MSC VIRTUOSA - Croazieră Individuală în Europa de Vest III

Date de plecare: 13, 27 Iul 2024/ 28 Sep 2024

 
De la
 
1467
pasager / 14 nopți

CROAZIERĂ îN EUROPA DE VEST III

 

Pe luciul învălurit al Oceanului Atlantic

Călătoria pe valurile oceanului oferă o altă libertate rară. Eliberat de viața de zi cu zi și având spațiul necesar pentru a savura liniștea vieții pe mare, vă puteți relaxa în ritmul liniștit al navigării atlantice inter-insulare. Citirea unei cărți, savurarea unui cocktail, relaxarea la piscină și savurarea unei mese delicioase sunt toate posibile într-un spațiu fără timp.

 

 

Despre MSC VIRTUOSA

 

Numele MSC Virtuosa provine de la cuvântul virtuos, care înseamnă cineva foarte priceput în domeniul său de activitate, astfel că MSC Virtuosa a fost numită pentru a aduce un omagiu priceperii și expertizei arhitecților de la MSC Cruises și partenerilor de la șantierul naval Les Chantiers de l'Atlantique care au proiectat și construit această clasă inovatoare de nave. MSC Virtuosa este una dintre cele mai mari două nave din flota MSC Cruises (alături de nava sa soră MSC Grandiosa) oferind o gamă impresionantă de caracteristici pentru oaspeți, toate reunite într-o armonie perfectă pentru a oferi cea mai bună experiență de vacanță în croazieră.

MSC Virtuosa a fost numită oficial în seara zilei de 27 noiembrie 2021 în Port Rashid, Dubai, în cadrul unei ceremonii strălucitoare. Nava a fost botezată de superstarul Sophia Loren, MSC Virtuosa fiind cea de-a 17-a navă botezată de ea în flota MSC Cruises.

Nava este echipată cu sisteme avansate de sunet și lumină, precum și echipamente de proiecție video. Un sistem de partajare a vizionării de înaltă tehnologie permite ca vizionarea din orice sursă dată de pe navă să fie partajată pe întreaga navă sau către anumite saloane sau zone publice. Conexiune la internet Wi-Fi disponibilă în toate zonele publice și în cabine. MSC Virtuosa poate transporta până la 6.334 de pasageri și 1.704 membri ai echipajului.

 

Atracții deasupra luciului mării:

 

MSC Starship Club – Sunteți bineveniți la casa lui Rob, primul barman robotic umanoid de pe mare! MSC Starship Club oferă o experiență futuristă imersivă, plutind într-o călătorie prin noi destinații galactice, totul în timp ce Rob îți pregătește cocktailul tău preferat, poate spunându-ți o glumă sau chiar arătându-ți mișcările lui de dans!

 

 

Galleria Virtuousa – Cu cea mai lungă cupolă cu LED-uri de pe mare deasupra și având peste 11.60 de metri pătrați de spațiu comercial, MSC Virtuosa doboară recordul mondial oferind cea mai mare zonă comercială de pe mările lumii.

Promenada interioară include atât restaurante principale, cât și restaurante de specialitate, 11 buticuri de ultimă generație și peste 250 de mărci. Nu numai că visele tale de cumpărături pot deveni realitate aici, dar promenada este bine cunoscută pentru socializare și divertisment, oferind cocktailul perfect și divertisment live.

Familie & copii – MSC Cruises este cunoscută pentru oferta sa premiată pentru familii și are un parteneriat de lungă durată cu LEGO Group pentru a proiecta zonele cluburilor pentru copii, precum și activitățile de la bord. Descoperiți la bord toate activitățile și serviciile pentru copii, preadolescenți, adolescenți și părinții lor.

Piscine - Cifrele nu mint: 5 piscine unice și deosebite, inclusiv unul dintre cele mai mari și mai complexe parcuri acvatice de pe mare! Piscinele de pe MSC Virtuosa sunt capabile să găzduiască peste 1.000 de oaspeți cu tot confortul. Mai mult: piscina Atmosphere Pool oferă peste 1.670 de metri pătrați (ceea ce echivalează cu aproximativ 10 metri pătrați de spațiu public pentru fiecare oaspete) și este una dintre cele mai vaste care se găsesc pe mare.

 

Despre orașele si obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

Southampton, Marea Britanie - Mii de ani de comerț. În ciuda loviturilor primite de la Luftwaffe și a unei extinderi urbane dezastruoase după război, orașul milenar Southampton și-a păstrat o parte din farmecul său medieval în unele părți și s-a reinventat ca un centru comercial din secolul XXI în altele, având ca punct central gigantul West Quay din sticlă și oțel.

În centrul orașului modern se află Centrul Civic, la o scurtă plimbare spre est de gară și care găzduiește excelenta Southampton City Art Gallery, care se concentrează în special pe artiștii britanici contemporani. Esplanada de Vest se întinde de-a lungul celor mai bune părți rămase din vechile ziduri ale orașului.

Reconstruite după un atac francez în 1338, acestea includ Turnul Casei lui Dumnezeu, situat în capătul sudic al orașului vechi, în Winkle Street, care în prezent găzduiește Muzeul de Arheologie. Cea mai bine conservată dintre cele șapte porți ale orașului este Bargate, la capătul opus al orașului vechi, în capul High Street; este o structură elaborată, aglomerată cu lei, figuri clasice și deschideri defensive. O excursie la țărm în cadrul croazierei MSC Europa de Nord din Southampton poate fi ocazia de a descoperi capitala Angliei, Londra.

Pentru vizitatori, Londra este un loc palpitant. Monumentele din trecutul glorios al capitalei sunt peste tot, de la sălile de banchet medievale și marile biserici ale lui Christopher Wren la arhitectura victoriană eclectică a Imperiului Britanic triumfalist. Vă puteți relaxa în liniștitele piețe georgiene ale orașului, puteți explora străduțele înguste din City of London, vă puteți plimba pe aleile de pe malul râurilor și puteți descoperi ciudățeniile a ceea ce este încă o colecție de sate de o deosebita factura.       

Marile repere istorice ale capitalei - Big Ben, Westminster Abbey, Palatul Buckingham, Catedrala Sfântul Paul, Turnul Londrei și așa mai departe - atrag milioane de turiști în fiecare an.

 

Zi de navigare pe mareO zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

La Coruna (Santiago de Compostela), Spania - Suflet galician. Un promontoriu larg se curbează în ambele direcții de la capătul peninsulei pentru a crea două golfuri mari: unul orientat spre Ferrol și care adăpostește un port mare, iar celălalt este deschis spre Atlantic și este mărginit de o plajă lungă de nisip.

În orașul dinamic dintre cele două golfuri, o plimbare de cinci minute pe străduțele vechi de piatră, cu restaurante tentante, baruri de tapas și localuri de noapte care se înghesuie să atragă atenția, vă duce de la portul modern și plin de viață - unde nava de croazieră MSC vă așteaptă să vă întoarceți - la stațiunea relaxată. Inima orașului La Coruña, aflată între orașul vechi și expansiunea sa modernă, chiar în interiorul portului, este Praza de María Pita, cu colonade. Străzile înguste și pline de atmosferă ale orașului vechi șerpuiesc în jurul bisericilor romanice Santiago și Santa María del Campo și sunt protejate de mare de un zid înalt.

Galeriile distincte cu fațade de sticlă ale clădirilor orientate spre mare, care se înalță cu șase etaje de-a lungul Avenida da Marina, în fața portului, formează un ansamblu magnific. Inițial, ele au fost proiectate pentru ca locuitorii locali, a căror viață se împletea cu oceanul, să poată urmări la adăpost activitatea portului.

Atunci când navigați în nordul Europei cu MSC Croaziere, cea mai evidentă excursie din La Coruña este Santiago de Compostela, care se numără printre cele mai frumoase orașe din întreaga Spanie. Un amestec superb de străduțe de piatră întortocheate, piețe maiestuoase și biserici antice, intercalate cu nenumărate colțuri ascunse, centrul medieval al Santiago rămâne un ansamblu remarcabil de integrat, cu atât mai bine cu cât este în foarte mare parte pietonal.

 

Cadiz (Sevilia), Spania - Atmosfere misterioase, magice. Cadiz este una dintre cele mai vechi așezări din Spania și unul dintre principalele porturi ale Spaniei. În cadrul unei excursii de croazieră MSC, puteți vizita orașul său vechi, construit pe o peninsulă-insulă și rămas în mare parte așa cum trebuie să fi arătat în acele vremuri, cu piețe mari și deschise, alei ale marinarilor și case înalte, cu turnulețe.

Museo de Cádiz, cel mai important din provincie, are vedere spre Plaza de Mina și încorporează la parter un muzeu arheologic cu multe descoperiri și artefacte importante din istoria îndelungată a orașului. Aproape irezistibilă, chiar dacă în mod normal nu vă place barocul înalt, este atracția catedralei Nueva din secolul al XVIII-lea, imensă și în stare de degradare gravă.

Cadiz este una dintre destinațiile de top ale croazierelor de vacanță din Spania și pentru catedrala sa, decorată în întregime în piatră, fără aur la vedere, și cu proporții absolut perfecte. La marginea Barrio del Populo, cel mai vechi cartier al orașului, care datează din Evul Mediu, se află catedrala "veche" sau originală, Santa Cruz.

Aceasta a fost una dintre clădirile grav afectate în timpul asaltului englez asupra Cadizului din 1596, ceea ce a dus la reconstrucția substanțială a bisericii din secolul al XIII-lea. A supraviețuit un frumos portal de intrare gotic, iar în interior se află un magnific retablo din secolul al XVII-lea cu sculpturi de Martínez Montañés. În spatele bisericii a fost excavat un teatru roman din secolul I î.Hr.

 

Mult mai aproape de noi în timp, în schimb, se află conacul din secolul al XVIII-lea, Torre Tavira, cu cel mai înalt turn din oraș, de unde se poate admira o priveliște minunată de pe acoperișuri spre marea de dincolo. În plus, una dintre cele mai impresionante clădiri baroce din oraș, capela Spitalului de las Mujeres, adăpostește o pictură strălucitoare de El Greco.

 

Malaga (Granada), Spania - Artă și viață de noapte într-un oraș de la malul mării. Zona centrală elegantă din Málaga - o escală în croaziera MSC pe Mediterana - este în mare parte pietonală, punctul central fiind Calle Marqués de Larios, pavată cu marmură și mărginită de magazine la modă, cea mai elegantă arteră a orașului. Plaza de la Constitución, piața principală din Málaga, găzduiește o fântână monumentală flancată de palmieri subțiri și de terasele a numeroase cafenele și restaurante. Centrul orașului Málaga are o serie de biserici și muzee interesante, fără a mai menționa locul de naștere al lui Picasso și Muzeul Picasso Málaga, care adăpostește o colecție importantă de lucrări ale celui mai faimos fiu al orașului.

Pe dealul de deasupra orașului se află formidabilele cetăți Alcazaba și Gibralfaro, vestigii magnifice ale celor șapte secole în care maurii au stăpânit aici. Málaga este renumită și pentru peștele și fructele de mare, care pot fi degustate în barurile tapas și restaurantele din oraș, precum și în vechile sate de pescari El Palo și Pedregalejo, acum absorbite de suburbii, unde există un paseo pe malul mării, cu unele dintre cele mai bune marisquerías și chiringuitos (restaurante de pește pe plajă) din provincie.

Impresionanta Alcazaba este locul unde trebuie să vă îndreptați dacă vă alăturați unei excursii la țărm. Clar vizibil de pe vasul de croazieră, în stânga intrării sale de pe Acazabilla se află Teatrul Roman descoperit accidental în 1951 și care - în urma săpăturilor și restaurării - este acum un loc de desfășurare a diferitelor spectacole în aer liber.

Cetatea este, de asemenea, de origine romană, cu blocuri și coloane de marmură intercalate printre cărămizile maurești ale porților cu arcade duble și triple. Deasupra Alcazaba, și legat de aceasta printr-un zid dublu lung (coracha), se află castelul Gibralfaro. Ca și Alcazaba, acesta a fost minunat restaurat și găzduiește acum un muzeu interesant dedicat istoriei sale.

 

Alicante, Spania - Alicante, situat în Costa Blanca, este unul dintre cele mai frumoase orașe de pe coasta de est a Spaniei.

În timpul croazierei dvs. MSC Mediterană veți descoperi un oraș vibrant, conectat la mare și bogat în istorie și arhitectură. De la fortăreața Santa Barbara, principalul castel al orașului, până la parcuri și bulevarde, cum ar fi Explanada de España, unde vă puteți bucura de aerul proaspăt pe care îl respiră Alicante și vă puteți relaxa în baruri confortabile și cafenele cu terasă.

Alegeți excursiile preferate dintr-o listă de excursii MSC Croaziere de neuitat, inclusiv: Castelul Santa Barbara, Satul de munte Guadalest, Explanada de España.

Cu o excursie MSC veți descoperi Castelul Santa Barbara, principalul obiectiv istoric din Alicante. Castelul Santa Barbara este o fortăreață medievală impunătoare, situată pe dealul stâncos și gol, deasupra plajei orașului. De pe vechile ziduri puteți admira priveliști spectaculoase ale orașului și ale întregului golf.

O excursie la țărm poate fi, de asemenea, o oportunitate de a descoperi satul montan Guadalest, una dintre cele mai populare atracții turistice din zonă. Orașul castel maur din secolul al XVI-lea și fostă așezare musulmană este construit la înălțime în stânca înconjurătoare, iar intrarea se face printr-o poartă săpată în munte.

În cadrul uneia dintre excursiile noastre, puteți descoperi Explanada de España, celebra promenadă maritimă din Alicante. Aceasta se întinde paralel cu portul, de la Plaza Puerta del Mar până la Parque de Canalejas și are un pavaj din mozaic care imită valurile mării. Acest bulevard este plin de cafenele și terase unde puteți încerca mâncăruri tipice sau pur și simplu să vă relaxați în timp ce vă bucurați de priveliștea mediteraneană.

 

Palma de Mallorca, Spania - Două suflete pentru un oraș. Palma este un loc plin de viață și o lume departe de enclavele turistice aglomerate din golful din jur.

Excursiile la țărm ale MSC Croaziere pot fi o opțiune inteligentă pentru a vă bucura de Palma. Să te orientezi în Palma este destul de simplu odată ce te afli în centrul orașului. Reperul evident pe care trebuie să-l vedeți în Palma în timpul vacanței de croazieră este Catedrala, care domină malul Mării Mediterane și dă spre cea mai veche parte a orașului, un grup de alei și străduțe înguste ale căror limite nordice și estice sunt marcate de zigzagul de bulevarde construite lângă - sau în locul - zidurilor orașului.

Construită acum cinci sute de ani, Catedrala din Palma este o clădire magnifică și surprinzătoare, cu un interior cu accente moderniste, proiectat de Antoni Gaudí. Biserica originală a fost construită după recucerirea creștină a orașului, iar locul ocupat, ca urmare a unui jurământ făcut de Jaume I, a fost cel al Marii Moschei maure. În esență gotică, cu contraforturi exterioare masive pentru a ușura greutatea stâlpilor din interior, biserica își datorează efectul înălțimii sale, impresionantă din orice unghi, dar surprinzătoare atunci când este privită de pe esplanada de pe malul apei. În fața intrării în catedrală se află Palau de l'Almudaina, inițial palatul walis (guvernatori) mauri și mai târziu al regilor din Mallorca. Interiorul a fost restaurat cu grijă, dar labirintul său de camere și coridoare a fost lăsat relativ gol, principalul punct de atracție decorativ fiind o mână de tapiserii flamande admirabile, fiecare dedicată unor teme clasice.

Cu o excursie MSC, puteți prinde o barcă din portul minuscul din Sant Elm până la insulița austeră din largul mării SaDragonera, o bucată de stâncă nelocuită de aproximativ 4 km lungime și 700 m lățime, cu o creastă impunătoare de stânci care îi domină țărmul nord-vestic.

 

Barcelona - Ramblas, un simbol atemporal. Barcelona - al doilea oraș al Spaniei, capitala și portul Cataloniei - vibrează de viață și, cu siguranță, nu există niciun alt oraș din țară care să o atingă în ceea ce privește stilul, aspectul sau energia.

O excursie de croazieră în centrul Barcelonei vă va duce la descoperirea muzeelor sale de artă de clasă mondială și a restaurantelor, barurilor, galeriilor și magazinelor de designer la modă. Iar în extraordinara biserică a lui Antoni Gaudi, Sagrada Família, și în bulevardul de renume mondial care este Ramblas, aveți două obiective turistice care se află în fruntea listei de vizitare a obiectivelor turistice din orice croazieră pe Marea Mediterană.

O vacanță în Barcelona poate începe cu Ramblas și apoi se poate plonja direct în nucleul medieval al orașului, Barri Gòtic. Dar există și o mulțime de alte cartiere centrale din centrul orașului vechi de explorat, de la La Ribera - unde se află celebrul Museu Picasso - până la funky-ul El Raval, unde barurile, restaurantele și buticurile cool au crescut în umbra impresionantului muzeu de artă contemporană MACBA.

Chiar dacă veți spune că știți bine aceste cartiere foarte vizitate, există întotdeauna altceva de descoperit în timpul unei excursii MSC - baruri de tapas ascunse pe străduțe puțin schimbate de un secol sau două, buticuri de designer în cartiere vechi renovate, prânzuri de chilipiruri în tavernele muncitorilor, restaurante gastronomice nemarcate, magazine și ateliere de artizanat, cafenele fin-de-siècle, palate medievale restaurate și piețe de cartier.

Pe Passeig de Gràcia se află Casa Batlló a lui Gaudi, proiectată pentru industriașul Josep Batlló: fațada de piatră atârnă în falduri, ca o piele, în timp ce pe acoperiș răsar celebrele coșuri de fum din mozaic și un turnuleț încoronat cu o cruce tridimensională.

Muntele Montserrat se află la doar 40 km nord-vest de Barcelona și este o excursie populară în afara orașului. Odată ajunși acolo, puteți vizita bazilica și clădirile mănăstirii, care se desfășoară în evantai în jurul unei piețe deschise, iar de pe terasă se poate admira o priveliște extraordinară asupra muntelui.

 

Valencia, Spania - Noua față a unui oraș antic. Pentru mulți, poziția de invidiat a Valenciei la Marea Mediterană ar fi un motiv de atracție în sine. Al treilea oraș ca mărime din Spania și unul dintre principalele porturi de escală ale unei croaziere MSC Mediterana, Valencia și-a scuturat în sfârșit reputația ușor provincială de odinioară. În ultimul deceniu și jumătate, a fost înființat vastul și emblematicul complex cultural Ciudad de las Artes y Ciencias, metroul de ultimă generație a continuat să se extindă, iar zeci de baruri, restaurante și buticuri noi și la modă au injectat o nouă viață în centrul istoric. De asemenea, Valencia și-a reamenajat complet plaja și zona portuară, după cum se poate observa chiar și de pe nava de croazieră

Cu toate acestea, în ciuda mărimii și a prestigiului său stilistic, Valencia păstrează un aer nepretențios, dar foarte încărcat. Valencia se mândrește de mult timp cu una dintre cele mai bune vieți de noapte din Spania continentală. Cea mai plină de atmosferă zonă a orașului este, fără îndoială, labirintul Barrio del Carmen (în valenciană "de Carmé"), situat aproximativ la nord de Mercado Central până la Río Turia, extinzându-se până la Torres de Serranos și la vest până la Torres de Quart. Acest cartier, odată neglijat, continuă să fie regenerat, clădirile fiind renovate și cafenele elegante deschizându-se lângă case de oraș dărăpănate, toate acestea făcând din acest cartier un zonă alternativă și incredibil de vibrant.

Cea mai veche parte a orașului Valencia este aproape în întregime înconjurată de o buclă mare a râului Turia, care este acum un parc amenajat în albia râului. În 1956, după ce inundațiile grave au afectat o mare parte din orașul vechi, râul a fost deviat. Podurile antice de piatră au rămas, dar albia râului găzduiește acum piste de biciclete, alei pietonale și terenuri de fotbal, precum și uimitorul Ciudad de las Artes y Ciencias, cel mai mare complex cultural din Europa.

Arhitectura în sine este pur și simplu uimitoare: merită efortul de a ajunge aici pentru a admira clădirile atrăgătoare înconjurate de piscine uriașe și puțin adânci.

 

Lisabona (Cascais), Portugalia - Pe notele muzicii fado. Întins pe o serie de dealuri care dau spre apele strălucitoare ale estuarului larg al râului Tejo, Lisabona este unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa. Cu toate că suburbiile sale moderne sunt neîndestulătoare, centrul istoric este relativ compact și ușor de explorat în doar o zi, atunci când croaziera MSC vă duce la Lisabona.

Cea mai veche parte a orașului, labirintul de străzi care alcătuiesc Alfama, se află sub spectaculosul Castelo de São Jorge, cu zidurile sale ruinate, care dau spre un alt deal, Bairro Alto sau orașul de sus, renumit pentru barurile, restaurantele și viața de noapte vibrantă. Valea dintre aceste dealuri formează Baixa, sau orașul de jos.

Clădirile înalte și impunătoare care alcătuiesc Baixa (Orașul de Jos) găzduiesc unele dintre cele mai interesante magazine și cafenele din Lisabona. O excursie la țărm în timpul croazierei MSC Mediterana poate fi ocazia de a ajunge, printr-o pasarelă îngustă, la impresionantul Torre de Belém (Turnul din Belém), un simbol iconic al Lisabonei. Acesta caracterizează stilul manuelin care a fost proeminent în timpul domniei regelui Manuel, ferestrele și scările sale fiind înfrumusețate cu arcade și simboluri decorative reprezentând explorările Portugaliei în Lumea Nouă.

Construit ca o fortăreață pentru a apăra gura de vărsare a râului Tejo, a durat ani de zile pentru a fi finalizat, deși, la inaugurarea sa în 1520, ar fi trebuit să se afle aproape de centrul râului - cutremurul din 1755 a schimbat cursul râului. Astăzi, vizitatorii sunt liberi să exploreze diversele niveluri ale turnului, care includ o terasă cu fața spre râu, de unde s-ar fi tras cu artileria, apoi puteți urca o scară în spirală foarte abruptă pe patru nivele - cu vedere încadrată spre râu - până la o terasă superioară, de unde se poate vedea o panoramă de ansamblu a orașului Belém.

 

Unde vei fi cazat – MSC Virtuosa, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – DELUXE INTERIOR, DECK 5-14

 

Suprafață de aproximativ 17 mp

Fotoliu de relaxare 

Baie cu duș, zonă de toaletă și uscător de păr

Paturi confortabile duble sau de o persoană (la cerere)

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – DELUXE/PREMIUM OCEAN VIEW, DECK 5/9-11

 

Suprafață de aproximativ 16 mp

Fereastră cu vedere la mare

Fotoliu de relaxare, baie cu duș sau cadă, zonă de toaletă și uscător de păr

Paturi confortabile duble sau de o persoană (la cerere)

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

Poate găzdui până la 6 persoane

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – DELUXE BALCONY, DECK 8-14

 

Suprafață de aproximativ 17 mp

Balcon de aproximativ 6-8 mp

Zonă de relaxare cu canapea

Baie cu duș sau cadă, zonă de toaletă și uscător de păr

Paturi confortabile duble sau de o persoană (la cerere)

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Același itinerariu pentru datele de plecare 27 Iulie, 28 Sep 2024 

 

 

Zi

Data

Port

Sosire

Plecare

Sâmbătă

13/7/2024

Southampton, Marea Britanie

-

18:00

Duminică

14/7/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Luni

15/7/2024

La Coruna (Santiago de Compostela), Spania

8:00

18:00

Marți

16/7/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Miercuri

17/7/2024

Cadiz (Sevilia), Spania

8:00

19:00

Joi

18/7/2024

Malaga (Granada), Spania

7:00

18:00

Vineri

19/7/2024

Alicante, Spania

10:00

20:00

Sâmbătă

20/7/2024

Palma de Mallorca, Spania

8:00

23:59

Duminică

21/7/2024

Barcelona, Spania

9:00

19:00

Luni

22/7/2024

Valencia, Spania

7:00

18:00

Marți

23/7/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Miercuri

24/7/2024

Lisabona (Cascais), Portugalia

9:00

20:00

Joi

25/7/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Vineri

26/7/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Sâmbătă

27/7/2024

Southampton, Marea Britanie

7:00

-

 

 

PREȚ CROAZIERĂ

Prețuri începând cu 1467 EUR / pasager în cabină dublă (Interioară) 14 nopți (15 zile)

 

Tariful include:

·        14 nopți/ 15 zile cazare în cabine duble MSC Virtuosa, conform cu rezervarea

·        Taxe portuare

·        Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·        Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·        Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC Virtuosa în valoare de 168 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·        Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

Tarife reduse - la cerere

-         Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

 

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

•             returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

•             25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

•             40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

•             80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

•             100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și care, în principiu, nu se returnează

 

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

DE RETINUT:

Pentru condițiile de călătorie în Uniunea Europeana, Marea Britanie consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-ul de mai jos:

https://www.mae.ro/node/1422 , https://www.mae.ro/travel-conditions/3725  

·        Pașaportul trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Virtuosa

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nicio pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii, cu sau fără carte de identitate emisă, au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!