MSC PREZIOSA - Croazieră Individuală în Europa de Vest V

Perioadă: 08/09/2024 - 18/09/2024

 
De la
 
1549
pasager in cabina dubla / 10 nopți

 CROAZIERĂ îN EUROPA DE VEST (V)

 

Pe luciul învălurit al Oceanului Atlantic

Călătoria pe valurile oceanului oferă o libertate unică. Citirea unei cărți, savurarea unui cocktail, relaxarea la piscină și savurarea unei mese delicioase sunt toate posibile într-un spațiu fără timp.

 

 

Despre nava MSC PREZIOSA

 

 

Designul clasic al frumosului MSC Preziosa include elemente spectaculoase, cum ar fi o piață din piatră naturală, scări de cristal Swarovski și o piscină magică "infinită". Toate acestea și multe altele sunt de descoperit în ritmul tău la bord, bucurându-te din plin de fiecare moment în timp ce călătorești spre unele dintre cele mai frumoase destinații din lume. Pregătește-te să te scufunzi într-una dintre piscinele noastre, să te relaxezi la petrecerile tematice, să te răsfeți cu ceva delicios într-unul dintre restaurantele noastre uimitoare și multe altele!  

 

Atracții deasupra luciului mării:

Familie & copii. De la distracția și jocurile pline de stropi din parcul acvatic pentru copii Doremi Castle și senzația de mare viteză de la Vertigo, unul dintre cele mai lungi tobogane de apă de pe mare, până la discoteca pentru adolescenți și sala de jocuri video, există o lume de distracție pentru copiii de toate vârstele.

MSC Yacht Club. Cei mai pretențioși oaspeți pot opta pentru luxul izolat al MSC Yacht Club, o "navă în interiorul unei nave", formată din apartamente exclusive, servicii de majordom și facilități dedicate, precum un bar panoramic, un restaurant à la carte, o piscină privată și o terasă la soare.

MSC Aurea Spa. Spa-ul premiat MSC Aurea este un refugiu de serenitate și răsfăț la bord, oferind tratamente de frumusețe și wellness pentru a topi orice tensiune. Solarul oferă o alternativă în aer liber, pentru o relaxare completă în timp ce vă bucurați de soare.

Restaurante & bufete. La bordul MSC Preziosa vă puteți bucura de o călătorie de descoperire gastronomică, de la meniurile mereu în schimbare ale restaurantelor principale, la mesele creative pe tot parcursul zilei în Galaxy Lounge și multe altele.

Baruri & saloane.  În jurul MSC Preziosa veți găsi o varietate de baruri și saloane tematice șic. Servind un mix de cocktailuri clasice și originale, vinuri și beri internaționale, băuturi răcoritoare și muzică live, există un local care să satisfacă toate gusturile și să se potrivească cu orice stare de spirit.

 

Despre orașele si obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

Hamburg, Germania - Este un port european important pe râul Elba, care face legătura între Europa continentală și Scandinavia.  Această destinație se mândrește cu clădiri magnifice cu vedere spre port, numeroase canale și Speicherstadt, cel mai mare cartier de depozite din lume.

Excursiile MSC Croaziere oferă o mulțime de lucruri interesante de văzut, inclusiv: Speicherstadt: Orașul Depozitelor,  Hamburg (pe uscat și pe mare), Lübeck.

Speicherstadt este cel mai mare complex de depozite din lume, care se întinde pe o suprafață de peste 63 de hectare. Construit între 1883 și 1927, găzduiește clădiri remarcabile din cărămidă în stil neogotic - inclusiv muzee. Explorați labirintul său de alei, canale și poduri în cadrul unei excursii MSC Croaziere, unde veți afla mai multe despre acest renumit sit din Patrimoniul Mondial UNESCO și despre arhitectura sa de renume mondial.

Hamburg este renumit pentru bulevardele sale elegante, clădirile sale impunătoare și parcurile verzi ca smaraldul. În cadrul unei excursii MSC Croaziere vă veți bucura de un tur uluitor al canalelor, al malului râului și al altor repere fascinante ale orașului. Începeți cu o plimbare captivantă prin Hafen City, apoi admirați cu barca căile navigabile ale orașului Hamburg și priveliștile magnifice ale orizontului său. Descoperiți Primăria, parcul botanic Planten un Blomen, zona la modă Jungfernstieg și emblematica biserică Sfântul Mihail. O priveliște a caselor din secolul al XVII-lea din Krameramtsgasse încheie acest tur încântător.

Lübeck, inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO, este un oraș vechi fermecător pe râul Trave, caracterizat de arhitectura gotică remarcabilă. Faceți o excursie pitorească MSC Croaziere într-unul dintre cele mai frumoase porturi din Germania, unde veți descoperi alei elegante, curți și rămășițele unei dezvoltări medievale. Admirați renumitul Holtenstor (Poarta Holsten), Spitalul Sfântului Duh și cea mai mare orgă mecanică din lume de la Biserica Sfânta Maria. La final, savurați un prânz german delicios înainte de a vă întoarce la Hamburg.

 

Zi de navigare pe mareO zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

Cork, Irlanda - un centru istoric fascinant și o identitate culturală adânc înrădăcinată. Cork, al doilea oraș ca mărime din Republica Irlanda, este situat în sud-vestul accidentat al țării. Această destinație MSC Northern Europe Cruises se mândrește cu un centru istoric fascinant și o identitate culturală adânc înrădăcinată. Descoperiți case vechi cu fațade în formă de arc, un mal de apă minunat, poduri elegante și bulevarde strălucitoare cu arhitectură georgiană. Departe de Cork, opriți-vă la castelul medieval Blarney și la emblematica distilerie Jameson.

Excursiile MSC Croaziere oferă o mulțime de lucruri interesante de văzut, inclusiv: Castelul Blarney, Experiența Jameson la distileria Midleton, Kinsale.

Bucurați-vă de un tur panoramic al orașului Cork într-o excursie MSC Croaziere. Treceți pe lângă obiective turistice majore, inclusiv Opera House, University College și Catedrala St. Fin Barre. Mergeți la Castelul medieval Blarney, construit acum aproape 600 de ani de unul dintre cei mai mari căpetenii ale Irlandei. Aici, veți descoperi castelul istoric, fermecătorul Rock Close și 60 de hectare de grădini senzaționale. Nu uitați să sărutați Piatra Blarney care, conform legendei, vă răsplătește cu "darul vorbirii". Apoi, plimbați-vă prin parc pe una dintre numeroasele plimbări, inclusiv pe Herbaceous Border și Seven Sisters.

Irlanda este renumită pentru producția sa de whisky, iar în cadrul unei excursii MSC Croaziere la Midleton, veți vizita emblematica distilerie Jameson. Bucurați-vă de o prezentare audio-vizuală despre istoria whisky-ului irlandez, urmată de un tur ghidat al numeroaselor clădiri ale sitului. Vedeți fotografii de arhivă, utilaje superb restaurate și reconstituiri dramatice. După aceea, răsfoiți magazinul de cadouri și, dacă doriți, cumpărați o sticlă de Jameson!

Vizitați frumoasa Kinsale, la sud de Cork, într-o excursie MSC Croaziere. Situat într-o zonă virgină din punct de vedere ecologic, pe malul râului Bandon, orașul a fost câștigătorul premiului european inaugural pentru turism și mediu. Kinsale datează din epoca anglo-normandă și este renumit pentru gama sa de case și clădiri colorate. Aici, veți face o plimbare prin centrul orașului, răsfoind magazinele și absorbind atmosfera locală. După aceea, călătoriți spre rămășițele remarcabile ale fortului Charles Fort, în formă de stea, finalizat în jurul anului 1682. Acest punct de reper impresionant este situat pe malul apei și oferă priveliști cu adevărat spectaculoase.

 

Dun Laoghaire/Dublin, Irlanda - Dublin, un oraș cu un trecut mândru. Debordând de caracter, această bijuterie de coastă este cunoscută pentru pub-urile sale confortabile, pentru faima sa literara de cel mai înalt nivel, pentru galeriile de înaltă ținută și pentru arhitectura georgiană glorioasă.

Puteți să vă plimbați pe îndelete pe străzile orașului cu o curioasă moștenire vikingă și să admirați numeroasele atracții: de la Grand Canal, plin de frunze, la istoricul Castel Dublin și la impunătorul Trinity College.

Mai departe, la aproximativ o oră de mers cu mașina de Dublin, puteți descoperi Dún Laoghaire, o suburbie populară de la malul mării, râvnită pentru portul său caracteristic, plimbările pe chei, muzeul maritim și deliciosul fish & chips. Destinație a MSC Croaziere, acest duo de localități nu trebuie ratat. Selectați o excursie de neuitat dintr-o listă de excursii MSC Croaziere, care include: orașul Dublin și Povestea Guinness, Malahide, Comitatul Wicklow: Grădina Irlandei.

Dublin abundă de lucruri de făcut și de văzut, de la spațiile verzi spectaculoase până la colecția sa de arhitectură impresionantă. Se poate manevra cu ușurință între repere iconice în decursul unei zile, inclusiv Galeria Națională, Catedrala St Patrick și Phoenix Park. Dacă sunteți pasionați de bere, o vizită la Guinness Storehouse va fi pe lista de priorități. Amplasat într-o veche instalație de fermentare din fabrica de bere St. James's Gate, acest muzeu cu mai multe etaje urmărește ascensiunea mărcii de-a lungul istoriei. Perfecționați-vă turnarea în două părți, gustați toate berile sau faceți un tur ghidat. O pereche de restaurante la fața locului oferă preparate irlandeze gustoase - de la gustări ocazionale de bar până la cursuri somptuoase.

 

Belfast, Marea Britanie - un oraș bogat în cultură, cu frumoase clădiri victoriene și un trecut marcat de Revoluția Industrială. O mulțime de minuni ale naturii așteaptă să fie descoperite, inclusiv Giant's Causeway - mii de coloane de bazalt întrepătrunse, amplasate pe coasta comitatului Antrim.

Excursiile MSC Croaziere oferă o mulțime de lucruri interesante de văzut, inclusiv: Giant's Causeway, Parcul forestier Glenariff, Casa Mount Stewart. Aici, veți descoperi extraordinara formațiune stâncoasă Giant's Causeway, care datează de milioane de ani! După o scurtă călătorie cu autocarul, ajungeți în County Antrim, unde veți vedea de aproape acest fenomen geologic. Admirați aproximativ 40.000 de coloane de bazalt hexagonale întrepătrunse, create cândva de erupții vulcanice. Geometria spectaculoasă a acestor roci a făcut ca Giant's Causeway să fie primul sit al Patrimoniului Mondial UNESCO din Irlanda de Nord. În timp ce vă aflați acolo, admirați priveliștile excepționale ale Oceanului Atlantic înainte de a vă întoarce la Belfast.

Cufundați-vă în peisajele încântătoare ale Parcului forestier Glenariff - 1185 de hectare de pădure spectaculoasă, situată în valea "Queen of Glens". În cadrul acestei excursii MSC Croaziere veți admira cascade tumultoase, piscine liniștite și caderi de apa spectaculoase cu ape albe. După aceea, vizitați fermecătoarea Glenariff Tea House pentru a vă răsfăța cu scones, frișcă și gem. Apoi, bucurați-vă de o plimbare pitorească cu mașina prin peisajul rural din jurul orașului Ballymena.

Faceți o plimbare liniștită cu autocarul la sud de Belfast, în cadrul unei excursii MSC Croaziere, pentru a vedea eleganta Mount Stewart House, o clădire îndrăgită de National Trust. Situată pe malul lacului Strangford Lough din comitatul Down, această proprietate din secolul al XIX-lea este fosta reședință a proeminentei familii Stewart, deținătoare a titlului "Marchizul de Londonderry". Aici, vă veți plimba prin încăperi, veți privi tablouri frumoase și veți admira mobilierul rafinat. Mai târziu, explorați grădina glorioasă care găzduiește o colecție excepțională de plante. Admirați lacul pitoresc și terasa decadentă Dodo Terrace, cu colecția sa uimitoare de animale din piatră.

 

Stornoway, Marea Britanie - Începeți să vă planificați vacanța de croazieră în Stornoway: verificați toate croazierele MSC către această destinație sau rezervați o excursie economisind până la 20% față de tarifele de la bord.

 

Kirkwall (Orkney Is.), Marea Britanie - cel mai mare oraș din arhipelagul Orkney. Orașul este situat în Insulele de Nord ale Scoției. Această destinație magnifică a croazierelor MSC este celebră pentru situl său din patrimoniul mondial UNESCO - un complex ceremonial neolitic.

Excursiile MSC Croaziere oferă o mulțime de lucruri interesante de văzut, inclusiv: Câmpia Orkney și Scapa Flow, Catedrala St. Magnus, Skara Brae și Casa Skail.

Scapa Flow este un corp de apă maritim vechi, care datează din vremea vikingilor. Acesta oferă acces la Marea Nordului și la Oceanul Atlantic, fiind în același timp adăpostit de o serie de insule.

În cadrul unei excursii MSC Croaziere, ghidul dumneavoastră va povesti povești de război fascinante despre flota navală britanică. Veți descoperi stâncile dramatice din Orkney, cercurile antice de piatră și o mică capelă construită de prizonierii de război italieni ca simbol al speranței și al păcii.

Catedrala St. Magnus, cea mai nordică catedrală din Marea Britanie, domină orizontul modest al orașului Kirkwall. Această clădire din secolul al XII-lea, din gresie roșie, este cunoscută cu afecțiune sub numele de "Lumina Nordului" și este un punct central al excursiei MSC Croaziere. Construită în 1137 în stil romanic, St Magnus a fost fondată de contele viking Rögnvald. Această ispravă arhitecturală prezintă vitralii și coloane de declarație, ceea ce îi conferă un aer de splendoare regală.

Mainland, cea mai mare insulă din arhipelagul Orkney, găzduiește cea mai completă așezare neolitică din Europa, Skara Brae. În cadrul unei excursii MSC Croaziere veți vizita opt locuințe de piatră, unele datând din anul 3180 î.Hr. Acest sit din patrimoniul mondial UNESCO prezintă o colecție de artefacte uimitoare, inclusiv unelte, mărgele și ceramică. În apropiere, vizitați Skaill House, un conac din anii 1620, de unde puteți admira panorama uimitoare a golfului.

 

Invergordon, Marea Britanie - vârfuri uimitoare, pante blânde și verzi, picturi murale pline de culoare și arhitectură istorică. Portul Invergordon se află pe malul strâmtorii Cromarty Firth, un golf din regiunea scoțiană Northwest Highland. Excursiile MSC Croaziere oferă o mulțime de lucruri interesante de văzut, inclusiv: Loch Ness și creatura sa misterioasă, Castelele din Highland: Cawdor, Urquhart și Dunrobin, Glenmorangie Whisky și Royal Dornoch.

Călătoriți la sud de Invergordon, într-o excursie MSC Croaziere, până la malurile frumosului Loch Ness.

Povestea fascinantă a lui Nessie (monstrul care se presupune că se ascunde în apele adânci și întunecate) a captivat imaginația a milioane de oameni! Legenda spune că creatura este un mic plesiozaur - o reptilă marină cu gât lung, considerată acum dispărută. Luați-vă aparatul foto și fiți cu ochii în patru, în timp ce vă bucurați de peisaj și de atmosfera misterioasă.

Scoția este o țară încărcată de istorie, cu sate vechi, o cultură inimitabilă și peisaje care îți taie respirația. În cadrul unei excursii MSC Croaziere veți experimenta frumusețea unora dintre cele mai mari castele din Highland, inclusiv Cawdor medieval, Urquhart din secolul al XIII-lea și maiestuosul Dunrobin.

Satul fermecător Tain, situat la nord de Invergordon, este locul de naștere al unora dintre cele mai reprezentative mărci de whisky single-malt din Scoția. În cadrul unei excursii MSC Croaziere, veți vizita distileria Glenmorangie din secolul al XIX-lea, unde veți afla despre producția acestui lichior premiat. În continuare, vizitați orașul Dornoch, din secolul al XII-lea, unde se află faimosul Royal Dornoch Golf Club. Plimbați-vă prin centrul istoric, relaxați-vă pe plaja de nisip sau bucurați-vă de ospitalitatea caldă oferită de localnici.

 

Unde vei fi cazat – MSC Preziosa, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – JUNIOR INTERIOR, DECK 8-11 

 

Suprafață de aproximativ 13 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Paturi duble sau single confortabile (la cerere), poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere) 

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – DELUXE/PREMIUM OCEAN VIEW, DECK 8-13/5 

 

Suprafață de aproximativ 12-20 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – JUNIOR/PREMIUM BALCONY, DECK 9-13/8-13

 

Suprafață de aproximativ 14-18 mp

Balcon de aproximativ 3-12 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Zi

Dată

Port

Sosire

Plecare

Duminică

8/9/2024

Hamburg, Germania

-

17:00

Luni

9/9/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Marți

10/9/2024

Cork, Irlanda

14:00

21:00

Miercuri

11/9/2024

Dun Laoghaire/Dublin, Irlanda

9:00

18:00

Joi

12/9/2024

Belfast, Marea Britanie

8:00

20:00

Vineri

13/9/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Sâmbătă

14/9/2024

Stornoway, Marea Britanie

7:00

19:00

Duminică

15/9/2024

Kirkwall (Orkney Is.), Marea Britanie

8:00

18:00

Luni

16/9/2024

Invergordon, Marea Britanie

7:00

18:00

Marți

17/9/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Miercuri

18/9/2024

Hamburg, Germania

7:00

-

PREȚ CROAZIERĂ

Prețuri începând cu 1549 EUR / pasager în cabină dublă (Interioară) 10 nopți

 

Tariful include:

·        10 nopți/ 11 zile cazare în cabine duble MSC Preziosa, conform cu rezervarea

·        Taxe portuare

·        Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC Preziosa în valoare de 120 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

·        Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·        Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·        Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

Tarife reduse - la cerere

-         Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

·        returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

·        25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

·        40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

·        80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

·        100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

*  excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene și care, în principiu, nu se returnează

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

DE REȚINUT:

Pentru condițiile de călătorie în țările Uniunii Europene și Marea Britanie consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-urile de mai jos:

https://www.mae.ro/node/1422 , https://www.mae.ro/travel-conditions/3725

·        Acolo unde se cere pașaport, acesta trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul/cartea de identitate nu sunt deteriorate

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Preziosa

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii care nu au emisă cartea de identitate au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!