MSC OPERA - Croazieră Individuală Mediterana de Est I

Date de plecare: 20, 27 Mai 2024/ 03, 10, 17, 24 Iun 2024/ 1, 8, 15, 22 Iul 2024

 
 
653
pasager / 7 nopți

CROAZIERĂ MEDITERANA DE EST I

 

 

Aventura și cultura te așteaptă!

Fie că te afli într-o vacanță mediteraneeană romantică în cuplu, fie  că dorești să călătorești cu familia sau cu prietenii, țărmul Mării Mediterane este un loc fantastic pentru a vizita și a explora unele dintre cele mai emblematice monumente din întreaga lume. Urcă la bordul MSC Opera și scufundă-te în culturile greacă și iberică. Gustă adevărata bucătărie mediteraneeană, unde uleiul de măsline, grâul, cerealele, fructele și legumele sunt întotdeauna abundente.

Grecia și insulele grecești sunt cunoscute pentru plajele lor albe și apele albastre ca turcoazul, dar și pentru un vast patrimoniu cultural și istoric care a influențat restul Europei timp de milenii. Nu rata splendoarea acestei țări, cu toate atracțiile sale, cum ar fi Acropole și La Plaka din Atena, dar și orașele de coastă mai mici, cu porturi fermecătoare și pitorești.

Italia, la rândul ei, ocupă o poziție proeminentă în Marea Mediterană, iar coasta sa oferă numeroase oportunități culturale și naturale pentru cei care călătoresc pe mare. 

 

 

Despre MSC OPERA

 

 

MSC Opera Un stil rafinat, materiale prețioase și atenția la detalii fac din MSC Opera o navă de croazieră care este cu adevărat ceva încântător! Este construită după linii mai clasice decât surorile sale din clasele Musica și Fantasia, ceea ce creează o atmosferă specială la bord, permițându-vă în același timp să vizitați acele destinații care sunt inaccesibile pentru navele mai mari. Pregătește-te să te scufunzi într-una dintre piscinele noastre, să te relaxezi la petrecerile tematice, să te răsfeți cu ceva delicios într-unul dintre restaurantele noastre uimitoare și multe altele!  

 

Atracții deasupra luciului mării:

 

Divertisment – Fie că vă încercați norocul la Cazinoul Med Pearl, vă relaxați în La Cabala Piano Bar, dansați în discoteca Byblos, vă bucurați de un spectacol la Teatro dell' Opera sau vă uitați în noua zonă de cumpărături, nu există niciun moment de plictiseală la bord. Alegeți dintr-o selecție superbă de opțiuni de agrement și divertisment pe parcursul fiecărei zile și nopți de croazieră. De la vizionarea de spectacole spectaculoase sau jocuri video până la cumpărături sau exerciții fizice, veți putea găsi întotdeauna activitatea ideală pentru a vă satisface dorința.

Familie & copii – Ne-am asociat cu parteneri experți precum Chicco, LEGO® și Namco® pentru a crea o serie de noi zone de joacă superbe pentru copii de toate vârstele, inclusiv un parc de stropire, în timp ce adolescenții se pot bucura de jocuri de realitate virtuală și de propriile cluburi exclusive.

Fitness și relaxare – Există o mulțime de opțiuni pentru fitness și distracție la bord, cu un complex complet de piscine duble cu băi cu hidromasaj, o sală de gimnastică, o pistă de mers pe jos, minigolf, shuffleboard, saună, baie turcească și centrul de wellness MSC Aurea Spa, care oferă masaje superbe. Echipată cu cele mai noi echipamente cardio și de antrenament de forță Technogym®, sala de sport de la bordul MSC Poesia oferă o gamă largă de cursuri de fitness și programe de antrenament originale: perfectă pentru oricine dorește să se mențină în formă în timpul croazierei.

Restaurante & bufeteMesele gastronomice de la bord sunt de neuitat, oferind o gamă mereu schimbătoare de specialități mediteraneene și internaționale, fără a uita de pizza italiană autentică, proaspăt preparată din cele mai bune ingrediente pentru a vă încânta palatul gustativ.

Baruri & saloane  Pe MSC Opera, există neapărat un bar sau un lounge care să se potrivească fiecărei stări și fiecărui moment. Astfel, atunci când ai chef de un cappuccino la mijlocul dimineții, de un smoothie de fructe răcoritor în timp ce faci plajă, de un pahar de vin înainte de cină sau de un cocktail târziu în noapte, nu vei avea mult de căutat.

 

 

Despre orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

 

Piraeus (Athena), Grecia - Mărturii ale unei civilizații străvechi. Simțiți-vă ca și cum ați fi fost transportat înapoi în timp atunci când ajungeți în orașul portuar Piraeus, în Grecia. Cu o cultură plină de viață, debordând de o arhitectură veche de secole și mâncăruri delicioase compuse din fructe de mare proaspete, acest oraș clasic oferă o experiență captivantă în lumea dramatică a Greciei antice.

Piraeus (Pireu) este portul de escală în timpul unei croaziere MSC în Marea Mediterană. Este portul Atenei încă din epoca clasică, când au fost construite așa-numitele Ziduri Lungi, ale căror rămășițe împrăștiate pot fi încă văzute, pentru a-l lega de oraș. Astăzi este o metropolă substanțială de sine stătătoare. Feriboturile insulare care pleacă din portul în care vasul dumneavoastră de croazieră MSC vă așteaptă să vă întoarceți sunt motivul pentru care majoritatea oamenilor vin aici; totuși, dacă petreceți ceva timp aici, adevăratele atracții ale locului se află în jurul porturilor pentru ambarcațiuni mici Zéa Marina și Mikrolímano, pe partea opusă a micii peninsule.

Destinație exclusivă: vizitați Partenonul și minunați-vă de arhitectura somptuoasă din epoca de aur ateniană a lui Pericle. Faceți o oprire la magnificul Muzeu Național Arheologic pentru a vedea arta greacă antică. Plimbați-vă prin porturile Zéa Marina și Mikrolímano pentru a descoperi o zonă rezidențială de lux, plină de cafenele, baruri și restaurante pe malul apei, care oferă unele dintre cele mai bune fructe de mare din oraș.

 

Rodhes-Lindos - Două orașe într-unul singur. Insula Rodos vă așteaptă atunci când croaziera MSC vă duce în estul Mării Mediterane. Cel mai nordic promontoriu al său este străjuit de orașul Rodos, de departe cel mai mare oraș de pe insulă, în plină vedere a Turciei, la mai puțin de 20 km nord. Orașul antic care a ocupat acest loc, amenajat în secolul al V-lea î.Hr. de Hippodamos din Miletos, era de aproape două ori mai mare decât cel modern și, cu peste 100.000 de locuitori, avea o populație mai mult decât dublă. Deși enclava fortificată cunoscută acum sub numele de Orașul Vechi este de construcție mai recentă, creată de Cavalerii Ospitalieri în secolul al XIV-lea, este unul dintre cele mai frumoase orașe medievale cu ziduri pe care ați putea spera să le vedeți vreodată. Rhodos Old Town este o bijuterie absolută, un ansamblu medieval superb conservat, care este aproape unic în păstrarea senzației de sat autentic, care nu a crescut până la a deveni un oraș și nici nu a fost prea înfrumusețat pentru vizitatori. Cu toate acestea, deși deține câteva obiective turistice și muzee fascinante, ceea ce face ca orașul vechi să fie atât de special este vibrația pură a locului în ansamblu.

 

Bari - Un tărâm al spiritualității și al istoriei. Plimbați-vă prin orașul vechi din Bari și descoperiți o încâlceală fascinantă de străzi în cea mai mare zonă urbană de la Marea Adriatică. Debordează de mâncare mediteraneeană apetisantă și de farmec istoric, această capitală vă cufundă într-o experiență captivantă la malul mării pe care nu o veți uita prea curând.

Situat la capătul extrem al Corso Cavour, labirintul său de pasaje aparent nesfârșite, care se împletesc prin curți și pe sub arcade, a fost inițial conceput pentru a-i feri pe locuitori de vânt și pentru a-i pune pe invadatori într-o stare de confuzie. Aici, viața este trăită foarte mult în aer liber, iar în serile de vară este plin de oameni care stau în fața ușilor bucătăriilor.

Ajungând în inima orașului vechi din Bari, veți găsi Basilica di San Nicola, consacrată în 1197 pentru a adăposti relicvele Sfântului Nicolae jefuit cu un secol mai devreme din sudul Turciei prin Marea Mediterană. Adevărata frumusețe a bisericii se află în zidăria sa, dar cel mai bun dintre toate este tronul episcopal din secolul al XII-lea din spatele altarului, o lucrare superbă susținută de mici figuri care gâfâie sub greutatea sa.

Plecând de pe coastă, troli cu aspect curios sunt răspândiți în zona Murge din Puglia. Clădiri cilindrice, vopsite în alb, cu acoperișuri conice gri care se îngustează până la un punct sau o sferă, acestea sunt adesea împodobite cu simboluri pictate. Pereții groși izolează în egală măsură împotriva frigului din timpul iernii și a căldurii din timpul verii, în timp ce calcarul local este folosit pentru a face acoperișurile cu două straturi etanșe la apa de ploaie.

 

Unde vei fi cazat – MSC Opera, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – JUNIOR INTERIOR, DECK 7-10

 

Suprafață de aproximativ 12-13 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere);

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif, minibar si aer conditionat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – JUNIOR OCEAN VIEW, DECK 7-10

 

Suprafață de aproximativ 12-13 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif, minibar si aer conditionat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – DELUXE BALCONY, DECK 9-10

 

Suprafață de aproximativ 13 mp

Balcon de aproximativ 3 mp;

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif Mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

 

* Același itinerariu pentru datele de plecare 27 Mai 2024/ 03, 10, 17, 24 Iun 2024/ 1, 8, 15, 22 Iul 2024

 

 

Zi

Dată

Port

Sosire

Plecare

Luni

20/5/2024

Piraeus (Atena), Grecia

-

20:00

Marți

21/5/2024

Insula Kos, Grecia

9:00

19:00

Miercuri

22/5/2024

Rodos, Grecia

8:00

22:00

Joi

23/5/2024

Bodrum, Turcia

7:00

17:00

Vineri

24/5/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Sâmbătă

25/5/2024

Bari, Italia

7:00

19:00

Duminică

26/5/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Luni

27/5/2024

Piraeus (Atena), Grecia

7:00

-

 

 PREȚ CROAZIERĂ

 

Prețuri începând cu 653 EUR / pasager în cabină dublă (Interioară) 7 nopți

 

Tariful include:

 

• Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC Opera în valoare de 84 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

• 7 nopți/ 8 zile cazare în cabine duble MSC Opera, conform cu rezervarea

• Taxe portuare

• Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.  

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·      Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·        Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

 

 

Tarife reduse - la cerere

 

-         Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

•             returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

•             25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

•             40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

•             80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

•             100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene și care, în principiu, nu se returnează

 

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

DE REȚINUT:

Pentru condițiile de călătorie în țările Uniunii Europene consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-ul de mai jos:

https://www.mae.ro/node/1422

·        Acolo unde se cere pașaport (în cazul minorilor fără carte de identitate, de ex.), acesta trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Pașaportul trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Opera

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii care nu au emisă cartea de identitate au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!