MSC SEASIDE - Croazieră Individuală Marea Mediterană III

Date de plecare: 28 Aprilie/ 5, 12, 19, 26 Mai 2024/ 2, 9, 16, 23, 30 Iunie 2024/ 7, 14, 21, 28 Iulie 2024/ 4, 11, 18, 25 August 2024/ 1, 8, 15, 22, 29 Septembrie 2024/ 6, 13 Octombrie 2024

 
De la
 
833
pasager / 7 nopți

CROAZIERĂ în MEDITERANA (III)

 

Aventura și cultura te așteaptă!

Fie că te afli într-o vacanță mediteraneeană romantică în cuplu, fie  că dorești să călătorești cu familia sau cu prietenii, țărmul Mării Mediterane este un loc fantastic pentru a vizita și a explora unele dintre cele mai emblematice monumente din întreaga lume.

 

 

Despre nava MSC SEASIDE

 

MSC Seaside rescrie regulile de design ale navelor de croazieră, combinând zonele interioare și exterioare pentru a vă conecta cu marea ca niciodată. Situată chiar la nivelul punții 8, se află o promenadă unică pe malul mării, străjuită de locuri pentru a servi ceva, a face cumpărături, a înota și a face plajă. Vă puteți bucura, de asemenea, de priveliști superbe de pe cele două pasarele cu podea de sticlă și de la lifturile panoramice.

 

Atracții deasupra luciului mării:

Promenadă pe malul mării. Waterfront Boardwalk este perfectă pentru o plimbare relaxantă, devenind la un moment dat o pasarelă de sticlă de unde vă puteți bucura de o priveliște uluitoare asupra mării. Waterfront Boardwalk oferă acces la o mare varietate de restaurante, baruri și alte locuri de relaxare.

Piscina Miami Beach. Piscina unică Miami Beach de pe puntea 16 oferă priveliști impresionante la mare și, bineînțeles, mult spațiu pentru a face plajă, datorită șezlongurilor inovatoare special concepute pentru a le oferi oaspeților șansa de a sta aproape de piscină ca niciodată până acum.

Piscina South Beach. Pentru a se apropia și mai mult de mare în timp ce se bronzează, oaspeții se pot întinde lângă eleganta piscină South Beach Pool, situată în partea din spate a navei, pe puntea 7. Iar pentru o priveliște uimitoare, fă o plimbare cu cele două lifturi panoramice care o conectează la puntea superioară.

Atriumul de patru etaje.  Atriumul cu pereți de sticlă pe mai multe niveluri se întinde pe patru punți, creând un loc cu o atmosferă aparte unde oaspeții se pot bucura de divertisment live și de priveliști panoramice. Cele două pasarele cu podea de sticlă din afara atriumului oferă turiștilor o priveliște uluitoare în jos.

Sală de sport de ultimă generație. Echipată cu cele mai noi echipamente cardio și de antrenament de forță Technogym®, sala de sport panoramică de la bordul MSC Seaside oferă o gamă largă de cursuri de fitness și programe de antrenament originale: perfectă pentru oricine dorește să se mențină în formă în timpul croazierei.

 

Despre insulele, orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

Civitavecchia/Roma - Descoperind o mie de ani de istorie. Portul Civitavecchia este unul dintre cele mai mari din Italia și este, bineînțeles, o destinație a MSC Croaziere în Marea Mediterană. Civitavecchia se bucură de o istorie milenară datorită golfurilor sale de-a lungul coastei, care ofereau un adăpost perfect pentru nave, ceea ce a făcut din el un port natural cu mult înainte ca navele de croazieră să navigheze pe mări, portul fiind cunoscut de romani sub numele de Centumcellae. În timpul vacanței dumneavoastră în Civitavecchia, puteți vizita cu ușurință centrul său pe jos. Printre cele mai importante monumente de vizitat se numără Forte Michelangelo, construit de Bramante în secolul al XVI-lea, zidurile vechi ale vechiului port, unde se află o fântână din marmură de travertin realizată de Vanvitelli, și Stânca, o fortăreață inexpugnabilă care se profilează deasupra orașului și portului de peste o mie de ani.

În Piazza Vittorio Emanuele II, piața principală din Civitavecchia, se poate admira maiestuoasa catedrală barocă dedicată Sfântului Francisc, construită la sfârșitul secolului al XVIII-lea pe o biserică mai mică, care nu mai putea găzdui o comunitate în creștere rapidă.

Piața Leandra, situată în centrul istoric, este o piață tipic italiană cu o fântână în centru, dedicată lui Leandro, un marinar în vârstă din Evul Mediu care și-a convins concetățenii să se stabilească pe coasta mediteraneeană în ciuda incursiunilor piraților sarazini.

Există o multitudine de baruri și restaurante pentru a gusta din bucătăria cu fructe de mare, de la caracatiță, la racheta prăjită, la calamari umpluți sau pizza alla civitavecchiese cu anșoa și usturoi. Băile Taurine, din perioada etruscă ori chiar mai veche, sunt un sit arheologic grandios la doar câțiva kilometri în afara orașului, un loc pe care îl recomandăm persoanelor pasionate de istoria antică.

 

Palermo (Monreale) - O piesă cu o mie de fațete. O vacanță în Italia cu MSC Croaziere este șansa perfectă de a vizita capitala regională a Siciliei. Un port murdar, plin de viață și gălăgie, Palermo deține totuși o expoziție de neegalat de artă și arhitectură normandă și biserici baroce, combinate cu un labirint de străzi și piețe medievale.

Cu cea mai mare concentrație de atracții turistice din Sicilia și cel mai mare centru istoric din Italia, în afara Romei, Palermo este un port complex, cu mai multe straturi, care poate fi ușor copleșitor dacă încercați să faceți sau să vedeți prea multe într-o singură vizită de croazieră pe Marea Mediterană. Cel mai bun lucru de făcut aici este să vă plimbați după cum vă poftește fantezia, trecând prin straturile amestecate de arhitectură invechită din Palermo, pe străduțe pustii, apoi ieșind brusc la iveală în mijlocul unei piețe stradale exuberante. Selectați o zonă (La Kalsa sau piețele întinse din Ballarò) și bucurați-vă de excursia de croazieră.

De-a lungul Via Maqueda se află Piazza Pretoria, iluminată noaptea pentru a evidenția figurile nud ale marii fântâni centrale, cu un design florentin elegant din secolul al XVI-lea. În piață se află, de asemenea, primăria restaurată, în timp ce deasupra pieței și a fântânii se află flancul masiv al Santa Caterina, barocul sicilian în cea mai exuberantă formă, fiecare centimetru al interiorului enorm fiind acoperit cu o lucrare decorativă sălbatică în relief.

În sudul insulei, la câțiva kilometri mai jos de actualul Agrigento, o serie de temple dorice - cele mai captivante vestigii grecești siciliene și o grupare unică în afara Greciei - sunt înșirate de-a lungul unei creste cu fața la mare. Coloniștii greci l-au înconjurat cu un zid puternic, format în parte de o creastă mai înaltă pe care se afla acropola. Limita sudică a orașului antic era o a doua creastă mai joasă, iar în secolul al V-lea î.Hr. aici, în "Valle dei Templi", arhitecții orașului și-au ridicat clădirile sacre.

 

 

Zi de navigare pe mare. O zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau lovindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Răsfoiți o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

 

Ibiza (Ins. Baleare, Spania) – Centrul vieții de noapte spaniole. În croaziera ta mediteraneană spre Spania,  Ibiza este o insulă a frumuseții și a exceselor, binecuvântată cu zeci de plaje cu golfuri uimitoare și păduri dense de pini.

Ibiza a atras mult timp personaje hedoniste și boemi bogați, în timp ce, în prezent, cei mai mulți oameni vin aici pentru a experimenta scena extraordinară a cluburilor. Ibiza poate pretinde cu prisosință că este capitala mondială a clubbingului, practic toți DJ de top din lume din domeniul house și mulți alți jucători minori concertează aici în timpul sezonului estival. Totuși, vizitați-o între octombrie și mai și veți găsi o insulă mult mai liniștită.

În timpul excursiei MSC în Ibiza, trebuie să vizitați Ciutat d'Eivissa, care este cu ușurință cea mai atractivă așezare de pe insulă. Ziduri medievale colosale păzesc labirintul de străzi pietruite din cartierul Dalt Vila, inclus pe lista UNESCO. Zidurile ating un punct culminant dramatic la intrarea principală cu arcade, impozantul Portal de ses Taules. Chiar dincolo se află eleganta Plaça de Vila, care este mărginită de restaurante și cafenele și reprezintă un cadru încântător pentru niște tapas sau o masă. Merită să faceți o plimbare până la străzile abrupte și întortocheate până la catedrală, fie și numai pentru a vă bucura de priveliștea minunată asupra portului.

 

O excursie în croazieră vă poate duce la Formentera, cea mai mică dintre cele patru insule Baleare principale, la doar 11 mile marine la sud de orașul Ibiza. La nord-vest de Es Pujols se află nisipurile absolut spectaculoase din Platja de Ses Illetes și, dincolo de un canal îngust, insula nelocuită Espalmador, unde există o altă plajă minunată și o apă suficient de turcoaz pentru a întrece orice broșură din Caraibe. Merită, de asemenea, o vizită Platja de Migjorn, un golf cu 5 km de nisip palid și ape cristaline care ocupă cea mai mare parte a coastei sudice a Formentera.

 

Valencia, Spania - Noua față a unui oraș antic. Pentru mulți, poziția de invidiat a Valenciei la Marea Mediterană ar fi un motiv de atracție în sine. Al treilea oraș ca mărime din Spania și unul dintre principalele porturi de escală ale unei croaziere MSC Mediterana, Valencia și-a scuturat în sfârșit reputația ușor provincială de odinioară. În ultimul deceniu și jumătate, a fost înființat vastul și emblematicul complex cultural Ciudad de las Artes y Ciencias, metroul de ultimă generație a continuat să se extindă, iar zeci de baruri, restaurante și buticuri noi și la modă au injectat o nouă viață în centrul istoric. De asemenea, Valencia și-a reamenajat complet plaja și zona portuară, după cum se poate observa chiar și de pe nava de croazieră

Cu toate acestea, în ciuda mărimii și a prestigiului său stilistic, Valencia păstrează un aer nepretențios, dar foarte încărcat. Valencia se mândrește de mult timp cu una dintre cele mai bune vieți de noapte din Spania continentală. Cea mai plină de atmosferă zonă a orașului este, fără îndoială, labirintul Barrio del Carmen (în valenciană "de Carmé"), situat aproximativ la nord de Mercado Central până la Río Turia, extinzându-se până la Torres de Serranos și la vest până la Torres de Quart. Acest cartier, odată neglijat, continuă să fie regenerat, clădirile fiind renovate și cafenele elegante deschizându-se lângă case de oraș dărăpănate, toate acestea făcând din acest cartier un zonă alternativă și incredibil de vibrant.

Cea mai veche parte a orașului Valencia este aproape în întregime înconjurată de o buclă mare a râului Turia, care este acum un parc amenajat în albia râului. În 1956, după ce inundațiile grave au afectat o mare parte din orașul vechi, râul a fost deviat. Podurile antice de piatră au rămas, dar albia râului găzduiește acum piste de biciclete, alei pietonale și terenuri de fotbal, precum și uimitorul Ciudad de las Artes y Ciencias, cel mai mare complex cultural din Europa.

 

Arhitectura în sine este pur și simplu uimitoare: merită efortul de a ajunge aici pentru a admira clădirile atrăgătoare înconjurate de piscine uriașe și puțin adânci.

 

Marseille - Culorile și bucuria unui oraș multietnic. Atunci când faci o croazieră în sudul Franței, trebuie să știi că Marsilia este cea mai renumită și populată zonă metropolitană din țară, după Paris și Lyon. Când coborâți de pe vasul de croazieră MSC, cafenelele din jurul Vieux Port, unde peștele sclipitor se vinde direct de pe bărcile de pe quai des Belges, sunt locuri minunate pentru a observa viața de stradă a orașului.

Deosebit de bună după-amiaza este partea de nord (Le Panier), unde terasele sunt mai însorite și priveliștile sunt mai bune. Cea mai bună priveliște a Vieux Port este de la Palais du Pharo, de pe promontoriul de dincolo de Fort St-Nicolas, sau, pentru un unghi mai larg, de la Notre-Dame-de-la-Garde, simbolul celui de-al Doilea Imperiu al orașului, aflat în vârful dealului La Garde. La nord de Vieux Port se află cea mai veche parte a Marsiliei, Le Panier, unde, până la ultimul război, străduțe mici, trepte abrupte și case din toate epocile formau un vieille ville tipic pentru Côte.

Vă puteți bucura de multe excursii de croazieră MSC din Vieux Port. Aix-en-Provence este una dintre destinatii. Dacă nu ar fi fost marea metropolă Marsilia, la doar 30 km sud, Aix-en-Provence ar fi fost orașul dominant din centrul Provenței. Aix este atractiv, un loc impunător și drăguț, care este considerat în mod tradițional ca fiind conservator.

 

Genova, Italia - Un amestec de culturi și arome. Genova este minunat de eclectică, vibrantă și plină de un stil ceva mai dur; reprezintă o excursie excelentă pentru o croazieră. Într-adevăr, "La Superba", așa cum era cunoscută la apogeul autorității sale ca superputere mediteraneeană, se mândrește cu mai mult farmec și mreajă decât toate stațiunile de coastă din jur la un loc.

În timpul unei vacanțe la Genova puteți explora orașul său vechi: un labirint dens și fascinant de străduțe medievale care adăpostesc palate mari construite în secolele al XVI-lea și al XVII-lea de către familiile bogate de mercenari din Genova și transformate acum în muzee și galerii de artă. Ar trebui să căutați Cattedrale di San Lorenzo, Palazzo Ducale și palatele renascentiste de pe Via Garibaldi, care adăpostesc colecțiile de artă din Genova, precum și mobilier și decorațiuni din cele mai mărețe zile din trecutul orașului, când navele sale navigau spre toate colțurile Mării Mediterane

Acquario di Genova este mândria și bucuria orașului, parcat ca un pachebot uriaș pe malul mării, cu șaptezeci de bazine care adăpostesc creaturi marine din toate habitatele majore ale lumii, inclusiv cea mai mare reconstrucție din lume a unui recif de corali din Caraibe. Este un acvariu mare după orice standarde, al doilea ca mărime din Europa după capacitate, și se mândrește cu o perspectivă ecologică la zi și cu informații de bază excelente în italiană și engleză.

La doar 35 km la sud de Genova, nu se poate nega atracția orașului Portofino, ascuns într-un golfuleț protejat, înconjurat de pante luxuriante acoperite de chirpici și măslini. Este o stațiune de listă A care atrage de ani de zile bancheri de lux, celebrități și anturajul lor, după cum o demonstrează flotilele de iahturi gigantice ancorate de obicei chiar în afara acesteia. Este un loc micuț care este atractiv, dar în același timp oarecum aglomerat, cu o cotă de magazine, baruri și restaurante de lux pentru un loc de două ori mai mare decât el.

 

Unde vei fi cazat – MSC Seaside, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – DELUXE INTERIOR, DECK 5-15

 

Suprafață de aproximativ 14-28 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

Unele cabine pot caza până la 5 pasageri

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – DELUXE OCEAN VIEW, DECK 5

 

Suprafață de aproximativ 17 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – DELUXE BALCONY, DECK 9-15

 

Suprafață de aproximativ 16-17 mp

Balcon de aproximativ 5-6 mp; unele cabine au balconul din metal, în loc de sticlă

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

* Același itinerariu pentru datele de plecare 5, 12, 19, 26 Mai 2024/ 2, 9, 16, 23, 30 Iunie 2024/ 7, 14, 21, 28 Iulie 2024/ 4, 11, 18, 25 August 2024/ 1, 8, 15, 22, 29 Septembrie 2024/ 6, 13 Octombrie 2024

 

 

Zi

Dată

Port

Sosire

Plecare

Duminică

28/4/2024

Civitavecchia (Roma), Italia

-

19:00

Luni

29/4/2024

Palermo, Italia

12:00

21:00

Marți

30/4/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Miercuri

1/5/2024

Ibiza (Ins. Baleare), Spania

11:30

23:00

Joi

2/5/2024

Valencia, Spania

8:00

15:00

Vineri

3/5/2024

Marsilia (Provence), Franța

14:00

20:00

Sâmbătă

4/5/2024

Genova (Portofino), Italia

10:30

18:00

Duminică

5/5/2024

Civitavecchia (Roma), Italia

8:30

-

 

 

PREȚ CROAZIERĂ

Prețuri începând cu 833 EUR / pasager în cabină dublă (Interioară) 7 nopți

 

Tariful include:

 

• Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC Seaside în valoare de 84 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

• 7 nopți/ 8 zile cazare în cabine duble MSC Seaside, conform cu rezervarea

• Taxe portuare

• Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·        Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·        Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

Tarife reduse - la cerere

-         Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

·        returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

·        25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

·        40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

·        80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

·        100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

*  excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și care, în principiu, nu se returnează

 

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

DE REȚINUT:

Pentru condițiile de călătorie în țările Uniunii Europene consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-ul de mai jos:

https://www.mae.ro/node/1422

·        Acolo unde se cere pașaport (în cazul minorilor fără carte de identitate, de ex.), acesta trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Pașaportul trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Seaside

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii care nu au emisă cartea de identitate au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!