MSC SEAVIEW - Croazieră Individuală Mediterana de Vest I

Date de plecare: 17, 24 Apr/ 1, 8, 15, 22, 29 Mai 2024/ 5, 12, 19, 26 Iun 2024/ 3, 10, 17, 24, 31 Iul 2024/ 7, 14, 21, 28 Aug/ 4, 11, 18, 25 Sep/ 2, 9 Oct

 
De la
 
883
pasager / 7 nopți

CROAZIERĂ în MEDITERANA DE VEST I

 

 

Aventura și cultura te așteaptă!

Fie că te afli într-o vacanță mediteraneeană romantică în cuplu, fie  că dorești să călătorești cu familia sau cu prietenii, țărmul Mării Mediterane este un loc fantastic pentru a vizita și a explora unele dintre cele mai emblematice monumente din întreaga lume. Urcă la bordul MSC Seaview și scufundă-te în frumusețea țărmurilor mediteraneene. Gustă adevărata bucătărie mediteraneeană, unde uleiul de măsline, grâul, cerealele, fructele și legumele sunt întotdeauna abundente.

              

Despre nava MSC SEAVIEW

 

 

Experiența de croazieră de pe MSC Seaview are ca scop conectarea ta cu lumea exterioară, de la mare la cer. Fie că faceți plajă la una dintre piscine, vă plimbați pe promenada de pe malul mării, luați masa sub stele sau vă bucurați de un masaj relaxant în somptuosul MSC Aurea Spa, sunteți întotdeauna înconjurat de priveliști superbe.

 

Atracții deasupra luciului mării:

 

Divertisment. MSC Seaview oferă toate facilitățile de recreere pe care ți le-ai putea dori, de la teatru, discotecă și cazino de înaltă tehnologie, până la piste de bowling în mărime naturală, parc acvatic interactiv cu mai multe etaje și traseu de aventură, precum și zone de joacă colorate pentru copii, create în parteneriat cu LEGO® și Chicco®.

Piscina Sunset Beach. Conectată direct la puntea superioară prin două lifturi panoramice, piscina Sunset Beach Pool oferă mult spațiu la soare, precum și priveliști uluitoare din spatele navei și de peste apă.

Piscina Panorama. Piscina Panorama este locul perfect pentru a vă relaxa, pentru a vă bucura de soare și pentru a vă bucura de priveliștea panoramică la mare. În jurul piscinei, veți găsi un set de șezlonguri inovatoare, concepute pentru a vă oferi șansa de a sta mai aproape de apă ca niciodată.

Terasa de pe malul apei. Waterfront Boardwalk de pe puntea 8 înconjoară nava, oferind acces la o mare varietate de restaurante, baruri și locuri de relaxare. Pe de altă parte, de pe pasarela de sticlă de pe puntea 16, oaspeții se pot bucura de o priveliște uluitoare a mării de sus.

Atrium cu patru etaje. Extinzându-se pe patru punți, atriumul cu pereți de sticlă pe mai multe niveluri reprezintă un loc de divertisment inovator și atmosferic pentru muzică live și alte evenimente. Cele două pasarele cu etaj din sticlă de dincolo de pereții de sticlă oferă oaspeților vederi spectaculoase la ocean.

 

 

MSC Yacht Club. Descoperiți o "navă în navă" exclusivistă, unde vă puteți răsfăța cu luxul unui club privat,  beneficiind în același timp de acces la toate facilitățile de recreere și divertisment din alte locuri de la bord. Acesta este MSC Yacht Club, o experiență de croazieră fără egal.

MSC Aurea Spa. Oferind o selecție largă de masaje balineze și alte tratamente de wellness și de înfrumusețare pentru revitalizarea trupului și a sufletului, somptuosul MSC Aurea Spa de pe MSC Seaview este un paradis pentru relaxare și răsfăț, cu o zonă termală, un salon de înfrumusețare și un magazin de manichiură.

Sală de sport de ultimă generație. Echipată cu echipamente cardio și de forță Technogym®, sala de sport de înaltă tehnologie de la bordul MSC Seaview oferă nu numai o gamă largă de cursuri de fitness și programe de antrenament originale, ci și posibilitatea de a vă bucura de priveliști superbe la mare în timp ce vă antrenați.

Restaurante & bufete. Principalele restaurante ale MSC Seaview servesc un amestec apetisant de preparate proaspete din bucătăria mediteraneană și internațională, în proximități elegante. Cu o gamă de restaurante de specialitate superbe care oferă o varietate suplimentară, există un meniu pentru fiecare dorință.

Baruri & saloane. O gamă de 19 baruri și saloane vă permite să găsiți fără probleme locul ideal pentru o seară de râs cu prietenii, însoțită de cocktailuri sofisticate, vinuri fine, o selecție de beri internaționale și alte băuturi răcoritoare.

Familie & copii. MSC Cruises s-a asociat cu parteneri experți precum Chicco, LEGO® și Namco® pentru a crea o serie de noi zone de joacă superbe pentru copii de toate vârstele, inclusiv un parc de stropire, în timp ce adolescenții se pot bucura de jocuri din realitatea virtuală precum și de propriile cluburi exclusive.

 

Despre orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

Civitavecchia/Roma - Descoperind o mie de ani de istorie. Portul Civitavecchia este unul dintre cele mai mari din Italia și este, bineînțeles, o destinație a MSC Croaziere în Marea Mediterană. Civitavecchia se bucură de o istorie milenară datorită golfurilor sale de-a lungul coastei, care ofereau un adăpost perfect pentru nave, ceea ce a făcut din el un port natural cu mult înainte ca navele de croazieră să navigheze pe mări, portul fiind cunoscut de romani sub numele de Centumcellae. În timpul vacanței dumneavoastră în Civitavecchia, puteți vizita cu ușurință centrul său pe jos. Printre cele mai importante monumente de vizitat se numără Forte Michelangelo, construit de Bramante în secolul al XVI-lea, zidurile vechi ale vechiului port, unde se află o fântână din marmură de travertin realizată de Vanvitelli, și Stânca, o fortăreață inexpugnabilă care se profilează deasupra orașului și portului de peste o mie de ani.

În Piazza Vittorio Emanuele II, piața principală din Civitavecchia, se poate admira maiestuoasa catedrală barocă dedicată Sfântului Francisc, construită la sfârșitul secolului al XVIII-lea pe o biserică mai mică, care nu mai putea găzdui o comunitate în creștere rapidă.

Piața Leandra, situată în centrul istoric, este o piață tipic italiană cu o fântână în centru, dedicată lui Leandro, un marinar în vârstă din Evul Mediu care și-a convins concetățenii să se stabilească pe coasta mediteraneeană în ciuda incursiunilor piraților sarazini.

Există o multitudine de baruri și restaurante pentru a gusta din bucătăria cu fructe de mare, de la caracatiță, la racheta prăjită, la calamari umpluți sau pizza alla civitavecchiese cu anșoa și usturoi. Băile Taurine, din perioada etruscă ori chiar mai veche, sunt un sit arheologic grandios la doar câțiva kilometri în afara orașului, un loc pe care îl recomandăm persoanelor pasionate de istoria antică.

 

Zi de navigare pe mare. O zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

 

Palma de Mallorca, Spania - Două suflete pentru un oraș. Palma este un loc plin de viață și o lume departe de enclavele turistice aglomerate din golful din jur.

Excursiile la țărm ale MSC Croaziere pot fi o opțiune inteligentă pentru a vă bucura de Palma. Să te orientezi în Palma este destul de simplu odată ce te afli în centrul orașului. Reperul evident pe care trebuie să-l vedeți în Palma în timpul vacanței de croazieră este Catedrala, care domină malul Mării Mediterane și dă spre cea mai veche parte a orașului, un grup de alei și străduțe înguste ale căror limite nordice și estice sunt marcate de zigzagul de bulevarde construite lângă - sau în locul - zidurilor orașului.

Construită acum cinci sute de ani, Catedrala din Palma este o clădire magnifică și surprinzătoare, cu un interior cu accente moderniste, proiectat de Antoni Gaudí. Biserica originală a fost construită după recucerirea creștină a orașului, iar locul ocupat, ca urmare a unui jurământ făcut de Jaume I, a fost cel al Marii Moschei maure. În esență gotică, cu contraforturi exterioare masive pentru a ușura greutatea stâlpilor din interior, biserica își datorează efectul înălțimii sale, impresionantă din orice unghi, dar surprinzătoare atunci când este privită de pe esplanada de pe malul apei. În fața intrării în catedrală se află Palau de l'Almudaina, inițial palatul walis (guvernatori) mauri și mai târziu al regilor din Mallorca. Interiorul a fost restaurat cu grijă, dar labirintul său de camere și coridoare a fost lăsat relativ gol, principalul punct de atracție decorativ fiind o mână de tapiserii flamande admirabile, fiecare dedicată unor teme clasice.

Cu o excursie MSC, puteți prinde o barcă din portul minuscul din Sant Elm până la insulița austeră din largul mării SaDragonera, o bucată de stâncă nelocuită de aproximativ 4 km lungime și 700 m lățime, cu o creastă impunătoare de stânci care îi domină țărmul nord-vestic.

 

Barcelona - Ramblas, un simbol atemporal. Barcelona - al doilea oraș al Spaniei, capitala și portul Cataloniei - vibrează de viață și, cu siguranță, nu există niciun alt oraș din țară care să o atingă în ceea ce privește stilul, aspectul sau energia.

O excursie de croazieră în centrul Barcelonei vă va duce la descoperirea muzeelor sale de artă de clasă mondială și a restaurantelor, barurilor, galeriilor și magazinelor de designer la modă. Iar în extraordinara biserică a lui Antoni Gaudi, Sagrada Família, și în bulevardul de renume mondial care este Ramblas, aveți două obiective turistice care se află în fruntea listei de vizitare a obiectivelor turistice din orice croazieră pe Marea Mediterană.

O vacanță în Barcelona poate începe cu Ramblas și apoi se poate plonja direct în nucleul medieval al orașului, Barri Gòtic. Dar există și o mulțime de alte cartiere centrale din centrul orașului vechi de explorat, de la La Ribera - unde se află celebrul Museu Picasso - până la funky-ul El Raval, unde barurile, restaurantele și buticurile cool au crescut în umbra impresionantului muzeu de artă contemporană MACBA.

Chiar dacă veți spune că știți bine aceste cartiere foarte vizitate, există întotdeauna altceva de descoperit în timpul unei excursii MSC - baruri de tapas ascunse pe străduțe puțin schimbate de un secol sau două, buticuri de designer în cartiere vechi renovate, prânzuri de chilipiruri în tavernele muncitorilor, restaurante gastronomice nemarcate, magazine și ateliere de artizanat, cafenele fin-de-siècle, palate medievale restaurate și piețe de cartier.

Pe Passeig de Gràcia se află Casa Batlló a lui Gaudi, proiectată pentru industriașul Josep Batlló: fațada de piatră atârnă în falduri, ca o piele, în timp ce pe acoperiș răsar celebrele coșuri de fum din mozaic și un turnuleț încoronat cu o cruce tridimensională.

 

Muntele Montserrat se află la doar 40 km nord-vest de Barcelona și este o excursie populară în afara orașului. Odată ajunși acolo, puteți vizita bazilica și clădirile mănăstirii, care se desfășoară în evantai în jurul unei piețe deschise, iar de pe terasă se poate admira o priveliște extraordinară asupra muntelui.

 

Cannes (Côte d'Azur), Franta - Eleganța unei destinații VIP.

O vacanță în Franța cu MSC Croaziere este șansa perfectă pentru a vizita Cannes. Cu hotelurile sale imaculate de pe malul mării și concesiunile exclusive de plajă, iahturile sale pline de farmec și buticurile de designer, Cannes este în multe privințe stațiunea definitivă a Rivierei, un loc în care aparențele contează, mai ales în timpul festivalului de film din luna mai. Palais des Festivals, situat pe malul mării și nu deosebit de atractiv, este inima festivalului de film, dar găzduiește, de asemenea, conferințe, turnee și expoziții comerciale.

În ciuda imaginii sale strălucitoare, Cannes funcționează surprinzător de bine ca o mare stațiune balneară, cu o mulțime de plaje publice gratuite și nisipoase. Promenade de la Croisette este cu siguranță priveliștea care trebuie văzută în timpul excursiilor, cu hotelurile sale de tip palat - Martinez și Carlton - pe o parte și plajele lor private pe cealaltă parte. Este posibil să vă găsiți drumul spre plajă fără să plătiți, dar nu este ușor (puteți, desigur, să vă plimbați de-a lungul ei, sub rândurile de șezlonguri).

Orașul vechi, cunoscut sub numele de Le Suquet, după dealul pe care se află, oferă o panoramă minunată a curbei golfului Cannes. Pe vârful său se află rămășițele unui pridvor fortificat, locuit de călugării din Cannes din secolul al XI-lea, și frumoasa Capelă Ste-Anne din secolul al XII-lea. Muzeul de la Castre, aflat în rămășițele mănăstirii Cannes din secolul al XI-lea, deține o colecție extraordinară de instrumente muzicale din întreaga lume, alături de fotografii și stampe ale vechiului Cannes și o secțiune de etnologie și arheologie.

Croazierele MSC Mediterană oferă, de asemenea, excursii la Nisa. De când și-a atins apogeul în belle époque de la sfârșitul secolului al XIX-lea, și-a păstrat aproape intacte stilurile istorice: vizuina medievală de iepuri din Vieux Nice, fațadele italienești ale Nisei moderne și bogata exuberanță a reședințelor fin-de-siècle, care datează din perioada în care orașul era cel mai la modă refugiu de iarnă din Europa.

 

Genova, Italia - Un amestec de culturi și arome. Genova este minunat de eclectică, vibrantă și plină de un stil ceva mai dur; reprezintă o excursie excelentă pentru o croazieră. Într-adevăr, "La Superba", așa cum era cunoscută la apogeul autorității sale ca superputere mediteraneeană, se mândrește cu mai mult farmec și mreajă decât toate stațiunile de coastă din jur la un loc.

În timpul unei vacanțe la Genova puteți explora orașul său vechi: un labirint dens și fascinant de străduțe medievale care adăpostesc palate mari construite în secolele al XVI-lea și al XVII-lea de către familiile bogate de mercenari din Genova și transformate acum în muzee și galerii de artă. Ar trebui să căutați Cattedrale di San Lorenzo, Palazzo Ducale și palatele renascentiste de pe Via Garibaldi, care adăpostesc colecțiile de artă din Genova, precum și mobilier și decorațiuni din cele mai mărețe zile din trecutul orașului, când navele sale navigau spre toate colțurile Mării Mediterane

Acquario di Genova este mândria și bucuria orașului, parcat ca un pachebot uriaș pe malul mării, cu șaptezeci de bazine care adăpostesc creaturi marine din toate habitatele majore ale lumii, inclusiv cea mai mare reconstrucție din lume a unui recif de corali din Caraibe. Este un acvariu mare după orice standarde, al doilea ca mărime din Europa după capacitate, și se mândrește cu o perspectivă ecologică la zi și cu informații de bază excelente în italiană și engleză.

La doar 35 km la sud de Genova, nu se poate nega atracția orașului Portofino, ascuns într-un golfuleț protejat, înconjurat de pante luxuriante acoperite de chirpici și măslini. Este o stațiune de listă A care atrage de ani de zile bancheri de lux, celebrități și anturajul lor, după cum o demonstrează flotilele de iahturi gigantice ancorate de obicei chiar în afara acesteia. Este un loc micuț care este atractiv, dar în același timp oarecum aglomerat, cu o cotă de magazine, baruri și restaurante de lux pentru un loc de două ori mai mare decât el.

 

La Spezia (Cinque Terre) - Uimitorul Golf al Poeților. Portul de la capătul maiestuosului Golf La Spezia, o panoramă impresionantă de insule și promontorii accidentate, supranumit Golful Poeților, este La Spezia. Un important centru naval și de construcții navale, are o galerie de artă, Museo Amedeo Lia, probabil cea mai bună colecție de artă medievală și renascentistă de care vă puteți bucura în timpul unei vacanțe în Liguria.

Strâns intre dealuri și mare, La Spezia este o rețea de străzi în mare parte pietonale, în spatele promenadei din fața portului, mărginită de palmieri, de pe Viale Mazzini și de pe aglomerata Via Chiodo, care se concentrează în jurul principalei artere pietonale Via del Prione și a pieței centrale Piazza Cavour, unde există o mare selecție de pește și alte standuri. O excursie în această parte a portului vă va duce direct în inima orașului La Spezia, unde Museo Amedeo Lia are o colecție mare și surprinzător de interesantă, incluzând bronzuri, manuscrise iluminate și o gamă largă de picturi.

 

Unde vei fi cazat – MSC Seaview, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – DELUXE INTERIOR, DECK 5-15

Suprafață de aproximativ 14-28 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif Mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – OCEAN VIEW, DECK 5

 

Suprafață de aproximativ 17 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif Mini bar și aer condiționat. 

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – BALCONY, DECK 9-15

 

Suprafață de aproximativ 16-25 mp

Balcon de aproximativ 5-9 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif Mini bar și aer condiționat

 

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

* Același itinerariu pentru datele de plecare 17, 24 Apr/ 8, 15, 22, 29 Mai 2024/ 5, 12, 19, 26 Iun 2024/ 3, 10, 17, 24, 31 Iul 2024/

 

Zi

Dată

Port

Sosire

Plecare

Miercuri

1/5/2024

Civitavecchia (Roma), Italia

-

19:00

Joi

2/5/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Vineri

3/5/2024

Palma de Mallorca, Spania

9:00

23:00

Sâmbătă

4/5/2024

Barcelona, Spania

8:00

17:00

Duminică

5/5/2024

Cannes (Côte d'Azur), Franta

8:30

17:30

Luni

6/5/2024

Genova (Portofino), Italia

7:00

18:00

Marți

7/5/2024

La Spezia (Cinque Terre), Italia

7:00

18:00

Miercuri

8/5/2024

Civitavecchia (Rome), Italia

7:00

-

 

 

PREȚ CROAZIERĂ

Prețuri începând cu 883 EUR / pasager în cabină dublă (Interioară) 7 nopți

 

Tariful include:

·        7 nopți/ 8 zile cazare în cabine duble MSC Seaview, conform cu rezervarea

·        Taxe portuare

·        Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

 

 

 

Alte servicii incluse în preț:

 

 Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·        Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·        Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC Seaview în valoare de 84 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·        Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

Tarife reduse - la cerere

-         Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

 

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

•             returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

•             25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

•             40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

•             80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

•             100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și care, în principiu, nu se returnează

 

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

DE REȚINUT:

Pentru condițiile de călătorie în Uniunea Europeana, consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-urile de mai jos:

https://www.mae.ro/node/1422 ;

·        Acolo unde se cere pașaport (în cazul minorilor fără carte de identitate, de ex.), acesta trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Pașaportul trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Seaview

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii care nu au emisă cartea de identitate au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!