătorie în țările Uniunii Europene consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-ul de mai jos:

https://www.mae.ro/node/1422

·        Acolo unde se cere pașaport (în cazul minorilor fără carte de identitate, de ex.), acesta trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Pașaportul trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Orchestra

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii care nu au emisă cartea de identitate au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!