MSC POESIA - Croazieră Individuală în Marea Baltică II

Perioadă: 12/09/2024 - 23/09/2024

 
De la
 
1961
pasager / 11 nopți

CROAZIERĂ în MAREA BALTICĂ II

 

O aventură epică in Marea Baltică!

 

Europa de Nord este distinctă de orice altă parte a continentului. Acest lucru se datorează faptului că așezările sale antice combină esența culturii lor cu trăsăturile moderne de astăzi. Urcați la bordul uneia dintre croazierele noastre MSC Europa de Nord și descoperiți comorile care pot fi găsite în Marea Baltică și experimentați Europa așa cum v-ați imaginat-o întotdeauna sau, mai degrabă, cum nu v-ați imaginat-o până acum!

 

Despre nava MSC POESIA 

 

 

MSC Poesia este un vas de croazieră inovator, cu un stil elegant, care aduce măiestria tradițională în designul creativ. Urcați la bord și veți intra într-o lume rafinată a confortului. Indiferent dacă motivul pentru care vă aflați la bord este o vacanță în familie, un tratament de lux sau o evadare romantică, MSC Poesia este o navă care oferă o experiență de croazieră cu adevărat inspirată. 

 

Atracții deasupra luciului mării:

 

Divertisment și relaxare. Printre facilitățile superbe de la bord se numără 3 piscine, 4 băi cu hidromasaj și un ecran uriaș de cinema lângă piscină. Copiii și adolescenții sunt, de asemenea, bine deserviți, cu propriile lor cluburi și petreceri, o zonă de joacă dedicată dinozaurilor, jocuri video și chiar o discotecă!

De la spectaculoasa cascadă din foaier până la grădina Zen, barul de sushi japonez autentic și opulentul centru de wellness MSC Aurea Spa, cu baie de aburi, saună și masaje divine concepute pentru a răsfăța corpul și mintea, MSC Poesia este plin de locuri minunate pentru relaxare.

Din momentul în care vă treziți și până în momentul în care vă culcați, vă puteți bucura de o mare varietate de activități și divertisment. Participați la turnee sportive, luați parte la cursuri de dans, urmăriți spectacole de teatru în stil Broadway, dezlănțuiți-vă la petreceri tematice sau încercați-vă norocul la cazinou: alegerea vă aparține!

Sport & fitness. Dacă doriți să vă mențineți în formă în timpul croazierei, la bord sunt disponibile numeroase activități sportive și de fitness, inclusiv un teren de baschet, un teren de tenis și o sală de gimnastică ultramodernă. Pentru exerciții mai ușoare, există, de asemenea, shuffleboard și mini golf.

MSC Yacht Club. Cei mai pretențioși oaspeți pot opta pentru luxul izolat al MSC Yacht Club, o "navă în interiorul unei nave", formată din apartamente exclusive, servicii de majordom și facilități dedicate, precum un bar panoramic, un restaurant à la carte, o piscină privată și o terasă la soare.

MSC Aurea Spa. Spa-ul premiat MSC Aurea este un refugiu de serenitate și răsfăț la bord, oferind tratamente de frumusețe și wellness pentru a topi orice tensiune. Solarul oferă o alternativă în aer liber, pentru o relaxare completă în timp ce vă bucurați de soare.

Restaurante & bufeteO gamă de 3 locuri de luat masa distincte promite ceva special pentru fiecare gust, în timp ce gama largă de baruri și lounge-uri de la bord oferă răcoritoare și relaxare în atmosfera ideală pentru fiecare moment.

Baruri & saloane.  De la barul sofisticat de degustare a vinurilor Grappolo d'Oro la barul de cocktailuri Mojito și la luxoasa cameră de trabucuri Hitchcock Lounge, există o gamă răcoritoare de baruri și saloane originale în care vă puteți bucura de o băutură cu prietenii sau cu familia.

 

Despre orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

Warnemünde, Germania - Dunele argintii. Resortul Warnemünde din Rostock este o faimoasă stațiune balneară germană pe care o puteți vizita atunci când ajungeți pe coastele germane în croaziera MSC în Marea Baltică.

La gura de vărsare a râului Warnow, în Marea Baltică, Warnemünde vă va surprinde cu vilele, hotelurile și marea plajă albă și argintie. Inima sa este Am Strom, lângă port, unde casele vechilor căpitani și pescari au fost transformate în cafenele și buticuri. Cu o excursie în timpul croazierei, puteți continua spre Schwerin.

Înconjurat de lacuri și cu un Schloss de basm care îți gâdilă imaginația, orașul reprezintă o surpriză plăcută, dată de arhitectura și spiritul unei capitale istorice. Continuând excursia, puteți admira Lubecca, unul dintre puținele orașe de pe coastele nordice ale Europei care păstrează gloria vremurilor medievale. Pentru mai bine de două secole, port-drapelul Ligii Hanseatice, acesta a fost unul dintre cele mai bogate și mai puternice orașe europene, Veneția Mării Baltice. Opulența comercială este cel mai bine exprimată în arhitectura sa: de la cel mai vechi Rathaus din Germania, la bisericile cu cele mai înalte clopotnițe și până la vilele negustorilor. Lubecca este primul oraș din Europa de Nord care a fost inclus pe lista patrimoniului mondial UNESCO în 1987. 

 

Gdansk-Danzig, Polonia - O plimbare prelungită pe malul mării. Când ajungeți în Golful Gdansk în croaziera MSC, veți ajunge în cele mai fascinante regiuni ale Mării Baltice și ale Europei de Nord.

În Gydna, de-a lungul digului sudic (digul Poludniowe), se găsesc două nave muzeu interesante: o fregată impunătoare, cu trei catarge, Dar Pomorza, lansată în 1909 și folosită timp de mulți ani ca navă-școală de către marina germană; și distrugătorul cu torpile, Blyskawica, care a reușit să scape de un atac german în 1939.

Când coborâți de pe vasul de croazieră MSC, în fața interesantului muzeu oceanografic și acvariu (Muzeum Oceanograficzne i Akwarium Morskie) veți găsi o statuie a lui Jozef Konrad Korzeniowski, mai cunoscut sub numele de Joseph Conrad, născut în 1857 în Berdicev, Ucraina. Ajungând la Bulwar Nadmorski, de-a lungul malului mării cu golfuri și plaje, care leagă Gdynia, Sopot și Gdansk, veți găsi interesantul Muzeu Naval (Muzeum Marynarki Wojennej).

În timpul croazierei MSC în Europa de Nord, nu ratați o excursie la Gdansk, un oraș care, datorită importanței portului său, are o istorie foarte bogată. Vizitați Orașul Vechi (Główne Miasto), de-a lungul râului Motlawa, cândva centrul portului. Aici puteți vedea o macara portuară mare, albastră, realizată din lemn, cea mai mare mașină de acest fel din Europa. Construită în 1444, a fost folosită pentru încărcarea și descărcarea navelor, precum și pentru montarea catargelor.

Lăsând râul în urmă, puteți merge pe Royal Stretch, drumul care aducea regii și demnitarii în oraș, închis de două porți impunătoare, Golden Gate și Green Gate. De-a lungul acestui drum puteți admira Curtea Regelui Arthur, unul dintre centrele pline de viață ale orașului. În casa-muzeu Uphagen puteți gusta din viața unei familii bogate din Gdansk din secolul al XVIII-lea. În schimb, la capătul Străzii Regale, veți găsi biserica gotică a Fecioarei Maria: printre cele mai înalte clădiri din cărămidă din Europa.

 

Klaipeda, Lituania - Unde bătrânii și tinerii se unesc. La sosirea în Klaipeda, nava de croazieră va acosta în singurul port lituanian, unul care funcționează de la mijlocul secolului al XIII-lea. Centrul istoric, care datează de pe vremea când orașul era cunoscut sub numele de Memel, este construit în stilul tipic al orașelor medievale germane, inclusiv piața cu un turn cu ceas maiestuos.

Klaipeda este împărțit în două părți: orașul nou, în dreapta râului Dane și orașul vechi care se dezvoltă pe malul stâng. Aceasta din urmă este construită după schema clasică a orașelor germane din secolul al XVII-lea și încă mai are clădiri frumoase cu spalier, cum ar fi, de exemplu, cele din cartierul artizanilor: folosite ca depozite în trecut, ele găzduiesc acum galerii de artă, cafenele sau cluburi. Există o varietate de sculpturi în oraș, începând cu cea a celor Patru Vânturi, în port, la intrarea în terminalul unde este acostat vasul dumneavoastră de croazieră MSC.

Vizitați frumosul teatru neoclasic Dramos, care este principala clădire din piață și unde se află și o statuie dedicată poetului Simon Dach. Croaziera MSC în Europa de Nord vă oferă, de asemenea, două excursii, ambele de-a lungul coastei. Palanga, în nord, este cea mai mare stațiune balneară lituaniană, cu o plimbare care se termină la debarcaderul lung pe mare. Acesta este situat de-a lungul vechiului Drum de chihlimbar și nu este rar să găsești bucăți din această piatră de rășină pe plaja albă după o furtună puternică. Cu siguranță puteți admira această piatră în Muzeul de chihlimbar din oraș. În schimb, la sud găsim peninsula Neringa, o bară de nisip lungă de 98 km care separă laguna Curi de Marea Baltică și unde, la Nida, se află cea mai mare dună din nordul Europei; aceasta este un sit al patrimoniului mondial UNESCO pentru importanța sa în biosferă.

 

Riga, Letonia - o capitală culturală. Rīga este cea mai mare, cea mai plină de viață și cea mai cosmopolită dintre capitalele baltice, un oraș minunat de vizitat atunci când vă aflați într-o croazieră MSC în Letonia.

Un amestec amețitor de medieval și contemporan, orașul are multe de oferit pasionaților de arhitectură și istorie pe străzile înguste și pietruite din Rīga Veche și pe bulevardele largi din Orașul Nou, unde frumoase exemple de arhitectură Art Nouveau se întind pe străzile Strēlnieku și Albert.

Orașul are, de asemenea, toate caracteristicile unei capitale moderne, cu un transport public eficient și accesibil, magazine excelente și o viață de noapte exuberantă și notorie. O excursie MSC Croaziere este o modalitate bună de a experimenta Rīga Veche, grupată liber în jurul Pieței Primăriei și a Pieței Catedralei, care formează nucleul orașului și găzduiește majoritatea clădirilor sale istorice.

Cu străzile sale pietruite, străduțele înguste și curțile ascunse, dă impresia că te întorci în timp. La est, Rīga Veche este mărginită de Parcul Bastejkalns, dincolo de care se află Orașul Nou. Construit în timpul expansiunii urbane rapide dintre 1857 și 1914, bulevardele sale largi sunt mărginite de clădiri de apartamente cu patru și cinci etaje, multe dintre ele decorate cu motive extravagante de Art Nouveau.

Dacă doriți să vedeți cum se desfășoară orașul în fața dumneavoastră, cu amestecul său de cupole de biserici, parcuri vaste, panglica râului și creații sovietice ghemuite, urmați mulțimea urbană până pe strada Šķūņu, la Biserica Sfântul Petru, o structură mare din cărămidă roșie cu o turlă grațioasă pe trei niveluri; urcați în turn pentru o vedere panoramică excelentă.

De la ușile Bisericii Sfântul Petru, Rātslaukums (Piața Primăriei) este drept înainte și este dominată de Casa Capetelor Negre (Melngalvju nams), a cărei fațadă este o capodoperă opulentă a arhitecturii gotice și care a servit cândva drept sediu al negustorilor burlaci din Rīga, care l-au adoptat ca patron pe Sfântul Mauriciu, nord-african și non-alb (de aici și numele "Capetele Negre").

 

Tallin, Estonia - Un vechi port hanseatic. Tallinn, capitala compactă și plină de viață a Estoniei, cu inima sa fermecătoare înconjurată de ziduri medievale, a fost modelată de aproape un mileniu de influență exterioară. O croazieră pe Marea Baltică cu MSC Croaziere vă poate duce să vizitați inima Tallinnului, orașul vechi, încă în mare parte închis de zidurile medievale ale orașului. În centrul său se află Raekoja plats, piața istorică, deasupra căreia se înalță Toompea, fortăreața din vârful dealului a cavalerilor germani care controlau orașul în Evul Mediu.

Raekoja plats, piața pietruită din inima Orașului Vechi, este la fel de veche ca și orașul însuși. Pe latura sa sudică se află Primăria (Raekoda) din secolul al XV-lea, care se mândrește cu arcade gotice elegante la nivelul solului și cu un clopot delicat la capătul său nordic.

În apropierea vârfului clopotniței, Vana Toomas, o giruetă din secolul al XVI-lea care înfățișează un paznic medieval al orașului, este emblema orașului Tallinn. Muzeul bine etichetat și informativ din interiorul sălii de pivniță descrie viața orașului Tallinn de-a lungul timpului, iar din clopotniță se poate admira o priveliște bună. Pentru o priveliște și mai bună a pieței orașului, urcați pe scara în spirală a Turnului Primăriei.

Biserica Sfântului Duh (Puhä Vaimu kirik) din secolul al XIV-lea de pe Pühavaimu este cea mai veche biserică din oraș, o mică clădire gotică cu pereți din piatră de calcar stucați, frontoane în trepte, un interior din lemn sculptat, o turlă înaltă, acoperită cu verdeață și un ceas ornamentat din 1680 - cel mai vechi din Tallinn.

În contrast puternic se află Biserica Sfântul Nicolae (Niguliste kirik), în stil gotic târziu, la sud-vest de Raekoja plats. În prezent, aceasta servește ca muzeu de artă bisericească, inclusiv pietre funerare medievale și obsedantul Danse Macabre ("Dans cu moartea") de Bernt Notke.

 

Helsinki, Finlanda. Helsinki, capitala Finlandei, este o destinație încântătoare a croazierelor MSC Europa de Nord. Această capitală carismatică este renumită pentru fațadele sale neoclasice elegante, muzeele istorice și bulevardele pline de copaci.

Excursiile MSC Croaziere oferă o mulțime de lucruri interesante de văzut, inclusiv: Centrul orașului Helsinki, Helsinki Cruise Discovery, Haltia: Centrul natural finlandez.

Cunoscut cu afecțiune drept Orașul Alb al Nordului, Helsinki este o capitală care merită descoperită. Faceți o excursie cu MSC Croaziere în centrul său plin de caracter, unde puteți face cumpărături în Piața centrală plină de viață, vă puteți arunca privirea asupra Catedralei din Helsinki (cu domurile sale verzi impresionante și coloanele sale albe și strălucitoare) sau puteți vizita Muzeul de Artă Contemporană.

Admirați Helsinki de pe apă în cadrul unei excursii romantice cu MSC Croaziere. Vă veți bucura de o mini-croazieră pe îndelete prin frumoasele peisaje ale acestui arhipelag uimitor. Fotografiați Suomenlinna, o fortăreață din secolul al XVIII-lea aflată în patrimoniul mondial UNESCO, înainte de a admira vilele amplasate în peisaje naturale uimitoare. Un ghid vă va descrie priveliștile în timp ce vă bucurați de un pahar de vin spumant gratuit sau de o cafea delicioasă.

Vizitați Centrul natural finlandez Haltia în cadrul unei excursii MSC Croaziere - un centru de expoziții și evenimente înconjurat de peisaje rurale maiestuoase. Încălzită și răcită cu ajutorul energiei solare și al geoenergiei, locația găzduiește expoziții interactive uimitoare. Admirați reconstituiri ale arhipelagului sudic, 40 de parcuri naționale din Finlanda și dealurile înzăpezite din Laponia.

 

Stockholm, Suedia - Orașul celor paisprezece insule. Fără îndoială, Stockholm este unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa, iar o vacanță în Suedia cu o croazieră MSC va dovedi acest lucru.

Construită pe nu mai puțin de paisprezece insule, unde apa dulce a lacului Mälaren se întâlnește cu cea salmastră a Mării Baltice, aerul curat și spațiul deschis sunt aici în abundență. O croazieră MSC în Marea Baltică vă va oferi ocazia de a aprecia frontul său portuar, de a ajunge la Marea Baltică și de a experimenta atmosferele cu un tur al orașului, unde bulevardele largi, mărginite de clădiri elegante, se reflectă în apa de un albastru intens, iar rândurile de bărci-casă din lemn pictat se leagănă ușor de-a lungul malului pietruit.

Dar Stockholm este, de asemenea, o metropolă hi-tech, după cum veți afla în timpul excursiei pe uscat din timpul croazierei, cu zgârie-nori futuristici și o inimă comercială plină de viață. Orașul vechi, Gamla Stan, este un cartier cu străzi pietruite și străduțe înguste înghesuite pe o insulă de formă triunghiulară.

Astăzi, zona este un amestec rarefiat de clădiri înconjurate din toate părțile de o rețea de străduțe și alei medievale. Cartierul Norrmalm schimbă tradiția cu o atmosferă complet contemporană: acesta este centrul orașului Stockholm, unde veți găsi centre comerciale, magazine uriașe și bogății ostentative și ostentative. În insula verde Djurgården puteți vedea o navă de război extraordinară din secolul al XVII-lea, Vasa, salvată și conservată după ce s-a scufundat în portul Stockholm.

Traversați Norrbron sau Riksbron de la Riksdagshuset și veți vedea cea mai distinctivă clădire monumentală din Stockholm, Kungliga Slottet - o construcție joasă, pătrată, galben-maronie, cu două brațe care se întind spre apă. Este uniformă și sumbră la exterior, dar cu un interior rococo magnific, care este un vârtej de cabine și muzee. Dimensiunea sa este copleșitoare: nu trebuie să ratați apartamentele regale și camera comorilor. Primele sunt folosite pentru recepții regale, iar cea de-a doua păstrează o colecție de coroane cu pietre prețioase.

 

Zi de navigare pe mareO zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante.

Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

Copenhaga, Danemarca - Copenhaga cea plină de culoare. Copenhaga se află pe coasta de nord a Danemarcei, cu vedere spre strâmtoarea Øresund. Această capitală zbuciumată se mândrește cu o bucătărie de stele Michelin, o cultură artistică vibrantă și o bogăție arhitecturală remarcabilă. Excursiile la țărm oferă o mulțime de lucruri interesante de văzut, inclusiv:  Complexul Christiansborg, Grădinile Tivoli, Portul orașului. Părăsiți portul pentru câteva ore de plimbare plăcută prin capitala daneză, vizitând principalele locuri de interes pe drum.

Împărțită de lacuri și înconjurată de mare, Copenhaga, una dintre cele mai prietenoase (și mai la modă) capitale din Europa de Nord, este plină de energie și de o atmosferă modernă pe malul apei. Centrul orașului Copenhaga așteaptă să fie savurat în cadrul unei excursii de croazieră MSC. Este un oraș primitor, compact, cu un centru în mare parte dedicat pietonilor (și bicicliștilor) și un accent pus ziua pe cultura cafenelelor și pe muzeele de top. nucleul istoric al orașului este Slotsholmen, unde se afla inițial castelul din secolul al XII-lea și care acum găzduiește imensul complex Christiansborg.

Chiar peste Slotsholmen Kanal, la nord, se află labirintul medieval Indre By ("orașul interior"), în timp ce, la sud, insula Christianshavn este împodobită cu arhitectură de ultimă generație, pe lângă enclava alternativă Christiania.

La nord-est de Indre By se află cartierele regale Kongens Have și Frederiksstaden, în timp ce, la vest, vasta Rådhuspladsen duce, prin Grădinile Tivoli, la Gara Centrală și la zonele fierbinți din Vesterbro și Nørrebro. Chiar lângă agitata Vesterbrogade, în afara gării, se află cea mai faimoasă atracție din Copenhaga, Tivoli, un amestec distractiv de grădini amenajate, concerte în aer liber și atracții de bâlci.     

 

O excursie la țărm în cadrul croazierei tale MSC Europa de Nord poate fi ocazia de a descoperi și Castelul Kronborg din Helsingør. Actualul castel datează din secolul al XVI-lea, când se proeminenta în sunet ca un avertisment formidabil pentru navele care treceau să nu ia în considerare posibilitatea de a evita taxa de trecere, și rămâne o afacere grandioasă, îmbunătățită incomensurabil de cadrul său; interiorul, în special capela regală, este spectaculos de ornamentat. Sub castel se află casematele, camere cavernoase și sumbre care serveau drept dormitoare pentru soldați în timpul războiului.

 

Karlskrona, Suedia - Descoperiți lumea ca niciodată până acum când vă îmbarcați într-o aventură în Marea Baltică. Descoperiți destinații extraordinare în timp ce învățați despre tradițiile culturale. Răsfățați-vă paleta cu o selecție diversă de bucătării pregătite cu măiestrie de localnici. Explorați teritorii întinse pentru priveliști impresionante de arhitectură și peisaje. Sau răsfoiți buticurile pentru a găsi amintiri preferate. O lume incitantă de noi posibilități vă așteaptă în timp ce creați amintiri prețioase și povești de neuitat pe parcursul călătoriei tale.

 

Unde vei putea fi cazat – MSC Poesia, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – DELUXE INTERIOR, DECK 5-15

 

Suprafață de aproximativ 14 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Paturi duble sau single confortabile (la cerere), poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere);

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif Mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – DELUXE OCEAN VIEW, DECK 5/8

 

Suprafață de aproximativ 16-17 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere);

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif Mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – DELUXE/PREMIUM BALCONY, DECK 8-15/ 8-9, 12-15

 

Suprafață de aproximativ 15-18 mp

Balcon de aproximativ 5 mp;

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr 

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere) 

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif Mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Zi

Dată

Port

Sosire

Plecare

Joi

12/9/2024

Warnemünde, Germania

-

17:00

Vineri

13/9/2024

Gdansk-Danzig, Polonia

10:00

19:00

Sâmbătă

14/9/2024

Klaipeda, Lituania

9:00

17:00

Duminică

15/9/2024

Riga, Letonia

9:00

17:00

Luni

16/9/2024

Tallin, Estonia

10:00

20:00

Marți

17/9/2024

Helsinki, Finlanda

7:00

17:00

Miercuri

18/9/2024

Stockholm, Suedia

9:00

23:59

Joi

19/9/2024

Stockholm, Suedia

0:01

18:45

Vineri

20/9/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Sâmbătă

21/9/2024

Copenhagen, Danemarca

8:00

18:00

Duminică

22/9/2024

Karlskrona, Suedia

8:00

18:00

Luni

23/9/2024

Warnemünde, Germania

8:00

-

PREȚ CROAZIERĂ

Prețuri începând cu 1961 EUR / pasager în cabină dublă (Interioară) 11 nopți

 

Tariful include:

·        11 nopți/ 12 zile cazare în cabine duble MSC Poesia, conform cu rezervarea

·        Taxe portuare

·        Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

 

 

 

Alte servicii incluse în preț:

 

 Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·        Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·        Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC Poesia în valoare de 132 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·        Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

 

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

•             returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

•             25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

•             40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

•             80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

•             100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și care, în principiu, nu se returnează

 

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

DE REȚINUT:

Pentru condițiile de călătorie în țările Uniunii Europene consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-ul de mai jos:

https://www.mae.ro/node/1422

·        Acolo unde se cere pașaport, acesta trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul/cartea de identitate nu sunt deteriorate

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Poesia

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii care nu au emisă cartea de identitate au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!