MSC EURIBIA - Croazieră Individuală Europa de Nord

Date de plecare: 24, 31 Mar 2024

 
De la
 
1333
pasager / 7 nopți

CROAZIERĂ în EUROPA DE NORD

 

Oferă iubitei tale un mărțișor de neuitat!

Aventura și cultura te așteaptă!

Sunteți gata să porniți spre noi descoperiri, o lume a culturii și priveliști care vă taie respirația? Europa de Nord este distinctă de orice altă parte a continentului. Acest lucru se datorează faptului că așezările sale antice combină esența culturii lor cu trăsăturile moderne de astăzi.

 

MSC Euribia poartă numele zeiței antice Euribia, care a stăpânit vânturile, vremea și constelațiile pentru a stăpâni mările, ceea ce sporește viziunea navei de a stăpâni implementarea tehnologiilor durabile de ultimă generație pentru a proteja și conserva prețiosul ecosistem marin.

Sistem avansat de tratare a apelor uzate la bordul navei. Toate apele reziduale de la bord sunt direcționate către sistemul de tratare a apei, astfel încât nicio apă nu părăsește nava fără un tratament specific care să o curețe la standarde foarte înalte. Astfel se evită ca organismele oceanice străine să fie transportate dintr-o zonă oceanică în alta, ceea ce ar putea amenința ecosistemele locale.

Propulsie GNL. GNL reduce emisiile de gaze cu efect de seră cu până la 20%. Pe de altă parte, coca navei (partea de sub apă) este acoperită cu o vopsea specială pentru a reduce creșterea organismelor, reducând rezistența la înaintare și menținând eficiența în apă.

Designul iconic al MSC Euribia. În octombrie 2021, MSC Cruises a lansat un concurs mondial în căutarea unui artist care să creeze o lucrare pentru coca MSC Euribia, pentru a simboliza angajamentul MSC Cruises față de mare. Designul unic și iconic al artistului Alex Flämig a fost ales pentru a reprezenta mesajul MSC de dedicare față de ecosistemul marin: lucrarea sa #SaveTheSea va fi permanent prezentă pe coca navei.

Atracții deasupra luciului mării:

Divertisment și relaxare. Oaspeții pot profita de super-parcul de distracții și de centrul sportiv pentru a face sport și a se relaxa în timpul zilei, iar seara pot petrece și dansa. Întreaga familie se poate bucura de ore întregi de distracție într-unul dintre cele mai complexe și mai interesante parcuri acvatice de pe mare precum și in cele 5 piscine unice și deosebite. Piscinele sunt capabile să găzduiască peste 1.000 de oaspeți în condiții de confort. Piscina principală, cu o suprafață de 1.700 m2 și aproximativ 10 m2 de spațiu public pentru fiecare oaspete, este una dintre cele mai încăpătoare între cele care se găsesc pe mare. Echipată cu cele mai noi echipamente cardio și de antrenament de forță Technogym®, sala de sport de la bordul MSC Euribia este perfectă pentru oricine dorește să se mențină în formă în timpul croazierei

Galeria Euribia. Cea mai lungă și mai spectaculoasă cupolă cu LED-uri de pe mare. Promenada interioară include atât restaurante principale, cât și restaurante de specialitate, precum și numeroase magazine. Promenada este destinată să devină destinația supremă pentru posibilitățile de socializare și divertisment pentru oaspeți.

Familie & copii. Noile facilități oferă familiilor divertisment inovator și divers. MSC Euribia se mândrește cu șapte camere complet dedicate copiilor și adolescenților de diferite grupe de vârstă, cu divertisment fără sfârșit. Mai mult de 100 de ore de divertisment live pe croazieră pentru copii și adolescenți organizate în cluburile MSC Croaziere. În plus, MSC Euribia dispune de primul centru de tineret MSC Foundation Youth Centre cu activități bazate pe un viitor sustenabil, spațiu suplimentar pentru adolescenți și nouă spectacole de jocuri de familie originale live pe croazieră, organizate de personalul tânăr de la bord. Descoperiți toate activitățile, serviciile și tehnologiile pentru copii, adolescenți și părinții lor.

Cumpărături la bord. Ancorată de TimeVallée, care găzduiește o varietate de case de ceasuri de lux, experiența de cumpărături la bord este de neegalat. Găsiți amintirea perfectă pentru a vă comemora croaziera și orice obiecte pe care le-ați fi uitat acasă. Pe MSC Euribia vei găsi o selecție largă a celor mai bune buticuri de pe mare, cu toate mărcile premium preferate, astfel încât să te poți bucura de cea mai bună experiență de cumpărături în timpul croazierei tale. Răsfățați-vă la bord și arătați cât mai bine oricând doriți! Magazinele de la bord sunt deschise toată ziua și până târziu în noapte, atunci când te afli pe mare.

Restaurante & bufete. O gamă de 11 localuri de luat masa și 21 de baruri, fiecare oferind o experiență unică, promite ceva special pentru fiecare gust.

Baruri & saloane.  21 de baruri: 5 baruri în aer liber cu o priveliște care îți taie respirația și 16 baruri în interior, fiecare oferind o experiență unică.

 

Despre orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

Le Havre (Paris), Franța - Un exemplu orbitor de arhitectură contemporană. Le Havre, al doilea port ca mărime din Franța, ocupă jumătate din estuarul Senei. Cu toate acestea, orașul în sine, în care locuiesc aproape 200.000 de persoane, este un loc de pelerinaj pentru fanii arhitecturii contemporane. Le Havre - "Portul" - este principalul punct comercial din nordul Franței și un port de escală al croazierelor MSC Europa de Nord. După ce a fost aproape distrus în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Le Havre a fost reconstruit de un singur arhitect, Auguste Perret, între 1946 și 1964.

Simpla senzație de spațiu poate fi antrenantă: monumentele emblematice au o încredere de sine uimitoare, iar puținele relicve ale orașului vechi care au supraviețuit au fost integrate cu sensibilitate în ansamblu. O excursie la țărm în cadrul croazierei MSC Europa de Nord poate fi, de asemenea, ocazia de a descoperi Rouen, capitala Normandiei Superioare, unul dintre cele mai vechi orașe ale Franței.

 

Southampton, Marea Britanie - Mii de ani de comerț. Orașul milenar Southampton și-a păstrat o parte din farmecul său medieval în unele părți și s-a reinventat ca un centru comercial din secolul XXI în altele, având ca punct central gigantul West Quay din sticlă și oțel.

În centrul orașului modern se află Centrul Civic, la o scurtă plimbare spre est de gară și care găzduiește excelenta Southampton City Art Gallery, care se concentrează în special pe artiștii britanici contemporani. Esplanada de Vest se întinde de-a lungul celor mai bune părți rămase din vechile ziduri ale orașului. Reconstruite după un atac francez în 1338, acestea includ Turnul Casei lui Dumnezeu, situat în capătul sudic al orașului vechi, în Winkle Street, care în prezent găzduiește Muzeul de Arheologie. Cea mai bine conservată dintre cele șapte porți ale orașului este Bargate, la capătul opus al orașului vechi, în capătul High Street; este o structură elaborată, aglomerată cu lei, figuri clasice și deschideri defensive.

 

Hamburg, Germania - Clădiri magnifice cu vedere la port. Excursiile MSC Croaziere oferă o mulțime de lucruri interesante de văzut, inclusiv: Speicherstadt - Orașul Depozitelor, Hamburg pe uscat și pe mare, Lübeck.

Speicherstadt este cel mai mare complex de depozite din lume, care se întinde pe o suprafață de 630.000 de metri pătrați. Construit între 1883 și 1927, găzduiește clădiri remarcabile din cărămidă în stil neogotic - inclusiv muzee. Explorați labirintul său de alei, canale și poduri în cadrul unei excursii pe țărm, unde veți afla mai multe despre acest renumit sit din Patrimoniul Mondial UNESCO și despre arhitectura sa de renume mondial.

Hamburg este renumit pentru bulevardele sale elegante, clădirile sale impunătoare și parcurile sale verzi ca smaraldul. În cadrul unei excursii MSC Croaziere vă veți bucura de un tur uluitor al canalelor, al malului râului și al altor repere fascinante ale orașului. Descoperiți Primăria, parcul botanic Planten un Blomen, zona la modă Jungfernstieg și emblematica biserică Sfântul Mihail. O priveliște a caselor din secolul al XVII-lea din Krameramtsgasse încheie acest tur încântător.

Lübeck, inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO, este un oraș vechi fermecător situat pe râul Trave, caracterizat de arhitectura gotică remarcabilă. Faceți o excursie pitorească într-unul dintre cele mai frumoase porturi din Germania, unde veți descoperi alei elegante, curți și rămășițele unei dezvoltări medievale.

 

Rotterdam (Amsterdam), Olanda - Un creuzet de culturi. Croaziera MSC va ancora în cel mai mare port din lume, Rotterdam, un oraș muncitoresc, fără menajamente, situat în inima unui labirint de râuri și căi navigabile artificiale care, împreună, formează ieșirea râurilor Rijn (Rin) și Maas (Meuse). După pagubele devastatoare din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Rotterdam s-a transformat într-un oraș vibrant, plin de forță, presărat cu atracții culturale de primă mână. Croaziera MSC în Europa de Nord vă va oferi ocazia de a vedea că imensele lucrări de recuperare a terenurilor nu i-au știrbit totuși caracterul pământesc: duritatea sa de stancă face parte din farmecul său, la fel ca și barurile și cluburile sale zgomotoase.

Printre cele mai interesante atracții de care te poți bucura în timpul vacanței tale în Olanda se numără Kunsthal, muzeul de artă contemporană din Rotterdam, și Muzeul Boijmans van Beuningen, care are o colecție de artă remarcabilă, incluzând lucrări reprezentative de la aproape toți cei mai importanți pictori olandezi: ambele se află în zona culturală desemnată a orașului, Museumpark.

 

Zi de navigare pe mareO zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

Zeebrugge (Bruges), Belgia - Orașul medieval fermecător. Mulțimile tind să copleșească Bruges în zilele noastre - reputația sa de oraș medieval perfect conservat a făcut din el cea mai populară destinație turistică din Belgia. Muzeele din Bruges dețin unele dintre cele mai bune colecții de artă flamandă din țară, iar străzile sale intime și sinuoase, țesute în jurul unui șir de canale înguste și mărginite de clădiri antice superbe, se ridică la înălțimea celor mai mari așteptări turistice.

 

Unde vei fi cazat – MSC Euribia, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – DELUXE INTERIOR, DECK 5-14

 

Suprafață de aproximativ 12-17 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – DELUXE/PREMIUM OCEAN VIEW, DECK 5/8-11

 

Suprafață de aproximativ 12-25 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – DELUXE BALCONY, DECK 8-14

 

Suprafață de aproximativ 12-17 mp

Balcon de aproximativ 4-8 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine) 

 

Același itinerariu pentru datele de plecare 31 Mar 2024

 

 

Zi

Dată

Port

Sosire

Plecare

Duminică

24/03/2024

Hamburg, Germania

-

21:00

Luni

25/03/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Marți

26/03/2024

Rotterdam, Olanda

8:00

20:00

Miercuri

27/03/2024

Zeebrugge, Belgia

7:00

18:00

Joi

28/03/2024

Le Havre (Paris), Franța

9:00

21:00

Vineri

29/03/2024

Southampton, Marea Britanie

8:00

20:00

Sâmbătă

30/03/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Duminică

31/03/2024

Hamburg, Germania

7:00

-

 

 PREȚ CROAZIERĂ

 

Prețuri începând cu 1333 EUR / pasager în cabină dublă (Interioară) 7 nopți

 

Tariful include:

·        7 nopți/ 8 zile cazare în cabine duble MSC EURIBIA, conform cu rezervarea

·        Taxe portuare

·        Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

 

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·      Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·     Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC EURIBIA în valoare de 84 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·        Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

 

 

Tarife reduse - la cerere

 

-         Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

 

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

•             returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

•             25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

•             40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

•             80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

•             100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene și care, în principiu, nu se returnează

 

 

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

DE REȚINUT:

Pentru condițiile de călătorie în țările Uniunii Europene și în Marea Britanie consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-urile de mai jos:

https://www.mae.ro/node/1422 , https://www.mae.ro/travel-conditions/3725

·        Acolo unde se cere pașaport, acesta trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Euribia

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii care nu au emisă cartea de identitate au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!