MSC GRANDIOSA - Croaziera Individuală Mediterana - Africa de Nord

Date de plecare 25 Mai 2024/ 1, 8, 15, 22, 29 Iunie 2024 / 6, 13, 20, 27 Iul 2024/ 3, 10, 17, 24, 31 August 2024/ 7, 14, 21, 28 Septembrie 2024/ 5, 12, 19 Octombrie 2024

 
De la
 
843
pasager / 7 nopți

CROAZIERĂ MEDITERANA - AFRICA DE NORD

 

 

Aventura și cultura te așteaptă!

 

Fie că te afli într-o vacanță mediteraneeană romantică în cuplu, fie  că dorești să călătorești cu familia sau cu prietenii, țărmul Mării Mediterane este un loc fantastic pentru a vizita și a explora unele dintre cele mai emblematice monumente din întreaga lume. 

 

 

Despre nava MSC GRANDIOSA 

 

 

MSC Grandiosa este elegantă și ecologică, echilibrând căldura și confortul cu un design de ultimă generație. Bazându-se pe succesul navelor surori (MSC Bellissima, MSC Virtuosa și MSC Meraviglia), MSC Grandiosa oferă și mai mult spațiu public, împreună cu o serie de inovații interesante. Oaspeții Aurea Experience pot aprecia plăcerile unei mese flexibile și băuturi nelimitate într-un restaurant dedicat.

Pregătește-te să te scufunzi într-una dintre piscinele noastre, să te relaxezi la petrecerile tematice, să te răsfeți cu ceva delicios într-unul dintre restaurantele noastre uimitoare și multe altele!

 

Atracții deasupra luciului mării:

Galeria Grandiosa. În orice moment al zilei, Galleria este locul perfect pentru a lua masa, a face cumpărături, a socializa sau pur și simplu pentru a admira atmosfera unică. Iar atunci când soarele apune, ia o altă viață, cu spectacole cu domuri LED, concerte, discoteci și petreceri până târziu în noapte.

Producții Carusel la mare. Bucurați-vă de un concept de divertisment complet nou, care îmbină acrobații uluitoare, dans și muzică live pentru a crea producții originale exclusive, special concepute pentru navele din clasa MSC Meraviglia. Acesta oferă spectacole artistice avangardiste și imersive combinate cu tehnologia inovatoare într-un amestec surprinzător de noi expresii și experimente care vă vor face să vă simțiți parte din spectacol.

La bordul MSC Grandiosa, veți avea ocazia unică de a admira două producții spectaculoase: SWEET,  în care dulciurile prind viață într-un tărâm plin de bomboane, și STRINGS, o aventură de circ de înaltă ținută care spune povestea unui fabricant de jucării singuratic și a frumoasei sale muzei. Spectacolele au loc de două ori pe seară, șase nopți pe săptămână, doar la Carousel Lounge, un loc plin de farmec, modern și plin de tehnologie. Gustă cocktailul nostru Signature Cocktail în timp ce te bucuri de un pre-spectacol urmat de această experiență unică de divertisment (nu este inclus în tariful de croazieră, spațiile sunt limitate, trebuie rezervat un pachet de cocktail signature).

Divertisment și agrement. Datorită teatrelor noastre în stil Broadway, vă puteți bucura de divertisment la superlativ cu o gamă internațională de artiști, fără a fi nevoie să părăsiți nava. Alegeți dintr-un program fabulos, cu siguranță va exista un spectacol care vă va plăcea in cadrul tematicii Teatrul La Comédie.

Atmosphere pool. Piscina Atmosphere Pool de pe MSC Grandiosa oferă suficient spațiu pentru a vă relaxa și a vă bucura de soare. Iluminată printr-un sistem elegant și de un ecran gigant, zona principală a piscinei, frumos proiectată, devine un loc și mai stratosferic seara.

Divertisment pentru familii. MSC Grandiosa pentru copii va fi "Nava muzicii": partenerii noștri Lego și Chicco, au lucrat pe aceeași temă și au creat un proiect pentru camerele lor dedicate muzicii: LEGO movie maker, experiența NINTENDO la bord, Doremi studio / Webstar room, Doremi lab 2.0. 

În numere - 10 noi activități pentru copii și adolescenți; 4 noi mascote; 7 camere – baby club CHICCO, miniclub LEGO, juniors club LEGO, young club, teens club, camera Webstar și Doremi lab; o nouă experiență tehnologică

Fitness și relaxare. Există o gamă largă de facilități sportive, de la tenis, baschet, mini-golf, până la pistă de alergare și sală de gimnastică. Echipată cu cele mai noi echipamente cardio și de antrenament de forță Technogym®, sala de sport de la bordul MSC Grandiosa oferă o gamă largă de cursuri de fitness și programe de antrenament originale: perfectă pentru oricine dorește să se mențină în formă în timpul croazierei. Totul culminând cu un complex de piscine elegante. 

Restaurante & bufete. O gamă de 11 locuri de luat masa promite ceva special pentru fiecare gust. Pentru a enumera doar câteva, descoperiți noul restaurant de specialitate, Hola! Tacos & Cantina și noul restaurant francez de specialitate, l'Atelier Bistrot.

Baruri & saloane.  La bord există o gamă largă de baruri și saloane pline de farmec, care oferă băuturi răcoritoare și relaxare în atmosfera ideală pentru fiecare moment. Așadar, fie că sunteți în căutare de șampanie, cocktailuri clasice sau patiserie proaspăt preparată, nu veți avea mult de mers. 

 

 

Despre orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

Napoli (Pompei, Italia) -  Istorie milenarăDatând din mileniul al II-lea î.Hr., Napoli este una dintre bijuteriile antice ale Italiei. Cu un centru istoric vibrant, amplasat în jurul unui golf portuar impresionant, descoperiți repere arhitecturale, opere de artă, capodopere și mâncăruri somptuoase. Vulcanul latent al Muntelui Vezuviu oferă un fundal de carte poștală. Din oraș, călătoriți mai departe spre situl arheologic Pompei sau admirați cultura plină de farmec a orașului Capri. Descoperă situl arheologic de la Pompei, care se află la umbra maiestuosului Munte Vezuviu.

Descoperiți situl arheologic Pompei, care se află la umbra maiestuosului Munte Vezuviu. Aflat în Patrimoniul Mondial UNESCO, acest vechi oraș roman a fost îngropat sub piatră ponce și cenușă în timpul erupției vulcanice din anul 79 d.Hr. Astăzi, Pompei pare încremenit în timp, oferind priviri de oameni fosilizați, băi conservate, coloane prăbușite și fresce fabuloase. În cadrul acestei excursii MSC Croaziere, veți explora numeroasele artefacte recuperate înainte de a merge într-un tur ghidat al sitului de excavare, unde veți afla mai multe despre istoria orașului.

După o scurtă croazieră cu feribotul prin Golful Napoli, veți ajunge la Capri, una dintre cele mai frumoase insule din Italia. Această excursie MSC Croaziere începe cu o vizită în fermecătorul oraș Anacapri, cu superba Villa San Michele și peisajul dramatic de pe faleză. Priviți casele colorate, admirați grădinile luxuriante și absorbiți atmosfera relaxată a insulei. Apoi, explorați cafenelele și buticurile din jurul Piazza Umberto I înainte de a vizita formațiunea stâncoasă Faraglioni.

 

După debarcarea de pe navă, un transfer cu autocarul de 1 oră până la uimitorul oraș de coastă Sorrento. Pornind de la piazza Tasso, mergeți pe străzile înguste ale acestui oraș istoric plin de repere construite cu sute de ani în urmă. Așteptați-vă cu nerăbdare la priveliștile exterioare minunate ale clădirii Sedil Dominova din secolul al XV-lea, Catedrala Sorrento, care datează inițial din secolul al XI-lea, și Biserica San Francesco din secolul al XIV-lea și claustrul său adiacent.

 

Livorno (Florența) - Vechea Liburnă. Pe coasta de vest a Toscanei se află orașul portuar cosmopolit Livorno, o destinație MSC Mediterranean Cruises. Această escapadă italiană este cunoscută pentru arhitectura sa istorică, fructele de mare somptuoase și promenada de pe malul apei cu tablă de șah. Livorno este rampa de lansare perfectă pentru a vizita frumoasele orașe de artă din Toscana, Florența și Pisa. În plus, veți găsi medii naturale minunate, precum Macchia della Magona, răspândite în întreaga regiune.

Excursiile MSC Croaziere oferă o mulțime de lucruri interesante de văzut, inclusiv: Descoperă Toscana, Florența, "Cinque Terre”.

Descoperiți Toscana cu o excursie MSC Croaziere la Pisa, unul dintre cele mai frumoase orașe din Italia. Opriți-vă în Florența pentru a admira Catedrala Santa Maria del Fiore din secolul al XV-lea înainte de a explora magnificul cartier. Apoi, conduceți de-a lungul coastei până la Pisa pentru a vă minuna de Piazza dei Miracoli, de faimosul Turn înclinat, de Catedrala Santa Maria Assunta din secolul al XIII-lea și de Baptisteriul cu fațada sa gotică splendidă.

Florența, capitala regiunii Toscana, este o stea a Renașterii italiene. Aveți multe de descoperit în această fabuloasă excursie MSC Croaziere, inclusiv mâncare rafinată, capodopere de artă și arhitectură antică.  Admirați orașul de pe panoramic Piazzale Michelangelo înainte de a vizita catedrala Santa Maria del Fiore din secolul al XV-lea. Vedeți Piazza Santa Croce și faimoasa sa bazilică de renume mondial sau admirați operele lui Caravaggio, Rafael și da Vinci și prestigioasa Galerie Uffizi. Experimentați atmosfera Florenței în ritmul dumneavoastră, plimbându-vă prin magazinele de artizanat și buticurile șic. Sau luați masa într-unul dintre restaurantele incredibile pentru un bol de paste sau o pizza autentică.

 

Faceți o călătorie de neuitat în Cinque Terre, un parc național și sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Această zonă plină de viață este formată din cinci sate de coastă: Corniglia, Manarola, Riomaggiore, Monterosso al Mare și Vernazza. Priviți aceste orașe multicolore de pe mare, într-o plimbare cu barca de-a lungul coastei stâncoase. Apoi, acostați în Monterosso al Mare pentru o plimbare pe îndelete prin centrul vechi al orașului pentru a vizita San Giovanni Battista, o biserică din secolul al XIV-lea.

 

Marsilia - Culorile și bucuria unui oraș multietnic. Atunci când faci o croazieră în sudul Franței, trebuie să știi că Marsilia este cea mai renumită și populată zonă metropolitană din țară, după Paris și Lyon. Când coborâți de pe vasul de croazieră MSC, cafenelele din jurul Vieux Port, unde peștele sclipitor se vinde direct de pe bărcile de pe quai des Belges, sunt locuri minunate pentru a observa viața de stradă a orașului.

Deosebit de bună este partea de nord (Le Panier), unde terasele sunt mai însorite după-amiaza și priveliștile sunt mai bune. Cea mai bună priveliște a Vieux Port este de la Palais du Pharo, de pe promontoriul de dincolo de Fort St-Nicolas, sau, pentru un unghi mai larg, de la Notre-Dame-de-la-Garde, simbolul celui de-al Doilea Imperiu al orașului, aflat în vârful dealului La Garde. La nord de Vieux Port se află cea mai veche parte a Marsiliei, Le Panier, unde, până la ultimul război, străduțe mici, trepte abrupte și case din toate epocile formau un vieille ville tipic pentru Côte.

 

Vă puteți bucura de multe excursii de croazieră MSC din Vieux Port. Aix-en-Provence este una dintre destinatii. Dacă nu ar fi fost marea metropolă Marsilia, la doar 30 km sud, Aix-en-Provence ar fi fost orașul dominant din centrul Provenței. Aix este atractiv, un loc impunător și drăguț, care este considerat în mod tradițional ca fiind conservator.

 

Barcelona - Ramblas, un simbol atemporal. Barcelona - al doilea oraș al Spaniei, capitala și portul Cataloniei - vibrează de viață și, cu siguranță, nu există niciun alt oraș din țară care să o atingă în ceea ce privește stilul, aspectul sau energia.

O excursie de croazieră în centrul Barcelonei vă va duce la descoperirea muzeelor sale de artă de clasă mondială și a restaurantelor, barurilor, galeriilor și magazinelor de designer la modă. Iar în extraordinara biserică a lui Antoni Gaudi, Sagrada Família, și în bulevardul de renume mondial care este Ramblas, aveți două obiective turistice care se află în fruntea listei de vizitare a obiectivelor turistice din orice croazieră pe Marea Mediterană.

O vacanță în Barcelona poate începe cu Ramblas și apoi se poate plonja direct în nucleul medieval al orașului,  Barri Gòtic. Dar există și o mulțime de alte cartiere centrale din centrul orașului vechi de explorat, de la La Ribera - unde se află celebrul Museu Picasso - până la funky-ul El Raval, unde barurile, restaurantele și buticurile cool au crescut în umbra impresionantului muzeu de artă contemporană MACBA.

Chiar dacă veți spune că știți bine aceste cartiere foarte vizitate, există întotdeauna altceva de descoperit în timpul unei excursii MSC - baruri de tapas ascunse pe străduțe puțin schimbate de un secol sau două, buticuri de designer în cartiere vechi renovate, prânzuri de chilipiruri în tavernele muncitorilor, restaurante gastronomice nemarcate, magazine și ateliere de artizanat, cafenele fin-de-siècle, palate medievale restaurate și piețe de cartier.

Pe Passeig de Gràcia se află Casa Batlló a lui Gaudi, proiectată pentru industriașul Josep Batlló: fațada de piatră atârnă în falduri, ca o piele, în timp ce pe acoperiș răsar celebrele coșuri de fum din mozaic și un turnuleț încoronat cu o cruce tridimensională.

Muntele Montserrat se află la doar 40 km nord-vest de Barcelona și este o excursie populară în afara orașului. Odată ajunși acolo, puteți vizita bazilica și clădirile mănăstirii, care se desfășoară în evantai în jurul unei piețe deschise, iar de pe terasă se poate admira o priveliște extraordinară asupra muntelui.

 

Zi de navigare pe mare. O zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau lovindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Răsfoiți o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

Puncte de atracție ale unei zile pe mare: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect, în timp ce însoțitorii stau la dispoziție pentru a vă satisface toate nevoile. Duceți-vă papilele gustative într-o călătorie în jurul lumii cu opțiunile noastre extinse de luat masa. Dispunând de bufete, bucătării internaționale, un colț de wellness și multe altele, nava dvs. oferă o varietate de delicatese pentru a satisface palate de toate preferințele. Încearcă-ți norocul în cazinou, unde poți câștiga mult la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla pe marginea scaunului în timp ce îți riști să nimerești unul dintre jackpot-uri.

 

La Goulette (Tunisia) - bijuteria din coroana continentului. Cea mai nordică țară din Africa, Tunisia, este un peisaj care se mândrește cu o frumusețe naturală abundentă, situri arheologice de excepție și ape turcoaz de neuitat. Destinație a MSC Croaziere Mediteraneene, orașul Tunis împreună cu portul La Goulette oferă o multitudine de atracții care așteaptă să fie descoperite, de la Medina, clasată pe lista UNESCO, cu mausoleele și palatele sale, până la orașul-satelit, pietruit cu var alb.

Selectați o excursie de neuitat dintr-o listă de excursii MSC Croaziere, inclusiv: Băile Antoninus, Cisternele romane din La Malga, Sidi Bou Said. În cadrul unei excursii din portul La Goulette din Tunis către vestigiile vechii Cartagina, veți vizita cele mai mari terme romane construite în Africa. Datând din anul 145 d.Hr., Băile lui Antoninus au vedere spre marea azurie a Mediteranei și prezintă o serie de relicve impresionante, inclusiv o necropolă punică, o capelă funerară creștină cu podea din mozaic și un amfiteatru regal în apropiere. La doar câteva minute de băi, puteți descoperi cisternele romane din La Malga, care au fost concepute pentru a furniza apă orașului Cartagina cu mii de ani în urmă. Astăzi, aceste rezervoare antice de stocare atrag atenția cu numeroasele lor tuneluri care creează modele neobișnuite ce se ridică din pământ.

Alternativ, puteți să vă aventurați de-a lungul coastei până la Sidi Bou Said, o enclavă balneară de inspirație andaluză, cunoscută pentru albul strălucitor al clădirilor sale, pentru albastrul intens al ușilor, ferestrelor și balcoanelor sale și pentru nuanța de nisip a străzilor sale pietruite. Numit după savantul sufi tunisian care a trăit acolo, acest oraș de carte poștală erupe de flori de Bougainville și oferă o gamă de restaurante lângă malul apei.

 

Palermo (Monreale) - O piesă cu o mie de fațete. O vacanță în Italia cu MSC Croaziere este șansa perfectă de a vizita capitala regională a Siciliei. Un port murdar, plin de viață și gălăgie, Palermo deține totuși o expoziție de neegalat de artă și arhitectură normandă și biserici baroce, combinate cu un labirint de străzi și piețe medievale.

Cu cea mai mare concentrație de atracții turistice din Sicilia și cel mai mare centru istoric din Italia, în afara Romei, Palermo este un port complex, cu mai multe straturi, care poate fi ușor copleșitor dacă încercați să faceți sau să vedeți prea multe într-o singură vizită de croazieră pe Marea Mediterană. Cel mai bun lucru de făcut aici este să vă plimbați după cum vă poftește fantezia, trecând prin straturile amestecate de arhitectură invechită din Palermo, pe străduțe pustii, apoi ieșind brusc la iveală în mijlocul unei piețe stradale exuberante. Selectați o zonă (La Kalsa sau piețele întinse din Ballarò) și bucurați-vă de excursia de croazieră.

De-a lungul Via Maqueda se află Piazza Pretoria, iluminată noaptea pentru a evidenția figurile nud ale marii fântâni centrale, cu un design florentin elegant din secolul al XVI-lea. În piață se află, de asemenea, primăria restaurată, în timp ce deasupra pieței și a fântânii se află flancul masiv al Santa Caterina, barocul sicilian în cea mai exuberantă formă, fiecare centimetru al interiorului enorm fiind acoperit cu o lucrare decorativă sălbatică în relief.

În sudul insulei, la câțiva kilometri mai jos de actualul Agrigento, o serie de temple dorice - cele mai captivante vestigii grecești siciliene și o grupare unică în afara Greciei - sunt înșirate de-a lungul unei creste cu fața la mare. Coloniștii greci l-au înconjurat cu un zid puternic, format în parte de o creastă mai înaltă pe care se afla acropola. Limita sudică a orașului antic era o a doua creastă mai joasă, iar în secolul al V-lea î.Hr. aici, în "Valle dei Templi", arhitecții orașului și-au ridicat clădirile sacre.

 

Unde vei fi cazat – MSC Grandiosa, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – DELUXE INTERIOR, DECK 5-14

 

Suprafață de aproximativ 17 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – DELUXE/PREMIUM OCEAN VIEW, DECK 5/9-11

 

Suprafață de aproximativ 16/25 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – DELUXE BALCONY, DECK 8-14

 

Suprafață de aproximativ 17 mp

Balcon de aproximativ 6-8 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

* Același itinerariu pentru datele de plecare 1, 8, 15, 22, 29 Iunie 2024 / 6, 13, 20, 27 Iul 2024/ 3, 10, 17, 24, 31 August 2024/ 7, 14, 21, 28 Septembrie 2024/ 5, 12, 19 Octombrie 2024

 

Zi

Dată

Port

Sosire

Plecare

Sâmbătă

25/05/2024

Napoli (Pompei), Italia

-

16:00

Duminică

26/05/2024

Livorno (Florence), Italia

9:00

20:00

Luni

27/05/2024

Marsilia (Provence), Franța

10:00

19:00

Marți

28/05/2024

Barcelona, Spania

8:00

18:00

Miercuri

29/05/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Joi

30/05/2024

La Goulette, Tunisia

8:00

18:00

Vineri

31/05/2024

Palermo, Italia

8:00

18:00

Sâmbătă

01/06/2024

Napoli (Pompei), Italia

6:30

-

PREȚ CROAZIERĂ

Prețuri începând cu 843 EUR / pasager în cabină dublă (Interioară), 7 nopți

 

Tariful include:

 

• Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC Grandiosa în valoare de 84 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

• 7 nopți/ 8 zile cazare în cabine duble MSC Grandiosa, conform cu rezervarea

• Taxe portuare

 

• Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·        Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·        Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

Tarife reduse - la cerere

-         Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

·        returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

·        25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

·        40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

·        80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

·        100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

*  excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene și care, în principiu, nu se returnează

 

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

DE REȚINUT:

Pentru condițiile de călătorie în țările Uniunii Europene și Tunisia consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-ul de mai jos:

https://www.mae.ro/node/1422; https://www.mae.ro/travel-conditions/3752

·        Pașaportul trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Grandiosa

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii care nu au emisă cartea de identitate au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!