MSC OPERA - Croazieră Individuală Insulele Canare

Date de plecare: 17 Noiembrie/ 8, 29 Decembrie 2024/ 5, 12, 19, 26 Ianuarie 2025/ 2, 9, 16 Februarie 2025/ 2, 9, 16 Martie 2024

 
De la
 
553
pasager / 7 nopți

 

CROAZIERĂ Insulele Canare

 

 

Pe luciul învălurit al Oceanului Atlantic

Călătoria pe valurile oceanului oferă o altă libertate rară. Eliberat de viața de zi cu zi și având spațiul necesar pentru a savura liniștea vieții pe mare, vă puteți relaxa în ritmul liniștit al navigării atlantice inter-insulare. Citirea unei cărți, savurarea unui cocktail, relaxarea la piscină și savurarea unei mese delicioase sunt toate posibile într-un spațiu fără timp.

 

 

Despre MSC OPERA

 

 

Un stil rafinat, materiale prețioase și atenția la detalii fac din MSC Opera o navă de croazieră care este cu adevărat ceva de încântat! 

 

Atracții deasupra luciului mării:

 

Divertisment – Fie că vă încercați norocul la Cazinoul Med Pearl, vă relaxați în La Cabala Piano Bar, dansați în discoteca Byblos, vă bucurați de un spectacol la Teatro dell' Opera sau vă uitați în noua zonă de cumpărături, nu există niciun moment de plictiseală la bord.

Alegeți dintr-o selecție superbă de opțiuni de agrement și divertisment pe parcursul fiecărei zile și nopți de croazieră. De la vizionarea de spectacole spectaculoase sau jocuri video până la cumpărături sau exerciții fizice, veți putea găsi întotdeauna activitatea ideală pentru a vă satisface dorința.

Familie & copii – Ne-am asociat cu parteneri experți precum Chicco, LEGO® și Namco® pentru a crea o serie de noi zone de joacă superbe pentru copii de toate vârstele, inclusiv un parc de stropire, în timp ce adolescenții se pot bucura de jocuri de realitate virtuală și de propriile cluburi exclusive.

Fitness și relaxare – Există o mulțime de opțiuni pentru fitness și distracție la bord, cu un complex complet de piscine duble cu băi cu hidromasaj, o sală de gimnastică, o pistă de mers pe jos, minigolf, shuffleboard, saună, baie turcească și centrul de wellness MSC Aurea Spa, care oferă masaje superbe

Restaurante & bufete - Excursul gastronomic de la bord este de neuitat, oferind o gamă mereu schimbătoare de specialități mediteraneene și internaționale, fără a uita de pizza italiană autentică, proaspăt preparată din cele mai bune ingrediente pentru a vă încânta receptorii gustativi.

Baruri & saloane – Pe MSC Opera, există un bar sau un salon care să se potrivească fiecărei stări și fiecărui moment. Astfel, atunci când aveți chef de un cappuccino la mijlocul dimineții, de un smoothie de fructe răcoritor în timp ce faceți plajă, de un pahar de vin sau de un cocktail târziu în noapte, nu veți avea mult de mers.

 

 

Despre orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

 

Santa Cruz de Tenerife (Spania) – Climat însorit, peisaje extravagante și plaje frumoase. Santa Cruz de Tenerife este capitala portuară a insulei Tenerife, cea mai mare dintre cele șapte insule Canare din Spania. Orașul prezintă obiective turistice incredibile, cum ar fi Plaza de España, biserica Sfântul Francisc de Assisi și auditoriul cu valuri albe, Auditorio de Tenerife. Acest oraș chintesențial al Insulelor Canare este o destinație de croazieră colorată pentru Insulele Canare și Madeira, unde puteți să vă bucurați de soare, să luați masa cu stil sau să faceți o baie în apele strălucitoare.

Excursiile MSC Croaziere oferă o mulțime de lucruri interesante de văzut, inclusiv: Puerto de la Cruz și Orotava, El Teide Discovery, o vizită la Loro Parque.

Insula zbuciumată Tenerife este o oprire excelentă pentru climatul însorit, peisajele frumoase și plajele frumoase.În această excursie MSC Croaziere, vă veți bucura de o scurtă călătorie cu autocarul până la Orotava, un mic oraș medieval cuibărit într-o vale pitorească. Trecând prin fermecătorul său centru vechi, admirați clădirea din secolul al XVII-lea Casa de los Balcones, cu meșteșugul său din lemn de pin și patio canarian, înainte de a intra în paradisul grădinilor botanice cu o gamă largă de plante tropicale. În continuare, călătoriți spre Puerto de la Cruz și bucurați-vă de timpul petrecut hoinărind pe străzile pitorești ale orașului. Luați o băutură într-o cafenea de pe malul mării sau faceți cumpărături în buticuri.

Descoperiți incredibilul Parc Național El Teide, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. În cadrul acestei excursii ghidate MSC Croaziere veți admira peisajele luxuriante din La Esperanza înainte de a călători spre lanțul muntos Las Cañadas. Plimbați-vă prin împrejurimile minunate înainte de a vă opri la craterul vulcanic al Muntelui Teide, de o altă lume. Apoi, vizitați Stânca Mirador pentru a face fotografii uimitoare lângă această formațiune geologică neobișnuită.

Iubitorii de păsări vor fi încântați de o excursie la Loro Parque (Parcul Papagalilor) din Tenerife. Acest centru de conservare a faunei sălbatice, situat în apropiere de Puerto de la Cruz, în partea de nord a insulei, este un mediu natural fabulos pentru mii de papagali colorați. Parcul găzduiește, de asemenea, animale pe cale de dispariție, mamifere, reptile, păsări și pești. Această excursie MSC Croaziere este o zi interesantă pentru familie, oferind experiențe de neuitat.  

 

Las Palmas de G. Canaria (Insulele Canare), Spania - Suspendat între nisip și conifer. Gran Canaria are o multitudine de lucruri de văzut pentru cei care vizitează Insulele Canare într-o croazieră MSC. Orașele mici care apar și dispar, cum ar fi Tejeda, în zona muntoasă din Gran Canaria, care este înghițită periodic de o mare de nori. Când norii se ridică, expun vârful mândru al lui Roque Nublo, peisajul străin de pe versanții săi și, mai departe, o întindere infinită de păduri de conifere. În timpul șederii în Gran Canaria în timpul croazierei MSC, veți descoperi, de asemenea, rare deserturi costale în miniatură, cu dune care se desfășoară în fața mării în Maspalomas, o destinație de vacanță pe plajă și pentru surfing.

Pentru a cunoaște istoria milenară a insulei, luați în considerare posibilitatea de a face o excursie în partea de nord a insulei Gran Canaria, la Muzeul Cueva Pintada, "Capela Sixtină" a perioadei preistorice. Decorată cu desene geometrice, se crede că este un calendar. În acest sit arheologic, veți putea observa și locuințe indigene care conțin ustensile de uz cotidian.

Chiar și în centrul orașului Las Palmas de Gran Canaria, veți găsi motive să faceți o pauză de îndată ce debarcați de pe vasul de croazieră. De exemplu, plaja plină de viață de un kilometru din Las Canteras, protejată de o proeminență stâncoasă numită Barra, care apără coasta de valuri; sau paseo (promenada) sa flancată de mici magazine, restaurante și baruri și având în spate un mare acvariu în aer liber.

Cu toate acestea, istoria mai recentă a acestui teritoriu poate fi respirată prin simpla plimbare în centrul orașului. Pe străzile vechii Vegueta se pot simți toate cele cinci secole de istorie a acesteia. Tot felul de navigatori, de la Columb încoace, au pășit pe aceste străzi pietruite. Ca o alternativă, călătoriți spre sud pentru a vă plimba în Caldera de Bandama, la mică distanță de podgoriile din Tafira, unde puteți vizita o cramă.

 

Puerto Del Rosario/Fuerteventura (Spania) – O multitudine de lucruri de văzut. Odată debarcat de pe vasul de croazieră MSC în Puerto del Rosario, capitala Fuerteventura, vă veți da seama că aveți deja tot ce vă trebuie pentru a vă bucura de vacanța în Fuerteventura. Imediat la sud, se află Playa Blanca (Plaja Blanca), cea mai faimoasă și mai mare plajă de pe insulă, renumită pentru valurile sale și condițiile excelente pentru surfing, windsurfing și plajă. Puerto Escondido și El Pertito, două plaje de o frumusețe nepătată, sunt situate puțin mai departe.

O croazieră MSC în Insulele Canare și Maroc este, de asemenea, o ocazie unică de a vizita Parque Escultorico (Parcul de sculpturi) din Puerto del Rosario, un grup de aproximativ cincizeci de statui scufundate în agitația vieții cotidiene a orașului; și portul vechi, cu concentrația sa de clădiri tradiționale. Pe de altă parte, la mică distanță de portul Corralejo, există plaje cu dune de nisip care sunt un deliciu pentru orice croazieră.

În Peșterile din Ajuy, marea a cizelat coasta, creând elemente care par desprinse dintr-un vis. Totuși, pentru a ajunge la ele este nevoie de un mic efort. Ajuy în sine este o oază de verdeață în mijlocul unui peisaj deșertic, aproape lunar.

Înainte de a ajunge, opriți-vă pentru a admira plajele din Cofete și Pared, precum și stâncile din Cotillo, unde alizeele bat coasta. În Ajuy, urmați poteca săpată în stânci și călătoriți înapoi în timp, observând șase formațiuni fosile diferite, care se disting clar.

Destinația dumneavoastră este La Cueva, o peșteră situată la 40 de metri deasupra mării. Puțin mai jos, se poate vedea Puertito de la Peña, un refugiu sigur pe coasta bătută de vânt din Barlovento. Nu uitați să vizitați un teren mai înalt și să faceți o excursie la Betancuria, unde se află Biserica Santa Maria de Betancuria, încă activă, care datează din 1404, anul înființării orașului. Urcați la Mirador Morro Velosa (610 m) pentru a vă bucura de o priveliște excelentă asupra întregii insule.

 

 

Funchal (Ins. Madeira, Portugalia) – O insulă atât de frumoasă încât arată ca un tablou. La sosirea în Funchal cu o croazieră MSC, nava dvs. va arunca ancora într-un golf protejat de munții care se ridică în spatele portului. Numele, Funchal, provine de la cel al plantei de fenicul, funcho, folosit și astăzi în dulciurile tradiționale cunoscute sub numele de rebuçados de funcho, pe care le puteți găsi oriunde pe insula Madeira.

O excursie vă va duce prin centrul orașului, pentru a vizita biserici istorice, de la Catedrala A Sé, cu tavanul său încrustat, la maiestuoasa Biserică a Întrupării, până la biserica fără boltă din Carmo.

O altă excursie MSC vă va duce în satul Monte, de unde puteți admira o priveliște spectaculoasă a golfului Funchal. Puteți vizita biserica sa din secolul al XVIII-lea și mormântul ultimului împărat austriac, Carol I, și vă puteți plimba prin grădinile botanice magnifice. Dar dacă vă plac înălțimile, nimic nu este mai impresionant decât Cabo Girão și stâncile sale înalte de 589 de metri, printre cele mai înalte din lume, la poalele cărora se află terenurile cultivate cunoscute sub numele de Fajãs do Cabo Girão.

Dacă sunteți în căutarea unei plaje echipate în timpul croazierei MSC, o altă excursie vă va duce la Machico. Fondat în secolul al XV-lea, acesta găzduiește cea mai veche clădire religioasă de pe insulă, Capela dos Milagres, și cetățile São João Baptista și Nossa Senhora do Amparo, construite la începutul secolului al XVI-lea.

Atracția turistică mai animată este în schimb în Calheta, pe coasta de sud-vest. Splendidele iahturi care traversează Atlanticul sunt ancorate în port, iar dacă doriți să faceți o baie, există două plaje frumoase cu nisip auriu; în ciuda structurilor moderne, Calheta datează de la mijlocul secolului al XV-lea. Aici se produce "Aguardente", cel mai bun rhum alb, și ingredient fundamental al băuturii tipice din Madeira, "Poncha".

 

Zi de navigare pe mareO zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

Santa Cruz de La Palma (Spania) – Un sentiment incredibil. Sosirea în portul Santa Cruz de la Palma din Insulele Canare pe un vas de croazieră MSC este un sentiment incredibil. Orașul a fost fondat în interiorul Calderata, un crater vulcanic antic care se ridică la o înălțime de 1.800 de metri, protejând de vânt velierele din trecut și navele de croazieră de astăzi.

Istoria orașului Santa Cruz de la Palma, cândva o oprire importantă pe ruta comercială către Indiile de Est, a îmbogățit-o cu fortificații, cum ar fi Castillo de Santa Catalina și Castillo de Santa Cruz del Barrio, construite în a doua jumătate a secolului al XVI-lea pentru a apăra Santa Cruz de la Palma de atacurile piraților.

Cu toate acestea, moștenirea istorică a centrului orașului, care se întâlnește practic la fiecare colț, datează din perioadele Renașterii, Barocului și Clasicismului. Va merita să vă pierdeți printre străzi, chiar dacă nu pentru altceva, decât pentru a admira pur și simplu balcoanele lor unice, cum ar fi cel din Avenida Maritima.

Plaza España, unde cele mai reprezentative clădiri din Renaștere constituie un spectacol frumos, este centrul orașului. Aici, puteți vedea Biserica El Salvador. Începută în 1497, aceasta are o poartă care amintește de un arc de triumf roman, care a fost construit în cinstea victoriei lui Hristos asupra morții.

Clopotnița sa severă este, de asemenea, interesantă. Permiteți-vă o excursie la Sanctuarul Madonei Zăpezii, venerat încă de la prima sosire a spaniolilor în insule. Sanctuarul este construit într-un cadru natural înfloritor; iar astăzi, este cel mai important dintr-o serie de monumente de mare valoare istorică, culturală și artistică, care mai include Casa de los Romeros, (Casa pelerinilor, secolul al XVII-lea) și Casa Parroquial (secolul al XVIII-lea).

Dacă sunteți iubitori ai naturii, faceți o excursie în Parcul Național Caldera de Taburiente, un bazin larg rămas în urma prăbușirii unui vulcan antic. Parcul conține, de asemenea, izvoare și cursuri de apă cu ape de culoare portocalie și verde smarald. 

  

Arrecife de Lanzarote (Insulele Canare), Spania - O rezervă plină de surprise. O vizită în Arrecife, Lanzarote, vă va purta literalmente într-o altă lume. Când veți eșua din croaziera MSC, vă veți afla într-un peisaj lunar creat de întâlnirea dintre ocean și lavă. Greu de uitat. Natura vulcanică a Insulelor Canare este cea care face din această insulă un tărâm unic. Arrecife apare din depărtare ca un șir de căsuțe albe de-a lungul coastei, pe măsură ce croaziera dvs. MSC se apropie de insulă. Deasupra portului se profilează Castillo de San Gabriel, construit în secolul al XVI-lea, dar restaurat de multe ori, care acum găzduiește un muzeu, ca și celălalt fort din Arrecife, Castillo de San Jose.

Orașul este o locație liniștită, unde te poți bucura de o plimbare plăcută, dar dacă ești în căutarea a ceva mai interesant, ar trebui să îți rezervi o excursie în Parcul Național Timanfaya pentru a vedea îndeaproape activitatea vulcanică care a modelat dealurile, canioanele și ciudatele formațiuni stâncoase care caracterizează insula. Aici Stanley Kubrick a filmat câteva scene din 2001: Odiseea spațială, iar vulcanul Timanfaya este încă activ.

Puteți admira îmbinarea perfectă a naturii și a artei lui César Manrique la Jameos del Agua: mari tuneluri vulcanice, create de lavă și gaze, care se deschid în unele puncte și din care se revarsă lumină și apă, creând lacuri subterane spectaculoase. Acestea sfârșesc în mare la Cueva de los Verdes, un alt loc de vizitat.

La intrarea în parc, vizitatorii sunt întâmpinați de El Diablo, o creație fermecătoare a aceluiași Manrique. Întreaga zonă a Los Volcanes, Parcul Național al Vulcanilor, este atât de unică încât a fost nominalizată de UNESCO ca Rezervație a Biosferei. Aici găsiți multe păsări marine și foarte puțini oameni, toți concentrați la El Golfo, un mic și vechi sat de pescari, astăzi abia populat, dar unde puteți savura cel mai proaspăt pește și restaurante excelente.

 

Unde vei fi cazat – MSC Opera, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – JUNIOR INTERIOR, DECK 7-10

 

Suprafață de aproximativ 12-13 mp

Fotoliu de relaxare

Baie cu duș și uscător de păr

Paturi confortabile duble sau de o persoană (la cerere)

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – JUNIOR/PREMIUM OCEAN VIEW, DECK 7-10/9

 

Suprafață de aproximativ 12-13/22 mp

Fereastră cu vedere la mare

Fotoliu de relaxare, baie cu duș sau cadă, zonă de toaletă și uscător de păr 

Paturi confortabile duble sau de o persoană (la cerere)

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – DELUXE BALCONY, DECK 9-10

 

Suprafață de aproximativ 13 mp

Balcon de aproximativ 3 mp;

Zonă de relaxare cu canapea

Baie cu duș sau cadă, zonă de toaletă și uscător de păr

Paturi confortabile duble sau de o persoană (la cerere)

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Același itinerariu pentru datele de plecare 8, 29 Decembrie 2024/ 5, 12, 19, 26 Ianuarie 2025/ 2, 9, 16 Februarie 2025/ 2, 9, 16 Martie 2024

 

Zi

Dată

Port

Sosire

Plecare

Duminică

17/11/2024

Santa Cruz de Tenerife, Spania

-

22:00

Luni

18/11/2024

Las Palmas de Gran Canaria (Ins. Canare), Spania

6:00

22:00

Marți

19/11/2024

Puerto Del Rosario/Fuerteventura, Spania

9:00

20:00

Miercuri

20/11/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Joi

21/11/2024

Funchal (Ins. Madeira), Portugalia

7:00

18:00

Vineri

22/11/2024

Santa Cruz de La Palma, Spania

11:00

18:00

Sâmbătă

23/11/2024

Arrecife de Lanzarote (Ins. Canare), Spania

9:00

18:00

Duminică

24/11/2024

Santa Cruz de Tenerife, Spania

5:00

-

PREȚ CROAZIERĂ

Prețuri începând cu 553 EUR / pasager în cabină dublă (Interioară) 7 nopți (8 zile)

 

Tariful include:

 

• Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC Opera în valoare de 84 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

• 7 nopți/ 8 zile cazare în cabine duble MSC Opera, conform cu rezervarea

• Taxe portuare

• Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·        Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·        Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

Tarife reduse - la cerere

-         Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

·        returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

·        25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

·        40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

·        80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

·        100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

*  excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și care, în principiu, nu se returnează

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

DE REȚINUT:

Pentru condițiile de călătorie în țările Uniunii Europene consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-ul de mai jos:

https://www.mae.ro/node/1422

·        Acolo unde se cere pașaport (în cazul minorilor fără carte de identitate, de ex.), acesta trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Pașaportul trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Sinfonia

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii care nu au emisă cartea de identitate au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!