MSC FANTASIA - Croazieră Individuală Mediterana de Vest II

Date de plecare: 23, 30 Apr 2024/ 7, 14, 21, 28 Mai/ 4, 11, 18, 25 Iunie/ 2, 9, 16, 23, 30 Iulie

 
De la
 
1513
pasager / 7 nopți

CROAZIERĂ în MEDITERANA DE VEST

oferă iubitei tale un mărțișor de neuitat!

 

Aventura și cultura te așteaptă!

Fie că te afli într-o vacanță mediteraneeană romantică în cuplu, fie  că dorești să călătorești cu familia sau cu prietenii, țărmul Mării Mediterane este un loc fantastic pentru a vizita și a explora unele dintre cele mai emblematice monumente din întreaga lume. Urcă la bordul MSC Fantasia și scufundă-te în frumusețea țărmurilor mediteraneene. Gustă adevărata bucătărie mediteraneeană, unde uleiul de măsline, grâul, cerealele, fructele și legumele sunt întotdeauna abundente.

 

Despre nava MSC FANTASIA 

 

 

MSC Fantasia este elegantă și ecologică, echilibrând căldura și confortul cu un design de ultimă generație. În inima sa veți găsi o adevărată piazza din piatră, completată cu un bar espresso care servește produse de patiserie proaspăt coapte și gelati autentice, ceea ce o face locul perfect pentru a vă lua un moment de răgaz de la căutarea de chilipiruri în buticurile șic și în magazinul duty-free din apropiere.

Atracții deasupra luciului mării:

Divertisment și agrement. Divertismentul variat de la bordul MSC Fantasia include muzică live, opulentul Casinò delle Palme, Liquid Disco panoramică și teatrul futurist L'Avanguardia, iar pentru cei cu gust de aventură, un simulator palpitant de Formula 1 și un cinematograf 4D. Fitness și relaxare. Există o gamă largă de facilități sportive, de la tenis, baschet, mini-golf, până la pistă de alergare și sală de gimnastică. Echipată cu cele mai noi echipamente cardio și de antrenament de forță Technogym®, sala de sport de la bordul MSC Fantasia oferă o gamă largă de cursuri de fitness și programe de antrenament originale: perfectă pentru oricine dorește să se mențină în formă în timpul croazierei. Totul culminând cu un complex de piscine elegante. Puntea de plajă Top 18 și centrul spa MSC Aurea oferă liniște și răsfăț, iar pentru copii și adolescenți există zone dedicate.

Fitness și relaxare. Există o gamă largă de facilități sportive, de la tenis, baschet, mini-golf, până la pistă de alergare și sală de gimnastică. Echipată cu cele mai noi echipamente cardio și de antrenament de forță Technogym®, sala de sport de la bordul MSC Fantasia oferă o gamă largă de cursuri de fitness și programe de antrenament originale: perfectă pentru oricine dorește să se mențină în formă în timpul croazierei. Totul culminând cu un complex de piscine elegante. Puntea de plajă Top 18 și centrul spa MSC Aurea oferă liniște și răsfăț, iar pentru copii și adolescenți există zone dedicate.

Restaurante & bufete. Restaurantele oferă experiențe culinare de neuitat, de la grandiosul Il Cerchio d'Oro și intimul Red Velvet, cu candelabre din sticlă de Murano, la Butcher's Cut, fără a uita de L'Etoile, dedicat oaspeților MSC Yacht Club.

 

Baruri & saloane. Bucurați-vă de atmosfera metropolitană a lounge-barurilor noastre tematice, inclusiv un bar cu pian, un bar de jazz și un bar sportiv cu jocuri video și proiecții de evenimente live. Pe lângă toate acestea, oaspeții noștri de la MSC Yacht Club se pot bucura de priveliștile panoramice din Top Sail Lounge. 

 

Despre orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

Civitavecchia/Roma - Descoperind o mie de ani de istorie. Portul Civitavecchia este unul dintre cele mai mari din Italia și este, bineînțeles, o destinație a MSC Croaziere în Marea Mediterană. Civitavecchia se bucură de o istorie milenară datorită golfurilor sale de-a lungul coastei, care ofereau un adăpost perfect pentru nave, ceea ce a făcut din el un port natural cu mult înainte ca navele de croazieră să navigheze pe mări, portul fiind cunoscut de romani sub numele de Centumcellae. În timpul vacanței dumneavoastră în Civitavecchia, puteți vizita cu ușurință centrul său pe jos. Printre cele mai importante monumente de vizitat se numără Forte Michelangelo, construit de Bramante în secolul al XVI-lea, zidurile vechi ale vechiului port, unde se află o fântână din marmură de travertin realizată de Vanvitelli, și Stânca, o fortăreață inexpugnabilă care se profilează deasupra orașului și portului de peste o mie de ani.

În Piazza Vittorio Emanuele II, piața principală din Civitavecchia, se poate admira maiestuoasa catedrală barocă dedicată Sfântului Francisc, construită la sfârșitul secolului al XVIII-lea pe o biserică mai mică, care nu mai putea găzdui o comunitate în creștere rapidă.

Piața Leandra, situată în centrul istoric, este o piață tipic italiană cu o fântână în centru, dedicată lui Leandro, un marinar în vârstă din Evul Mediu care și-a convins concetățenii să se stabilească pe coasta mediteraneeană în ciuda incursiunilor piraților sarazini.

Există o multitudine de baruri și restaurante pentru a gusta din bucătăria cu fructe de mare, de la caracatiță, la racheta prăjită, la calamari umpluți sau pizza alla civitavecchiese cu anșoa și usturoi. Băile Taurine, din perioada etruscă ori chiar mai veche, sunt un sit arheologic grandios la doar câțiva kilometri în afara orașului, un loc pe care îl recomandăm persoanelor pasionate de istoria antică.

 

Genova, Italia - Un amestec de culturi și arome. Genova este minunat de eclectică, vibrantă și plină de un stil ceva mai dur; reprezintă o excursie excelentă pentru o croazieră. Într-adevăr, "La Superba", așa cum era cunoscută la apogeul autorității sale ca superputere mediteraneeană, se mândrește cu mai mult farmec și mreajă decât toate stațiunile de coastă din jur la un loc.

În timpul unei vacanțe la Genova puteți explora orașul său vechi: un labirint dens și fascinant de străduțe medievale care adăpostesc palate mari construite în secolele al XVI-lea și al XVII-lea de către familiile bogate de mercenari din Genova și transformate acum în muzee și galerii de artă. Ar trebui să căutați Cattedrale di San Lorenzo, Palazzo Ducale și palatele renascentiste de pe Via Garibaldi, care adăpostesc colecțiile de artă din Genova, precum și mobilier și decorațiuni din cele mai mărețe zile din trecutul orașului, când navele sale navigau spre toate colțurile Mării Mediterane

Acquario di Genova este mândria și bucuria orașului, parcat ca un pachebot uriaș pe malul mării, cu șaptezeci de bazine care adăpostesc creaturi marine din toate habitatele majore ale lumii, inclusiv cea mai mare reconstrucție din lume a unui recif de corali din Caraibe. Este un acvariu mare după orice standarde, al doilea ca mărime din Europa după capacitate, și se mândrește cu o perspectivă ecologică la zi și cu informații de bază excelente în italiană și engleză.

La doar 35 km la sud de Genova, nu se poate nega atracția orașului Portofino, ascuns într-un golfuleț protejat, înconjurat de pante luxuriante acoperite de chirpici și măslini. Este o stațiune de listă A care atrage de ani de zile bancheri de lux, celebrități și anturajul lor, după cum o demonstrează flotilele de iahturi gigantice ancorate de obicei chiar în afara acesteia. Este un loc micuț care este atractiv, dar în același timp oarecum aglomerat, cu o cotă de magazine, baruri și restaurante de lux pentru un loc de două ori mai mare decât el.

 

Marsilia, Franța - Culorile și bucuria unui oraș multietnic. Atunci când faci o croazieră în sudul Franței, trebuie să știi că Marsilia este cea mai renumită și populată zonă metropolitană din țară, după Paris și Lyon. Când coborâți de pe vasul de croazieră MSC, cafenelele din jurul Vieux Port, unde peștele sclipitor se vinde direct de pe bărcile de pe quai des Belges, sunt locuri minunate pentru a observa viața de stradă a orașului.

Deosebit de bună este partea de nord (Le Panier), unde terasele sunt mai însorite după-amiaza și priveliștile sunt mai bune. Cea mai bună priveliște a Vieux Port este de la Palais du Pharo, de pe promontoriul de dincolo de Fort St-Nicolas, sau, pentru un unghi mai larg, de la Notre-Dame-de-la-Garde, simbolul celui de-al Doilea Imperiu al orașului, aflat în vârful dealului La Garde. La nord de Vieux Port se află cea mai veche parte a Marsiliei, Le Panier, unde, până la ultimul război, străduțe mici, trepte abrupte și case din toate epocile formau un vieille ville tipic pentru Côte.

Vă puteți bucura de multe excursii de croazieră MSC din Vieux Port. Aix-en-Provence este una dintre destinatii. Dacă nu ar fi fost marea metropolă Marsilia, la doar 30 km sud, Aix-en-Provence ar fi fost orașul dominant din centrul Provenței. Aix este atractiv, un loc impunător și drăguț, care este considerat în mod tradițional ca fiind conservator.

 

Tarragona, Spania - Tarragona este una dintre cele mai interesante destinații pe care le veți descoperi în timpul croazierei MSC Croaziere.

Situată în nord-estul Spaniei, la doar o oră de Barcelona, Tarragona este unul dintre cele mai importante porturi din Catalonia și o importantă destinație turistică. În Tarragona veți găsi Costa Daurada, cu plaje aurii și peisaje care par desprinse dintr-o carte poștală de vacanță.

Alegeți excursiile preferate dintr-o listă de excursii MSC Croaziere de neuitat, inclusiv: Tur panoramic al Tarragonei, Tur medieval al regiunii Tarragona, Degustare de Cava la Bodegas Vilarnau.

Cu o excursie MSC veți descoperi orașul Tarragona, un oraș roman antic și unul dintre cele mai bine conservate din Spania. Vizitați partea romană a orașului, inclusiv uimitorul amfiteatru și mergeți pe străduțe înguste și piețe pentru a simți atmosfera orașului. Vizitați catedrala din Tarragona și admirați moștenirea medievală a orașului.

De asemenea, puteți vizita împrejurimile Tarragonei și vă puteți cufunda în Evul Mediu cu o excursie la Mănăstirea Santa Maria de Poblet, declarată în 1991 patrimoniu mondial UNESCO. Această mănăstire este una dintre principalele situri religioase și istorice din Catalonia. Pentru a completa imersiunea completă în Evul Mediu, veți vizita, de asemenea, Montblanc, considerat unul dintre cele mai frumoase orașe medievale din Catalonia. Aici vă veți îndrăgosti de străzile sale înguste, de piețele și de monumentele orașului.

Dacă aveți doriți ceva diferit, rezervați o excursie de degustare de Cava pentru a vă bucura de regiunea Penedès. După un tur cu autobuzul pentru a admira Amfiteatrul din Tarragona, veți merge la Sant Sadurni d'Anoia, locul de origine al vinului spumant Cava. În această regiune se produce aproape toată Cava din Spania. Veți vizita Cava Vilarnau, o mică cramă artizanală specializată în producția unui cava exclusivist de înaltă calitate. Pe lângă descoperirea procesului de fabricare a vinului, a vinului spumant și a Cava, vă veți răsfăța cu o experiență de degustare de Cava.

 

Valencia, Spania - Noua față a unui oraș antic. Pentru mulți, poziția de invidiat a Valenciei la Marea Mediterană ar fi un motiv de atracție în sine. Al treilea oraș ca mărime din Spania și unul dintre principalele porturi de escală ale unei croaziere MSC Mediterana, Valencia și-a scuturat în sfârșit reputația ușor provincială de odinioară. În ultimul deceniu și jumătate, a fost înființat vastul și emblematicul complex cultural Ciudad de las Artes y Ciencias, metroul de ultimă generație a continuat să se extindă, iar zeci de baruri, restaurante și buticuri noi și la modă au injectat o nouă viață în centrul istoric. De asemenea, Valencia și-a reamenajat complet plaja și zona portuară, după cum se poate observa chiar și de pe nava de croazieră

Cu toate acestea, în ciuda mărimii și a prestigiului său stilistic, Valencia păstrează un aer nepretențios, dar foarte încărcat. Valencia se mândrește de mult timp cu una dintre cele mai bune vieți de noapte din Spania continentală. Cea mai plină de atmosferă zonă a orașului este, fără îndoială, labirintul Barrio del Carmen (în valenciană "de Carmé"), situat aproximativ la nord de Mercado Central până la Río Turia, extinzându-se până la Torres de Serranos și la vest până la Torres de Quart. Acest cartier, odată neglijat, continuă să fie regenerat, clădirile fiind renovate și cafenele elegante deschizându-se lângă case de oraș dărăpănate, toate acestea făcând din acest cartier un zonă alternativă și incredibil de vibrant.

Cea mai veche parte a orașului Valencia este aproape în întregime înconjurată de o buclă mare a râului Turia, care este acum un parc amenajat în albia râului. În 1956, după ce inundațiile grave au afectat o mare parte din orașul vechi, râul a fost deviat. Podurile antice de piatră au rămas, dar albia râului găzduiește acum piste de biciclete, alei pietonale și terenuri de fotbal, precum și uimitorul Ciudad de las Artes y Ciencias, cel mai mare complex cultural din Europa.

Arhitectura în sine este pur și simplu uimitoare: merită efortul de a ajunge aici pentru a admira clădirile atrăgătoare înconjurate de piscine uriașe și puțin adânci.

 

Zi de navigare pe mare. O zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

Livorno (Florența), Italia - Vechea Liburnă. Pe coasta de vest a Toscanei se află orașul portuar cosmopolit Livorno, o destinație MSC Mediterranean Cruises. Această escapadă italiană este cunoscută pentru arhitectura sa istorică, fructele de mare somptuoase și promenada de pe malul apei cu tablă de șah. Livorno este rampa de lansare perfectă pentru a vizita frumoasele orașe de artă din Toscana, Florența și Pisa. În plus, veți găsi medii naturale minunate, precum Macchia della Magona, răspândite în întreaga regiune.

Excursiile MSC Croaziere oferă o mulțime de lucruri interesante de văzut, inclusiv: Toscana, Florența, "Cinque Terre. Descoperiți Toscana cu o excursie MSC Croaziere la Pisa, unul dintre cele mai frumoase orașe din Italia. Opriți-vă în Florența pentru a admira Catedrala Santa Maria del Fiore din secolul al XV-lea înainte de a explora magnificul cartier. Apoi, conduceți de-a lungul coastei până la Pisa pentru a vă minuna de Piazza dei Miracoli, de faimosul Turn înclinat, de Catedrala Santa Maria Assunta din secolul al XIII-lea și de Baptisteriul cu fațada sa gotică splendidă.

Florența, capitala regiunii Toscana, este o stea a Renașterii italiene. Aveți multe de descoperit în această fabuloasă excursie MSC Croaziere, inclusiv mâncare rafinată, capodopere de artă și arhitectură antică.  Admirați orașul de pe panoramicul Piazzale Michelangelo înainte de a vizita catedrala Santa Maria del Fiore din secolul al XV-lea. Vedeți Piazza Santa Croce și faimoasa sa bazilică de renume mondial sau admirați operele lui Caravaggio, Rafael și da Vinci și prestigioasa Galerie Uffizi. Experimentați atmosfera Florenței în ritmul dumneavoastră, plimbându-vă prin magazinele de artizanat și buticurile șic. Sau luați masa într-unul dintre restaurantele incredibile pentru un bol de paste sau o pizza autentică.

Faceți o călătorie de neuitat în Cinque Terre, un parc național și sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Această zonă plină de viață este formată din cinci sate de coastă: Corniglia, Manarola, Riomaggiore, Monterosso al Mare și Vernazza. Priviți aceste orașe multicolore de pe mare, într-o plimbare cu barca de-a lungul coastei stâncoase. Apoi, acostați în Monterosso al Mare pentru o plimbare pe îndelete prin centrul vechi al orașului pentru a vizita San Giovanni Battista, o biserică din secolul al XIV-lea.

 

Unde vei fi cazat – MSC Fantasia, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – DELUXE INTERIOR, DECK 5-13

 

Suprafață de aproximativ 14/16 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – PREMIUM OCEAN VIEW, DECK 5-13

 

Suprafață de aproximativ 18-21 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – DELUXE/PREMIUM BALCONY, DECK 5, 8-13

 

Suprafață de aproximativ 19-20 mp

Balcon de aproximativ 4-6 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

 

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Același itinerariu pentru datele de plecare 23, 30 Apr 2024/ 14, 21, 28 Mai/ 4, 11, 18, 25 Iunie/ 2, 9, 16, 23, 30 Iulie 

Zi

Dată

Port

Sosire

Plecare

Marți

7/5/2024

Civitavecchia (Rome), Italia

-

19:00

Miercuri

8/5/2024

Genova (Portofino), Italia

9:00

18:00

Joi

9/5/2024

Marsilia (Provence), Franta

9:00

18:00

Vineri

10/5/2024

Tarragona, Spania

9:00

18:00

Sâmbătă

11/5/2024

Valencia, Spania

7:00

18:00

Duminică

12/5/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Luni

13/5/2024

Livorno (Florența), Italia

7:00

20:00

Marți

14/5/2024

Civitavecchia (Rome), Italia

7:00

-

 

 

PREȚ CROAZIERĂ

Prețuri începând cu 1513 EUR / pasager în cabină dublă (Interioară), 7 nopți

 

Tariful include:

·        7 nopți/ 8 zile cazare în cabine duble MSC Fantasia, conform cu rezervarea

·        Taxe portuare

·        Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

 

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·        Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·        Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC Fantasia în valoare de 84 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·        Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

Tarife reduse - la cerere

-         Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

 

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

•             returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

•             25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

•             40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

•             80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

 

•             100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și care, în principiu, nu se returnează

 

 

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

DE REȚINUT:

Pentru condițiile de călătorie în țările Uniunii Europene consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-ul de mai jos:

https://www.mae.ro/node/1422

·        Acolo unde se cere pașaport (în cazul minorilor fără carte de identitate, de ex.), acesta trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Pașaportul trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Fantasia

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii care nu au emisă cartea de identitate au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!